xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 που τα βρισκουμε αυτα? Στα Dainese stockbazaar και έχουν 30 ευρώ. Καμιά σχέση σαν αίσθηση με τα γάντια κηπουρού που πήρε ο Χάμπος ο Μηχανοδηγός :P και τα 30 ευρω με τα 8 ευρω που κανουν του κηπουρου,παλι καμια σχεση δεν εχουν ειναι πολλα 30 ευρω για εξωτερικο γαντι πανω απ το κανονικο γαντι ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Λεφτά υπάρχουν, BMW οδηγάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 εγω ειχα παρει περισυ αυτα αλλα επειδη εχανα πολυ σε αισθηση δε τα πολυ-δοκιμασα. ελπιζω φετος να τα δοκιμασω για να μπορεσω να σχηματισω αποψη νομιζω 60 ευρω ειχαν βγει απ το motoraid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 εγω μαζι με τα alpinestars που πηρα,αγορασα καιαυτα http://www.motoraid....roducts_id=8195 τα βαζεις απο πανω και καθαρισες ειναι λιγο ασχημα βεβαια, μοιαζεις με κηπουρος που θελει να σφαξει την σπιτονοικοκυρα Αυτα τα εχω κι'εγω, τα ειχα μαζι μου στους Δολομιτες για παν ενδεχομενο, τελικα μονο 15 λεπτα χρειαστηκαν. Τα φορας πανω απο το κανονικο σου γαντι και καθαρισες, δεν σε απασχολει το θεμα βροχη οοοοοοοοοοοοοοσο και να ριξει. Επισης ειναι και αρκετα μακρυ ωστε να καλυπτει και το μανικι του μπουφαν σιγουρευοντας οτι δεν θα εισχωρισει νερο μεσα στο μπουφαν ή το αδιαβροχο. Σουπερ value 4 money αλλα δυστηχως δεν κανει για την καφετερια... Και αφου λυσαμε το προβλημα της αδιαβροχοποιησης, παμε να βρουμε ενα ζεστο γαντι οπου δεν θα παγωσουν τα χερια σε μια χειμωνιατικη βολτα με 2-3 βαθμους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Εαν μιλαμε για γαντι με μεμβρανη Gore-Tex ποσο κραταει τις ιδιοτητες η μεμβρανη με καθημερινη χρηση? Μην σκασουμε παραπανω χρηματα και στο τελος τα τιναξει σε κατι μηνες Δυό χρόνια τα έχω περίπου, και είναι οκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δυό χρόνια τα έχω περίπου, και είναι οκ... ποια εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 μάγκες εγώ θέλω γάντι που να αντέχει στο κρύο και με -5 γιατί κυκλοφορώ με τη μηχανή όλο το χρόνο. για βροχή δε με πολυαπασχολεί γιατί οι αποστάσεις που θα κάνω όταν παίζει πιθανότητα βροχής (πόσο μάλιστα γερής) είναι μικρές. προτάσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ποια εχεις? Τα Scout, και το προηγούμενο Jerico... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 μάγκες εγώ θέλω γάντι που να αντέχει στο κρύο και με -5 γιατί κυκλοφορώ με τη μηχανή όλο το χρόνο. για βροχή δε με πολυαπασχολεί γιατί οι αποστάσεις που θα κάνω όταν παίζει πιθανότητα βροχής (πόσο μάλιστα γερής) είναι μικρές. προτάσεις; Τέτοιο γάντι δεν ξέρω αν υπάρχει. Με -5 βαθμούς και πηγαίνοντας με 80-90 η αισθητή Θερμοκρασία είναι -15. Τα χέρια σου θα είναι ζεστά, αλλά οι άκρες των δαχτύλων σου θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Πάρε γάντι της κατηγορίας των 70-100 ευρώ, δερμάτινο με μεμβράνη, χούφτες (ναι χούφτες αν δεν υπάρχουν και μπαίνουν) και τώρα το μεγάλο μυστικό...Πριν φορέσεις το γάντι, να έχεις ζεστά χέρια...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 μάγκες εγώ θέλω γάντι που να αντέχει στο κρύο και με -5 γιατί κυκλοφορώ με τη μηχανή όλο το χρόνο. για βροχή δε με πολυαπασχολεί γιατί οι αποστάσεις που θα κάνω όταν παίζει πιθανότητα βροχής (πόσο μάλιστα γερής) είναι μικρές. προτάσεις; Εγώ κατέληξα στον συνδυασμό, καλό γάντι, θερμαινόμενα και χούφτες. Αλλιώς δεν την πάλευα... Μόνο το γάντι δεν φτάνει. Πάνω στη μηχανή το -5 γίνεται -15… 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Εγώ κατέληξα στον συνδυασμό, καλό γάντι, θερμαινόμενα και χούφτες. Αλλιώς δεν την πάλευα... Μόνο το γάντι δεν φτάνει. Πάνω στη μηχανή το -5 γίνεται -15… Ααααααυτό ακριβώς εννοούσα.....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά.. Άρχησα και γω να ψάχνω για χειμερινά γάντια και μάλλον καταλήγω σε αυτά http://www.revzilla....ch-d-dry-gloves Τι λέτε είναι καλά;;; Πιο πολύ για το κρύο τα θέλω αλλά και για βροχή εννοείται :) Edit: Ξέχασα να πω ότι η χρήση θα είναι 99% εντός πόλης με θερμοκρασίες απο 10-15 βαθμούς κελσίου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 από τον Punisher7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ναι το ξέρω ότι το -5 γίνεται -15 άλλωστε πέρσι σε τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούσα και μάλιστα με καλοκαιρινά γάντια... τι να σας λέω... τεσπα θα δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Άρχησα και γω να ψάχνω για χειμερινά γάντια και μάλλον καταλήγω σε αυτά http://www.revzilla....ch-d-dry-gloves Τι λέτε είναι καλά;;; Πιο πολύ για το κρύο τα θέλω αλλά και για βροχή εννοείται :) Edit: Ξέχασα να πω ότι η χρήση θα είναι 99% εντός πόλης με θερμοκρασίες απο 10-15 βαθμούς κελσίου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Eγώ είμαι μεταξύ των Alpinestars WR-2 και των Dainese Scout. Kαι τα δύο με goretex αλλά η χρηματική διαφορά (με τις χαμηλότερες που τα βρήκα) ανέρχεται στα 15€ περίπου με πιο ακριβά τα Dainese 95€ τα Dainese και 79€ τα Alpinstars Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Eγώ είμαι μεταξύ των Alpinestars WR-2 και των Dainese Scout. Kαι τα δύο με goretex αλλά η χρηματική διαφορά (με τις χαμηλότερες που τα βρήκα) ανέρχεται στα 15€ περίπου με πιο ακριβά τα Dainese 95€ τα Dainese και 79€ τα Alpinstars από που τα βρίσκεις σε αυτές τις τιμές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δε λέω καθώς και ο ένας και ο άλλος έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο νούμερό μου και δεν ρισκάρω να τα χάσω. Μέσα στην εβδομάδα θα που θα αποφασίσω (και θα παραγγείλω) θα σας δώσω τα σάιτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δε λέω καθώς και ο ένας και ο άλλος έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο νούμερό μου και δεν ρισκάρω να τα χάσω. Μέσα στην εβδομάδα θα που θα αποφασίσω (και θα παραγγείλω) θα σας δώσω τα σάιτ. φοραω σμολλ αν εσυ δορας διαφορετικο δεν μου το λες σε πμ,για τα alpinestar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αν δεν τα βρεις αλλού σε small,δες εδώ.Περίπου 85 ευρώ βγαίνουν.Μου αρέσουν κι εμένα αλλά δεν ξέρω που θα τα βρω εδώ Ελλάδα για να τα δοκιμάσω κ να δω τι νούμερο φοράω...μάλλον για Large ή XLarge είμαι.Ξέρετε σε τι τιμή παίζουν στα ελληνικά μαγαζιά; http://www.ebay.com/itm/Alpinestars-WR-2-WR2-Gore-Tex-Black-Glove-New-Small-SM-/360224246721?pt=Apparel_Merchandise&hash=item53df09cbc1&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αγαπητοί μου σύντροχοι, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε A* λόγω αμφιβολου ποιοτητας κατασκευής/ελέγχου ποιότητας... 3 φορές την έχω πατήσει, απο εδώ και στο εξής οτιδήποτε άλλο εκτός απο A*... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αγαπητοί μου σύντροχοι, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε A* λόγω αμφιβολου ποιοτητας κατασκευής/ελέγχου ποιότητας... 3 φορές την έχω πατήσει, απο εδώ και στο εξής οτιδήποτε άλλο εκτός απο A*... :) Α* = ??? (alpinestar??) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Α* = ??? (alpinestar??) Nαι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Καμια ιδεα γι'αυτα τα γαντια τα οποια εχουν και GoreTex Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Αγαπητοί μου σύντροχοι, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε A* λόγω αμφιβολου ποιοτητας κατασκευής/ελέγχου ποιότητας... 3 φορές την έχω πατήσει, απο εδώ και στο εξής οτιδήποτε άλλο εκτός απο A*... :) Στέλιε τελικά σου βγήκαν φόλα τα C10?? Να σταματήσω να νιώθω τύψεις που δεν πήρα εκείνα αλλά τα Held? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δες κι εδώ για τα dainese με 95 ευρώ τελική τιμή(δωρεάν μεταφορικά)... http://www.motocard.com/en/gloves/gloves-dainese-scout_gore_tex.aspx#&&/wEXAwUIUmVmVGFsbGEFCU0tMDUxNzk3NAUIQ2FudGlkYWQFATAFDkRpc3BvbmliaWxpZGFkBQEw Για αυτά που φαίνονται πιο οικονομικά ξέρουμε κάτι;; http://www.ebay.com/itm/NEW-ALPINESTARS-C-2-C2-BLACK-SMALL-GORE-TEX-GLOVES-/350589600761?pt=Apparel_Merchandise&hash=item51a0c4c3f9&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες