Jump to content
ibar132

χειμερινα γαντια

Recommended Posts

Prod01046_01879.jpg

που τα βρισκουμε αυτα?

Στα Dainese stockbazaar και έχουν 30 ευρώ. Καμιά σχέση σαν αίσθηση με τα γάντια κηπουρού που πήρε ο Χάμπος ο Μηχανοδηγός :P

και τα 30 ευρω με τα 8 ευρω που κανουν του κηπουρου,παλι καμια σχεση δεν εχουν

ειναι πολλα 30 ευρω για εξωτερικο γαντι πανω απ το κανονικο γαντι ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω ειχα παρει περισυ αυτα

dai-1815593-631_fs_motoraid.JPG

αλλα επειδη εχανα πολυ σε αισθηση δε τα πολυ-δοκιμασα.

ελπιζω φετος να τα δοκιμασω για να μπορεσω να σχηματισω αποψη

νομιζω 60 ευρω ειχαν βγει απ το motoraid

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μαζι με τα alpinestars που πηρα,αγορασα καιαυτα http://www.motoraid....roducts_id=8195

τα βαζεις απο πανω και καθαρισες

L-20509309_MOTORAID.JPG

ειναι λιγο ασχημα βεβαια, μοιαζεις με κηπουρος που θελει να σφαξει την σπιτονοικοκυρα :tooth:

Αυτα τα εχω κι'εγω, τα ειχα μαζι μου στους Δολομιτες για παν ενδεχομενο, τελικα μονο 15 λεπτα χρειαστηκαν.

Τα φορας πανω απο το κανονικο σου γαντι και καθαρισες, δεν σε απασχολει το θεμα βροχη οοοοοοοοοοοοοοσο και να ριξει. Επισης ειναι και αρκετα μακρυ ωστε να καλυπτει και το μανικι του μπουφαν σιγουρευοντας οτι δεν θα εισχωρισει νερο μεσα στο μπουφαν ή το αδιαβροχο.

Σουπερ value 4 money αλλα δυστηχως δεν κανει για την καφετερια...

Και αφου λυσαμε το προβλημα της αδιαβροχοποιησης, παμε να βρουμε ενα ζεστο γαντι οπου δεν θα παγωσουν τα χερια σε μια χειμωνιατικη βολτα με 2-3 βαθμους... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν μιλαμε για γαντι με μεμβρανη Gore-Tex ποσο κραταει τις ιδιοτητες η μεμβρανη με καθημερινη χρηση?

Μην σκασουμε παραπανω χρηματα και στο τελος τα τιναξει σε κατι μηνες

Δυό χρόνια τα έχω περίπου, και είναι οκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάγκες εγώ θέλω γάντι που να αντέχει στο κρύο και με -5 γιατί κυκλοφορώ με τη μηχανή όλο το χρόνο.

για βροχή δε με πολυαπασχολεί γιατί οι αποστάσεις που θα κάνω όταν παίζει πιθανότητα βροχής (πόσο μάλιστα γερής) είναι μικρές. προτάσεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάγκες εγώ θέλω γάντι που να αντέχει στο κρύο και με -5 γιατί κυκλοφορώ με τη μηχανή όλο το χρόνο.

για βροχή δε με πολυαπασχολεί γιατί οι αποστάσεις που θα κάνω όταν παίζει πιθανότητα βροχής (πόσο μάλιστα γερής) είναι μικρές. προτάσεις;

Τέτοιο γάντι δεν ξέρω αν υπάρχει. Με -5 βαθμούς και πηγαίνοντας με 80-90 η αισθητή Θερμοκρασία είναι -15. Τα χέρια σου θα είναι ζεστά, αλλά οι άκρες των δαχτύλων σου θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Πάρε γάντι της κατηγορίας των 70-100 ευρώ, δερμάτινο με μεμβράνη, χούφτες (ναι χούφτες αν δεν υπάρχουν και μπαίνουν) και τώρα το μεγάλο μυστικό...Πριν φορέσεις το γάντι, να έχεις ζεστά χέρια...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατέληξα στον συνδυασμό, καλό γάντι, θερμαινόμενα και χούφτες. Αλλιώς δεν την πάλευα... Μόνο το γάντι δεν φτάνει. Πάνω στη μηχανή το -5 γίνεται -15…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατέληξα στον συνδυασμό, καλό γάντι, θερμαινόμενα και χούφτες. Αλλιώς δεν την πάλευα... Μόνο το γάντι δεν φτάνει. Πάνω στη μηχανή το -5 γίνεται -15…

Ααααααυτό ακριβώς εννοούσα.....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.. Άρχησα και γω να ψάχνω για χειμερινά γάντια και μάλλον καταλήγω σε αυτά

http://www.revzilla....ch-d-dry-gloves

Τι λέτε είναι καλά;;; Πιο πολύ για το κρύο τα θέλω αλλά και για βροχή εννοείται :)

Edit:

Ξέχασα να πω ότι η χρήση θα είναι 99% εντός πόλης με θερμοκρασίες απο 10-15 βαθμούς κελσίου...

Τροποποιήθηκε από τον Punisher7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το ξέρω ότι το -5 γίνεται -15 άλλωστε πέρσι σε τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούσα και μάλιστα με καλοκαιρινά γάντια... τι να σας λέω... τεσπα θα δούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.. Άρχησα και γω να ψάχνω για χειμερινά γάντια και μάλλον καταλήγω σε αυτά

http://www.revzilla....ch-d-dry-gloves

Τι λέτε είναι καλά;;; Πιο πολύ για το κρύο τα θέλω αλλά και για βροχή εννοείται :)

Edit:

Ξέχασα να πω ότι η χρήση θα είναι 99% εντός πόλης με θερμοκρασίες απο 10-15 βαθμούς κελσίου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ είμαι μεταξύ των Alpinestars WR-2 και των Dainese Scout.

Kαι τα δύο με goretex αλλά η χρηματική διαφορά (με τις χαμηλότερες που τα βρήκα) ανέρχεται στα 15€ περίπου με πιο ακριβά τα Dainese

95€ τα Dainese και 79€ τα Alpinstars

scout2.jpg

AlpinestarsWR2GoreTexGloves.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ είμαι μεταξύ των Alpinestars WR-2 και των Dainese Scout.

Kαι τα δύο με goretex αλλά η χρηματική διαφορά (με τις χαμηλότερες που τα βρήκα) ανέρχεται στα 15€ περίπου με πιο ακριβά τα Dainese

95€ τα Dainese και 79€ τα Alpinstars

scout2.jpg

AlpinestarsWR2GoreTexGloves.jpg

από που τα βρίσκεις σε αυτές τις τιμές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λέω καθώς και ο ένας και ο άλλος έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο νούμερό μου και δεν ρισκάρω να τα χάσω. Μέσα στην εβδομάδα θα που θα αποφασίσω (και θα παραγγείλω) θα σας δώσω τα σάιτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λέω καθώς και ο ένας και ο άλλος έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο νούμερό μου και δεν ρισκάρω να τα χάσω. Μέσα στην εβδομάδα θα που θα αποφασίσω (και θα παραγγείλω) θα σας δώσω τα σάιτ.

φοραω σμολλ αν εσυ δορας διαφορετικο δεν μου το λες σε πμ,για τα alpinestar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν τα βρεις αλλού σε small,δες εδώ.Περίπου 85 ευρώ βγαίνουν.Μου αρέσουν κι εμένα αλλά δεν ξέρω που θα τα βρω εδώ Ελλάδα για να τα δοκιμάσω κ να δω τι νούμερο φοράω...μάλλον για Large ή XLarge είμαι.Ξέρετε σε τι τιμή παίζουν στα ελληνικά μαγαζιά;

http://www.ebay.com/itm/Alpinestars-WR-2-WR2-Gore-Tex-Black-Glove-New-Small-SM-/360224246721?pt=Apparel_Merchandise&hash=item53df09cbc1&vxp=mtr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί μου σύντροχοι, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε A* λόγω αμφιβολου ποιοτητας κατασκευής/ελέγχου ποιότητας...

3 φορές την έχω πατήσει, απο εδώ και στο εξής οτιδήποτε άλλο εκτός απο A*... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί μου σύντροχοι, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε A* λόγω αμφιβολου ποιοτητας κατασκευής/ελέγχου ποιότητας...

Α* = ??? (alpinestar??)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιε τελικά σου βγήκαν φόλα τα C10??

Να σταματήσω να νιώθω τύψεις που δεν πήρα εκείνα αλλά τα Held? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες κι εδώ για τα dainese με 95 ευρώ τελική τιμή(δωρεάν μεταφορικά)...

http://www.motocard.com/en/gloves/gloves-dainese-scout_gore_tex.aspx#&&/wEXAwUIUmVmVGFsbGEFCU0tMDUxNzk3NAUIQ2FudGlkYWQFATAFDkRpc3BvbmliaWxpZGFkBQEw

Για αυτά που φαίνονται πιο οικονομικά ξέρουμε κάτι;;

http://www.ebay.com/itm/NEW-ALPINESTARS-C-2-C2-BLACK-SMALL-GORE-TEX-GLOVES-/350589600761?pt=Apparel_Merchandise&hash=item51a0c4c3f9&vxp=mtr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα