Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για το μπροστινο μας.. μονο τα καλυτερα.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 ώχλινς λέω και κλαίω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) που να ερθουν και τα ....... ξερεις.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 ξέρω ξέρω…τα νιτρομπούκαλα ε? μαλήτη θες να ψεκάσεις!!! νταξει δε λεω τι ετοιμάζει ο πονηρούλης… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στωωω! Το χρωμα ναι ειναι το καταλληλο για τη δουλεια μου , και ερχεται οπως ειναι στις φωτο , με τα δυο κλιπσακια & τη θηκη με τα(λιγα) bits και τη θηκη του εργαλειου η οποια ειναι φτιαγμενη για γιλεκο μαχης και εχει πολυ καλο πιασιμο ! Θα με βολευε πιο πολυ το Charge AL αλλα δε το βγαζει σε μαυρο.. Wave εχω οποτε ειπα να δοκιμασω αυτο . Και δεν μας λες αεροπόρε. 1 - Τι δουλειά κανεις και θέλεις ninja χρώμα. 2 - Το χρώμα με την χρήση δεν θα βγεί; Απο χτυπήματα, θήκες κτλπ; 3 - Η θηκη και το set με τις μύτες για το κατσαβίδι τα πήρες έξτρα; Το ξέρω οτι το λές παραπάνω, αλλά στο site δεν λένε κάτι. 4 - Τα παιδιά του ζεβεδαίου, ποιον είχανε πατέρα; 5 - Honda ή honda? Thanx :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον MentalRay 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Πρέπει να τσεκάρω βαλβίδες στο vstrom και μου ζητάνε 80 € εργατικά. Πήγα και γω και πήρα με τα λεφτά που μου ζητούσε ο μάστορας (πάνω κάτω) ένα Ροπόκλειδο της NORBAR 8-50 Νm! Θα το κάνω μόνος μου και θα μου μείνει το ροπόκλειδο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 πένα το δυναμοκλειδο!μεγειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να τσεκάρω βαλβίδες στο vstrom και μου ζητάνε 80 € εργατικά. Πήγα και γω και πήρα με τα λεφτά που μου ζητούσε ο μάστορας (πάνω κάτω) ένα Ροπόκλειδο της NORBAR 8-50 Νm! Θα το κάνω μόνος μου και θα μου μείνει το ροπόκλειδο! Kαι γ@μω τα παιδια ο Γιαννης ... απο εκει το πηρες απο οτι βλεπω στην αποδειξη ε? Παραλιγο να συνεργαστουμε στο παρελθον... αλλα το δυσκοιλιο δημοσιο δεν το επετρεψε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 πένα το δυναμοκλειδο!μεγειά! Kαι γ@μω τα παιδια ο Γιαννης ... απο εκει το πηρες απο οτι βλεπω στην αποδειξη ε? Παραλιγο να συνεργαστουμε στο παρελθον... αλλα το δυσκοιλιο δημοσιο δεν το επετρεψε. Δε τον ρώτησα τ΄όνομά του (παράλειψή μου) αν και μιλάγαμε 60' για εργαλεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Και δεν μας λες αεροπόρε. 1 - Τι δουλειά κανεις και θέλεις ninja χρώμα. 2 - Το χρώμα με την χρήση δεν θα βγεί; Απο χτυπήματα, θήκες κτλπ; 3 - Η θηκη και το set με τις μύτες για το κατσαβίδι τα πήρες έξτρα; Το ξέρω οτι το λές παραπάνω, αλλά στο site δεν λένε κάτι. 4 - Τα παιδιά του ζεβεδαίου, ποιον είχανε πατέρα; 5 - Honda ή honda? Thanx :D 1 - Μια δουλεια που χρειαζονται τετοια πραγματα σε οποιν σεβεται τον εαυτο του & αγαπαει αυτο που κανει . 2 - Σιγουρα θα φυγει απο διαφορα σημεια αλλα δε το εχω ως Νο1 σε χρηση , εχω αλλα δυο (Wave & Wingman) που τα εχω για πιο αμεση χρηση , αυτο απλα το ηθελα για ειδικε περιπτωσεις..! 3 - Ηρθε οπως φαινεται στις φωτογραφιες , τα ειχε ολα αυτα μεσα . 4 - Δε ξερω - δεν απαντω - εχω αλλοθι ! 5 - Suzuki και τα μυαλα στα μιξερ ρεεεε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Πρέπει να τσεκάρω βαλβίδες στο vstrom και μου ζητάνε 80 € εργατικά. Πήγα και γω και πήρα με τα λεφτά που μου ζητούσε ο μάστορας (πάνω κάτω) ένα Ροπόκλειδο της NORBAR 8-50 Νm! Θα το κάνω μόνος μου και θα μου μείνει το ροπόκλειδο! ... Αυτά είναι! Καλοδούλευτο το Αγγλίδάκι. :beer: Ένα απ' τα καλύτερα που μπορούσες να πάρεις και σε τιμή σούπερ. Οι τιμές στο καλιμπράρισμα είναι εντυπωσιακές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 ερωτευτηκα screen shot windows 7 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 την κουζινα???? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Unboxing πάνω σε μάτι κουζίνας πρώτη φορά βλέπω! Μην με ακούς, ζήλια ζήλια! :lol: Καλορίζικο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 ερωτευτηκα screen shot windows 7 Γατακι σε παω μια κοντρα... χθες πηρα της κορης αυτο. Και βεβαια κοντρα οσο αναφορα την κουζινα.... εχω miele 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 ριχνεις αδυναμα φιλα τωρα που χεις και I παντ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Καλημέρα.και κάποιος άλλος πήρε iPhone 5..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Γατακι σε παω μια κοντρα... χθες πηρα της κορης αυτο. Και βεβαια κοντρα οσο αναφορα την κουζινα.... εχω miele Και δε μιλάς ε;; Θέλω και γω! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Koυζινα ή tablet? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 ερωτευτηκα Απο το πλαίσιο 509€; Καλορίζικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Koυζινα ή tablet? κουζίνα έχω καλύτερη! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Οι καμερουλες μου επιτελους θα βρουν το σπιτι τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Οι καμερουλες μου επιτελους θα βρουν το σπιτι τους θέλουμε φωτό το εσωτερικό με τις κάμερες μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 θέλουμε φωτό το εσωτερικό με τις κάμερες μέσα! Με φοντο γυμνοστηθη καλλιγραμμη γειτονισσα??? Ρε δε πα να ...... χριστουγεννιατικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες