GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Όσοι κάνατε το Άρτα-Αμφιλοχία περάσατε στα 60-70 μέτρα (σύμφωνα με το google maps) από το σπίτι μου. :) Κατά τ' άλλα, σε ωραία μέρη πήγατε, σε κάποια από τα χωριά που είδα στις φωτογραφίες πήγαν και οι γονείς μου 15 Αυγούστου με αυτοκίνητο. Αλλά γιατί 9 στις 10 φωτογραφίες είναι την ώρα του φαγητού; Τυχαίο; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Όσοι κάνατε το Άρτα-Αμφιλοχία περάσατε στα 60-70 μέτρα (σύμφωνα με το google maps) από το σπίτι μου. :) Και για δεν έβγαινες να μας χαιρετήσεις? :greece: Αν προλάβαινες να μας δεις φυσικά. :P Κατά τ' άλλα, σε ωραία μέρη πήγατε, σε κάποια από τα χωριά που είδα στις φωτογραφίες πήγαν και οι γονείς μου 15 Αυγούστου με αυτοκίνητο. Αλλά γιατί 9 στις 10 φωτογραφίες είναι την ώρα του φαγητού; Τυχαίο; :P Και να πεις ότι φάγαμε? Απ' την ταβέρνα τουλάχιστον νηστικοί σηκωθήκαμε... ευτυχώς που ήταν κι ο Γιώργης ο ξενοδόχος και χορτάσαμε πο^στη στη σούβλα και εξοχικό. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Κάτι ταξιδιάρηδες με V-Strom βλέπω συχνά όταν πηγαίνω στο φούρνο που είναι από την απέναντι μεριά, τα Supersport μόνο τα ακούω. :P Την επόμενη φορά θα στήσω ομπρελίτσα για τον ήλιο και θα σας περιμένω! :P (σόρρυ για το οφφ-τοπικ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Γινεσαι κακος και λες και ψεματακια. Δεν θυμαμαι να παραπονεθηκα ουτε μια φορα για την ασφαλτο η το χωμα. Αφου ξερεις, οτι μολις δει χωμα το CBR μεταμορφωνεται και περναει χωρις πολλα πολλα και με τσαμπουκα Όχι όχι αδελφέ Αλάριχε, δεν σε κατηγόρησα ψευδός. Αντιθέτως δεν δε κατηγόρησα καθόλου. Όταν έκανα αναφορά στα SS μπορείς να είσαι βέβαιος ότι δεν αναφερόμουν σε σένα. Εξάλλου εσύ δεν οδηγείς SS χονδα είναι αυτό που οδηγείς. Και επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς τι πράγμα είναι αυτό που οδηγείς ας απαντήσει ο αδελφός Γιαμαχακιας 6 κάτι 6 που το κατέχει καλύτερα το θέμα. :crazy: Οσο για τα γυαλακια που λες.... μαλλον σου τα φορεσα, αφου πρεπει να πεις και ποσο εχεις μειωσει τον ρυθμο σου αλλα και ποσες φορες επιβραδυνα για να με φτασεις μηπως και με βγαλει λιγο η καμερα. Εδώ πρόκειται για λάθος έκφραση εκ παραδρομής. Γαλλικά ήθελα να γράψω και όχι γυαλικά. Και βεβαίως είναι αλήθεια και διατί να το κρύψομε αλώστε είμαι μια κουλαμαρια. Περα απο το πειραγμα, ξερω τι σε προβληματιζει και πας πιο αργα. Θα σου περασει συντομα και μετα δεν θα σε προλαβαινω παλι Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, και εγώ το ελπίζω, γιατί τώρα μια τρεμούλα την έχω είναι αλήθεια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Η επόμενη πανελλήνια προτείνω να γίνει Ορεστιάδα Σουφλί, να γράψουμε και κανένα χιλιόμετρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Η επόμενη πανελλήνια προτείνω να γίνει Ορεστιάδα Σουφλί, να γράψουμε και κανένα χιλιόμετρο... Μπαααα, καλύτερα Μαλδίβες. Και παρεϊστικα (μικρά νησάκια είναι, πού θα πας?) και μπανάκι ατέλειωτο Ρε σεις, εκείνο το βίνδεο απ' το Rafting που είναι? Ακόμα να το πάρουμε? Χρήστο κανόνισε, γιατί σε 2 ωρίτσες σού 'ρχομαι...... (αντί 5 που τό 'κανα, θα το τρέξω τώρα μπας και κάψει τίποτις) :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Μπαααα, καλύτερα Μαλδίβες. Και παρεϊστικα (μικρά νησάκια είναι, πού θα πας?) και μπανάκι ατέλειωτο Ρε σεις, εκείνο το βίνδεο απ' το Rafting που είναι? Ακόμα να το πάρουμε? Χρήστο κανόνισε, γιατί σε 2 ωρίτσες σού 'ρχομαι...... (αντί 5 που τό 'κανα, θα το τρέξω τώρα μπας και κάψει τίποτις) :P Και περιμένουμε και φωτογραφίες από τον Alarm ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 fzman εισαι ζημια ρε φιλε fz6 fazer s2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Videoz συντομα rapidshare. Oσοι συμμετειχαν παιρνουνε πληροφοριες με πμ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απο τις πρωτες στασεις στην Πυλη. Η στιγμη ειναι σοβαρη και απαιτει σεβασμο. Ειναι ωρα φαγητου. Ντοματα, τυρι, ελια και ψωμι. Σταση σε μια μικρη πηγη που βρηκαμε ωστε να πλυνουμε και τις τοματες Αφου φαγαμε, ηταν η ωρα του καφε 500 μετρα πιο κατω. Διπλα απο ενα μονοτοξο γεφυρι περιμενοντας αλλους 2 απο την Αθηνα Αφου εγινε ο συντονισμος , χωθηκαμε μεσα στα βουνα. Καπου στην μεση απο το κονβου, 2 αραπινες αφρικανες πανε χερακι χερακι. Η συνεχεια αυριο. Προεχουν μπυρες στις παραλιες τις Ροδου :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 από τον Alarm 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Απο τις πρωτες στασεις στην Πυλη. Η στιγμη ειναι σοβαρη και απαιτει σεβασμο. Ειναι ωρα φαγητου. Ντοματα, τυρι, ελια και ψωμι. Ειστε σοβαροί ρε? Τυρί, ντομάτα ελιά, ψωμί............................? ................... χωρίς φετούλα? Να σας δει μόνο ο Αέρινος να δείτε τί θ' ακούσετε παλιοάσχετοι. Η συνεχεια αυριο. Προεχουν μπυρες στις παραλιες τις Ροδου :P Κουφαλίτσα...... καλά να περνάς και να προσέχεις τις τουρίστριες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Τέτοια ώρα πριν μια βδομάδα είμασταν στο δρόμο...:( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 :( Σωπα σωπα μην κλαις, θα εχει και του χρονου!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Σωπα σωπα μην κλαις, θα εχει και του χρονου!!! :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Σωπα σωπα μην κλαις, θα εχει και του χρονου!!! Δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε ενα χρονο για να παμε εκδρομη. Βαλτε ενα θεμα και μαζευομαστε. ;) Απλα αυτη την φορα ρε παιδες να εχει κανενα πα'ιδακι :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε ενα χρονο για να παμε εκδρομη. Βαλτε ενα θεμα και μαζευομαστε. ;) Απλα αυτη την φορα ρε παιδες να εχει κανενα παϊδάκι :P Εσένα όσο πάει και σε συμπαθώ περισσότερο...... :lol: Κοντεύεις να γίνεις έρωτας....... Έλα να πέφτουνε τα σχετικά ALERT. :lol: :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 GAY ALERT... GAY ALERT... GAY ALERT... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Άντε να χαθείτε να χάνεστε ρε, πνίγηκα ................ :rotfl: Ο αδερφός Αλάρμιος παρακαλείται όπως προσδώσει τις κατεχόμενες υπ'αυτού ηλεκτρονικάς αποτυπώσεις εικόνων που αφορούν στιγμιότυπα της γενόμενης αναψύξεως ψυχής τε και σώματος εις τα πλαίσια της αγαθοεργίας υπέρ των ψυχών αυτών που είχαν την ατυχίαν λόγω δυσμενών οικονομικών καταστάσεων να μην συμμετάσχουν εις την λειτουργίαν που έλαβε χώραν με πανελλήνιαν συμμετοχήν των απανταχού πιστών. Ευλογείτε αδερφέ με τας εικόνας σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Άντε να χαθείτε να χάνεστε ρε, πνίγηκα ................ :rotfl: Ο αδερφός Αλάρμιος παρακαλείται όπως προσδώσει τις κατεχόμενες υπ'αυτού ηλεκτρονικάς αποτυπώσεις εικόνων που αφορούν στιγμιότυπα της γενόμενης αναψύξεως ψυχής τε και σώματος εις τα πλαίσια της αγαθοεργίας υπέρ των ψυχών αυτών που είχαν την ατυχίαν λόγω δυσμενών οικονομικών καταστάσεων να μην συμμετάσχουν εις την λειτουργίαν που έλαβε χώραν με πανελλήνιαν συμμετοχήν των απανταχού πιστών. Ευλογείτε αδερφέ με τας εικόνας σας ! Ναυτιλοφέρνεις επικίνδυνα...... με μια δόση θεούσας. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εγω ΔΕΝ ξαναερχομαι με τετρακυλινδρο και φερινγκατο 1000+ κυβικων εκατοστων....... ....και με θερμοκρασιες ανω των 25...... Του χρονου να ειμαστε γεροι,και εχοντας διαθεσιμα λεφτα και παλι, και με ενα δικυλινδρο 200 κιλων...... Η μονη στιγμη που διασκεδασα αφανταστα,ηταν οταν μου εδωσε ο Πετρος το ΧΤΧ......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Ναυτιλοφέρνεις επικίνδυνα...... με μια δόση θεούσας. Εμ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να δώ καμμιά φωτό κανά βίντεο κάτι τέλος πάντων. Ρε σείς .................... Μη μπάς και δεν πήγατε, πετάξατε 5-6 φωτοσουπιές και μας δουλεύετε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εμ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να δώ καμμιά φωτό κανά βίντεο κάτι τέλος πάντων. Ρε σείς .................... Μη μπάς και δεν πήγατε, πετάξατε 5-6 φωτοσουπιές και μας δουλεύετε? Εγώ πήγα σίγουρα αφού έχω και τα συμβόλαια από το οικοπεδο με θέα που "αγόρασα"... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Εγώ πήγα σίγουρα αφού έχω και τα συμβόλαια από το οικοπεδο με θέα που "αγόρασα"... Ατυχία ρε Γιώργη άσε μη μου το θυμίζεις ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες