Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Τα 2 αυτά προιόντα τα αγόρασα για το σπίτι στο Πόρτο που μπαίνω μέσα κάθε απόγευμα και έχει περισσότερο κρύο μέσα στο σπίτι από ότι έξω.

Θερμοπομπός Gruppe CHX20G RED

0016058_gruppe-chx20g-2000w_300.jpeg

Αφυγραντήρας Davoline PD16-SDE

large_14876188-orig.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
για πε ρε συντροχε τι λενε απο αίσθηση ?εχω την εντύπωση πως αν βαλεις δαχτυλο εκει που συρταρονει θα ενοχλεί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λυση στο πρόβλημα σας. Δοκιμάσμενο. Κ κανει παρα πολυ καλη δουλειά κ ενα 'χερι' διαρκει τουλαχιστον 2 βδομαδες αν το χρησιμοποιης φουλ τ κρανος. http://muc-off.com/rider-care-series/41-premium-anti-fog-treatment-5037835214000.html

Τροποποιήθηκε από τον john1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα μου ήρθαν 5 σετ καπάκια για κοντρόλια xbox360/ps3/ps4 στα 80 λεπτά απο ebay.

Για μένα σαν τα thumbsticks του dualshock δεν έχει. Εγώ πάντως είδα μεγάλη διαφορά στην αίσθηση των μοχλών με τα thumbsticks από dualshock 1

9bcaok.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα μου ήρθαν 5 σετ καπάκια για κοντρόλια xbox360/ps3/ps4 στα 80 λεπτά απο ebay.

24b6mfo.jpg

2rqo7es.jpg

Εγω εχω τα Fpf [ first person freaks ] τα πράσινα διότι με τα πολυ φθηνά γλιστράει το δάχτυλο και δεν ευχαριστιέστε παιχνίδι... ειναι πραγματικά πολυ καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζετε με το χειριστήριο του Xbox. 1 ώρα έτυχε να παίξω σε σπίτι φίλου και κοκάλωσαν τα χέρια μου. Μέχρι που τον έβρισα (για πλάκα) για το γαμWκοντρολερ που χρησιμοποιεί. Δεν τολμώ να μπουκάρω call of duty με αυτό το χειριστήριο ούτε 360 δεν μπορώ να κάνω με αυτό το πράγμα πάνω στο final kill cam.

Respect στο άτομο με το PS4 χειριστήριο, το πετάς στην τηλεόραση, στη γκόμενα (στο final kill cam), στον τοίχο και δεν παθαίνει τίποτα. Εδώ και 6 χρόνια με το ίδιο παίζω και δεν έχει πάθει τίποτα !!

Dual wield bitch take it like a man or go away.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω τι λέτε,αλλά λίγο που τα δοκίμασα,το δάχτυλο είναι βεντούζα.

Δε το περίμενα.

Αντίθετα Σταύρο εγώ την αίσθηση απο το dualshock την μισώ.Πολύ γλύστρα ρε παιδί μου.

Φρούκου μέχρι να κάνω μετάβαση απο ps σε xbox το ίδιο έλεγα και εγώ.

Τώρα απλά θεωρώ πως το dualshock είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει σε κοντρόλι.Το 4άρι κάπως το σώζει τώρα που μεγάλωσε.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας μεγαλώσει με playstation μέχρι το 2013 που πήρα το 360 έπαιζα μόνο με dualshock . Από την πρώτη μέρα που πήρα το 360 ένοιωσα πως το χειριστήριο του κάθεται καλύτερα στα χέρια από το dualshock (1,2 &3) και μου άρεσε και πολύ η μεγάλη διαδρομή των RT και LT (L2 και R2 στο dualshock) . 3 μειονεκτήματα βρήκα στο ασύρματο του 360 και τα 2 τα διόρθωσα . 1) τα άβολα για μένα thumbsticks , έβαλα από dualshock (γνήσια ,τα ιμιτασιόν είναι σκληρά και τα δάκτυλα γλιστράνε ) και τώρα είναι οκ 2) το πολύ μαλακό dpad αλλά διορθώθηκε με μία μικρή πατέντα και 3) το μεγάλο βάρος που δεν το διόρθωσα αλλά το συνήθισα.

και για να μην βγαίνω και off topic μόλις πήγα στο γραμματοκιβώτιο και βρήκα μία memory card που είχα παραγγείλει από κίνα με 1,4€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιοσδήποτε gamer χρησιμοποιεί τα κάτω triggers για fire είναι χαμένος από χέρι στα myltiplayer. Μέχρι να πατήσεις τα κάτω triggers έχεις φάει στη μάπα επικό kill και συνεχίζω την απαξίωση στο theater mode ναουμ. Μερικές φορές νομίζω ότι οι gamers στο Xbox παίζουν σε slow motion.

Τουλάχιστον το Xbox να είχε αλλαγή στα fire στο controller θα γούσταρα. Αλλά όχι να παίζω online με τα κάτω triggers. Τι λε ρε.....παίζουμε με τα κλάσματα δευτερολέπτου μέσα στο χάος. Η διαδρομή για να πιέσεις τα κάτω triggers είναι πολύ μεγαλύτερη και χρονοβόρα από τα γρήγορα κλικ των πάνω triggers.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, το δάκτυλο της σκανδάλης είναι ο δείκτης και όχι το κwλοδάκτυλο. Όταν έχεις το χειριστήριο στα χέρια σου ο δείκτης φυσικά ακουμπάει στα πάνω fire και όχι στα κάτω triggers.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι φρουκου.μια χαρα πυροβολας με τον δεικτη.και εχω εχω και κοντα δαχτυλα φιλε.ασε που αμα θελεις αλλαζεις το layout .τεςπα πολυ οφ πηγαμε παλι.ας συνεχισουμε σε ενα θεμα με παιχνιδια αν θελετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@φρουκουμπικου

Δεν ξέρω πως κρατάς το χειριστήριο και τι μήκος έχουν τα δάκτυλα σου αλλά στα δικά μου χέρια οι δείκτες πάνε στα triggers ,αυτό που ίσως καθυστερεί λίγο τους παίκτες του 360 στα fps είναι η μεγάλη διαδρομή στο RT αλλά και αυτό διορθώνεται βάζοντας ένα πειράκι στο RT έτσι ώστε να μην μπορεί να πατηθεί μέχρι κάτω άλλα όσο χρειάζεται στο fps.

τελευταίο off-topic από μέρους μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mac mini?? :wub:

ναιιιιιιιι :wub: :wub:

Η οθονη αγοραστηκε για αλλο σκοπο, η χρηση της ειναι καθαρα ως tv σε αλλο σπιτι απλα θα την χρησιμοποιήσω εγώ για λίγο καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε σε σχέση με την προηγούμενη που είχα ως προς τα χρώματα.

1305_HP_004-1.jpg

Για το Mac Mini Τι να πω?

Απλά έρωτας :wub:

Τα περισσότερα μηνύματα όπως και αυτό εδώ δεν τα γράφω στο πληκτρολόγιο απλά τα εκφωνώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναιιιιιιιι :wub: :wub:

Η οθονη αγοραστηκε για αλλο σκοπο, η χρηση της ειναι καθαρα ως tv σε αλλο σπιτι απλα θα την χρησιμοποιήσω εγώ για λίγο καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε σε σχέση με την προηγούμενη που είχα ως προς τα χρώματα.

Λογικο ειναι Κοσμα. Δυσκολα μια οθονη/τηλεοραση να ειναι τοσο καλη οσο μια κανονικη οθονη PC (αν μιλαμε παντα για το ιδιο χρηματικο ποσο πανω κατω).

Τωρα οσο αναφορα τα χρωματα... Ποτε δεν ξερεις ποια χρωματα ειναι σωστα αν δεν εχεις καλιμπραρει μια οθονη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχίζω με την εντύπωση από τα 2 προιόντα που αγόρασα, το θερμοπομπό και τον αφυγραντήρα.

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και από τα 2 αυτά προιόντα. Ο θερμοπομπός ούτε καν ζεσταίνει το δωμάτιο μου και ο αφυγραντήρας εδώ και 3-4 ώρες φυσάει παγωμένο αέρα σε όλο το σπίτι με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να έχει φτάσει σχεδόν στο 0 εντός σπιτιού και η ένδειξη υγρασίας στο μηχάνημα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς.

Το φορητό καλοριφεράκι που αγόρασα 35 χιλιάδες δραχμές πριν από πολλά χρόνια κάνει καλύτερη δουλειά από τον θερμοπομπό του 2014. Ο αφυγραντήρας μάλλον πάει για πέταμα διότι το μόνο που κάνει είναι να φυσάει παγωμένο αέρα στο σπίτι. Καλύτερα να άνοιγα λίγο την μπαλκονόπορτα να φύγει η υγρασία παρά να έχω αυτό το πράγμα να παγώνει το σπίτι.

Σκέπτομαι να επιστρέψω και τα 2 προιόντα πίσω στο μαγαζί και να αγοράσω καμιά τηλεόραση η κάνα φουρνάκι πάγκου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα