Jump to content
Asterios25

Πάει το cbrάκι...

Recommended Posts

Πως μπορεσα και το διαβασα ολο, απορω!!!

Στη μεση περιπου ειπα να το παρατησω, αλλα με μεγαλη δυσκολια το συνεχισα :cry:

Σου ευχομαι περαστικα και ποτε ξανα. Η περιγραφη σου ειναι απιστευτη. Εχω ανατριχιασει :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περαστικά σου και καλή δύναμη!!

Πάρα την πραγματικά θαρραλέα και χιουμοριστική περιγραφή σου, δεν άντεξα να διαβάσω ολόκληρη την περιγραφή των τραυμάτων.

Δύσκολη φάση, αλλά πραγματικά μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω!!

Δώσ' του χιούμορ, και καλή ανάρρωση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά Αστερίωνα και ποτέ ξανά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε μάγκα τι λές τώρα? Διάβαζα και μου κόπηκαν τα πόδια !! Περαστικά ! Εύχομαι πλήρη και σύντομη ανάρρωση ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η περιγραφη σου με σοκαρε λιγακι να ειμαι ειλικρινης... Χαιρομαι που -απο τα γραφομενα σου τουλαχιστον- φαινεται να μη σε εχει παρει απο κατω το γεγονος και συνεχιζεις, που το θεωρω πολυ γενναιο απο μερος σου. Καλη αναρωση λοιπον και σε ευχαριστω γιατι την επομενη φορα που δε θα νιωθω τοσο καλα να οδηγησω, θα το σκεφτω διπλα...

Καλη αναρρωση και ποτε ξανα αλλο κακο. Η αληθεια ειναι οτι απο την χιουμοριστικη περιγραφη σου εναν πονο τον νιωσαμε, φαντασου να μην τα εγραφες τοσο ωραια ποσα "ΑΟΥΤΣ" θα καναμε.

Αυτά θα σού 'γραφα........ με προλάβανε και καλύτερα να σου πω, γιατί πάγωσα. :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα και αγυριστα! Ξαναδιαβασα λιγο την αρχη για να καταλαβω πως ακριβως εγινε. Τον απολογισμο και το ρεκτιφιε δευτερη φορα δε μπορω να το ξαναδιαβασω ειναι καπως hardcore. Παντως απο τον τροπο που γραφεις και το πως το αντιμετωπιζεις κρινω πως εισαι φοβερο ατομο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά. Έχω την ίδια μηχανή ακριβώς. Άμα ήμουν Αθήνα θα σου την έπαιρνα για ανταλλακτικά.

Στείλε μου ένα πμ να μου πεις ενδεικτικά μια τιμή.

Τροποποιήθηκε από τον liago86

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω, πω, τι έγινε, καλή ανάρρωση...

Δεν ξέρω τι γίνεται που να πάρει , κάποιες στιγμές ο εγκέφαλος κάνει τα δικά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε περαστικα και απο μενα.ευχες για ταχυτατη αναρρωση .

πραγματικα πεθανα στο γελιο μετα την ανατριχιλα... :lipssealed:

γέμισα σημάδια για να λέω στα κορίτσια πως σκότωσα με γυμνά χέρια εκείνον τον καρχαρία το καλοκαίρι του 12, και αν με αυτό δεν πέσουν θα τις εντυπωσιάσω με την αντοχή μου στον πόνο, βάζοντας την αναίσθητη αριστερή μου πατούσα μέσα σε ένα μαγγάλι κάρβουνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστέριε, περαστικά φίλε μου! Είσαι τυχερός που την έβγαλες καθαρή.

Παντού και πάντα κράνος και εξοπλισμός,

Επίσης, κούραση και οδήγηση δεν πάνε μαζί...

Είσαι τυχερός που την έβγαλες καθαρή.

Υ.Γ. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΛΗΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγνωστο το γιατί, αντί να ακολουθήσω τη συνήθη διαδρομή πάω από αλλού, για να αποφύγω ένα άκυρο φανάρι που είναι λιγάκι της υπομονής. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε, δεν έχει και σημασία.

Δεν είμαι προληπτικός,δεν πιστεύω στα άστρα και στα ζώδια,στα ματζούνια και στα βοτάνια,αλλά αυτό με την διαφορετική διαδρομή όσες φορές έχει περάσει απο το μυαλό μου πάντα το συνοδεύει ενα "ασε καλύτερα".Το ξέρω ακούγεται χαζό απο κάθε άποψη αλλά εκείνη την ωρα μου φαίνεται τόσο λογικό.

Περαστικά και συγχαρητήρια για τον τρόπο γραφής σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: :shock: :shock:

το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι περαστικα!

ειναι πολυ χοντρο αυτο που επαθες! καταραμενη κουραση! γνωριζω....

ποτε ξανα φιλε μου, ποτε ξανα, και ελπιζω να μπορεις να εισαι οπως πριν σε θεμα υγειας! :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε και αγύριστα...Πρέπει να σου βρούμε μια καλή νοσοκόμα να σε προσέχει τώρα.. :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Tsi0u

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου θυμισες τα δικα μου Αστερη, αν και μπροστα σε αυτα που επαθες εσυ εγω κυριολεκτικα την εβγαλα με γρατζουνια. :/

Το οτι το αντιμετωπιζεις με αυτην τη χαλαροτητα ειναι πολυ θετικο, δε θα σε παρει καμια στιγμη απο κατω. Συνεχισε ετσι.

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα οτι οταν για καποιο γαμημενο λογο εχεις στο νου κατι διαφορετικο απο το συνηθες, αν το συνειδητοποιησεις, κανε το συνηθες.

Ριξε καμια φωτο προς γνωση και συμμορφωση, δεν υπαρχει προβλημα. Κατα καιρους εχουν ανεβει βιντεο με ανοιγμενα κεφαλια κλπ ξενων, τα "δικα" μας θα ενοχλησουν?

Γρηγορη αναρρωση χωρις ταλαιπωριες και προβληματα απο δω και στο εξης Αστερη. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω περαστικά και αγύριστα φίλε μου..μακάρι να έχω την δική σου δύναμη να ανακάμψω σε αντίστοιχη περίπτωση! Έχω πιάσει και τον δικό μου εγκέφαλο να "σβήνει" και να κάνω μαλακία που κανονικά δεν θα την έκανα ποτέ...#$@~!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άουτς... Περαστικά είναι και καλή δύναμη στην αποθεραπεία...

Δυστυχώς εδώ που κατέβηκα (Ρόδος) και δεν ξέρω τους δρόμους καθόλου και οι πιλότοι είναι... κάπως και από τις θερμοκρασίες δε μπορείς να φοράς φουλ εξοπλισμό... οπότε :pray: και πάντα κράνος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock:

δεν ξέρω τι να κάνω?

να κλάψω με το ατύχημα και τις επιπτώσεις του ή να γελάσω με την απίστευτη περιγραφή σου.

έχω πάθει την πλάκα μου με την πάρτυ σου.

να είσαι πάντα καλά, γερός, δυνατός, εύθυμος, σιδερένιος, super man, spider man!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα όρθιος φίλε! Πολύ μου άρεσε ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις!

Και ας γίνει μάθημα σε όλους. Είναι ξεκάθαρο το πόσο εύθραυστοι είμαστε. Αν το καταλάβουμε ίσως δούμε το θέμα δίκυκλο στην πραγματική του διάσταση.

Πάντα full εξοπλισμός ακόμη και αν πηγαίνουμε σαν κότες, και καβαλάμε μόνο αν είμαστε ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό. Αλλιώς το αφήνουμε στην άκρη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί κάτι άσχημο αν δεν είμαστε 100% σε καλή κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερός ήσουν,περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι.

Αφού δεν έπαθες τίποτα που να σε κρατήσει καιρό έξω,όπως ρήξη χιαστών,μια χαρά τη σκαπούλαρες.

Σιδερένιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξανά σας ευχαριστώ όλους για τα περαστικά.

Το καρουλάκι δεν έχω αποφασίσει αν θα το πουλήσω, παίζω με την ιδέα να πάρω ένα με χτυπημένο μπροστινό και να φτιάξω τον Φρανκενστάιν με κομμάτια και από τα δύο. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα να το ζμπρώξω και να πάρω ένα ολόκληρο, είναι λογιστικής φύσεως το πρόβλημα και δεν έχω κάνει ακόμα την κατάλληλη έρευνα αγοράς.

Μόλις βρω τα καλώδια του κινητού θα βάλω Μπιφόρ αντ Άφτερς. Κορίτσια του φόρουμ μπορείτε να αγαλλιάσετε, θα συμπεριλάβω και τον σκεμπέ, μόνο σε Άφτερ όμως.

Chris Hemsworth και σαχλαμάρες...

shark3uu5.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα