Jump to content
Whatevier

Διασημοι συμμαθητες μας/παιδικοι γνωστοι σο ον.

Recommended Posts

Ατιμο φατσοβιβλιο τι κανεις. επεσα λοιπον πανω σε ενα "βιντεοκλιπ" και με χαρα αναγνωρισα αρκετους συμμαθητες μου απο γυμνασιο λυκειο.

"Απολαυστε"

Για ριχτε καναν δικο σας σταρ, σοβαρο ή μη, να δουμε σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σορυ κιολλας αλλα ειναι οτι πιο τρατζικ εχω ακουσει :tooth:

Για αυτο λεω σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας :P

τι τραβαγαμε και εμεις οι μικροι μεταλχεντς..

Αυτο το bacardi gsxr(? δεν ξερω τι ηταν) μαρεσε παντως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ατιμο φατσοβιβλιο τι κανεις. επεσα λοιπον πανω σε ενα "βιντεοκλιπ" και με χαρα αναγνωρισα αρκετους συμμαθητες μου απο γυμνασιο λυκειο.

"Απολαυστε"

Για ριχτε καναν δικο σας σταρ, σοβαρο ή μη, να δουμε σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας :tooth:

ο χριστός και η μάνα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Απολαυστε"

Αυτοί σε ρίξανε στον κομμουνισμό; :lipssealed: Ααααχχ, άτιμη κοινωνία!

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ένα εξάμηνο είχα συμφοιτήτρια την Νικολέττα Ράλλη. Μετά πήρε μεταγραφή για Αθήνα.

Κουκλάρα από τότε και πολύ καλό παιδί! (Και δεν ήταν και ψώνιο, πράγμα σπάνιο για κάποια με την ομορφιά της)

nikoleta-rali-max-2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα την ομορφια :closedeyes:

Αν δεν ειχε βυζια δεν θα την κοιταζε κανεις.. Εμενα προσωπικα δεν μαρεσει τιποτα πανω της...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί σε ρίξανε στον κομμουνισμό; :lipssealed: Ααααχχ, άτιμη κοινωνία!

:P

Εντομεταξυ αυτοι ηταν απ΄τα πιο συμπαθητικα παιδια που ειχαμε.. ειμασταν σε αλλο κοσμο, αλλα σχετικα ψυχουλες ηταν..

Δεν βρισκω τις αλλες μπαντες που ειχαμε στο σχολειο ρε γμτ, ψαχνω τωρα στο myspace.

Ειναι απιστευτο τι εχω καταληξει να ψαχνω για να μην διαβασω αλλο.

Η ραλλη :drool:

Μανουλαα :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα καμμένο νήμα.

Λοιπόν σειρούλα στο φανταρικό είχαμε ένα γιωτά, μιλάμε για τον απόλυτο ΓΙΩΤΑ και ΦΙΔΙ.

Τον είδα κανα χρόνο μετά

και μαμήθηκα στο γέλιο. Ο μπασίστας/τραγουδιστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ένα εξάμηνο είχα συμφοιτήτρια την Νικολέττα Ράλλη. Μετά πήρε μεταγραφή για Αθήνα.

Κουκλάρα από τότε και πολύ καλό παιδί! (Και δεν ήταν και ψώνιο, πράγμα σπάνιο για κάποια με την ομορφιά της)

nikoleta-rali-max-2.jpg

Και εδώ την είχες πετύχει στο φουαγιέ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εδώ την είχες πετύχει στο φουαγιέ?

Χαχαχα που τέτοια τύχη...

Κάναμε λίγη παρέα και είχαμε βγει με την ίδια παρέα 2-3 φορές. Ο τότε κολλητός είχε τρελή καψούρα μαζί της... Αυτή ήταν αλλού όμως και έφαγε άκυρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα που τέτοια τύχη...

Κάναμε λίγη παρέα και είχαμε βγει με την ίδια παρέα 2-3 φορές. Ο τότε κολλητός είχε τρελή καψούρα μαζί της... Αυτή ήταν αλλού όμως και έφαγε άκυρο.

πάντως το ότι στην απάντηση δεν σβήνουμε τη φωτογραφία της κάτι πρέπει να σημαίνει ε Μιχαλιό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο γυμνάσιο ήμουνα μαζί με τον (για ένα φεγγάρι) παίκτη του ΠΑΟ, Ελλίνι Δημούτσο. Εκείνος ήταν μια τάξη παραπάνω από εμένα, είχαμε όμως κοινές παρέες. Αρκετά καλό παιδί, στην μπάλα όμως δεν παιζότανε. Σαν να φορούσαμε τσιμεντένια παπούτσια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλη την αθώα παιδική-εφηβική ηλικία είμασταν κολλητοί με τον TUS...Mετά ακολούθησε το τραγούδι και εγώ την κατρακύλα.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλη την αθώα παιδική-εφηβική ηλικία είμασταν κολλητοί με τον TUS...Mετά ακολούθησε το τραγούδι και εγώ την κατρακύλα.... :tooth:

Από ποια περιοχή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ποια περιοχή?

Παργινός είναι απ'όσο ξέρω.Μας είχε πάρει ταρίφα ο πατέρας του(!) από Πρέβεζα για Πάργα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω όλη έχουν περάσει από την Πάργα!Όλο το δημοτικο μαζί μετά έφυγα για Αθήνα,μέσω κοινών γνωστών ξαναβρεθήκαμε Καλλιθέα όπου ξεκίναγε τα πρώτα του "βήματα"...TUS βγαίνει από το Τούσης,Χρήστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω όλη έχουν περάσει από την Πάργα!Όλο το δημοτικο μαζί μετά έφυγα για Αθήνα,μέσω κοινών γνωστών ξαναβρεθήκαμε Καλλιθέα όπου ξεκίναγε τα πρώτα του "βήματα"...TUS βγαίνει από το Τούσης,Χρήστος.

Aπό τα πιο όμορφα μέρη για διακοπές! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα