Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ατιμο φατσοβιβλιο τι κανεις. επεσα λοιπον πανω σε ενα "βιντεοκλιπ" και με χαρα αναγνωρισα αρκετους συμμαθητες μου απο γυμνασιο λυκειο. "Απολαυστε" Για ριχτε καναν δικο σας σταρ, σοβαρο ή μη, να δουμε σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Σορυ κιολλας αλλα ειναι οτι πιο τρατζικ εχω ακουσει 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Σορυ κιολλας αλλα ειναι οτι πιο τρατζικ εχω ακουσει Για αυτο λεω σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας :P τι τραβαγαμε και εμεις οι μικροι μεταλχεντς.. Αυτο το bacardi gsxr(? δεν ξερω τι ηταν) μαρεσε παντως.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ατιμο φατσοβιβλιο τι κανεις. επεσα λοιπον πανω σε ενα "βιντεοκλιπ" και με χαρα αναγνωρισα αρκετους συμμαθητες μου απο γυμνασιο λυκειο. "Απολαυστε" Για ριχτε καναν δικο σας σταρ, σοβαρο ή μη, να δουμε σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας ο χριστός και η μάνα του... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Ατιμο φατσοβιβλιο τι κανεις. επεσα λοιπον πανω σε ενα "βιντεοκλιπ" και με χαρα αναγνωρισα αρκετους συμμαθητες μου απο γυμνασιο λυκειο. "Απολαυστε" Για ριχτε καναν δικο σας σταρ, σοβαρο ή μη, να δουμε σε τι κολαση μεγαλωσε ο καθενας Αυτοί σε ρίξανε στον κομμουνισμό; Ααααχχ, άτιμη κοινωνία! :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Για ένα εξάμηνο είχα συμφοιτήτρια την Νικολέττα Ράλλη. Μετά πήρε μεταγραφή για Αθήνα. Κουκλάρα από τότε και πολύ καλό παιδί! (Και δεν ήταν και ψώνιο, πράγμα σπάνιο για κάποια με την ομορφιά της) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Σιγα την ομορφια Αν δεν ειχε βυζια δεν θα την κοιταζε κανεις.. Εμενα προσωπικα δεν μαρεσει τιποτα πανω της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Αυτοί σε ρίξανε στον κομμουνισμό; Ααααχχ, άτιμη κοινωνία! :P Εντομεταξυ αυτοι ηταν απ΄τα πιο συμπαθητικα παιδια που ειχαμε.. ειμασταν σε αλλο κοσμο, αλλα σχετικα ψυχουλες ηταν.. Δεν βρισκω τις αλλες μπαντες που ειχαμε στο σχολειο ρε γμτ, ψαχνω τωρα στο myspace. Ειναι απιστευτο τι εχω καταληξει να ψαχνω για να μην διαβασω αλλο. Η ραλλη Μανουλαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Χαχα καμμένο νήμα. Λοιπόν σειρούλα στο φανταρικό είχαμε ένα γιωτά, μιλάμε για τον απόλυτο ΓΙΩΤΑ και ΦΙΔΙ. Τον είδα κανα χρόνο μετά και μαμήθηκα στο γέλιο. Ο μπασίστας/τραγουδιστής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Για ένα εξάμηνο είχα συμφοιτήτρια την Νικολέττα Ράλλη. Μετά πήρε μεταγραφή για Αθήνα. Κουκλάρα από τότε και πολύ καλό παιδί! (Και δεν ήταν και ψώνιο, πράγμα σπάνιο για κάποια με την ομορφιά της) Και εδώ την είχες πετύχει στο φουαγιέ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Και εδώ την είχες πετύχει στο φουαγιέ? Χαχαχα που τέτοια τύχη... Κάναμε λίγη παρέα και είχαμε βγει με την ίδια παρέα 2-3 φορές. Ο τότε κολλητός είχε τρελή καψούρα μαζί της... Αυτή ήταν αλλού όμως και έφαγε άκυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Χαχαχα που τέτοια τύχη... Κάναμε λίγη παρέα και είχαμε βγει με την ίδια παρέα 2-3 φορές. Ο τότε κολλητός είχε τρελή καψούρα μαζί της... Αυτή ήταν αλλού όμως και έφαγε άκυρο. πάντως το ότι στην απάντηση δεν σβήνουμε τη φωτογραφία της κάτι πρέπει να σημαίνει ε Μιχαλιό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Στο γυμνάσιο ήμουνα μαζί με τον (για ένα φεγγάρι) παίκτη του ΠΑΟ, Ελλίνι Δημούτσο. Εκείνος ήταν μια τάξη παραπάνω από εμένα, είχαμε όμως κοινές παρέες. Αρκετά καλό παιδί, στην μπάλα όμως δεν παιζότανε. Σαν να φορούσαμε τσιμεντένια παπούτσια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Σορυ κιολλας αλλα ειναι οτι πιο τρατζικ εχω ακουσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Η Shaya ήταν στο σχολείο μου και τα είχε με τον -για ένα διάστημα- διπλανό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3nxS4Zv_RQc ΕΛΕΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Σε όλη την αθώα παιδική-εφηβική ηλικία είμασταν κολλητοί με τον TUS...Mετά ακολούθησε το τραγούδι και εγώ την κατρακύλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Σε όλη την αθώα παιδική-εφηβική ηλικία είμασταν κολλητοί με τον TUS...Mετά ακολούθησε το τραγούδι και εγώ την κατρακύλα.... Από ποια περιοχή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Από ποια περιοχή? Παργινός είναι απ'όσο ξέρω.Μας είχε πάρει ταρίφα ο πατέρας του(!) από Πρέβεζα για Πάργα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Βλέπω όλη έχουν περάσει από την Πάργα!Όλο το δημοτικο μαζί μετά έφυγα για Αθήνα,μέσω κοινών γνωστών ξαναβρεθήκαμε Καλλιθέα όπου ξεκίναγε τα πρώτα του "βήματα"...TUS βγαίνει από το Τούσης,Χρήστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Βλέπω όλη έχουν περάσει από την Πάργα!Όλο το δημοτικο μαζί μετά έφυγα για Αθήνα,μέσω κοινών γνωστών ξαναβρεθήκαμε Καλλιθέα όπου ξεκίναγε τα πρώτα του "βήματα"...TUS βγαίνει από το Τούσης,Χρήστος. Aπό τα πιο όμορφα μέρη για διακοπές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Yes it is...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες