Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Τα λόγια είναι περιττά... http://www.youtube.com/watch?v=_rq1Sx9O_nQ&feature=fvwrel ( Τarget Fixation? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Άγιο είχε... Γι'αυτό δεν πρέπει να τρέχουμε εκεί που δεν πρέπει.Όταν έφυγε απο την μηχανή,έκανε 1500 σβούρες και έσκασε στον τοίχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Ευτυχώς που φορούσε το κράνος του..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Si-hing_Nestoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 με το που σηκωνεται μηπως κοιταζει αριστερα να δει αν ειναι καλα η μαχανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Άγιο είχε... Δεν είχε άγιο.Είχε κράνος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Στο σώμα του δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτύπησε. Το χτύπημα στο κράσπεδο όμως θα ήταν μοιραίο χωρίς κράνος ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 πω ρε φουστη μου,το ειδα και ζαλιστηκα κι εγω μαζι.Ποιος ξερει τι θα εχει σπασει αυτος γιατι τον ειδα να σκαει με τον θωρακα στην ζαρντινιερα στα λουλουδια! Ετσι ειναι αφου ηθελε καγκουριες μεσα στην πολη και χωρις εξοπλισμο ηθελεστα και παθεστα. Βεβαια μπορει να μην ειχε φρενα η ειχε καποιο προβλημα γενικα οποτε δεν του καταλογιζω κατι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δεν είχε άγιο.Είχε κράνος. Μόνο στο κεφάλι χτύπησε ; Έσκασε στον τοίχο,με την πλάτη.Θα μπορούσε να σπάσει την σπονδυλική του στήλη,άρα δεν σε σώζει πάντα το κράνος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Μόνο στο κεφάλι χτύπησε ; Έσκασε στον τοίχο,με την πλάτη.Θα μπορούσε να σπάσει την σπονδυλική του στήλη,άρα δεν σε σώζει πάντα το κράνος μπορεί να σπάσει χέρι ή πόδι αλλά . . . ( αυτά ξαναφτιάχνονται ) μπορεί να σπάσει σπονδυλική στήλη ( δεν ξαναφτιάχνεται αλλά δεν σπάει εύκολα ) εάν δεν φορούσε κράνος , σίγουρα δεν θα ξαναφτιαχνόταν τίποτα . . . ( και σπάει πολύ εύκολα το κεφάλι ) το κράνος δεν είναι θεός να σε σώζει από τα πάντα . . . πρέπει να έχει και κάτι να σώσει . . . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Μέσα στην πόλη απλά ΔΕΝ τρέχεις. Σε οποιαδήποτε στραβή θα υπάρχουν πάρα πολλά σταθερά σημεία τριγύρω για να χτυπήσεις. Και όσο καλό εξοπλισμό και να φοράς, αν σαβουριαστείς από απροσεξία - τρέξιμο - βλακεία - βάλτε ό,τι άλλο θέλετε, και σε ακολουθεί φορτηγό απλά να εύχεσαι να μη βρεθείς κάτω από τις ρόδες του. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως τόσο το κράνος, όσο και ο καλός εξοπλισμός θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αποφυγή μεγάλων ζημιών. Υ.Γ. Τραβηγμένο το σενάριο με το φορτηγό, αλλά με ψάξιμο στο youtube θα βρείτε τέτοια περιστατικά ειδικά στην Απω Ανατολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Νομίζω σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν αφαιρούμε το κράνος. Το "Άγιο είχε" σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον επιτρέπεται και στους άθεους. υ.γ. R.I.P. Marco Simoncelli Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2012 από τον Herzblut 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 την πλάτη του την φύλαξε το σακίδιο που φορούσε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Σίγουρα κάτι θα έσπασε..ο τύπος στο αυτοκίνητο που τρακάρει το παλικάρι είχε τραβήξει χειρόφρενο?....fail.. αν ΄ναι πάλι fail Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Νομίζω σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν αφαιρούμε το κράνος. Έτσι λέγεται, για την πιθανότητα να ανοιξει το κεφάλι και να συγκρατείται από το κράνος και μόνο. Οπότε το σωστό είναι να πας να στο νοσοκομείο, σου κόβουν το κράνος στα 2 με τροχό και αν υπάρχει πρόβλημα μπαίνει νάρθηκας. Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό, αλλά σαν επιπλέον προφύλαξη και μόνο δε μου φαίνεται κακή ιδέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Έτσι λέγεται, για την πιθανότητα να ανοιξει το κεφάλι και να συγκρατείται από το κράνος και μόνο. Οπότε το σωστό είναι να πας να στο νοσοκομείο, σου κόβουν το κράνος στα 2 με τροχό και αν υπάρχει πρόβλημα μπαίνει νάρθηκας. Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό, αλλά σαν επιπλέον προφύλαξη και μόνο δε μου φαίνεται κακή ιδέα. Το κράνος καλύτερα να μην βγαίνει για περίπτωση που υπάρχει τραύμα στον αυχένα ή γενικά στο λαιμό και βγάζοντας το κράνος προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά. Αν το κεφάλι υποστεί τόση ζημιά που έχει συντριπτικό κάταγμα τότε και ο εγκέφαλος μάλλον έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Κανένας νάρθηκας δεν μπορεί να σε σώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Πραγματικα ειχε Αγιο. Παντα ορθιος. Αν και ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας (οσοι εχουν πεσει) το πρωτο πραγμα που σκεφτονται οταν πεφτουν ειναι "Οοοοοχιιι η μηχανη". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Not only helmet θα πρόσθετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Πραγματικα ειχε Αγιο. Παντα ορθιος. Αν και ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας (οσοι εχουν πεσει) το πρωτο πραγμα που σκεφτονται οταν πεφτουν ειναι "Οοοοοχιιι η μηχανη". Οταν ειχα ριξει το μηχανακι του φαδερ το κυνηγαγα φερνοντας κωλοτουμπες και μουρμουριζα γαμωτ γαμωτ γαμωτ Με το χασκυ ειχα ξαπλωσει ανασκελα και αναρωτιομουν αν ζω ακομα μεχρι να συνελθω :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Οταν ειχα ριξει το μηχανακι του φαδερ το κυνηγαγα φερνοντας κωλοτουμπες και μουρμουριζα γαμωτ γαμωτ γαμωτ Με το χασκυ ειχα ξαπλωσει ανασκελα και αναρωτιομουν αν ζω ακομα μεχρι να συνελθω :P :worthy: ....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 asxeto alla eimai kainourgios kai thelw na mou pei kapios pou borw na vrw plastika gia nsr 500 .apo to 250 tairiazoun h oxi einai montelo tou 1996 me to hlektroniko konter asxeto alla eimai kainourgios kai thelw na mou pei kapios pou borw na vrw plastika gia nsr 500 .apo to 250 tairiazoun h oxi einai montelo tou 1996 me to hlektroniko konter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 θεος φυλαξει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες