Jump to content
Chriss

θα εχω δυσκολια σε μηχανη;

Recommended Posts

οδιγω ενα παπι 50ρι το ελενχο για πλακα αλλα ψινομε το χιμονα να παω για 400ρι διπλομα μιχανι διλαδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το παιδί είναι αλλοδαπός,τόχει δηλώσει και παλιά,εξ' ου και η (αν)ορθογραφία του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδί είναι αλλοδαπός,τόχει δηλώσει και παλιά,εξ' ου και η (αν)ορθογραφία του.

Toυ είχανε προτείνει διάφορα προγράμματα για να γίνεται αυτομάτως έλεγχος ορθογραφίας, αλλά δεν ασχολήθηκε..

Εμείς λοιπόν τι φταίμε να διαβάζουμε τόπικ με τέτοια ορθογραφία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο 50ρι σε 400 8α σου ειναι πολυ δυσκολο πιστευω, πανε παρε κανα 250 και τα λεμε σε κανα 6 μηνο μετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω για 50ρι και αμαξι το εχω παει τερμα το 50ρι δεν παει μια και παντες κανω με πατιμενο δινατα το πισο φρενο :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Chriss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω;;; την απουσία διπλώματος; τις μπάντες; την παντελή απουσία ορθογραφίας;;;

Μάλλον τίποτα από τα 3...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιλότος- πιλότος- πιλότος!!! :mB_kalo_e:

Το 400άρι δεν πάει βήμα, πάρε κανά 1000άρι 4κύλινδρο.. :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιλότος- πιλότος- πιλότος!!! :mB_kalo_e:

Το 400άρι δεν πάει βήμα, πάρε κανά 1000άρι 4κύλινδρο.. :lipssealed:

Χαχαχα...έχεις μπει στο νόημα...! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα...έχεις μπει στο νόημα...! :thumbsup:

Αφού για εκεί πήγενε το θέμα δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού για εκεί πήγεαινε το θέμα δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. χαχα

Πρωτού βιαστούμε να κρίνουμε τους άλλους, ας φροντίσουμε πρώτα να είμαστε εμείς σωστοί. Φιλικά :)

Τώρα στην ερώτηση του παιδιού. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν οδηγείς συνετά και με προσοχή. Αφού για να βγάλεις το δίπλωμα θα χρειαστεί να κάνεις και μαθήματα σε μεγαλύτερη μηχανή. Ίσως ο συμπλέκτης και το μεγαλύτερο βάρος σε δυσκολέψουν λίγο στην αρχή.

Τροποποιήθηκε από τον disaster13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες με ειπανε οτι αμα βγαλω για 125 μετα απο δυο χρονακια γινετε απεριοριστο χορις εξετασις αλλα θα δοσω με HONDA CBR 125ρι με σιμπλεκτι ψινομε να παω 250ευρα με ειπανε επιδι εχω για αμαξι θα εχω δικσολια με το HONDA CBR 125 ????

Τροποποιήθηκε από τον Chriss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε πριν τον Ιανουάριο το δίπλωμα για μέχρι 33 άλογα για να μπορείς να αγοράσεις κανένα 250αρι μετά.Τώρα αν είσαι 21+ δώσε το απεριόριστο.Εγώ σου απάντησα σωστά έτσι θέλω κ εσύ να είσαι σωστός και να μην μας λές ότι μπορείς να κάνεις μπάντες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Με το να λες τέτοιες βλακείες δεν ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων και ούτε οι άλλοι σε θεωρούν καλό οδηγό. Μάθε να τηρείς των Κ.Ο.Κ και τότε θα αξίζεις συγχαρητήρια.Φιλικά.

Α και αφού ξέρεις να οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή με συμπλέκτη θα σου φανεί παιχνιδάκι.Σιγά σιγά στην αρχή γιατί το παιχνιδάκι θα μετατραπεί σε διαολάκι.

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειμαι 21 ειμαι 20χρονον να παω να δοσω για 125ρι? τι να κανω ? 21 κλινω το 2013 μαιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτού βιαστούμε να κρίνουμε τους άλλους, ας φροντίσουμε πρώτα να είμαστε εμείς σωστοί. Φιλικά :)

Τώρα στην ερώτηση του παιδιού. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν οδηγείς συνετά και με προσοχή. Αφού για να βγάλεις το δίπλωμα θα χρειαστεί να κάνεις και μαθήματα σε μεγαλύτερη μηχανή. Ίσως ο συμπλέκτης και το μεγαλύτερο βάρος σε δυσκολέψουν λίγο στην αρχή.

Λάθος βιασύνης.. Και δεν νομίζω να έχει καμμία σχέση το ένα ποστ με το άλλο, φιλικά.

Δώσε πριν τον Ιανουάριο το δίπλωμα για μέχρι 33 άλογα για να μπορείς να αγοράσεις κανένα 250αρι μετά.Τώρα αν είσαι 21+ δώσε το απεριόριστο.Εγώ σου απάντησα σωστά έτσι θέλω κ εσύ να είσαι σωστός και να μην μας λές ότι μπορείς να κάνεις μπάντες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Με το να λες τέτοιες βλακείες δεν ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων και ούτε οι άλλοι σε θεωρούν καλό οδηγό. Μάθε να τηρείς των Κ.Ο.Κ και τότε θα αξίζεις συγχαρητήρια.Φιλικά.

Α και αφού ξέρεις να οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή με συμπλέκτη θα σου φανεί παιχνιδάκι.Σιγά σιγά στην αρχή γιατί το παιχνιδάκι θα μετατραπεί σε διαολάκι.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι το θες το διπλωμα ρε???αφου αμα παρεις 400 δεν θα σε πιανουνε τα στρουμφακια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα με ειπαι η σχολει οδιγον αμα βγαλω με σιμπλεκτι 125ρι σε δυο χρονακια γινετε απεριοριστο μονο του χορις εξετασις λεω να παω να βγαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε βγάλε αυτό το δίπλωμα που είναι μέχρι 33άλογα.Το Α1 δηλαδή έτσι θα τους πείς.Και θα μπορείς να οδηγήσεις νιντζακι 250.Και βέβαια όλα τα παπιά 125 κυβικών.Είναι πολύ εύκολο.Και σε δύο χρονάκια για να το αναβαθμήσεις πρέπει να πληρώσεις μόνο τα παράβολα που είναι γύρω στα 50€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γιατί το δίπλωμα χωρίς συμπλέκτη δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις μετά από 2 χρόνια οπότε βγάλε με συμπλέκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα