Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Μπράβο κι από μένα. Για το μεράκι και για το αποτέλεσμα. Καιρό τώρα σκεφτόμουν έναν τρόπο να βάλω σηματάκια με τη φτερούγα στα πλαϊνά πλαστικά (αυτά που είναι δεξιά κι αριστερά από το ρεζερβουάρ), γιατί το ΤΑ 700 δεν τα έχει. Αν τα πάρω από το παλικάρι στη Ν. Μάκρη με μαγαζί στον Πειραιά που είπες και τα κολλήσω, θα πρέπει να περάσω από πάνω όλη την επιφάνεια με βερνίκι ή αντέχουν και χωρίς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Αν τα πάρω από το παλικάρι στη Ν. Μάκρη με μαγαζί στον Πειραιά που είπες και τα κολλήσω, θα πρέπει να περάσω από πάνω όλη την επιφάνεια με βερνίκι ή αντέχουν και χωρίς; Θα εχεις φθορα εαν δεν βερνικωθουν. Εαν πλενεις με πλυστικο ή εαν τα σκαλιζουν τα πιτσιρικια,δεν θα το συνιστουσα. Εαν εχω παρατηρησειο σωστα ομως,μονο το χρωμα στο ΤΑ ειναι βερνικωμενο,ενω τα αυτοκολλητα ειναι σκετα,σωστα? Το βινυλιο παντως εχει 7 χρονια εγγυηση τοποθετημενο σε καθετες επιφανειες και 5 σε οριζωντιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εαν εχω παρατηρησει σωστα ομως,μονο το χρωμα στο ΤΑ ειναι βερνικωμενο,ενω τα αυτοκολλητα ειναι σκετα,σωστα? Εχεις μάτι αετίσιο. Ετσι ακριβώς είναι. Μόνο το χρώμα είναι βερνικωμένο και τα αυτοκόλλητα είναι σκέτα (γαμώ τη φτήνια μου). Μέχρι στιγμής είναι στη θέση τους, γιατί ούτε σε πλυντήριο πηγαίνω, ούτε τα πιτσιρίκια έχουν... χούι να ξύνουν τα αυτοκόλλητα. :D Προσωπικά γουστάρω πιο πολύ το στρογγυλό λογότυπο που έχει μέσα τη φτερούγα και θα ήθελα να το βάλω σε μικρό όμως μέγεθος γιατί είναι και μεγάλη η γραμματοσειρά TRANSALP και δε λέει να το κάνω ... σούπα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Εχεις μάτι αετίσιο. Ετσι ακριβώς είναι. Μόνο το χρώμα είναι βερνικωμένο και τα αυτοκόλλητα είναι σκέτα (γαμώ τη φτήνια μου). Μέχρι στιγμής είναι στη θέση τους, γιατί ούτε σε πλυντήριο πηγαίνω, ούτε τα πιτσιρίκια έχουν... χούι να ξύνουν τα αυτοκόλλητα. :D Προσωπικά γουστάρω πιο πολύ το στρογγυλό λογότυπο που έχει μέσα τη φτερούγα και θα ήθελα να το βάλω σε μικρό όμως μέγεθος γιατί είναι και μεγάλη η γραμματοσειρά TRANSALP και δε λέει να το κάνω ... σούπα. Αυτα Κωστα σε οριτζιναλ,κοστιζουν κοντα στο 50αρικο το ενα. Εαν θες το ψαχνω και σου λεω ποσο πανε.Ειναι μικρο σε διαμετρο και μαλλον δεν αξιζει τοσο χρημα. Στο αγγλικο ebay υπαρχουν και κινεζικα τετοια σηματα,αλλα δεν μπορω να σου εγγυηθω το κατα ποσο ανεξιτυλα θα ειναι. Οτι χρειαστεις πες μου να σε βοηθησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 αψογος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraX 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ο λαός διψάει , μοίρασε τη γνώση ,δώσε πόνο - δώσε φωτό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να βαψω άσπρη την χοντρούλα μου. Αγόρασαν λοιπόν τα χρώματα στην τιμη των 49€. Εδω περιλαμβάνονται τα εξής : 700ml alpine white for BMW 1lit. διαλυτικό για το χρώμα 700ml βερνικι 350ml χαρτενερ 2 ντουκοχαρτα νερου 800αρια 1 lit διαλυτικό για το πιστόλι Και τέλος 3 φίλτρα για να σουρωνεις το χρώμα Αφου λοιπόν τα πήρα όλα αυτα αφαίρεσα τα πλαστικα και άφησα την χοντρούλα κάπως έτσι Μετα απο αυτο έτριψα τα πλαστικα κομμάτια Και καθώς περίμενα να στεγνωσουν έβαφα ταυτόχρονα την ουρά , τα φλασακια , την τάπα βενζινης , τους καθρέφτες και τα καλλυματα της ζελατινας με το plasti dip το γνωστο χρώμα που οπότε το βαρεθείς απλα το ΄΄ξεφλουδίζεις΄΄ Τα κάγκελα καθώς και η βάση της βαλίτσας πισω βαφτηκαν με απλό μαυρο ματ σπρέι και μετα βερνικι μαζι με τα πλαστικα κομμάτια ........συνεχίζεται ........Εδω είχα μια μικρη αποτυχία απο βλακεία που έκανα στην αρχη Όταν έβγαλα λοιπόν τα αυτοκόλλητα έμεινε λίγη κόλα απο το ένα την οποία και αφαίρεσα με διαλυτικό , δυστυχώς με το που το έβαψαν έσκασε σε εκείνο ακριβώς το σημείο και τώρα πρέπει να το στοκάρω και να το ξανά βαψω Εδω τα κομμάτια μετα το πρώτο χέρι .... Και μετα απο το βερνικι........ και ολα αυτα μεχρι εχθες .................................................................. σημερα επειδη ειμαι και λιγο ...........αντε να μη πω , τα ετριψα και τα εριξα αλλο ενα χερι χρψμα και 2 βερνικι γιατι σε καποια σημεια το βερνικι δεν ειχε στρωσει καλα και δεν μου αρεσε. το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και θα το εχετε σε φωτο αυριο το πολυ τωρα αν αυριο προλαβω θα τριψω με 1000 ντουκοχαρτο και θα περασω αλοιφη για να τελειωνω , αν οχι μαλλον απο δευτερα. σας χρωστω λοιπον φωτο με την χοντρουλα μονταρισμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στράτο έχεις κόψει το τόπο!!! Πλάκα πλάκα ωραίο να κάνεις το χόμπι σου μόνος σου χωρίς να τρέχεις αριστερά και δεξιά!!! Θα με μάθεις κι εμένα να κολλάω με τα κολλητήρια όμως;;; Είναι το μόνο που δε ξέρω να κάνω ρε γμτ !!!!!!!! Κουκλί θα γίνει το καράβι πάντως !!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον koutsouk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Στράτο έχεις κόψει το τόπο!!! Πλάκα πλάκα ωραίο να κάνεις το χόμπι σου μόνος σου χωρίς να τρέχεις αριστερά και δεξιά!!! Θα με μάθεις κι εμένα να κολλάω με τα κολλητήρια όμως;;; Είναι το μόνο που δε ξέρω να κάνω ρε γμτ !!!!!!!! Κουκλί θα γίνει το καράβι πάντως !!!! την επομενη που θα στειλεις θα τραβηξω βιντεο για να δεις πως ειναι χαχαχα τωρα για το dero μου σε ασπρο ειναι πραγματι κουκλι και δεν εχει καμμια στην Καβαλα οποτε στην κυριολεξια θα ειναι σαν μυγα μες στο γαλα χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι Τώρα θα πρέπει να αλλαχτουν επειγόντως τα φλασακια σε smoky Και οπωσδήποτε να κολλήσουν τα ανάγλυφα αυτοκόλλητα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Κούκλα η γιαγιά !!! Smoky δε θα το έλεγα Στράτο ! Θα τη κάνουν πολύ αλήτικη αλλά η Varadero βγάζει πιο κυριλέ φάση! Τα διάφανα φλασάκια θα ήταν ιδανικά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Ιδού κύριοι το πρώτο και ίσως το τελευταίο αυτοκολλητο που θα μπει στην ασπρουλα μου Κάποιοι απο εδω ξέρετε ήδη τι σημαίνει , οι υπόλοιποι γκουκλαρετε να δείτε .................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Πολύ όμορφη δουλειά, και από κοντά φαίνεται ακόμα καλύτερο. Το χρώμα δεν είναι το ολόλευκο, έρχεται προς κοκκαλί....... Άντε και στην εκπλήρωση του προορισμού Στράτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Απο το στόμα και στης εφορίας το αυτί Παναγιώτη !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Σήμερα έβαλα και τα αυτοκόλλητα Επόμενο προτζεκτ η κατασκευη όλων των μαύρων μερών σε γνήσιο DIY carbon 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 παιδιά παίζει να ανανεωθούν οι φοτο?κρίμα τοσο χρήσιμο τοπικ να μην δουλεύουν οι φοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2013 Πολύ καλός ο οδηγός, συνχαρητήρια αγορίνα. Μανολιό μπορείς να δεις τι έγινε με τις φώτο, γιατί δεν μου εμφανίζει καμμία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 παρα πολυ ωραια δουλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konkon1926 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Αμα βγαλω φωτογραφιες τα υλικα που μου δωσαν απο το μαγαζι με τα χρωματα ξερει κανεις να με πει πως θα πρωετοιμασω τα χρωμματα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpikeAman 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Σκεφτομαι κι εγω με την σειρα μου να βαψω την παπια μου, ομως αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Εχω διαβασει αρκετες φορες ολοκληρο το topic και συνεχιζω να μην καταλαβαινω τι απο ολα αυτα θα χρειαστω και επιμενω πως θα κανω απιστευτη πατατα με το βαψιμο... κατι που θεωρουσα πολυ πιο ευκολο οπως στα ποδηλατα Καμια ιδεα πως μπορω να αρχισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanenass 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Καλησπέρα Συγνώμη για την χαζή μου ερώτηση αλλά ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί ξανά με βάψιμο και δηλώνω ανίδεος! Όταν θες να πας για αμμοβολή και βάψιμο ας πούμε τον σκελετό,την τιμονοπλακα τα πηρούνια κτλ κτλ,το λυσιμο όλων αυτών πρέπει να το κάνεις εσύ μόνος σου και ο μάστορας αναλαμβάνει τα υπόλοιπα ή μπορείς να του πας την μοτοσυκλέτα και αυτός να το αναλάβει εξολοκλήρου δλδ λύσιμο,αμμοβολη,βαψιμο και εμετα ξανά το δέσιμο της μηχανης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Το δευτερο μου ακουγεται εξαιρετικα απιθανο και, αν υπαρχει βαφεας που θα αναλαβει τετοιο πακετο, θα πληρωσεις τα μαλλια της κεφαλης σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanenass 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Κι εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά είπα μπας και σταθώ τυχερός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση... πηρα Πολιεστερικα και θέλω κάτι να κάνω για να τα προστατεύω και να καθαρίζουν εύκολα.Να σημειώσω ότι έρχονται με ένα gel coat και λέει ότι είναι έτοιμο για βάψιμο. Έχω σκεφτεί 3 επιλογές: 1) βάψιμο με spay αχρωμο 2) να το ντυσω με αυτοκολλητο 3) να το βάψω με plastic dip. Τι νομίζετε ότι είναι το πιο καλο και το πιο εύκολο; Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορω να κάνω εγώ ως ερασιτέχνης; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2018 από τον giorgos.boun 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Πλύσιμο + ένα καλό κερί είναι μάλλον η πιο εύκολη επιλογή, αλλά δεν είναι "το κάνω μια φορά και ξενοιάζω". Χρειάζεται μια συντήρηση κατά διαστήματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες