Jump to content
andkoto

Honda cbf 250 0 '05

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σε ένα θέμα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά μίας Honda cbf 250 0 '05. Μετά από ψάξιμο έπεσα πάνω εδώ: http://www.zitiseto.gr/auction_details.php?name=honda-cbf-250-05-1300&auction_id=100103. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη τιμή που βρήκα. Τι έχετε να μου πείτε εσείς; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι μια τιμια προταση κατα την αποψη μου και αξιζει τα λεφτα της...Βεβαια εξαρταται και η χρηση που θα κανεις...Για ποιο λογο επελεξες αυτη δεν μας ειπες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ φθηνή δεν είναι; :P

Φίλος μου πούλησε παρόμοια σε μαύρη 2000 πριν κανένα 2μηνο..

Τσίμπα την εγώ λέω αν είναι σωστή στον έλεγχο από κάποιον τεχνικό :_thumbsup: .

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επέλεξα γιατί την είχε γνωστός μου παλαιότερα και ήταν πολύ ευχαριστημένος. Και εμένα μου φάνηκε πολύ φθηνή και για αυτό θέλω την άποψή σας.. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την δικιά μου την έδωσα πριν κανα 6μηνο με 27000 στα 1900E. Καλή και αξιόπιστη λύση. Βολική και για μέσα και για έξω ως ένα βαθμό. Δικάβαλος πας άνετα. Απλά στα χλμ αυτά τσέκαρε σε μηχανικό βαλβίδες και καρμπ ρυθμίσματα κλπ. Επίσης να μοντέλα 05 είχαν ένα θέμα στην καμπάνα αν και λογικά λόγο χλμ θα έχει λυθεί από τον προηγούμενο. Τσέκαρε την σε μηχανικό και αν όλα κομπλε τσίμπα την

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα περιμένω μερικές ημέρες ακόμα μήπως και κοιτάξω και τίποτα άλλο και λογικά θα την χτυπήσω..Θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία.. Ελπίζω να μην έχει προβλήματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ καλό μηχανάκι, το είχε ο αδερφός μου 1 χρόνο και του ήπιε το αίμα χωρίς να κάνει κιχ!

Ταξιδεύεις με καμιά 110-120 αν δεν έχεις πρόβλημα από το ξύλο που θα τρως από τον αέρα. Με μια ζελατινούλα διορθώνονται κάπως τα πράγματα.

Όντως αυτή η τιμή είναι πολύ χαμηλή και ύποπτη. Έλεγξέ το καλά με μηχανικό να σου εγγυηθεί την καλή του λειτουργία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θα σου πω γιατί είναι φθηνή.

Όλα τα cbf 250 μέχρι το 2055 μονέλο και κάποια στις αρχές του 2006 έχουν πρόβλημα στο κιβώτιο, δεν μπαίνει η νεκρά, πρέπει να ψάχνεις για ώρα με το λεβιέ ταχυτήτων για να βρεις τη νεκρά.

Στα επόμενα μοντέλα αυτό διορθώθηκε.

Πρόσεξέτο όταν την κάνεις βόλτα πριν την πάρεις...

Άλλο πρόβλημα δεν βγάζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θα σου πω γιατί είναι φθηνή.

Όλα τα cbf 250 μέχρι το 2055 μονέλο και κάποια στις αρχές του 2006 έχουν πρόβλημα στο κιβώτιο, δεν μπαίνει η νεκρά, πρέπει να ψάχνεις για ώρα με το λεβιέ ταχυτήτων για να βρεις τη νεκρά.

Στα επόμενα μοντέλα αυτό διορθώθηκε.

Πρόσεξέτο όταν την κάνεις βόλτα πριν την πάρεις...

Άλλο πρόβλημα δεν βγάζει...

Δεν το λες πρόβλημα....απλά το συνηθίζεις. Δεν είναι κάτι το οποίο θα σε κουράσει απλά θα ξέρεις ότι υπάρχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν μπάινει η νεκρά το λες και το παραλες πρόβλημα και εκνευριστικό μάλιστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στα επομενα μοντελα δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα εν στασει. Λυση που ειχα δοαβασει στο φορουμ και με εσωσε, ειναι να κρατας το γκαζι στισ 3-3.5 χιλιαδες με πατημενο συμπλεκτη και τοτε ευκολα την βρισκεις, ακομη και σταματημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα περιμένω μερικές ημέρες ακόμα μήπως και κοιτάξω και τίποτα άλλο και λογικά θα την χτυπήσω..Θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία.. Ελπίζω να μην έχει προβλήματα..

Μην περιμένεις πολύ γιατι με τέτοια τιμή πιστεύω πως θα εξαφανιστεί σύντομα. (Αν δεν έχει κάνα κουσούρι βέβαια). Είναι μακράν η καλύτερη τιμή που έχω δει για cbf 250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην ειναι πολυ καλο μηχανακι πολυ αξιοπιστο δεν θα σου κανει κιχ. 2 χρονια το εχω (τωρα εγινε παλιοσιδερα μετα απο τρακαρισμα) εχω κανει ντιλιβερι,ταξιδακια,καθημερινη χρηση-σκισιμο δεν επαθε κιχ. τωρα 1300 ευρω ειναι υποπτο. η πεινάει αυτος που το δινει ή εχει φαει στουκα. προβλημα με το νεκρο ειχε μονο το μοντελο του 2004. απο το 2005 και μετα το διορθωσαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εντάξει πρόβλημα και πρόβλημα, θυμάμαι όταν το ψαχνα τα ίδια διάβαζα αλλά οκ. Μην τα δραματοποιούμε. Από κατόχους το 98% το είχε και το 2% θα το αποκτούσε, αλλά μόνο κουράζει κάποιες φορές το χειμώνα, προσωπικά ίσως να μην το είχα σε έντονο βαθμό. Αλλά τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα απλά θεωρήστε το σαν πληροφόρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ακομα περιεργο ειναι το οτι ειναι το μονο αντικειμενο προς πωληση στην κατηγορια αυτοκινητα-μηχανες σε αυτή την ιστοσελίδα! Νταξ θα μου πειτε νεα σελιδα κτλ, απλα ειπα να το αναφερω :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχθές πήρε ένας φίλος, το μοντέλο του 2004.

Φυσικά (!) εγώ το δοκίμασα και, όντως, έχει θέμα με τη νεκρά.

Στις δέκα προσπάθειες, τις 3 ή 4 κατάφερα να τη βρω.

Προσοχή: εννοούμε όταν σταματάς με ταχύτητα στο κιβώτιο και ο κινητήρας είναι σε...λειτουργία!

Υπάρχουν τέσσερις λύσεις:

1. Προσπαθείς με τον φυσιολογικό τρόπο - που λειτουργεί εύκολα σε όλες τις άλλες μοτοσικλέτες, αλλά δύσκολα σε αυτήν! Παιδεύεσαι και, ίσως, το συνηθίσεις.

2. Ελάχιστα πριν σταματήσεις με ταχύτητα στο κιβώτιο, βάζεις νεκρά.

3. Σταματάς με ταχύτητα στο κιβώτιο, κλείνεις τον κινητήρα (με το kill switch), βάζεις νεκρά και επανεκκινείς τον κινητήρα! (διαδικασία ενός δευτερολέπτου)

4. Κρατάς πατημένο συμπλέκτη,,,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου έχω οδηγήσει τη συγκεκριμένη μηχανή και το θεματάκι με τη νεκρά είναι απλά ζήτημα συνήθειας...

Μετά από μία βδομάδα είχα βρει το κολπάκι και την έβρισκα χωρίς θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που εξαφανίστηκε ο υποψήφιος αγοραστής;

Λες να ταν τελικά ο επίδοξος πωλητής . . ;

Επικίνδυνα φτηνή η μηχανή αυτή, ίσως όμως να'ναι ευκαιρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και πάλι σε όλους. Κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ο υποψήφιος πωλητής! Κατά δεύτερον έλειπα αυτές τις ημέρες και δεν είχα υπολογιστή. Το ύψος μου είναι 1,80 περίπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήμουν κάτοχος της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας για 4 χρόνια.Έχει αυτό το θεματάκι με την νεκρά όπως επίσης και το ότι μέχρι να ζεσταθεί τον χειμώνα κρατάει χαμηλό ρελαντί με αποτέλεσμα να σβήνει.Βέβαια αυτό έχει διάρκεια ίσα με 2-3 φανάρια,αλλά υπάρχει από την μάνα του.Κατά άλλα είναι πολύ τίμιο μηχάνημα που καλύπτει άψογα εντός πόλεως απαιτήσεις και κοντινές αποστάσεις εκτός.Κατανάλωση μικρή εκτός και αν το ζορίζεις.Εγώ βέβαια το έκανα γιατί βαριόμουνα να πηγαίνω με 100.130km/h τελική.Δεν είναι παπάκι,είναι μικρή μηχανή.Έχει δηλαδή σταθερότητα στον δρόμο,καλύτερη ροπή και συμπεριφορά.Όταν το πούλησα στεναχωρήθηκα...

Τέλος αυτό που γράφουνε τα παιδιά ότι στα μοντέλα μετά το 2005 δεν υπάρχει το θέμα με την νεκρά δεν ισχύει.Το δικό μου ήταν το τελευταίο μοντέλο που έβγαλε χρώματος μπλε.Το θεματάκι υπήρχε κανονικά.Αν σου πει ο μηχανικός ότι είναι καλό ατρακάριστο πάρτο.Δεν έχει καμία διαφορά πλην της εξωτερικής εμφάνισης από τα μεταγενέστερα.

Τροποποιήθηκε από τον Redeemer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω το θέμα λίγο ακόμη και λογικά θα το πάρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι πολύ τίμιο μηχάνημα που καλύπτει άψογα εντός πόλεως απαιτήσεις και κοντινές αποστάσεις εκτός.

Σε καλύπτει όσο αντέχει ο πισινός σου(μια αλλαγή στη σέλα είναι καλή

επενδυση για μκρινά ταξίδια), κάθε τόσο κάνω χαλκιδική-λάρισα χωρίς κανενα προβλημα πέρα από τη βαρεμάρα στο κομμάτι της εθνικής.

Καλημέρα και πάλι σε όλους. Κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ο υποψήφιος πωλητής! Κατά δεύτερον έλειπα αυτές τις ημέρες και δεν είχα υπολογιστή. Το ύψος μου είναι 1,80 περίπου.

Δε θα έχεις θέμα μια χαρά είναι, 1,88 εγώ κ τ μόνο θεματάκι είναι οτι φαίνομαι λιιιιγο μεγάλος πάνω της :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω που έχω μοντέλο του 2008 προτείνω να το πάρεις, τιμιοτατο μηχανάκι, οικονομικό και αξιόπιστο.

Και μένα καμία φορά κάνει κόλπα με τη νεκρά κ σβησιματα το χειμώνα αλλα αυτα είμαι πταισματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα