g.atman68 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Αυτό το μηχανάκι πήρε πολύ κόσμο μαζί του και 2 καλούς μου φίλους. Γκάζι ατελείωτο για την εποχή του και φρένα ανύπαρκτα. Γυρνάγαμε από βόλτα και τα ρούχα μας πίσω γεμάτα πίκες και μυρωδιά από το λάδι. Πήγαινες κατευθείαν για μπάνιο. Από καύσιμο δυόμιση φορές παραπάνω από ότι άλλο κυκλοφορούσε εκείνο τον καιρό. Μα κανείς δεν νοιαζόταν. Ήταν η μηχανή που σου έλεγε δώσ' μου γκάζι. Θυμάμαι το πρώτο που κυκλοφόρησε (το αγόρασε φίλος) το κοιτάγαμε σαν το θεό. Άφησε πίσω του μεγάλο όνομα. Για μένα πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι αντάξιο της ιστορίας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτό το μηχανάκι πήρε πολύ κόσμο μαζί του και 2 καλούς μου φίλους. Γκάζι ατελείωτο για την εποχή του και φρένα ανύπαρκτα. Γυρνάγαμε από βόλτα και τα ρούχα μας πίσω γεμάτα πίκες και μυρωδιά από το λάδι. Πήγαινες κατευθείαν για μπάνιο. Από καύσιμο δυόμιση φορές παραπάνω από ότι άλλο κυκλοφορούσε εκείνο τον καιρό. Μα κανείς δεν νοιαζόταν. Ήταν η μηχανή που σου έλεγε δώσ' μου γκάζι. Θυμάμαι το πρώτο που κυκλοφόρησε (το αγόρασε φίλος) το κοιτάγαμε σαν το θεό. Άφησε πίσω του μεγάλο όνομα. Για μένα πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι αντάξιο της ιστορίας του. με ένα φέρετρο για παράδειγμα? Αφου οσο διαβάζω σε αυτο το τόπικ αυτή είναι η ιστορία του... Γνώμη μου να το αφήσουν στην ιστορία και ας ονομάσουν αλλιώς όποιο 4τ erzgsxαρι εχουν σκοπό να βγάλουν.. ΑΝ εχουν σκοπό.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.atman68 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 και εδω η μεγαλη μου καψουρα........ Το συγκεκριμένο μηχανάκι το έφερε φίλος από Ιαπωνία το 1989 με εξατμίσεις πίστας (for racing use only) και θυμάμαι το σήκωνε με δευτέρα με το άνοιγμα του γκαζιού και όταν έπεφτε ο τροχός κάτω η ταχύτητα ήταν 190-210 χιλιόμετρα. Τον μετράγαμε με άλλη μηχανή από δίπλα. Ατελείωτη δύναμη. Μου έχει μείνει που κάναμε το γύρο της Πελοπονήσου, και όλοι έκαψαν 7000δρχ σε βενζίνα με νορμάλ ταχύτητες και αυτό 17000 δρχ χωρίς το λάδι. Ακόμα κυκλοφορεί. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Τετραχρονο RD? Για Ινδους θα ειναι........................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackj 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 πολλυ καπνα πολλυ βενζινη,αν το ανοιγες χωρις να ζεσταθει καλα ειχες τα πιστονια στο χερι,καθολου φρενα για το γκαζι του,αλλα ροπιαζε ακαριαια! :scared: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το ωραίο για μας τους 40άρηδες (και μεγαλύτερους βέβαια) είναι ότι προλάβαμε και καβαλήσαμε μηχανάκια "ορόσημα" στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού όταν ήταν στα high τους. Μιλάω για δεκαετία '80 και αρχές δεκαετίας '90. RD, RGV, Βoldor-ια, GPZ, Νinja, KR1, ΧR (της τότε εποχής πριόνια ρπστμ) αλλά και τα καθαρά YZ RM CR!!! Mπορεί να μην είχαν τα κρατήματα, τα φρένα, το στήσιμο και οτιδήποτε άλλο των σημερινών, αλλά ρε πούστη μου.... ήταν τρελή εμπειρία που τα καβαλούσαμε τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το ωραίο για μας τους 40άρηδες (και μεγαλύτερους βέβαια) είναι ότι προλάβαμε και καβαλήσαμε μηχανάκια "ορόσημα" στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού όταν ήταν στα high τους. Μιλάω για δεκαετία '80 και αρχές δεκαετίας '90. RD, RGV, Βoldor-ια, GPZ, Νinja, KR1, ΧR (της τότε εποχής πριόνια ρπστμ) αλλά και τα καθαρά YZ RM CR!!! Mπορεί να μην είχαν τα κρατήματα, τα φρένα, το στήσιμο και οτιδήποτε άλλο των σημερινών, αλλά ρε πούστη μου.... ήταν τρελή εμπειρία που τα καβαλούσαμε τότε. ...Bultaco,Montesa (με αυτό το 360 Η6 μου ανέβαινε το στομάχι επάνω, από την επιτάχυνση!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Κρίμα την ιστορία που κουβαλάει αυτό το όνομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Μου έχει μείνει που κάναμε το γύρο της Πελοπονήσου, και όλοι έκαψαν 7000δρχ σε βενζίνα με νορμάλ ταχύτητες και αυτό 17000 δρχ χωρίς το λάδι. Ακόμα κυκλοφορεί. Πόσο είχε η βενζίνα τότε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 ειχα και 125 και 350 μαλιστα ηθελα να παρω το 500 μετα αλλα λεφτα γιοκ οποτε μετα αρκεστηκα σε ενα TZR 250 μετα απο τα RD καβαλωντας το TZR νομιζα οτι ειχα διαστημοπλοιο παρολα αυτα εγω νομιζω οτι πρεπει να τα αφησουν στην ησυχια τους αυτα τα ονοματα και ας βγαλουν οτι θελουν αλλα ΟΧΙ με αυτα τα ονοματα ειναι απαραδεκτο παντως πλακα πλακα πολυ θα ηθελα ενα διχρονο με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Οι περισσότεροι μακαρίτες της εποχής σκοτώνονταν γιατί ανέβαιναν στα μηχανάκια αυτά κυρολεκτικά ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ. Με σαγιονάρες, μαγιώ, ξεκράνωτοι και άμυαλοι. Τα έχω δει αυτά μια και την πρόλαβα αυτήν την εποχή. Δράμα σκέτο δηλαδή. Έχω κλάψει και δύο φίλους. Ένα μίγμα βλακείας, μαγκίας και ανωριμότητας. Ρομαντική εποχή αλλά δεν την νοσταλγώ. Έφυγαν πολλά παιδιά με άδικο τρόπο τότε. Σήμερα είναι αλλιώς πιστεύω. Ακόμα και να ξανάβγαζε η γιάμαχα το ίδιο RD350 με τα ίδια σκατά πλαίσιο και φρένα δεν θα σκοτώνονταν σήμερα έτσι. Πιστεύω ωριμάσαμε μοτοσυκλετιστικά κάπως.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το ωραίο για μας τους 40άρηδες (και μεγαλύτερους βέβαια) είναι ότι προλάβαμε και καβαλήσαμε μηχανάκια "ορόσημα" στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού όταν ήταν στα high τους. Μιλάω για δεκαετία '80 και αρχές δεκαετίας '90. RD, RGV, Βoldor-ια, GPZ, Νinja, KR1, ΧR (της τότε εποχής πριόνια ρπστμ) αλλά και τα καθαρά YZ RM CR!!! Mπορεί να μην είχαν τα κρατήματα, τα φρένα, το στήσιμο και οτιδήποτε άλλο των σημερινών, αλλά ρε πούστη μου.... ήταν τρελή εμπειρία που τα καβαλούσαμε τότε. Μην ξεχνας τους μπομπους, dax, simpson... μπορει να μην ηταν οροσημα αλλα εγω ακομη και σημερα αν δω μπομπο τον χαζευω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 από τον Bandakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RX0fIuJLO0M&feature=player_detailpage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Μην ξεχνας τους μπομπους, dax, simpson... μπορει να μην ηταν οροσημα αλλα εγω ακομη και σημερα αν δω μπομπο τον χαζευω ζηλεια....εχω gorilla Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.atman68 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Μην ξεχνας τους μπομπους, dax, simpson... μπορει να μην ηταν οροσημα αλλα εγω ακομη και σημερα αν δω μπομπο τον χαζευω Τι να πρωτοθυμηθώ το Yamaha IT 490, (το οποίο το έχει ακόμα ο αδελφός μου) http://p1.bikepics.c...1392155-800.jpg Suzuki PE, Honda XLR 500,το μεταγενέστερο HUSQVARNA 610 που ήταν από τους κραδασμούς κομπρεσέρ, CBX 1000 εξακύλινδρο http://bigbikes.file...da-cbx-1000.jpg Suzuki katana κλπ.http://www.svgamer.c...2081%20%202.jpg Tο κακό ήταν ότι τα είχαν οι λίγοι, οι φραγκάτοι από τον μπαμπά τους. Πρώτη μούρη στις καφετέριες και στις ντίσκο τότε, Μα το μηχανάκι τώρα έγινε απαραίτητο ακόμα και σε αυτούς που τότε μας ονόμαζαν καμικάζι. Οι εποχές αλλάζουν η τεχνολογία προχωρά προς το να έχουμε καλύτερο και ασφαλέστερο δίκυκλο. Για την εποχή τους όλα και το καθένα μόνο του ήταν κορυφή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Πω πω...... Γέμισε το topic σκουριά, λαδιές και ηχητικά εφέ από άρρυθμα ρελαντί. Δε το σταματάμε σιγά σιγά γιατί βλέπω να σκάει μύτη κανένας Μητσοτ (άσε καλύτερα, να μην τον αναφέρω) και θα πέσει ο server για κανένα μήνα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εαν καλλιασει που λενε στο χωριο μου κ σε καποια συναντηση καταφερω κ παρεβρεθω παρτε κ τπτ μασκες γιατι θα πεσει πολυ καπνα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον Safetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες