Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 οδιγω ενα παπι 50ρι το ελενχο για πλακα αλλα ψινομε το χιμονα να παω για 400ρι διπλομα μιχανι διλαδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 ωραιος..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 αλμπάνια πρεςς.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το παιδί είναι αλλοδαπός,τόχει δηλώσει και παλιά,εξ' ου και η (αν)ορθογραφία του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Το παιδί είναι αλλοδαπός,τόχει δηλώσει και παλιά,εξ' ου και η (αν)ορθογραφία του. Toυ είχανε προτείνει διάφορα προγράμματα για να γίνεται αυτομάτως έλεγχος ορθογραφίας, αλλά δεν ασχολήθηκε.. Εμείς λοιπόν τι φταίμε να διαβάζουμε τόπικ με τέτοια ορθογραφία? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 το χεις παει τερμα το 50αρι καμια φορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rical 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Απο 50ρι σε 400 8α σου ειναι πολυ δυσκολο πιστευω, πανε παρε κανα 250 και τα λεμε σε κανα 6 μηνο μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 βασική ερώτηση: τι δίπλωμα έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχω για 50ρι και αμαξι το εχω παει τερμα το 50ρι δεν παει μια και παντες κανω με πατιμενο δινατα το πισο φρενο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 από τον Chriss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω;;; την απουσία διπλώματος; τις μπάντες; την παντελή απουσία ορθογραφίας;;; Μάλλον τίποτα από τα 3... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πιλότος- πιλότος- πιλότος!!! Το 400άρι δεν πάει βήμα, πάρε κανά 1000άρι 4κύλινδρο.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον kost4s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Πιλότος- πιλότος- πιλότος!!! Το 400άρι δεν πάει βήμα, πάρε κανά 1000άρι 4κύλινδρο.. Χαχαχα...έχεις μπει στο νόημα...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Χαχαχα...έχεις μπει στο νόημα...! Αφού για εκεί πήγενε το θέμα δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφού για εκεί πήγεαινε το θέμα δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. χαχα Πρωτού βιαστούμε να κρίνουμε τους άλλους, ας φροντίσουμε πρώτα να είμαστε εμείς σωστοί. Φιλικά :) Τώρα στην ερώτηση του παιδιού. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν οδηγείς συνετά και με προσοχή. Αφού για να βγάλεις το δίπλωμα θα χρειαστεί να κάνεις και μαθήματα σε μεγαλύτερη μηχανή. Ίσως ο συμπλέκτης και το μεγαλύτερο βάρος σε δυσκολέψουν λίγο στην αρχή. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον disaster13 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) παιδες με ειπανε οτι αμα βγαλω για 125 μετα απο δυο χρονακια γινετε απεριοριστο χορις εξετασις αλλα θα δοσω με HONDA CBR 125ρι με σιμπλεκτι ψινομε να παω 250ευρα με ειπανε επιδι εχω για αμαξι θα εχω δικσολια με το HONDA CBR 125 ???? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον Chriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δώσε πριν τον Ιανουάριο το δίπλωμα για μέχρι 33 άλογα για να μπορείς να αγοράσεις κανένα 250αρι μετά.Τώρα αν είσαι 21+ δώσε το απεριόριστο.Εγώ σου απάντησα σωστά έτσι θέλω κ εσύ να είσαι σωστός και να μην μας λές ότι μπορείς να κάνεις μπάντες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Με το να λες τέτοιες βλακείες δεν ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων και ούτε οι άλλοι σε θεωρούν καλό οδηγό. Μάθε να τηρείς των Κ.Ο.Κ και τότε θα αξίζεις συγχαρητήρια.Φιλικά. Α και αφού ξέρεις να οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή με συμπλέκτη θα σου φανεί παιχνιδάκι.Σιγά σιγά στην αρχή γιατί το παιχνιδάκι θα μετατραπεί σε διαολάκι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 από τον l4m0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 δεν ειμαι 21 ειμαι 20χρονον να παω να δοσω για 125ρι? τι να κανω ? 21 κλινω το 2013 μαιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Πρωτού βιαστούμε να κρίνουμε τους άλλους, ας φροντίσουμε πρώτα να είμαστε εμείς σωστοί. Φιλικά :) Τώρα στην ερώτηση του παιδιού. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν οδηγείς συνετά και με προσοχή. Αφού για να βγάλεις το δίπλωμα θα χρειαστεί να κάνεις και μαθήματα σε μεγαλύτερη μηχανή. Ίσως ο συμπλέκτης και το μεγαλύτερο βάρος σε δυσκολέψουν λίγο στην αρχή. Λάθος βιασύνης.. Και δεν νομίζω να έχει καμμία σχέση το ένα ποστ με το άλλο, φιλικά. Δώσε πριν τον Ιανουάριο το δίπλωμα για μέχρι 33 άλογα για να μπορείς να αγοράσεις κανένα 250αρι μετά.Τώρα αν είσαι 21+ δώσε το απεριόριστο.Εγώ σου απάντησα σωστά έτσι θέλω κ εσύ να είσαι σωστός και να μην μας λές ότι μπορείς να κάνεις μπάντες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο.Με το να λες τέτοιες βλακείες δεν ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων και ούτε οι άλλοι σε θεωρούν καλό οδηγό. Μάθε να τηρείς των Κ.Ο.Κ και τότε θα αξίζεις συγχαρητήρια.Φιλικά. Α και αφού ξέρεις να οδηγάς αυτοκίνητο η μηχανή με συμπλέκτη θα σου φανεί παιχνιδάκι.Σιγά σιγά στην αρχή γιατί το παιχνιδάκι θα μετατραπεί σε διαολάκι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 τι το θες το διπλωμα ρε???αφου αμα παρεις 400 δεν θα σε πιανουνε τα στρουμφακια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 απλα με ειπαι η σχολει οδιγον αμα βγαλω με σιμπλεκτι 125ρι σε δυο χρονακια γινετε απεριοριστο μονο του χορις εξετασις λεω να παω να βγαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Πάνε βγάλε αυτό το δίπλωμα που είναι μέχρι 33άλογα.Το Α1 δηλαδή έτσι θα τους πείς.Και θα μπορείς να οδηγήσεις νιντζακι 250.Και βέβαια όλα τα παπιά 125 κυβικών.Είναι πολύ εύκολο.Και σε δύο χρονάκια για να το αναβαθμήσεις πρέπει να πληρώσεις μόνο τα παράβολα που είναι γύρω στα 50€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 αυτο θα κανω¨) αλλα θα δοσω με σιμπλεκτι γιατι αυτοματα μαλακια ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Ναι γιατί το δίπλωμα χωρίς συμπλέκτη δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις μετά από 2 χρόνια οπότε βγάλε με συμπλέκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 ναι μου το ειπανε και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες