S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 24 μέρες μετά την παραγγελία, γ@μώ τα capital controls. Μπερδεύτηκα ο μαλάκαςκαι πήρα μικρή mobo, η gpu κρύβει 2 υποδοχές sata και δεν έχει pata για το dvd-rw,πρέπει να πάρω καινούριο. Πρώτη φορά πιάνω ssd, ελαφρύτερος και από φελιζόλ είναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 ΠΑρε και ενα κουτι,κριμα ειναι.Σα να βαλεις σε seicento μοτερ V6. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Λιτότις, δεν είμαι του ''φαίνεσθαι'', δεν μου αρέσουν τα αιχμηρά με plexiglass και φωτάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Και για το θεμα ψυξης στο λεω.Ενα τετοιο εχω εγω.Φθηνο και αρκετα καλο.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα λεφτα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Ρε συ αρχηγέ, πάρε κανένα κουτί που να παίρνει κάτω το τροφοδοτικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Αν αλλάξω κουτί και τροφοδοτικό θα φτάσω το χιλιάρικο χαλαρά, 2 12άρια ανεμιστηράκιαέχω πάνω και είναι αρκετά αθόρυβο, το τροφοδοτικό αν δεν χαλάσει γιατί να το αλλάξω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Κουτι που να παιρνει το τροφοδοτικο κατω σου ειπε να παρεις,οχι αλλο τροφοδοτικο.Το κουτακι αυτο το πηρα 60Ε παντως εγω.Και απο θερμοκρασιες μπομπα.Εχω βαλει θερμομετρο μεσα και η ανωτερη θερμοκρασια αερα στο εσωτερικο μου εχει φτασει στους 40 φετος το καλοκαιρι,οταν ειχε και 40 εξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Και για το θεμα ψυξης στο λεω.Ενα τετοιο εχω εγω.Φθηνο και αρκετα καλο.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα λεφτα του. το έχω σε μαύρο.Αν αλλάξεις τον πίσω ανεμιστήρα με έναν της προκοπής και βάλεις άλλο ένα μπροστά είναι δροσερό,ακόμα και το καλοκαίρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Ειναι χαμηλοστροφοι αυτοι που εχει απο μονο του.Αλλα επειδη εχει αρκετα ανοιγματα δεν εχει θεμα.Εγω εναν μπροστα εβαλα ολο και ολο αλλα τον συνδεσα σε fan controller γιατι ειναι πολυ δυνατος και ειναι αρκετα αθορυβο συνολικα.Περα απο τη καρτα γραφικων δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 τι controller έβαλες γιατί με ενδιαφέρει?να σου πω εγώ σκέφτομαι να αλλάξω και τους επάνω κάποια στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Ενα παλαιολιθικο akasa εχω,καμια 10αρια χρονια.Τιποτα ιδιαιτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Μια χαρά είναι μωρέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 ΠΑρε και ενα κουτι,κριμα ειναι.Σα να βαλεις σε seicento μοτερ V6.@bihlas87Και please λίγο cable management στο καινούριο κουτί! Η καρδιά μου πόνεσε να κρέμεται έτσι ο SSD! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 Δεν το άφησα τόσο χύμα, το συμμάζεψα αρκετά πριν το κλείσω, τον δίσκο τον στήριξα με λαστιχάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 δεν κινδυνεύει ο ssd καθώς δε έχει κινητά μέρη,αλλά καλό θα ήταν να είναι σταθερός στην θέση του.Στην καλύτερη αν δεν έχει θήκη,βάλτον κάτω στο κουτί.εν θα πάθει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 Τον τελευταίο καιρό το pc έκανε πολύ θόρυβο και νόμιζα ότι ήταν ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή.Είχα βγάλει την ψύκτρα για καθάρισμα, καινούρια πάστα αλλά πάλι τα ίδια. Εχθές που το έλυσαόλο για καθάρισμα με κομπρεσέρ αέρα στο μπαλκόνι, είδα ότι είχε σπάσει ένα πτερύγιο από τονανεμιστήρα στο μπροστά μέρος του κουτιού, οι κραδασμοί έκαναν τη δουλειά. Ευτυχώς είχα καβάτζαένα 12ρι από μία πατέντα που είχα κάνει σε ps3 και τώρα είναι τόσο αθόρυβο που όταν αρχίζει ναλειτουργεί κάποιος από τους hdd ο ήχος του καλύπτει τον ήχο των ανεμιστήρων. Μετά από χρόνιαθορύβου είχα ξεχάσει ότι τα pc μπορεί να είναι ήσυχα, βέβαια τώρα έχω ψύχρα στο σπίτι, τοκαλοκαίρι θα δείξει τι ψάρια πιάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 Παίξε κανένα παιχνίδι να ζεσταθεί(ς)! Εμένα χειμώνα όταν παίζω τα χέρια μου μετά είναι παγωμένα, δεν έχω ιδέα γιατί, και τα βάζω πάνω στο PC. Οπότε βάλε κανένα Crysis και ξεκίνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2015 Με τα fps δεν τα πάω και τόσο καλά, ίσως επειδή είμαι αριστερόχειρας και δεν σημαδεύωκαλά με το δεξί στο ποντίκι. Assassin's Creed Rogue και Unity έχω εγκαταστήσει, WatchDogs, Witcher 3. Σε λίγες μέρες βγαίνουν Rise of the Tomb Raider, AC Syndicate και μέχριτέλος του χρόνου αν δεν κάνω λάθος καινούριο Splinter Cell Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μεταχείρο από car. ------>60 euro Καινούριο από εκει που το αγοράσανε οι περισσότεροι εδω μέσα .----->50 euro με τα μεταφορικα + this shit, δεν ξέρω πως το λένε. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2015 από τον borgiriadis1 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Ποσο εκανε το ματσουκι για να στηριζεις την μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Εγω το πήρα 40 απο φίλο. Αλλά και καινούριο απο ότι θυμάμαι κανένα 50αρι το είχε πάρει απο μοτομάγαζο στη Λάρισα. Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 + this shit, δεν ξέρω πως το λένε.ποσο, και λινκ εαν μπορεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 Οπως είπα και στο GavriilVet καμια 50αρα κανει.Σορρυ επίσεις γτ τώρα είδα οτι ποστάρουμε κανονικά λινκ εδω.http://www.motomad.gr/products.asp?cat=197Από εδώ το πήρε ο φιλος μου απ όσο γνωριζω.Δεν έχει πλέον αυτό που έχω εγώ αλλά στο 50αρι έχει διάφορα άλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 αναρπαστο εχει γινει το σταν του motomad. το ειχα παρει πριν 2-3 χρονια στα 37 ευρω εχει και ο pissaris σε μπλε χρωμα γυρω στα 40-45 (το πηρε φιλος).@borgiriadis1 60 ολη η φορμα ρε σι? τι διαολο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες