Jump to content
StevenGalan

Ελα νταξη καταρα εχω...

Recommended Posts

Παίδες, αν μου πείτε πως δεν έχετε περάσει ποτέ απο πεζόδρομο και δεν εχετε παρκάρει ποτέ σε πεζοδρόμιο τον κόβω και τον πετάω στα σκουπίδια, μην τρελαινόμαστε και ψάχνουμε ευκαιρία να πουριτανιστούμε ομαδικώς..! Απλά έπεσε σε κομπλεξικό αστυνομικό τίποτα άλλο. Τα πάντα στην Ελλα΄δα σχετικά με την αστυνόμευση έχουν να κάνουν με είσπραξη χρημάτων και τίποτα παραπάνω. Όπου σε βρούνε απλά. Δεν ε΄χει σημασία αν παερνάς το όριο των 50 με 10km/'h ¨η περάσαμε κόκκινο με 100Km/h. Σημασία έχει το χρήμα, ότι κάτσει..

OK, κόφ'τον! ΔΕΝ έχω παρκάρει ποτέ στο πεζοδρόμιο και ΔΕΝ έχω περάσει ποτέ από πεζόδρομο (επίσης και με το τουτού κάνω μανούβρες για να πέσω ακριβώς μέσα στις γραμμές του πάρκινγκ των Supermarkets)! Τη δε μία κλήση που έχω φάει στη ζωή μου, με τον κώλο του τουτού να προεξέχει της οικοδομικής γραμμής, πήγα και την πλήρωσα χωρίς καν να ασχοληθώ να βρω παραθυράκια/σβησίματα.

Ασχέτως εν τούτοις με τη φοροεισπρακτική πολιτική της ΕΛ.ΑΣ. (γνωστή ούτως ή άλλως), το θέμα είναι ότι ορθώς τον έγραψαν. Το ότι θα έπρεπε επίσης να είχαν γράψει και όλους τους άλλους, είναι γεγονός, εν τούτοις η ατιμωρησία μίας πράξης, δεν αναιρεί το παράνομο της άλλης. Την έκανες τη μαλακία; Την πληρώνεις. Τώρα, αν οι άλλοι δεν πλήρωσαν την αντίστοιχη μαλακία τους, είναι μια άλλη ιστορία, σημαντική μεν, αλλά ανεξάρτητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω περάσει, με γράψανε, πλήρωσα και έκανα μόκο. Ούτε έβρισα τους αστυνομικούς ούτε κλαιγόμουν. Από τότε έγινε μάθημα και δεν ξανακινούμαι σε πεζοδρόμιο. Τέλος

Αν το ξανακάνω και με γράψουν πάλι, τότε είμαι :kaaaala:

Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνουμε τη μαλακία και τα φορτώνουμε σε άλλους φίλε μου Βαγγέλη!

Εντάξει ρε συ, σου είπα μας βγαίνει ο πουριτανισμός και χάνουμε την ουσία. Η ουσία είναι που πάρκαρε ένα παπάκι πάνω στον πεζόδρομο? Απο αυτό πάσχει αυτό το κράτος και άξιζε ένα παλλικαράκι να πληρώσει 200€????

Το γεγονός οτι στην επαρχία ειδικά γράφουνε ΜΟΝΟ τους ξένους δεν μετράει? Το γεγονός οτι οι αστυνομικοί κάθονται και περιμένουνε να κάνεις κάνα περίεργο παρκάρισμα για να σε γράψουν δεν μετράει? Δουλειά δεν είχαν να πάνε να την στήσουν σε καμιά διασταύρωση να γράψουν κάνα μουνί που περνάει με κόκκινο να γλυτώσει κάνας άνθρωπος.

Δεν μπορώ τις υπερβολές και τα δήθεν απλά. Ειδικά σε αυτό το κράτος που η λέξη νόμος πλάθεται ανάλογα με το συμφέρον του ισχυρότερου.

OK, κόφ'τον! ΔΕΝ έχω παρκάρει ποτέ στο πεζοδρόμιο και ΔΕΝ έχω περάσει ποτέ από πεζόδρομο (επίσης και με το τουτού κάνω μανούβρες για να πέσω ακριβώς μέσα στις γραμμές του πάρκινγκ των Supermarkets)! Τη δε μία κλήση που έχω φάει στη ζωή μου, με τον κώλο του τουτού να προεξέχει της οικοδομικής γραμμής, πήγα και την πλήρωσα χωρίς καν να ασχοληθώ να βρω παραθυράκια/σβησίματα.

Ασχέτως εν τούτοις με τη φοροεισπρακτική πολιτική της ΕΛ.ΑΣ. (γνωστή ούτως ή άλλως), το θέμα είναι ότι ορθώς τον έγραψαν. Το ότι θα έπρεπε επίσης να είχαν γράψει και όλους τους άλλους, είναι γεγονός, εν τούτοις η ατιμωρησία μίας πράξης, δεν αναιρεί το παράνομο της άλλης. Την έκανες τη μαλακία; Την πληρώνεις. Τώρα, αν οι άλλοι δεν πλήρωσαν την αντίστοιχη μαλακία τους, είναι μια άλλη ιστορία, σημαντική μεν, αλλά ανεξάρτητη.

Δεν νείδα α απευθυνθηκα κάπου σε εσένα αν δεν κάνω λάθος. Για πιο λόγο πετάχτηκες ακριβώς? Για να πάρεις το βραβείο του καλού πολίτη?? Στη εκκλησία γρήγορα για προσευχή, στην εφορία να πληρώσεις το χαράτσι και μετά στην τράπεζα να κάνεις κατάθεση υπέρ του κράτους.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού τους βλέπετε ότι δεν σκαμπάζουν, πάρτε εκτυπώστε το ΦΕΚ που λέει για το Α1 δίπλωμα και έχετέ το μαζί σας μαζί με άδειες, ασφάλειες κλπ.. Μόνο την πρώτη σελίδα και τη σελίδα που αναφέρει το Α1. Έτσι για να τελειώνει εκεί η κουβέντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει ρε συ, σου είπα μας βγαίνει ο πουριτανισμός και χάνουμε την ουσία. Η ουσία είναι που πάρκαρε ένα παπάκι πάνω στον πεζόδρομο? Απο αυτό πάσχει αυτό το κράτος και άξιζε ένα παλλικαράκι να πληρώσει 200€????

Το γεγονός οτι στην επαρχία ειδικά γράφουνε ΜΟΝΟ τους ξένους δεν μετράει? Το γεγονός οτι οι αστυνομικοί κάθονται και περιμένουνε να κάνεις κάνα περίεργο παρκάρισμα για να σε γράψουν δεν μετράει? Δουλειά δεν είχαν να πάνε να την στήσουν σε καμιά διασταύρωση να γράψουν κάνα μουνί που περνάει με κόκκινο να γλυτώσει κάνας άνθρωπος.

Δεν μπορώ τις υπερβολές και τα δήθεν απλά. Ειδικά σε αυτό το κράτος που η λέξη νόμος πλάθεται ανάλογα με το συμφέρον του ισχυρότερου.

Είμαι 100% μαζί σου. Το κράτος το μόνο που κάνει είναι να εισπράττει αισχρά ειδικά σε ότι αφορά τον ΚΟΚ. Αν είδες, έγραψα ότι όσον αφορά το δίπλωμα και την ιπποδύναμη της μηχανής, έχει δίκιο το παιδί και να το ψάξει. Απλά είμαι εναντίον στα κονέ γι'αυτό τον έκραξα λίγο και είμαι εναντίον στο να λες ότι όλοι το κάνουν ας το κάνω κ εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλειά δεν είχαν να πάνε να την στήσουν σε καμιά διασταύρωση να γράψουν κάνα μουνί που περνάει με κόκκινο να γλυτώσει κάνας άνθρωπος.

Ώπα να πούμε, κάτσε ρε φίλε γιατί θα με τρελάνεις τώρα να πούμε.

Γιά πές μου ρε "έξυπνε" να πούμε, αμα πάω εγώ ο μπάτσος στη διασταύρωση να ελέγχω τα φανάρια να πούμε, που θα ακουμπήσω το καφέ να πούμε;

Μη με γυρνάς τα μυαλά πρωί πρωί να πούμε, γιατί δεν ήπια και καφέ ακόμα να πούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα να πούμε, κάτσε ρε φίλε γιατί θα με τρελάνεις τώρα να πούμε.

Γιά πές μου ρε "έξυπνε" να πούμε, αμα πάω εγώ ο μπάτσος στη διασταύρωση να ελέγχω τα φανάρια να πούμε, που θα ακουμπήσω το καφέ να πούμε;

Μη με γυρνάς τα μυαλά πρωί πρωί να πούμε, γιατί δεν ήπια και καφέ ακόμα να πούμε...

χαχαχαχα.....και την τυρόπιτα ξέχασες.... Αλλά μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν και σωστά παιδιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε οταν το βαζεις 5 μετρα στον πεζοδρομο εκει που δεν περναει κ κανενας και ειναι καθε μερα μηχανακια ηταν λες και ημουν η εξερεση στον κανονα, δηλαδη μονο εγω δεν ημουν καθος με εγραφε τα Delivery πηγεναν και ερχοταν ασταματητα.

Δεν λεω οτι δεν εκανα λαθος νταξη νομος ειναι ναι, αλλα γιατι μονο εμενα δηλαδη ? Εγω στο πηγαδη κατουρισα και πρεπει να με γραψουν ?

Ο πακετας με τα 80 που παει και παει να πατηση κανενα παιδακι με την μανα του δεν ειναι επικινδυνος ? Ειμαι εγω που πηγα στην γωνια μολις μπαινεις πεζοδρομο ?

Για να καταλαβεις που με εγραψαν, ξεκιναει ο πεζοδρομος, εχει πινακιδα στα 2 μετρα αριστερα και το αφηνω απο εκει κατω περνοντας 3 μετρα μεσα...

Θα παω να το βγαλω φωτογραφια ειλικρινα..

Δεν ξερω , σαν τον Καρρα θα αρχισω σε λιγο.

ΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΙΚΕ ΡΕ ?!?!

Μα δεν διαφωνω οτι κακως εγραψαν μονο εσενα. Οπως επισης δεν λεω οτι δεν το κανω και εγω, ή ο καθενας μας. Ειναι κατι συνηθες. Ομως δεν παυει να ειναι παρανομο, οπως και εσυ ο ιδιος λες!

Και εγω εχω φαει αδικη κληση, ενω ταυτοχρονα μπορουσε να ειχε γραψει αλλους 5 σιγουρα, αλλα δεν το θεωρησα καταρα.

Εκανα μαλακια, και σαν καλος Ελληνας πολιτης που ειμαι, πηγα και εκανα ενσταση και την εσβησα! :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα.....και την τυρόπιτα ξέχασες.... Αλλά μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν και σωστά παιδιά

Ναί, αλλά το σωστό παιδί θα πάρει τις διαταγές απο τον άλλον που σκέφτεται όπως έγραψα αποπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, αν μου πείτε πως δεν έχετε περάσει ποτέ απο πεζόδρομο και δεν εχετε παρκάρει ποτέ σε πεζοδρόμιο τον κόβω και τον πετάω στα σκουπίδια, μην τρελαινόμαστε και ψάχνουμε ευκαιρία να πουριτανιστούμε ομαδικώς..! Απλά έπεσε σε κομπλεξικό αστυνομικό τίποτα άλλο. Τα πάντα στην Ελλα΄δα σχετικά με την αστυνόμευση έχουν να κάνουν με είσπραξη χρημάτων και τίποτα παραπάνω. Όπου σε βρούνε απλά. Δεν ε΄χει σημασία αν παερνάς το όριο των 50 με 10km/'h ¨η περάσαμε κόκκινο με 100Km/h. Σημασία έχει το χρήμα, ότι κάτσει..

Βαγγελα, προφανως και το εχω κανει, και το κανω καθημερινα!! Αν ελεγα το αντιθετο, θα επεφτε φωτια να με καψει!! Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν με γραψουν θα εχουν αδικο.. Ναι επεσε σε χ@ζο μπατσο που πηγε και τον εγραψε για κατι αστειο, αλλα και αυτο ειναι αξιο για κληση. Οποτε με τον εναν ή με τον αλλον τροπο, η αστυνομια λειτουργησε!

Θεωρητικα λοιπον, καλυτερα να ξερω πως ειναι εκει εξω και κυνηγανε και κανεναν, παρα να τους βλεπω ολη μερα στα σαντουιτσαδκα, και στις πλατειες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Steve αγόρι μου,περαστικά σου κάνε και κανά ευχέλαιο γιατί πολύ γκαντεμιά έπεσε πάνω σου.

Για το θέμα της κλήσης,για μένα θα είσαι λάθος αν πας να την σβήσεις,αλλά αφού η χώρα μας δίνει αυτό το "δικαίωμα" να το κάνεις αν έχεις τα κατάλληλα κονέ,δεν σε αδικώ.

Είναι θέμα φιλοσοφίας για μένα.Αν κάνεις κάτι λάθος,δέξου το,πλήρωσε,μην το ξανακάνεις και προχώρα.Το αν ο αστυνομικός πήγαινε στοχευμένα,προσωπικά δεν με απασχολεί,από τη στιγμή που φταίω ΕΓΩ.Ναι,μπορεί οι 9 να έχουν κάνει την ίδια παράβαση,και εγώ ναι είμαι ο δέκατος και να την πληρώσω...ΕΦΤΑΙΓΑ?Πληρώνω.

Και δεν είναι θέμα αλλαγής της φιλοσοφίας της χώρας,εγώ νιώθω οτί έχω τη συνείδηση μου καθαρή,και οτί δεν πάτησα πάνω σε γνωριμίες για να γλιτώσω από κάτι που ξέρω οτί φταίω.

Περαστικά και πάλι Steve αγόρι μου,και ξες ε!Μην ξαναπαρκάρεις στον πεζόδρομο!Υπομονή για να μαζέψεις το μαρούλι! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σταθω στο θεμα της αδειας. Ουτε η δικια μου αδεια γραφει τα αλογα. Οδηγαω με το Α1. Μπορω να βγαλω καινουργια αδεια που να αναγραφει τους ιππους;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαγαζια με Delivery εχουν και οι Deliverades πανε σαν μαλακες μεσα στον παιζοδρομο

Τα οχήματα τροφοδοσίας έχουν πρόσβαση στον πεζόδρομο (αν και συγκεκριμμένες ώρες μόνο, υποτίθεται) αλλά κυρίως, τα μαγαζιά μάσας που τα τρέχουν έχουν συνήθως εκπτώσεις στους ενστόλους

Έχω περάσει, με γράψανε, πλήρωσα και έκανα μόκο. Ούτε έβρισα τους αστυνομικούς ούτε κλαιγόμουν.

Και 'γω: Με τόσες μ@λ@λ@ που έχω κάνει στην εποχούμενη ζωή μου, το ότι με έχουν γράψει για πεζόδρομο είναι ΤΟ οξύμωρο και ΤΟ φτηνό της ποιοτικής αστυνόμευσης μας αντί να με ξεσκίσουν όταν έκανα τις μ@λ@λ@ όπως θα μου άρμοζε....

Φυσικά μόλις μαζέψανε τον "παραγωγικό στόχο" της ημέρας που έθεσε ο διοικητής θα φύγανε υποθέτω, όρεξη έχουν να γράφουν ανύποπτους πιτσιρικάδες.

Τα τυπικά του πεζόδρομου κλπ είναι απλά γαρνιτούρα φιλολογίας, πρακτικά.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θείος διοικητής FTW !

Εντάξει δε σε φτάνει που έχεις μπάρμπα τον υπουργό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα οχήματα τροφοδοσίας έχουν πρόσβαση στον πεζόδρομο (αν και συγκεκριμμένες ώρες μόνο, υποτίθεται) αλλά κυρίως, τα μαγαζιά μάσας που τα τρέχουν έχουν συνήθως εκπτώσεις στους ενστόλους

Πολύ σωστά. Μήπως ο φίλος θέλει να κάνουν delivery ποδαράτο? Να δω πότε θα μάθει ο Έλληνας να υπακούει σε νόμους, κανονισμούς και κοινή λογική. Ειδικά αν ήταν 5 μέτρα, δεν είχες καμία δικαιολογία να πας με το μηχανάκι. Μπορούσες να το παρκάρεις και να τα περπατήσεις. Για κάποιο λόγο τον έκαναν πεζόδρομο. Και εγώ το κάνω, αλλά αν φάω κλίση δεν ανοίγω θέμα και δεν διεκδικώ το δίκιο μου εν αδίκο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπουργό υγείας...της Ινδίας :|

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SPAM ALERT!

Έχω κονέ τον τρίτο ξάδερφο,του αδερφού του μπατζανάκη του θυρωρού της πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από το κομμωτήριο που χτενίζεται η 3 ξαδέρφη της γυναίκας του Προθυπουργού!ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΒΥΣΜΑ , όπως μου έχει περιγράψει συγγενής, είναι ο εκάστοτε αρχίατρος του στρατιωτικού νοσοκομείου που περνάνε οι ένστολοι ετήσιες εξετάσεις.

Η απλή αναφορά στην συγκεκριμμένη εξέταση/αρχίατρο είναι ικανή να λιώσει και τα μέταλα του ρομποκάπ άρπα-κόλα.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τα λετε και κραζετε, αλλα αν βρισκωσασταν στην θεση μου οπου πριν λιγες μερες με τρακαραν και ΔΕΝ υπαρχει σαλιο, αλλη μια κληση στο κεφαλι, θα σας φαινοταν ωραια για κατι τοσο ασυμαντο ? ( ελα ναι πειτε μου 5 μετρα μεσα στον πεζοδρομο ειναι μεγαλο ζητημα..)

Φυσικα και θα την σβησω αν μπορεσω, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ διαθετω τα χρηματα, ειμαι φοιτητης και ανεργος με μητερα ανεργη.

Ποτε δεν με εχουν γραψει , με εχουν σταματηση αλλα ποτε δεν ετρεχε κατι.

Οσο για εναν φιλο ποιο πανω που δεν θα θεορουσε το ολο καταρα, ο τιτλος παει για τις συνεχομενες γκαντεμιες οχι για 1 κληση που εγινε χθες..

Και κατι αλλο, επειδη καποιος το εγραψε, οτι οι delivery εχουν δικαιομα,

τι ακριβως δικαιομα εχουν ?

Να πηγενουν με 60βαλε μεσα στον πεζοδρομο ?

Δηλαδη εγω που απλα παρκαρα επρεπε να με γραψουν και αυτοι εχουν το παραθυρακι τυπου πηγαινε γαμιοντας στον πεζοδρομο δεν τρεχει κατι ?

Τα πραγματα ειναι απλα οπως ειπε και ενας αλλος εδω, βγηκαν να γραψουν και οτι κινητε εκτελειτε.

Το μυαλο αν το εβαλα?

Νομιζω πως ναι , αλλα μεσα μου θα ειναι παντα η αισθηση του μαλακα που ηταν ο μονος που εγραψαν για κατι τετοιο.

Αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τα λετε και κραζετε, αλλα αν βρισκωσασταν στην θεση μου οπου πριν λιγες μερες με τρακαραν και ΔΕΝ υπαρχει σαλιο, αλλη μια κληση στο κεφαλι, θα σας φαινοταν ωραια για κατι τοσο ασυμαντο ? ( ελα ναι πειτε μου 5 μετρα μεσα στον πεζοδρομο ειναι μεγαλο ζητημα..)

Φυσικα και θα την σβησω αν μπορεσω, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ διαθετω τα χρηματα, ειμαι φοιτητης και ανεργος με μητερα ανεργη.

Ποτε δεν με εχουν γραψει , με εχουν σταματηση αλλα ποτε δεν ετρεχε κατι.

Οσο για εναν φιλο ποιο πανω που δεν θα θεορουσε το ολο καταρα, ο τιτλος παει για τις συνεχομενες γκαντεμιες οχι για 1 κληση που εγινε χθες..

Δηλαδη εγω που απλα παρκαρα επρεπε να με γραψουν και αυτοι εχουν το παραθυρακι τυπου πηγαινε γαμιοντας στον πεζοδρομο δεν τρεχει κατι ?

Τα πραγματα ειναι απλα οπως ειπε και ενας αλλος εδω, βγηκαν να γραψουν και οτι κινητε εκτελειτε.

Το μυαλο αν το εβαλα?

Νομιζω πως ναι , αλλα μεσα μου θα ειναι παντα η αισθηση του μαλακα που ηταν ο μονος που εγραψαν για κατι τετοιο.

Αυτα

ο σωστος νομοταγης του ολου ποστ θα ξαναχτυπησει... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eδω νομιζω μπερδευεσαι. Εχουν προσβαση στους πεζοδρομους καποιες ωρες τις ημερας. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι νομιμο να πηγαινουν του σκοτωμου στον πεζοδρομο. Απλα απο την αστυνομια υπαρχει μια ανοχη, γιατι οταν τρεχεις το μεσημερι να πας 15 παραγγελιες, που μεταξυ τους δεν ταιριαζουν, και ξερεις οτι καποιος θα κανει να φαει μια ωρα απο την στιγμη που παρηγγειλε, πρεπει να βιαστεις. Και αναποδα θα πας, και στον πεζοδρομο να ανεβεις, και στο πεζοδρομιο για να κοψεις δρομο.

Γιατι αν πας προβλεπε, εσυ φιλε μου που παρηγγειλες θα κανεις να φας 45 λεπτα, και μετα θα μου ζητας και τα ρεστα! Θα παρεις να κανεις παραπονα στο μαγαζι, και το οποιο φιλοδωρημα ίσως εδινες, δεν προκειται να το δωσεις γιατι αργησες να φας! Οποτε πριν κραξεις τον ντελιβερα που τρεχει σαν δαιμονισμενος, ή πριν τον κραξεις που αργησε να σου φερει το φαϊ, ΣΚΕΨΟΥ! Δεν παιζει την ζωη του κορωνα γραμματα φιλε μου επειδη του κ@υλωσε. Καποιος λογος υπαρχει!

Το ζουμι ειναι αυτο και τελος. Εφταιγες, και το δεχεσαι. Αν καποιος αλλος το ιδιο παρανομος με εσενα ή λιγοτερο την γλυτωσε, ειναι απλα για να χουμε να λεμε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως θα έπρεπε να ήσουν, τότε, 10 φορές πιο προσεκτικός και να μη προκαλείς την τύχη σου με παραβάσεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

StevenGalan σου απάντησα και στο άλλο θέμα με το ατύχημά σου.

Συμφωνώ οτι αυτό το καιρό δε σε θέλει το πράμα. Σωστό από μέρους σου που αποδέχεσαι την κλήση εφόσον όντως ήσουν μέσα στον πεζόδρομο. Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι κυρίως σχόλια αποφόρτισης που κάνει ο περισσότερος κόσμος όταν βρεθεί σε μια δυσάρεστη θέση για να βγάλει το βάρος από πάνω του. Αν μη τι άλλο η πλειοψηφία έτσι λειτουργεί γιατί είναι η ευκολότερη λύση και αντιμετώπιση.

Εγώ δε θα μπω στο ύφος της αντιπαράθεσης όμως. Περισσότερο θα σου μιλήσω σαν συμφορουμίστας που συμμερίζομαι τα νεύρα σου λόγω των τελευταίων καταστάσεων και θα σου προτείνω να χαλαρώσεις. Η ζωή είναι μικρή για να χωράνε τέτοια νεύρα καθημερινότητας.

Από όσο σε έχω μετρήσει με τα γραφώμενά σου εδώ μέσα (χωρίς να θέλω να το παίξω δικαστής ή αυθεντία), είσαι μυαλωμένος και δε φέρεσαι σαν κανένα χαζό παιδαρέλι.

Οπότε για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο τμήμα και να δηλώσεις ένσταση για την κλήση στον υπεύθυνο που έχει υπηρεσία εκείνη τη στιγμή (όχι στο θείο διοικητή). Αν σε αναγνωρίσει λόγω ονόματος (άρα και τη σχέση με το θείο) να βγεις μπροστά και να πεις οτι: ......."δε θέλω χάρες. Θέλω απλά να κάνω την ένστασή μου για τη συγκεκριμένη περίπτωση που δεν πέρασα με το μηχανάκι στο πεζόδρομο αλλά το πάρκαρα στην είσοδό του."

Αν ξεκαθαριστεί το θέμα έχει καλώς. Αν όχι πλήρωσε τα μισά της κλήσης και φρόντισε στο μέλλον να είσαι τυπικότερος και από τον πιο τυπικό και μην ξαναδώσεις αφορμή. Για το θέμα με τα κυβικά μπορείς άνετα να εκτυπώσεις το νόμο και να λήξει υπερ σου.

Τα παραπάνω τα γράφω με κάθε καλή διάθεση και κατανοώντας τί σημαίνει οικονομική δυσκολία ειδικότερα όταν συνδυάζεται με δυσάρεστα γεγονότα (όπως ένα ατύχημα και εγκατάλειψη).

Μη μασάς και κοίτα μπροστά. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νείδα α απευθυνθηκα κάπου σε εσένα αν δεν κάνω λάθος. Για πιο λόγο πετάχτηκες ακριβώς? Για να πάρεις το βραβείο του καλού πολίτη?? Στη εκκλησία γρήγορα για προσευχή, στην εφορία να πληρώσεις το χαράτσι και μετά στην τράπεζα να κάνεις κατάθεση υπέρ του κράτους.. :_thumbsup:

Δεν κατάλαβα γιατί το πήρες προσωπικά το ζήτημα...κατ' αρχάς το "παίδες" είχε κάπου μία εξαίρεση που με άφηνε απ' έξω; Συγγνώμη, δεν την είδα...κατά τα άλλα, ούτε στην εκκλησία πηγαίνω, ούτε το χαράτσι πλήρωσα, ούτε καταθέσεις υπέρ του κράτους κάνω. Το να αναγνωρίζει κάποιος την ευθύνη του για τα λάθη που κάνει, όπως και το να σέβεται τους άλλους, δεν έχει σχέση με τον πουριτανισμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να τα ρεζουμάρο ως δίδαγμα διαβίωσης προς νεώτερο όπως το κοζάρω εγώ:

Η γυναίκα του Καίσαρα αν φαίνεται ηθική στην κενωνία, δε πα να ξεσκί στην πίσω κάμαρη αποκρύφως - τότε κλήση δεν της κόβουν.

Το γράμμα του νόμου (απαγόρευση κίνησης επί πεζοδρόμων) και το πνεύμα του (ινά μη ενοχλούνται οι πεζοί και περίοικοι) είναι δυο διαφορετικά πράγματα - τηρούμε το δεύτερο δια ροπάλου και μόνο αν είναι απαραίτητο πατάμε/παρκάρουμε σε πεζόδρομο και λαστιχάρουμε το πρώτο όταν οι γάτοι δεν σουλατσάρουν και κατ'εμέ τότε είμαστε ορθοί . Και μην την ψάχνεις, το θέμα της σοφίας του εκάστοτε νομοθέτη μπάζει νερά ακόμα και σε σοβαρές κενωνίες, πόσο μάλλον στην εντόπια διαλυμένη. Αν προσθέσεις και το φίλτρο κρίσης του καλοεκπαιδευμένου νηφάλιου εκάστοτε οργάνου επιβολής αυτής σοφίας και προσπαθείς να το δεις από την πλευρά της απλής λογικής τότε κάτι ανθρωπάκια με άσπρες φόρμες και αβέρτα ζουρλομανδύες αρχίζουν να σε χαιρετάνε στη γωνία.

Κάνε χάρη στον ευατό σου, πλήρωσε τη χαζοκλήση (κράτα καβάτζα το βύσμα για σοβαρά κακοσυναπαντήματα που να μη σου συμβούνε ποτές) και απλά φρόντισε να φαίνεσαι ηθική ηθικός στο μέλλον.

Το αν θα είσαι κιόλας είναι προσωπικό θέμα και αφορά εσένα πάνω από όλους.

Τώρα το τι είναι "ηθική" χ@ζ@ ψηλά και αγνάντευε - στη ζούγκλα ηθικό είναι ότι προάγει την επιβίωση και μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα