Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στέλιε τελικά σου βγήκαν φόλα τα C10?? Να σταματήσω να νιώθω τύψεις που δεν πήρα εκείνα αλλά τα Held? :P Nίκο μου, μιλάω για γενική ποιότητα κατασκευής :) Μου φαίνεται πως το είχα αναφέρει και παλιότερα αλλά : 1) C-10 : μετα απο χρήση μόλις 1 'βδομάδας σκίστηκε/άνοιξε η ραφή στον καρπό του αριστερού γαντιού - αλλάχθηκαν με καινούργιο ζευγάρι και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. 2) ΜΧ Οctane : τα grip του γαντιού άρχισαν να ξεκολλάνε μετά απο μόλις 2 εβδομάδες - περιττό να αναφέρω πως πλέον η παλάμη του αριστερού γαντιού δεν φέρει πια την grip επιφάνεια καθώς μας έχει αφήσει προ πολλού... Κακή γενικά ποιότητα ραφών/προστατευτικών : οι προστασίες και στους 2 δείκτες είχαν ως αποτέλεσμα να τους "χτυπούν" λόγω κακής ποιότητας ραφής - μου προκάλεσαν κάλους με χρήση μόλις 1-2 μηνών. Και όχι, το μέγεθος είναι σωστό, απλά, (για 3η φορά), ο τρόπος με τον οποίο είναι ραμμένες οι προστασίες είναι κάκιστος/ μη εργονομικός. 3) SMX2 air carbon : πρόβλημα με τις ραφές και αυτό... Δεν ξέρω φίλε μου, μπορεί να είμαι απίστευτα γκαντέμης αλλά δεν το νομίζω - 3 στα 3 δεν νομίζω να είναι "σύμπτωση" καθώς ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα με άλλες εταιρίες. Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα κάκιστου "quality control"... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δεν ξέρω φίλε μου, μπορεί να είμαι απίστευτα γκαντέμης αλλά δεν το νομίζω - 3 στα 3 δεν νομίζω να είναι "σύμπτωση" καθώς ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα με άλλες εταιρίες. Φίλτατε klem μάλλον αυτό συμβαίνει! Εγώ έχω τα C1 και τα C10, τα έχω λιώσει στην χρήση και στο πλύσιμο (μέχρι και για snowboard τα έχω βάλει μερικές φορές τα C-10) και δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Πάντως μου φαίνεται οτι τελικά είναι και λίγο τυχαίο σε τι προϊόν θα πέσεις. Παραδείγματα πολλά. Εγώ ας πούμε έχω 5 μπουφάν Dainese και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Σε άλλους χαλάνε τα φερμουάρ και γενικά παραπονιούνται για την ποιότητά τους . Δύο φίλοι μου έχουν πάρει το Revit Air που οι περισσότεροι που το έχουν δεν το αλλάζουν με τίποτα. Ε, και στους δύο έχει γίνει σώβρακο με χαλασμένα velcro, σκισμένες τσέπες, σκισμένο εσωτερικό κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 http://www.motoexpert.gr/product_info.php?cPath=19_75_77&products_id=2058 Tα πήρα πριν λίγες μέρες.Ακριβούτσικα αλλά σούπερ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 http://www.revzilla.com/product/alpinestars-wr-2-gore-tex-gloves http://www.motocard.com/en/gloves/gloves-dainese-scout_gore_tex.aspx Eγώ πήρα τα Dainese τελικά, μιας και δεν είχα ποτέ μου γάντια αυτής της εταιρίας, ώστε να τα δοκιμάσω κι αυτά. Οι τιμές είναι ότι χαμηλότερο έχω βρει στο νετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δεν ξέρω φίλε μου, μπορεί να είμαι απίστευτα γκαντέμης αλλά δεν το νομίζω - 3 στα 3 δεν νομίζω να είναι "σύμπτωση" καθώς ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα με άλλες εταιρίες. Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα κάκιστου "quality control"... Δεν πιστεύω να είναι σύμπτωση ότι 3 γάντια της ίδιας μάρκας, δεν βγήκαν καλά!! Κρίμα :( Δεν είναι γάντια της πλάκας(θεωρητικά και τιμολογιακά) για να πεις ότι: "Οκ ό,τι πληρώνεις παίρνεις" εκτός και αν τους έκανες τόσο βάρβαρη χρήση(που δεν σε έχω για τέτοιο) Με το "βάρβαρη χρήση" εννοώ άτσαλα βάλε-βγάλε, πέταμα από εδώ και από εκεί κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 τα dainese στην αποθηκη στην ηλιουπολη 105ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 E μια χαρά τα πήρα τότε. 10€ κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 τα dainese στην αποθηκη στην ηλιουπολη 105ευρο Στη Πετρου Ραλλη 99 ευρω. Προχτες τα ειδα και μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 E μια χαρά τα πήρα τότε. 10€ κάτω. στο μοτοκαρντ εβγεναν 107 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Γιατί ρε συ? 94,56€ με χρέωσαν εμένα και free shipping με UPS στην πόρτα μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για αυτά τα γάντια;; http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/guanto-clutch-d-dry.html?gender=2&cat=5 Αξίζει η αγορά τους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 @ Punisher7 Tα clutch τα αγόρασα πέρσι το χειμώνα για super-wow γάντι που θα με κράταγε μια ζωή(που λέει ο λόγος). Αρχικά πολύ καλά αλλά μετά από μερικές δυνατές βροχές άρχισαν να μπάζουν νερό-υγρασία. Έχουν πολλά καλά π.χ προστασία, βολεύουν στην πόλη, αλλά αν μπάζουν νερά τι να το κάνεις. Δεν τα συστήνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αλλαγή λόγω λάθους στο μέγεθος. Τα πήρα βάση του οδηγού από το Fc-moto(λάθος μου) στην αρχική τιμή του site. Τα γάντια(small) είναι φορεμένα ελάχιστα σε άριστη κατάσταση με απόδειξη αγοράς. Μπορεί να είναι small αλλά είναι αρκετά ευρύχωρα, τουλάχιστον σε σχέση με τα rukka σε medium τα οποία είχα πάρει αρχικά για μένα αλλά ήταν θεόστενα και τ'αλλάξαμε με το έτερον ήμισυ(τόση διαφορά στα νούμερα..). Πάλι τα ίδια θέλω να πάρω σε medium. https://www.fc-moto....-GTX-Glove-0001 Size chart Revit/ Revzilla. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 @ Punisher7 Tα clutch τα αγόρασα πέρσι το χειμώνα για super-wow γάντι που θα με κράταγε μια ζωή(που λέει ο λόγος). Αρχικά πολύ καλά αλλά μετά από μερικές δυνατές βροχές άρχισαν να μπάζουν νερό-υγρασία. Έχουν πολλά καλά π.χ προστασία, βολεύουν στην πόλη, αλλά αν μπάζουν νερά τι να το κάνεις. Δεν τα συστήνω Ευχαριστώ πολύ φιλε να'σαι καλά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Γιατί ρε συ? 94,56€ με χρέωσαν εμένα και free shipping με UPS στην πόρτα μου!!! τι να σου πω εμενα 94,56+27-16=107 περιπου το μοτοκαρντ μηπος πηρες κ τιποτα αλλο?γιατι πανω απο καποιο ποσο ειναι free Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Πάνω από τα 60€ είναι δωρεάν τα μεταφορικά!!! Τα +27 που γράφεις και το -16 τι είναι? Έδωσες χώρα κτλ στοιχεία που ζητούσε στο checkout? Γιατί για άλλες χώρες είχε χρέωση (έδωσα επίτηδες Φιλιππίνες να δω :P ) αλλά για Ελλάδα free και με UPS. ...κι όχι... δεν πήρα κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Εγω παραγγειλα αυτα!! http://www.motorcycl...ter-Gloves.aspx Αμα διαβασετε τα rewies θα καταλαβεται και προστασια και ζεστα και αδιαβροχα!! Εντυπωσεις οταν ερθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Πάνω από τα 60€ είναι δωρεάν τα μεταφορικά!!! Τα +27 που γράφεις και το -16 τι είναι? Έδωσες χώρα κτλ στοιχεία που ζητούσε στο checkout? Γιατί για άλλες χώρες είχε χρέωση (έδωσα επίτηδες Φιλιππίνες να δω :P ) αλλά για Ελλάδα free και με UPS. ...κι όχι... δεν πήρα κάτι άλλο. εχεις δικιο ειχε παρει αλλη χωρα στραβομαρα μου... τα δοκιμαζω αυριο κ τα παραγγελνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 πηγα εχτες πετρου ραλλη κ τα πηρα τα dainese! για 4ευρο δεν αξιζε να τα παρω απο εξω ευχομαι να μην ειναι σαν τα jerico 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Στο Bazaar στην Θεσσαλονίκη τα Dainese Scout τα έχουν 89 ευρώ! Δεν ξέρω για την διαθεσιμότητα των μεγεθών όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 πηγα εχτες πετρου ραλλη κ τα πηρα τα dainese! για 4ευρο δεν αξιζε να τα παρω απο εξω ευχομαι να μην ειναι σαν τα jerico Εγώ είμαι ανάμεσα στα scout και jerico. Αλλά με αυτά που έγραψες σε προηγούμενο ποστ με την υγρασία που τραβάει το jerico με προβλημάτισες. Τα δοκίμασα και τα δύο και φαίνονται εξαιρετικά. Ειδικά το jerico φαίνεται πολύ ζεστό. Αν δοκιμάσεις τα scout έστω και χωρίς βροχή, αν μπορείς γράψε εντυπώσεις. Αίσθηση των γκριπ, ελαστικότητα γαντιού και οτιδήποτε αλλο συγκριτικά με το jerico. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Χμμ θα τολμήσω να πω πως το Dainese Scout που πρόβαρα και ενώ φοράω το L-XL εμένα μου ήταν καλά στην μανέτα και στο grip! Δεν ξέρω τι συμβαίνει για μικρότερα μεγέθη! Το Scout είναι αρκετά στιβαρό σαν γάντι και πολύ κλειστό στην αίσθηση! Βέβαια δεν συμπεριέλαβα τον παράγοντα "στρώσιμο" του γαντιού!Άλλο να το φοράς πρώτη φορά και αν το δοκιμάζεις επί τόπου στην μανέτα-grip να δεις αν είναι καλό και άλλο έπειτα από 10-20 χρήσεις όπου και το γάντι έχει ανοίξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Από την ημέρα που ρούχα, γάντια κλπ άρχισαν να κατασκευάζονται σε Ασιατικές χώρες, τα μεγέθη -ιδίως των γαντιών- άλλα λένε ότι είναι και άλλα είναι πραγματικά. καλύτερο παράδειγμα για μένα τα alpinestars. XL και δεν έμπαινε ούτε κατά διάνοια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 [off-topic]Η χώρα κατασκευής δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι εντελώς αφελές να το πιστεύει κανείς αυτό... Σημασία έχουν οι προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής και ο έλεγχος ποιότητας. Οι σχιστομάτιδες θα φτιάξουν ότι ακριβώς τους πουν... Σχετικά με τα μεγέθη, δεν είναι κάτι απόλυτο, παρόλο που υπάρχει τυποποίηση. Κάθε εταιρεία εταιρία ένδυσης παίζει ελαφρά σε σχέση με μια άλλη και δεν εννοώ μόνο αυτές του χώρου μας.[/off-topic] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Μόλις ήρθαν τα γάντια Scout gore tex της Dainese και ξενέρωσα. Είναι πολύ στενή η γραμμή τους ρε γμτ... και το XXL δεν μου κάνει τελικά. Θέλω XXXL σε Dainese τελικά. Σε όσες μάρκες είχα ως τώρα φορούσα πάντα XXL. Αυτά της Dainese είναι για ανθρώπους με XL χέρια. Όποιος τα θέλει λοιπόν, τα παίρνει 90€ στο σακουλάκι τους (95€ τα πλήρωσα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες