Jump to content
Αήρ

Πανελλήνια 2012, σχόλια, φώτο, βίντεο...

Recommended Posts

Σε αυτό εδώ το ανάθεμα υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες ανεπίλυτες που δεν θα τις ξεχάσουμε που να αποχωρήσει η τρόικα από την Ελλάδα, δαρμένη και κυνηγημένη.

Αυτό για όσους νομίζουν ότι θα ξεχαστεί το θέμα σιγά σιγά, και θα πάψει η διεκδίκηση για μια θέση στην προβολή των βίντεο :peep: :peep: :peep: Στα χαρακωματα θα την βγαλουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εμμμ.... up :mB_kalo_e:

Είσαι για μια καταδρομική :ph34r: Γιάννενα μεριά? B) Έχω να τακτοποιήσω κάτι...... :knuppel2:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι για μια καταδρομική :ph34r: Γιάννενα μεριά? B) Έχω να τακτοποιήσω κάτι...... :knuppel2:

:P

Aν στην τακτοποιηση εμπεριεχεται και το ποσο για τις βενζινες, παμε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα καύσιμα χορηγία έρχομαι και εγώ να κρατώ την οπισθοφυλακή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πολλα τα βιντεα ρεεεε. 800 Mb το ενα . Αργουνε απελπιστικα να ανεβουνε στο εσυσωληνα... Καντε υπομονη. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχετε δει τα μισα σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν τα καύσιμα είναι χορηγία έρχομαι χτές !

Αγαπούλη έρχομαι να γεμίσω ρεζερβουάρ και με δυό μπιτόνια 20λιτρα ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν στην τακτοποιηση εμπεριεχεται και το ποσο για τις βενζινες, παμε :P

Άν τα καύσιμα είναι χορηγία έρχομαι χτές !

Αγαπούλη έρχομαι να γεμίσω ρεζερβουάρ και με δυό μπιτόνια 20λιτρα ! :mB_kalo_e:

Ειναι πολλα τα βιντεα ρεεεε. 800 Mb το ενα . Αργουνε απελπιστικα να ανεβουνε στο εσυσωληνα... Καντε υπομονη. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχετε δει τα μισα σιγουρα.

Άντε, για μαζευτείτε να πάμε πάνου, γιατί με βλέπω να κάνω γράμμα στον Άη Βασίλη φέτος να μου φέρει μια bibibo για τη μικρή και το DVD απ' το rafting για μένα....... :tooth: :P :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε, για μαζευτείτε να πάμε πάνου, γιατί με βλέπω να κάνω γράμμα στον Άη Βασίλη φέτος να μου φέρει μια bibibo για τη μικρή και το DVD απ' το rafting για μένα....... :tooth: :P :tooth:

Άμα έρθεις με το σκούτερ θάρθω και εγώ ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα έρθεις με το σκούτερ θάρθω και εγώ ! :crazy:

Άμα πάρεις εσύ το Agility κι εγώ το SH, it's a deal. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε το DVD της Τζούλιας τέτοια ζήτηση!!! Λοιπόν, εγώ θα πάω Γιάννενα... δέχομαι προσφορές για το εν λόγω DVD ή/και τον ξυλοδαρμό εντιμότατου μέλους του φόρουμ και δη διαχειριστού.

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε το DVD της Τζούλιας τέτοια ζήτηση!!! Λοιπόν, εγώ θα πάω Γιάννενα... δέχομαι προσφορές για το εν λόγω DVD ή/και τον ξυλοδαρμό εντιμότατου μέλους του φόρουμ και δη διαχειριστού.

:lol:

Κωστή, έστειλα εςεμεςε και περιμένω να το λάβει..... :rolleyes:

Πότε φεύγεις? Λέω να βρεθούμε ούτως ή άλλως να σου δώκω ένα ντιβιντί κι ένα γιουεςμπί να τά 'χεις και σας κανονίζω συνάντηση να δεν μπορέσετε μόνοι σας.

Πότε φεύγεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή, έστειλα εςεμεςε και περιμένω να το λάβει..... :rolleyes:

Πότε φεύγεις? Λέω να βρεθούμε ούτως ή άλλως να σου δώκω ένα ντιβιντί κι ένα γιουεςμπί να τά 'χεις και σας κανονίζω συνάντηση να δεν μπορέσετε μόνοι σας.

Πότε φεύγεις?

Με το που τελειώσω τη δουλειά γύρω στις 5 λε που λε λε :) Μην ανησυχείς για τα αποθηκευτικά μέσα. Κουβαλάω το σκληρό μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το που τελειώσω τη δουλειά γύρω στις 5 λε που λε λε :) Μην ανησυχείς για τα αποθηκευτικά μέσα. Κουβαλάω το σκληρό μου.

Γιατί εμείς τι κουβαλάμε ? :rotfl::rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ, μόλις έχω νέα θα σου πω.

Thanks.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα πόδια και σερνάμενα με την κοιλιά να ερχόντουσαν από τα Τζουμέρκα αυτά τα βινδεα θα είχαν φτάσει πια Αθήνα. :tooth: :tooth:

Αφεντικό επειδή παίζει όλοι εμείς να έχουμε καταλάβει λάθος το νόημα του ποιήματος, για διευκρίνισε……. όταν λες τα Χριστούγεννα, σε ποιου ακριβός Σωτηρίου έτους τα Χριστούγεννα αναφέρεσαι? :think: :think: :think:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα πόδια και σερνάμενα με την κοιλιά να ερχόντουσαν από τα Τζουμέρκα αυτά τα βινδεα θα είχαν φτάσει πια Αθήνα. :tooth:

Αφεντικό επειδή παίζει όλοι εμείς να έχουμε καταλάβει λάθος το νόημα του ποιήματος, για διευκρίνισε……. όταν λες τα Χριστούγεννα, σε ποιου ακριβός Σωτηρίου έτους τα Χριστούγεννα αναφέρεσαι? :think:

Σταμάτα ρε γκρινιάρη. Ποιητή φαμφάρα........ :P Καθαρίζει πάλι ο ΜοτοΚωτσοΑγαπούλης. :vv:

Από Δευτέρα θα τό 'χουμε το βίνδεο....... εσύ τελευταίος θα το πάρεις για τιμωρία :sopase: ετοίμαζε από τώρα παρακάλια....... θέλω ν' ακούσω πράμα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταμάτα ρε γκρινιάρη. Ποιητή φαμφάρα........ :P Καθαρίζει πάλι ο ΜοτοΚωτσοΑγαπούλης. :vv:

Από Δευτέρα Τρίτη θα τό 'χουμε το βίνδεο....... εσύ τελευταίος θα το πάρεις για τιμωρία :sopase: ετοίμαζε από τώρα παρακάλια....... θέλω ν' ακούσω πράμα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα πάρεις εσύ το Agility κι εγώ το SH, it's a deal. :crazy:

Μέσα, λέγε πότε πάμε !

Άμα καεί όπως το Agility δεν θα φταίω, έχω βαρύ χεράκι ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα, λέγε πότε πάμε !

Άμα καεί όμως το Agility δεν θα φταίω, έχω βαρύ χεράκι ! :tooth:

Άσε, το καίω και μόνος μου μίστερ. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε, το καίω και μόνος μου μίστερ. B)

Τι?

Κο κο κό ?

Αφού είπες να τα αλλάξουμε και φύγαμε και εγώ είπα ΟΚ δεν είσαι σίγουρος ότι θα αντέξει?

Πέραν της πλάκας δεν παθαίνει τίποτα άμα τηρήσεις την αρχή 3/4 της τελικής, τώρα το πότε θα φτάσουμε με πόσα? Κανά 80-90άρι? Δεν ξέρω.

Εκεί μόνο είναι το ζόρι.

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω το βίντεο να σε δώ να κάνεις ράφτινγκ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω το βίντεο να σε δώ να κάνεις ράφτινγκ !

Δεν θα τον δεις. Ηταν κατω απο το νερο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...