Jump to content
Grehiel

This is why you must wear helmet...

Recommended Posts

:pray: Άγιο είχε... Γι'αυτό δεν πρέπει να τρέχουμε εκεί που δεν πρέπει.Όταν έφυγε απο την μηχανή,έκανε 1500 σβούρες και έσκασε στον τοίχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με το που σηκωνεται μηπως κοιταζει αριστερα να δει αν ειναι καλα η μαχανη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο σώμα του δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτύπησε.

Το χτύπημα στο κράσπεδο όμως θα ήταν μοιραίο χωρίς κράνος !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε φουστη μου,το ειδα και ζαλιστηκα κι εγω μαζι.Ποιος ξερει τι θα εχει σπασει αυτος γιατι τον ειδα να σκαει με τον θωρακα στην ζαρντινιερα στα λουλουδια!

Ετσι ειναι αφου ηθελε καγκουριες μεσα στην πολη και χωρις εξοπλισμο ηθελεστα και παθεστα.

Βεβαια μπορει να μην ειχε φρενα η ειχε καποιο προβλημα γενικα οποτε δεν του καταλογιζω κατι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είχε άγιο.Είχε κράνος.

Μόνο στο κεφάλι χτύπησε ; Έσκασε στον τοίχο,με την πλάτη.Θα μπορούσε να σπάσει την σπονδυλική του στήλη,άρα δεν σε σώζει πάντα το κράνος :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο στο κεφάλι χτύπησε ; Έσκασε στον τοίχο,με την πλάτη.Θα μπορούσε να σπάσει την σπονδυλική του στήλη,άρα δεν σε σώζει πάντα το κράνος :angel_not:

μπορεί να σπάσει χέρι ή πόδι αλλά . . . ( αυτά ξαναφτιάχνονται )

μπορεί να σπάσει σπονδυλική στήλη ( δεν ξαναφτιάχνεται αλλά δεν σπάει εύκολα )

εάν δεν φορούσε κράνος , σίγουρα δεν θα ξαναφτιαχνόταν τίποτα . . . ( και σπάει πολύ εύκολα το κεφάλι )

το κράνος δεν είναι θεός να σε σώζει από τα πάντα . . . πρέπει να έχει και κάτι να σώσει . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα στην πόλη απλά ΔΕΝ τρέχεις. Σε οποιαδήποτε στραβή θα υπάρχουν πάρα πολλά σταθερά σημεία τριγύρω για να χτυπήσεις. Και όσο καλό εξοπλισμό και να φοράς, αν σαβουριαστείς από απροσεξία - τρέξιμο - βλακεία - βάλτε ό,τι άλλο θέλετε, και σε ακολουθεί φορτηγό απλά να εύχεσαι να μη βρεθείς κάτω από τις ρόδες του. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως τόσο το κράνος, όσο και ο καλός εξοπλισμός θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αποφυγή μεγάλων ζημιών.

Υ.Γ. Τραβηγμένο το σενάριο με το φορτηγό, αλλά με ψάξιμο στο youtube θα βρείτε τέτοια περιστατικά ειδικά στην Απω Ανατολή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν αφαιρούμε το κράνος.

Το "Άγιο είχε" σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον επιτρέπεται και στους άθεους.

υ.γ. R.I.P. Marco Simoncelli

Τροποποιήθηκε από τον Herzblut

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα κάτι θα έσπασε..ο τύπος στο αυτοκίνητο που τρακάρει το παλικάρι είχε τραβήξει χειρόφρενο?....fail..

αν ΄ναι πάλι fail

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν αφαιρούμε το κράνος.

Έτσι λέγεται, για την πιθανότητα να ανοιξει το κεφάλι και να συγκρατείται από το κράνος και μόνο. Οπότε το σωστό είναι να πας να στο νοσοκομείο, σου κόβουν το κράνος στα 2 με τροχό και αν υπάρχει πρόβλημα μπαίνει νάρθηκας. Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό, αλλά σαν επιπλέον προφύλαξη και μόνο δε μου φαίνεται κακή ιδέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι λέγεται, για την πιθανότητα να ανοιξει το κεφάλι και να συγκρατείται από το κράνος και μόνο. Οπότε το σωστό είναι να πας να στο νοσοκομείο, σου κόβουν το κράνος στα 2 με τροχό και αν υπάρχει πρόβλημα μπαίνει νάρθηκας. Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό, αλλά σαν επιπλέον προφύλαξη και μόνο δε μου φαίνεται κακή ιδέα.

Το κράνος καλύτερα να μην βγαίνει για περίπτωση που υπάρχει τραύμα στον αυχένα ή γενικά στο λαιμό και βγάζοντας το κράνος προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά. Αν το κεφάλι υποστεί τόση ζημιά που έχει συντριπτικό κάταγμα τότε και ο εγκέφαλος μάλλον έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Κανένας νάρθηκας δεν μπορεί να σε σώσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα ειχε Αγιο. :shock: Παντα ορθιος.

Αν και ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας (οσοι εχουν πεσει) το πρωτο πραγμα που σκεφτονται οταν πεφτουν ειναι "Οοοοοχιιι η μηχανη". :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα ειχε Αγιο. :shock: Παντα ορθιος.

Αν και ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας (οσοι εχουν πεσει) το πρωτο πραγμα που σκεφτονται οταν πεφτουν ειναι "Οοοοοχιιι η μηχανη". :uglystupid2:

Οταν ειχα ριξει το μηχανακι του φαδερ το κυνηγαγα φερνοντας κωλοτουμπες και μουρμουριζα γαμωτ γαμωτ γαμωτ :uglystupid2:

Με το χασκυ ειχα ξαπλωσει ανασκελα και αναρωτιομουν αν ζω ακομα μεχρι να συνελθω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα ριξει το μηχανακι του φαδερ το κυνηγαγα φερνοντας κωλοτουμπες και μουρμουριζα γαμωτ γαμωτ γαμωτ :uglystupid2:

Με το χασκυ ειχα ξαπλωσει ανασκελα και αναρωτιομουν αν ζω ακομα μεχρι να συνελθω :P

:worthy: :worthy: :worthy: ....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

asxeto alla eimai kainourgios kai thelw na mou pei kapios pou borw na vrw plastika gia nsr 500 .apo to 250 tairiazoun h oxi einai montelo tou 1996 me to hlektroniko konter

asxeto alla eimai kainourgios kai thelw na mou pei kapios pou borw na vrw plastika gia nsr 500 .apo to 250 tairiazoun h oxi einai montelo tou 1996 me to hlektroniko konter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα