Jump to content
Giorgio Harmani

metzeler me22 ή pirelli city demon

Recommended Posts

καλησπερα εχω ενα παπακι κ θελω να του αλλαξω λαστιχα...... εχω πανω μετζελερ me22........ αρκετοι μου λενε να μην τα ξαναβαλω..... θα ηθελα την γνωμη σας! δεν ειμαι ντε και καλα αναμεσα στα δυο αυτα λαστιχα! το ψαχνω! πολλοι μου λενε να βαλω μισελιν ειτε το γκαζελ ειτε το μ45!

Τροποποιήθηκε από τον Giorgio Harmani

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για ποιο λογο σου λενε να μην τα ξαναβαλεις??Τρομερο ειναι το metzeler me22 και σε στεγνο και σε βροχη..Το μονο κακο ειναι οτι φθειρεται πολυ ευκολα..Εχω δοκιμασει m45-pilot sporty και οταν εβαλα me22 δεν δοκιμασα αλλο ελαστικο ήταν αυτο που εψαχνα..

Παρε και μια γνώμη απο τον Jimijo http://www.mybike.gr/topic/57833-%cf%80%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%cf%83%ce%bf%cf%85/page__view__findpost__p__1266288

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου λενε οτι γλυστραει! δεν εχω δει κατι τετοιο προσωπικα! επισης οι περισοτεροι λενε οτι το μισελιν εχει καλυτερο κρατημα...... δεν ξερω! απλα εγω ψαχνω κατι να ειμαι ασφαλης! ανεβαζω κ την κοπελια πανω δεν θελω να γινει κανενα αστειο! με τα μετζελερ να σημειωσω οτι με το που τα εβαλα γλυστρησα αλλα δεν νομιζω οτι μετραει γτ ο δρομοσ ηταν γυαλι τελειως! τωρα τι να πω δεν ξερω! καινουριος στις μηχανες! αν ηταν αμαξι δεν θα το εψαχνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως ειμαι 100% ευχαριστημενος με τα me22 και απο εδω και περα μονο αυτα θα βαζω,εχω αλλαξει ηδη 2 ζευγαρια.Αν ηταν γυαλι τελειως ο δρομος κανενα λαστιχο δεν θα κραταγε σωστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60 με 70 ευρω παιζουν περιπου..Πριν μια εβδομαδα εδωσα 65 για 2 λαστιχα-σαμπρελες τοποθετηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου και εγώ τα Metz.. φοράω. Είναι φοβερό λάστιχο αλλά με χαλάνε 2 πράγματα:

-Είναι γερμανικά!

-Το μοντέλο είναι παλιό!

Οπότε ψάχνομαι και εγώ για κάτι άλλο. Αυτά που προτείνουν οι περισσότεροι είναι τα Vee Rubbe που είναι ότι πιο κοντά σε σλικ για πάπια και δεν είναι για νερό, τα πιλοτ και τα demon. Τα Pirelli με ψήνουν και εμένα αλλά δεν ξέρω πολλούς που να τα έχουν δοκιμάσει και αυτοί που τα έχουν δεν τους ξέρω καλά για να γνωρίζω την αντικειμενικότητα της πηγής.

Πάντως εάν δεν σπάζεσαι και εσύ για έναν από τους 2 λόγους που είπα ξαναβάλε ΜΕ22 που είναι στανταράκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται?

Στο tyre shop την πρωτη και στον ψυχογιο την δευτερη..

Τα Vee Rubbe ομως βγαινουν μονο σε χαμηλοπροφιλα..Σωστα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προσωπικά έχω στο modenas τα Pirelli city demon εδώ και 8-9 μήνες αλλά γενικά δε με ενθουσίασε όσο θα περίμενα.Είναι πιο σκληρά και φθείρονται πολύ πιο δύσκολα από τα me22 και θα κρατήσουν σαφώς περισσότερο, αλλά δεν προσφέρουν και το ίδιο κράτημα.Πάντως από όσους φίλους δοκίμασαν τα michelin αλλά και τα metzeler σε παπιά δεν έχω ακούσει αρνητικό (πέρα από την αυξημένη φθορά των δεύτερων και ιδιαίτερα σε δικάβαλα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στο παπι ειχα τα Pirelli city demon, τα αλλαξα εδω και 6 μηνες, και εβαλα τα πιο καινουργια Dura city πολυ καλυτερα ...φοβερο κρατημα στο στεγνο και στο βρεγμενο..ψαχτο......καλη επιλογη.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι τιμες θεε μου το μετζελερ εδω το περνουμε 17-20 το τεμαχιο...

Πού εκεί?Πες και σε μας...

60 με 70 ευρω παιζουν περιπου..Πριν μια εβδομαδα εδωσα 65 για 2 λαστιχα-σαμπρελες τοποθετηση

Δηλαδή 55 ευρώ χωρίς τις σαμπρέλες?

Στις διαστάσεις 2.50 και 2.75?

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο tyre shop την πρωτη και στον ψυχογιο την δευτερη..

Τα Vee Rubbe ομως βγαινουν μονο σε χαμηλοπροφιλα..Σωστα??

στον ψυχογιο εγω 75 τον μαιο εδωσα κ χωρις σαμπρελες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι νομιζω 65 κανουν μονο τα λαστιχα απλα μου εκανε δωρο τις σαμπρελες..2,50,2,75 εβαλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στο παπι ειχα τα Pirelli city demon, τα αλλαξα εδω και 6 μηνες, και εβαλα τα πιο καινουργια Dura city πολυ καλυτερα ...φοβερο κρατημα στο στεγνο και στο βρεγμενο..ψαχτο......καλη επιλογη.....

ειναι τα επόμενα, μάλλον σαν επιλογή.....

Dura city. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι νομιζω 65 κανουν μονο τα λαστιχα απλα μου εκανε δωρο τις σαμπρελες..2,50,2,75 εβαλα..

Αααα...έλεγα και γω...εσένα σού ' κανε και δωράκι....για πες κανα tip...τί αδυναμίες έχει ο τύπος? :P

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

me22 τα φορούσα στο παπί φοβερά!!!!

έκανα το λάθος μία φορά και έβαλα τα pirelli και τα άλλαξα σχεδόν του κουτιού

γλυστρούσαν πάρα πολυ σε βρεγμένο.

για τα dura city δεν ξέρω.

για μένα μόνο me22.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πού εκεί?Πες και σε μας...

θεσσαλονικη απο το βαρδαρη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο ολα οσα διαβασα....... εχω ακομα διλλημα! ειναι γερμανικα............................... θα δουμε! αν κ η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλα λαστιχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα παιδια επελεξα το μετζελερ το ουρμπαν! πολυ καλο! κ τελικα τα μετζελερ ειναι ιταλικα! την εχει αγορασει η πιρελη απλα επειδη οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα στα ελαστικα μοτο τουσ αφηνει κ δουλευουν μονοι τους κ οτι βγαζει η μετζελερ τα παιρνει μετα απο κανα δυο χρονια σαν τεχνολογια κ η πιρελη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα παιδια επελεξα το μετζελερ το ουρμπαν! πολυ καλο! κ τελικα τα μετζελερ ειναι ιταλικα! την εχει αγορασει η πιρελη απλα επειδη οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα στα ελαστικα μοτο τουσ αφηνει κ δουλευουν μονοι τους κ οτι βγαζει η μετζελερ τα παιρνει μετα απο κανα δυο χρονια σαν τεχνολογια κ η πιρελη!

Άντε, καλοφάγωτα και προσοχή στην αρχή! Τα είχε φορέσει και ο HLIAS στο kriss που είχε. Πρέπει να είναι ένα κλικ πιο κάτω από τα ME 22 αλλά δε βαριέσαι, πες μας και συ εντυπώσεις με τον καιρό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη για το off-topic αλλά επειδή το διάβασα όχι μία αλλά 2 φορές, δεν μπορώ να μη ρωτήσω. Τι σας χαλάει αν τα metzeler είναι γερμανικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη για το off-topic αλλά επειδή το διάβασα όχι μία αλλά 2 φορές, δεν μπορώ να μη ρωτήσω. Τι σας χαλάει αν τα metzeler είναι γερμανικά;

χαχα...μάλλον το παιδί εννοούσε ότι δε θέλει να ενισχύσει τη γερμανική οικονομία...

Για μένα μόνο metzeler στα ελαστικά παπιού! Και κυρίως λόγω ΜΕ 22. Αλλά και επειδή είναι γερμανικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι τετοιο καταλαβα κι εγω αλλα ηλπιζα για το αντιθετο...το μονο που μπορω να πω ειναι περαστικά σε όσους πιστεύουν ότι αγοράζοντας μια μηχανή ή ενα λάστιχο από μια εταιρία, ενισχύουν την οικονομία της εν λόγω χώρας μόνο...

και η μόνη θεραπεία για μια τέτοια ασθένεια είναι να καθίσουν να ψαχτούν και να διαβάσουν λίγο έξω από την προπαγάνδα που τους πουλάνε οι εγχώριοι αετονύχηδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα