Jump to content
μάθο...

Οικονομια-κριση-μοτουκλετα και...Jumbo!

57 ψήφοι

1. 1. Μοτοσυκλετα στο Jumbo...

• Οπως παει ειναι δεδομενο οτι εκει θα παμε ολοι ΚΑΙ για μοτο.Ρουφαμε και γκαζζζζ!!!
      5
    • Δυσκολο για πολλους λογους αλλά οχι και απιθανο.Κραταω επιφυλαξη αλλά για εκει παει...
      15
    • Μπααα...η μοτοσυκλετα θα παραμεινει εκτος Jumbo.Δεν παιζει!
      30

Recommended Posts

Tο σκηνικο της οικονομιας οπου ολοενα και στριμωχνει το βιωνουμε λιγο-πολυ...και που'σαι ακομα λενε πολλοι και ισως να μην εχουν κι αδικο.

Πηγα λοιπον μια βολτα στο γνωστο μαγαζι "ροφαμε και τα λεμε Jumbo" και γινοτανε Ο ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Δηλαδη αν εκλανε ενας σκοτωνε εφτα στη σειρα και δηλητηριαζε μια πτερυγα!!! :crazy: Χωρις πλακα δεν επεφτε καρφιτσα και ηταν ολοι ευτυχισμενοι με τιμες ξεφτιλα και σχολικα ειδη στα καροτσια!!!

Που κολλαει τωρα αυτο εδω μεσα ε;...Απεχει πολυ δηλαδη η στιγμη που θα δουμε στο Jumbo και μοτοσυκλετες;Που θα εμπορευεται και μοτο και θα σπευδουν ολοι να αγορασουν λογω τιμων και ευκολιων;....Πώς το κοβεις;.... :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν εννοείς οτι κυριολεκτικά θα δουμε στο jumbo μηχανή εντάξει ούτε καν δεν το πιστεύω.Αν το λες με κάποιον πιο αντιπροσωπευτικο τρόπο οτι δήλαδη μοτοσυκλέτες απο μαγαζιά που έχουν τα παντα και κάνουν καλές τιμές και διάφορες διευκολυνσεις θα πω οτι ήδη γίνετε.Όλοι έχουμε πάρει στα χέρια μας φυλλάδια του praktiker και πιστεύω έχουμε δει τα cheetah 125cc scooter με τιμές χαμηλότερες των χιλίων ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα απο την πλάκα και τα Jumbo γίνεται μια μανιώδης προσπάθεια απο το κεφάλαιο (παπαρήγα rulez κλπ) να εξαφανίσει την όποια σκέψη για επιχειρηματικότητα και γενικά οποιοδήποτε σκέψη για ΄΄σκέψη΄΄ των ανθρώπων. Απλά να μαστε ρομποτάκια και να δουλευουμε σε μια πολυεθνική για ένα κομμάτι ψωμί.

Αυτό είναι πέρα απο εμφανές απο την γιγάντια προσπάθεια να γονατίσουν την μικρομεσαία-μεσαία οικονομία μέσω ΔΝΤ και τρόικες και Ε.Ε και μαλακίες.

Τώρα με την πλήρη απελευθερωση των επαγγελμάτων θα πηγαίνεις σε τύπου Wall Mart Σκλαβενίτες, Careffour, Βασιλοπουλους, Jumbo που θα είναι σαν μεγάλα εμπορικά κέντρα και εκεί μέσα θα μπορείς να πάρεις απο φαγητό μέχρι αυτοκίνητο. Φάρμακα, ρούχα, φαγητό, είδη σπιτιού, περιοδικά, καπνό, μηχανάκια, καροτσάκια, τα πάντα όλα. Ο Μπρικόλιας θα γίνει πραγματικότητα!! Και ο κοσμάκης υπαλληλίσκος (αφου έχει κλείσει το μαγαζάκι το) με ιλλιγιώδεις μισθούς των 200 ως 400€.

Άντε γεια μας.. :cheers:

(Είμαι και γαμω τους Mood Makers??! :lipssealed: )

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι θα γινει πολυ πιθανο το βρισκω ,μαλλον βεβαιο

απλα συμφωνω 100% με αυτα που ειπε ο βαγγελης απο πανω ,εγω προσωπικα jumbo δεν παταω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεράστια παγίδα τα Jumbo... Υπάρχουν πολλά πραγματα 0,99€ 1,99€ κτλ τσιμπάει ο άλλος πέρνει οτι βρισκει μπροστά του και στο τέλος πληρώνει 150€-200€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απαραδεκτο το jumbo οπως ολα τα παρομοια μαγαζια (praktiker lidl κτλ) Οπως ειπε και ο tc drift ..Κακιστη ποιοτητα, κακοι εργοδοτες, χαμηλο επιπεδο γενικοτερα. Προτιμω να παρω στην ανιψια μου ενα δωρο αντι για δυο και ας το πληρωσω και ακριβοτερα απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας η εστω απο μια λιγοτερα απροσωπη επιχειρηση.

Μια στρατηγικη που ακολουθουν αυτα τα καταστηματα ειναι να πουλανε για μια περιοδο χωρις κερδος, με σκοπο να μην μπορουν να τους ανταγωνιστουν και να κλεισουν τα καταστηματα της περιοχης,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απαραδεκτο το jumbo οπως ολα τα παρομοια μαγαζια (praktiker lidl κτλ) Οπως ειπε και ο tc drift ..Κακιστη ποιοτητα, κακοι εργοδοτες, χαμηλο επιπεδο γενικοτερα. Προτιμω να παρω στην ανιψια μου ενα δωρο αντι για δυο και ας το πληρωσω και ακριβοτερα απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας η εστω απο μια λιγοτερα απροσωπη επιχειρηση.

Μια στρατηγικη που ακολουθουν αυτα τα καταστηματα ειναι να πουλανε για μια περιοδο χωρις κερδος, με σκοπο να μην μπορουν να τους ανταγωνιστουν και να κλεισουν τα καταστηματα της περιοχης,

To jumbo χωρίς κέρδος χλωμό. Αφού όλα εκεί μέσα είναι τριτοκλασάτα και κινέζικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κινεζικα σκουτεροπαπα ισως αλλα σοβαρες μηχανες δεν νομιζω.

εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα απο το εν λογω καταστημα οτιδηποτε κοστιζει πανω απο 10ευρω γιατι η ποιοτηταα ειναι χαλια σε ολα τα αντικειμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ απο εκεί το πήρα !!!!!!!!! :peep:

a67d40e56e73a889e39bb7b.jpg

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ε - Π - Ι - Κ - Ο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπρεπε να παρεις και τα ροζ αυτοκολλητακια απεναντι να την στολισεις αλλα μαλλον δεν θα χωραγαν στο καροτσακι :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ειναι ΥΑΜΑΗΑ HONDA KTM KAWA BMW ή ο ορισμος της φθηνιας????

Γιατι αν κρινουμε απο τα παιχνιδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως σε τετοια μαγαζια οτι πληρωνεις περνεις...

Οοολα τα πολυ φθηνα του πραγματα ειναι γνησια Κινεζικα με οτι αυτο συμαινει για τη ποιοτητα τους..

Κινεζικο μαγαζι "Ελληνικων συμφεροντων"...

Και βεβαια ποτε δε θα επερνα τιποτα που θα το ηθελα για σοβαρη ή μακροχρονια χρηση .

Συν οτι ειμαι κατα τετοιων μεγαλοκωλοσων .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασει της εμπειριας μου και γνωριζοντας πολυ καλα τις τιμες εμποριου πανω στα εξαρτηματα-ανταλλακτικα της δουλειας μου,μπορω να σας πω με απολυτη σιγουρια 100% οτι στα practiker και στα leroy merlin οι τιμες σε πολλα πραγματα ξεπερνουν πολλες φορες και πανω απο το διπλασιο της διαφορας που θα τα αγοραζες απο καποιο αλλο καταστημα εξω.

κατα την γνωμη ολο αυτο με την φθηνια και τα συγκεντρωμενα απειρα πραγματα που ειναι στοιβαγμενα ολα μαζι στα ραφια ενος τετοιου πολυκαταστηματος βαζοντας σε στο τρυπακι να μην προλαβεις να ψαχτεις και πολυ παραεξω αγοραζοντας το εδω και τωρα,λειτουργει αψογα,αποφεροντας τεραστια κερδη.

και οπως ελεγε και μια παλια παροιμια στο χωριο μου,η φθηνια τρωει τον παρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθώ να αποφεύγω τα jumbo και γενικά καταστήματα τέτοιου στύλ γιατί πολύ απλά μιλάμε για πλήρη εκμετάλλευση του εργαζομένου και συνθήκες εργασίας τραγικές.

8ωρο στα jumbo μισθός 400 ευρώ και κάτι.

Χαχα ξέχασα να γράψω οντόπικ. Είπαμε τζάμπο είναι δεν πιστεύω πως θα έχει και μηχανές.

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι μεταξη δυσκολο και μπαααα

οι λογοι πολλοι...

πρωτα απ ολα τι θα εμπορευοντε?μηχανες?τι μηχανες?απο που?

1)τι εμπειρια και γνωση εχουν?

δευτερον...

2)τι εμπειρια και γνωση εχουν και οι επαγγλεματιες πωλητες που ειναι και αυτοι για πολλες σφαλιαρες...

τριτον... εδω σε θεμα αξιοπιστιας,δυσκολευομαστε ακομα και με τις κολοσιαιες εταιριες,περαν του αν ειναι ευρωπαικο,ιαποννικο,κινεζικο

τα μηχανακια ολοι τα εχουν καταντησει αναλωσημα,η για την ακριβια να ζητανε συνεχεια αναλωσημα...

τεταρτον αν υποθετικα γινει...?! εσεις θα τα εμπιστευοσταν και θα τα αποδεχωσασταν αυτα τα μηχανακια/ες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την καμμια δεν ενδιαφερει ενα προιον σαν την μοτοσυκλετα ενα fast sale υπερκαταστημα γιατι το προιον ουτε ευρεια καταναλωση εχει και η οργανωση του καταναλωνει μεγαλους πορους.Αντιθετα μην θεωρησει κανεις απιθανο να δει φαρμακα στα ραφια του τζαμπο και του Βασιλοπουλου και ταυτοχρονα τα φαρμακεια της γειτονιας να κατεβαζουν τα ρολλα.Φιλελευθεροποιηση γαρ ! :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Κάποια κινέζικα ίσως... αλλά για γνωστές μάρκες no!

Πάντως με έχει παραξενέψει πάρα πολύ η τεράστια άνοδος των jumbo την τελευταία 5αετία. Πριν κάποια χρόνια θυμάμαι ότι ήταν για φούντο και τώρα είναι πρώτη μούρη.

Από ποιότητα μάπα και τιμές όχι και τόσο χαμηλές σε σχέση με ανεξάρτητα μαγαζιά. Το περίεργο είναι ότι ο κόσμος το ξέρει αυτό αλλά παρ'όλα αυτά μαζεύονται σαν τις μύγες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως σε βάθος χρόνου το δούμε και αυτό εδώ αν λέγαμε ότι θα πουλάνε μηχανές σε σουπερ μαρκετ θα γελούσαμε αλλά βλέπετε. Το θέμα είναι πως ότι πωλείται σε τέτοια μαγαζιά θεωρώ ότι είναι αντάξια του είδους των πραγμάτων γύρω γύρω. Δεν μπορείς να πεις '' Α! τι ξέχασα να πάρω σήμερα? τετράδια οκ, απορυπαντικό οκ, οδοντόκρεμα οκ, μηχανάκι οκ, σαγιονάρες οκ''. Για αυτό αν ρίξετε μια ματιά στο car.gr θα δείτε ότι όλα δίνονται με το πολύ 1000χλμ στο 70-80% της αρχικής τους αξίας

Δεν πιστεύω ότι θα πουλήσουν στο άμεσο μέλλον μηχανές γνωστών εταιρειών γιατί και οι εταιρείες δεν θα δεχτούν αλλά και οι έμποροι-εισαγωγείς έχουν σημαντικά περιθώρια μειώσεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως αναφερθικε ηδη για κινεζο-φθηνιαρικα ειναι πιθανων, αν και δεν το πολυπιστευω λογο υφος καταστηματος. Αμα μυριστουν κερδος βεβαια, γιατι οχι;!

Για σοβαρα μοτορια ομως, οχι! Οχι στα πολυ κοντινα χρονια τουλαχιστων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ειναι ΥΑΜΑΗΑ HONDA KTM KAWA BMW ή ο ορισμος της φθηνιας????

Γιατι αν κρινουμε απο τα παιχνιδια....

Σαν να έχω δεί ακριβώς το ίδιο ποστ,στο θέμα: ΄΄ Ελληνας Κροίσος στην κρίση με 5 γραμματα! ΄΄ :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα