Jump to content
Kostas_dev

Επιστρέφει το RD 350 της Yamaha

Recommended Posts

Σαν μηχανη μπορει να ειναι αξιολογη , αλλα οσοι ειχαν οδηγησει το RD350 θα ξερουν πως ενα τετραχρονο μονοκυλινδρο δεν μπορει να συκριθει με το παλιο RD ...

Εκεινος ο κινητηρας δεν ειχε μεση κατασταση ....ηταν ON - OF και οταν ηταν στο ON εψαχνες τα πατακια για να βαλεις τα ποδια σου πανω , μιας που με τα χιλια ζορια κρατιοσουν ακομα πανω στο μηχανακι ...Σε συνδιασμο με το ανυπαρκτο μπροστινο μας εκανε την τελεια σκοτωστρα ....

Αχ τι μου θυμισατε ..... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σορρυ αλλά τι περιμένατε, να βγάλει η Yamaha το 2013, μια μηχανή με τα οικτρά χαρακτηριστικά του RD?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RD 350 = o μεγαλύτερος τάφος της νεολαίας της εποχής εκείνης . Εγώ προσωπικά αφού ζω ακόμα είναι θαύμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωωωω,, παλι αυτο το σουλουπι... τι σκατα ρε πστ μου ενα template εχουν και το τσαμπουνανε ολες οι εταιρειες ... φφφφφφφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ αλλά τι περιμένατε, να βγάλει η Yamaha το 2013, μια μηχανή με τα οικτρά χαρακτηριστικά του RD?

Απλα να μην την ονομασει ετσι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρπαχτή καλό είναι...

Για RD όμως, είναι ανέκδοτο...

Σαν να βγάλει η Φεράρι 1000άρι αυτοκίνητο πόλης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RD και τετραχρονο?? ρε πανε καλα? υστερα απο αυτο πιστευω οτι ο ερχομος του αντιχριστου ειναι βεβαιος στο εργοστασιο της Υamaha!!!! ®oad (Devil)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέρω ακόμη γνωστό που έχει την οριτζιναλ ρεπλικα του '83

ήταν ένα ατι "αξημέρωτο" για να κάνεις πράματα μαζί του έπρεπε να είσαι επαγγελματίας...πιτσιρίκος θυμάμαι κόντρες των μεγαλυτέρων με μεταγενέστερα fzr exyp '88 ή gpz 400 '87 να σπάει πλάκα σε 400αρι / 1000αρι

πάντως λάθος της yamaha που αναφέρει τον τυπο RD350 ειναι ιεροσυλία να αν είναι κάτι άλλο εκτός απο 2Τ

αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το όνομα βγάλτο επετειακά με περιορισμένο αριθμό και υποψήφιους κατόχους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας βγαλει οτι θελει....

Εγω χαιρομαι που προλαβα και εζησα/καβαλησα τετοιου τυπου μοτορια στα νιατα μου....Πραγματικα αξεχαστα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια fake ειναι.ειναι εδω και καμποσο καιρο στο ιντερνετ η φωτο που εβαλαν ενω νομιζω υπαρχει και παλαιοτερο θεμα.ασε που αν προσεξετε την φωτο φαινεται σαν διχρονο κιολας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχε και ο πατερας μου ενα RD350 και οταν γεννηθηκα εγω το πουλησε για ευνοητους λογους χαχαχαχα!!! βεβαια πετυχε μια μερα εναν στο φαναρι με το ιδιο ακριβως σε χρωματα! μιλαμε τετοια ανακατασκευη δεν εχω ξαναδει! σαν να βγηκε χθες απο το εργοστασιο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καθείς όπως τη βλέπει τη δουλειά. Για μένα καλά κάνει. Δικιά της ακολουθία γραμμάτων είναι, εμπορική εταιρεία είναι, όπως θέλει το ονομάζει αν πιστεύει πως είναι σωστό. Για μένα είναι κρίμα όχι για το παλιό RD αλλά για το καινούργιο (αν φυσικά τελικώς ονομαστεί έτσι) καθώς αποκλείεται να είναι τόσο άχρηστο μηχανάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεολαια..Τρωνε αυτο που τους πασαρουν,κριμα..εδω χαθηκε το Χεβι μεταλ να μου πεις..

Τροποποιήθηκε από τον Safetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεολαια..Τρωνε αυτο που τους πασαρουν,κριμα..εδω χαθηκε το Χεβι μεταλ να μου πεις..

Γαμα τα... Μονο πουστοgay new metal βγαζουν ρε γμτ. Τουλάχιτον στο Death metal ακομα υπάρχει φως ευτυχως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα το RD 350 του τοτε ηταν αυτο

Yamaha%20RD350R%2091%20%201.jpg

απο που και εως που το καναν naked και με χωρις προσωπικοτητα...εγω σαν να βλεπω ΕΡ τζουνιορ!

ΥΓ: το φτερακι μπροστα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με του ΕΡ!

yamahard350_3.jpg

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να το βγάλουν. Να αλαχτεί μόνο λίγο η εμφάνιση σε πιο ρετρό για να αποκτήσει λίγο χαρακτήρα.

Σε μια κατηγορία κυβικών η οποία πάσχει από μοντέλα οτιδήποτε καινούργιο και αξιόλογο είναι καλοδεχούμενο.

'Αποψη μου ότι λόγω του ότι η συγκεκριμένη κατηγορία πάσχει σε μοντέλα οδηγούνται πολλοί στην αγορά των scooter.

Δλδ αν κάποιος θέλει μηχανή ενω έχει παπί ας πούμε , για να πάρει κλατι καλό πρέπει να πάει στην κατηγορία των 600cc αφού ενδιάμεσα δεν υπάρχει ποικιλία. Πολλοί φοβούνται , ξενερώνουν ή δε θέλουν τόσο μεγάλη μηχανή οποτε παίρνουν σκούτερ τα οποίαοι εταιρίες τα εξελίσουν τόσο που έχουν γίνει διαστημόπλοια.

Ας δωθεί λοιπόν και μία ώθηση στις μικρότερες μηχανές. .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dimitrishndsm

dejavu ??? :D

Τροποποιήθηκε από τον zampination

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, τα ίδια έλεγαν και για τα δίχρονα 125 και 250 στα MotoGP, αλλά πιο γρήγορους χρόνους κάνουν τα τετράχρονα. Η τεχνολογία εξελίσσεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dimitrishndsm

dejavu ??? :D

Όταν λέω εγώ πριν τρία χρόνια κάτι θυμάμαι

Published on 12 Jun 2008

http://www.twowheelsblog.com/post/283/yamaha-rd-350-and-yamaha-tdr-350-the-return-of-two-stroke-motors

Και σίγουρα υπάρχει και εδώ μέσα.

too old for this shit?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα