patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Ποιον αφυγραντηρα λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποιον αφυγραντηρα λες? Έχω φωτογραφία σε προηγούμενο post. Είναι ο Davoline PD16-SDE. Το μόνο που κάνει αυτό το πράγμα είναι να φυσάει παγωμένο αέρα μέσα στο σπίτι σαν κλιματιστικό ρυθμισμένο στο πολικό ψύχος. Ο θερμοπομπός δουλεύει πόσες ώρες τώρα μέσα σε ένα δωματιάκι και ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα. Τζάμπα τα φράγκα που έδωσα. Δεν αγοράζω ξανά τίποτα νέας τεχνολογίας είναι τελείως άχρηστα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Τα 2 αυτά προιόντα τα αγόρασα για το σπίτι στο Πόρτο που μπαίνω μέσα κάθε απόγευμα και έχει περισσότερο κρύο μέσα στο σπίτι από ότι έξω. Θερμοπομπός Gruppe CHX20G RED Συνεχίζω με την εντύπωση από τα 2 προιόντα που αγόρασα, το θερμοπομπό και τον αφυγραντήρα. Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και από τα 2 αυτά προιόντα. Ο θερμοπομπός ούτε καν ζεσταίνει το δωμάτιο μου και ο αφυγραντήρας εδώ και 3-4 ώρες φυσάει παγωμένο αέρα σε όλο το σπίτι με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να έχει φτάσει σχεδόν στο 0 εντός σπιτιού και η ένδειξη υγρασίας στο μηχάνημα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Το φορητό καλοριφεράκι που αγόρασα 35 χιλιάδες δραχμές πριν από πολλά χρόνια κάνει καλύτερη δουλειά από τον θερμοπομπό του 2014. Ο αφυγραντήρας μάλλον πάει για πέταμα διότι το μόνο που κάνει είναι να φυσάει παγωμένο αέρα στο σπίτι. Καλύτερα να άνοιγα λίγο την μπαλκονόπορτα να φύγει η υγρασία παρά να έχω αυτό το πράγμα να παγώνει το σπίτι. Σκέπτομαι να επιστρέψω και τα 2 προιόντα πίσω στο μαγαζί και να αγοράσω καμιά τηλεόραση η κάνα φουρνάκι πάγκου..... Έχεις σκεφτεί μήπως αγόραζες σόμπα χαλαζία? Έχω αυτή και είμαι ευχαριστημένος! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λογικο ειναι Κοσμα. Δυσκολα μια οθονη/τηλεοραση να ειναι τοσο καλη οσο μια κανονικη οθονη PC (αν μιλαμε παντα για το ιδιο χρηματικο ποσο πανω κατω). Τωρα οσο αναφορα τα χρωματα... Ποτε δεν ξερεις ποια χρωματα ειναι σωστα αν δεν εχεις καλιμπραρει μια οθονη Εχεις δικο εδω , δεν εχω ιδεα πως να το κανω την προηγουμενη μου την ειχε ρυθμισει φιλος γνωστης που ειναι Πατρα τωρα Έχω φωτογραφία σε προηγούμενο post. Είναι ο Davoline PD16-SDE. Το μόνο που κάνει αυτό το πράγμα είναι να φυσάει παγωμένο αέρα μέσα στο σπίτι σαν κλιματιστικό ρυθμισμένο στο πολικό ψύχος. Ποσο τον πηρες? Εχω 2 απο αυτους σε δυο περιοχες της χωρας που η υγρασια παιζει στο 90%-100% μονιμα και εχω μεινει ευχαριστημενος Βεβαια δεν τον λες και φθηνο http://www.skroutz.gr/s/4584/Olimpia-Splendid-SeccoReale-Elettronico.html Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον kosmas2111 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Τι εννοείς έχεις μείνει ευχαριστημένος ? Από τον ψυχρό αέρα που βγάζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Τι εννοείς έχεις μείνει ευχαριστημένος ? Από τον ψυχρό αέρα που βγάζει ? εχεις δικο ξεχασα να βαλω το λινκ, το διόρθωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Εγω πηρα εναν (?) φετος .... ναι ο αερας αν κατσεις απο πανω φαινεται δροσερος ....ριχνοντας ομως την υγρασια ο χωρος "δειχνει" ζεστοτερος ....συν οτι καθε ωρα που τον βαζω βγαζει σχεδον λιτρο νερου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 εγω εχω κανα 6μηνο τον παρακατω, και ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 ποσο πηγε ρε Μητσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 ή 180 ή 200 απο ενα εδω στη λαρισα, που στο eshop του το ειχε οσο το πηρα και στο μαγαζι το ειχε 270 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Είναι και delonghi... Απο που Δημήτρη? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 απ τον καζανα, αλλα κοιταξα στο σαιτ και δεν τον εχει τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Τι εννοείς έχεις μείνει ευχαριστημένος ? Από τον ψυχρό αέρα που βγάζει ? Για να κατεβασεις την υγρασια σε ενα δωματιο υπαρχουν 2 τροποι. Τον πρωτο τον γευτηκες. Παγωνει το δωματιο και υγροποιειται η υγρασια. Ο δευτερος τροπος ειναι να ζεσταθει αρκετα το δωματιο, ωστε να ατμοποιηθει η υγρασια, και μετα να ανοιξεις για λιγα λεπτα πορτοπαραθυρα ωστε να κανει ρευμα και να φυγει εξω η υγρασια. Και οι δυο περιπτωσεις εχουν αποτελεσμα. Τον χειμωνα προτιμω την δευτερη, και το καλοκαιρι την πρωτη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Αντί για θερμοπομπός πρέπει να λέγανε θερμαντικό σώμα που δεν ζεσταίνει ούτε ένα δωμάτιο 10τ.μ. Για ποιο λόγο υπάρχουν οι θερμοπομποί δεν έχω καταλάβει ακόμη. Είναι απάτη ή μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι σωστά. Μήπως πρέπει να τον βιδώσω στον τοίχο ? Τον αφυγραντήρα τον αγόρασα 190.00 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ περιμένω αυτά :D Switch cover Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2015 από τον Mindattack21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Αντί για θερμοπομπός πρέπει να λέγανε θερμαντικό σώμα που δεν ζεσταίνει ούτε ένα δωμάτιο 10τ.μ. Για ποιο λόγο υπάρχουν οι θερμοπομποί δεν έχω καταλάβει ακόμη. Είναι απάτη ή μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι σωστά. Μήπως πρέπει να τον βιδώσω στον τοίχο ? Εγώ πάντως έχω τρεις θερμοπομπούς και δουλεύουν μια χαρά. Στα 2000 Watt μέγιστα που δουλεύουν, κάνουν φούρνο το δωμάτιο σε 15 λεπτά. Επίσης, ξηραίνουν και την ατμόσφαιρα. Και είναι κάτι no-name, τύπου United. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Ηayabusa, τι λές;; πριν αλλάξω δίσκους :P και γενικά, ήθελα ένα τέτοιο. 0-15 χιλιοστά. μικρούλι και χαριτωμένο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Δεν θα είχες ουσιαστικά καμμία πρακτική εφαρμογή,σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ακόμα και δέκατα χιλιοστού μπορείς άνετα να τα μετρήσεις με ένα απλό παχύμετρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 δεν εννουσα το συγκεκριμένο προιόν. κινέζικα πουλάνε. ολα τα προιόντα σε αυτο το ποσοστο που σου ειπα τους τα γυρνάνε πίσω. Το συγκεκριμένο προιόν δυστυχώς θα επιστραφεί πίσω και θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Η πλάκα του πικάπ είναι στραβή και οι δίσκοι δεν παίζουν σωστά. Επίσης το μοτέρ του πικάπ αλλάζει ταχύτητες διαρκώς, είναι αδύνατον να ακούσεις έτσι μουσική. Πολύ χάλια το πικάπ. Χάλια το προιόν δεν αγοράζω ξανά Κινέζικο πράμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Το συγκεκριμένο προιόν δυστυχώς θα επιστραφεί πίσω και θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Η πλάκα του πικάπ είναι στραβή και οι δίσκοι δεν παίζουν σωστά. Επίσης το μοτέρ του πικάπ αλλάζει ταχύτητες διαρκώς, είναι αδύνατον να ακούσεις έτσι μουσική. Πολύ χάλια το πικάπ. Χάλια το προιόν δεν αγοράζω ξανά Κινέζικο πράμα. ε μην στενοχωριεσαι. δεν ειναι και θεμα τυχης να σου κατσει στραβο πραγμα τετοιας μαρκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ηayabusa, τι λές;; πριν αλλάξω δίσκους :P και γενικά, ήθελα ένα τέτοιο. 0-15 χιλιοστά. μικρούλι και χαριτωμένο. Ωραιος ο χασαν, εεεεεε, ο χλαπατσαν! :D Θα σου ποσταρω τη μικρομετροσυλλογη μου αυριο. Κατι τετοιες παπαριτσες κι εγω τις γουσταρω τρελα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2015 από τον hayabusas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Καλά τις βάζετε τις φωτογραφίες! Στα εξαρτήματα-εργαλεία κτλ βάζετε και τις ονομασίες καθώς και σε τι χρησιμεύουν για να ξέρουμε τι βλέπουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ηφταξε επιτέλους ο καιρός να αλλάξω την αρχαία μου ηλεκτροκοληση με κάτι ποιο σύγχρονο και δυνατό, και κυριως ποιο ελαφρυ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2015 από τον naftilos 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Α ναι, χτύπησα κι αυτό. Tourer λέμε το βιράγκο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες