ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) παιδια στο μελλον σκοπευω να παω ενα ταξηδη με μηχανη 250cc διοτη απο οτι νομιζω στα 20 βγαζεισ διπλομα για μηχανη απεριοριστου κυβισμου εσεισ τι πιστευεται οτι με μηχανακη 250 cc θα μπορεσω να κανω ταξιδι γυρο στα 200 χιλμ?βεβαια με αρκετες στασεις καιξεχασα να αναφερω οτι το μηχανακη ειναι μοταρντ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον ringos22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Άλλοι και άλλοι κάνουν ταξίδια με 125cc και εσύ δεν θα κάνεις με 250? Ανετότατα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aνετοτατα! Tι μηχανακι εχεις? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον Rafos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν οι κραδασμοί λόγω μονοκύλινδρου κινητήρα στα περισσότερα 250άρια, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Απλά δεν θα έχεις μεγάλη τελική, τα οπίσθια θα χρειάζονται ξεκούραση συχνά και ο αέρας θα σε χτυπάει αρκετά.Αλλά θα είσαι "καβαλάρης",όχι "κουτάκιας"! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Aνετοτατα! Tι μηχανακι εχεις? αυτην την στηγμη εχω ενα dt115 αλλα μεσα στον επομενο μηνα σκοπευω να παρω κατι σε ktm 250,kawasaki 250cc ή κανα yamaha tt 250 cc αναλογως τη θα βρω αμα ειναι μοταρντ καλος αλλιωσ θα το κανω εγω μοταρντ. Άλλοι και άλλοι κάνουν ταξίδια με 125cc και εσύ δεν θα κάνεις με 250? Ανετότατα! φιλαρακι ομως ειναι αρκετα μεγαλω ταξηδη γυρω στα 200 χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Διάβαζα καπου,για δυο συντροχους που πήγαν Nordkapp με βέσπες 200αρες.Μη μασάς αρκεί να έχεις κάνει τους απαρέτητους ελένχους-service-εξοπλισμό πριν. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν οι κραδασμοί λόγω μονοκύλινδρου κινητήρα στα περισσότερα 250άρια, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Απλά δεν θα έχεις μεγάλη τελική, τα οπίσθια θα χρειάζονται ξεκούραση συχνά και ο αέρας θα σε χτυπάει αρκετά.Αλλά θα είσαι "καβαλάρης",όχι "κουτάκιας"! εγω δεν σκοπευω να το κανω συντομα αυτο το ταξιδακη πρωτα να βγαλω διπλομα και εκτοσ αυτοθ θελω να αλλαξω μηχανακη και για να μην παρω παλη κανα 125cc και μετα θελω να το ξανααλλαξω αμεσως μεσα σε μερηκα χρονια για αυτο ρωταο καταλαβες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Η μηχανή θα αντέξει,εσύ είναι το θέμα.Θα έχεις τον αέρα αντίπαλο λόγο του μοτάρντ,αλλά το πολύ πολύ άμα κουραστείς κάνεις στάση. Να την τσεκάρεις πάντως πριν πας κάπου μακριά :) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Διάβαζα καπου,για δυο συντροχους που πήγαν Nordkapp με βέσπες 200αρες.Μη μασάς αρκεί να έχεις κάνει τους απαρέτητους ελένχους-service πριν. σε αυτα φιλε ειμαι πολυ τυπικος περιμενω να βγαλω πρωτα διπλομα και μετα θα παω αλλα ρωταο ξες επειδη ειχα την απορια και η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη καταλαβεσ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Χμμμ τέτοιες μηχανές που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να σε κουράσουν είναι η αλήθεια αλλά θα σε πάνε! Η πιο ξεκούραστη από αυτές που παρέθεσες θα είναι το Kawasaki 250cc (αν εννοείς το Ninja) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Ε δεν θα είσαι και πολύ άνετα αλλά με 1-2 στάσεις θα βγει μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 αιντάξοι....τα τα ξύδια με τυν μοιχανύ αν θαίς αισή βγένουν μαι ώςα κειβοικά αίχοις.....απλά πραιποι να αίχυς ηπομωνύ κε αιμπιστοςεινοι στο μυχανάκυ ςου 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Χμμμ τέτοιες μηχανές που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να σε κουράσουν είναι η αλήθεια αλλά θα σε πάνε! Η πιο ξεκούραστη από αυτές που παρέθεσες θα είναι το Kawasaki 250cc (αν εννοείς το Ninja) motard ennow file mou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Με οποιοδήποτε αξιόπιστο 250άρι μπορείς να κάνεις τον γύρο του κόσμου. Βρες κάποιο καλό είτε στρήτ είτε μοτάρντ που σου αρέσουν και δώστου , με τον αέρα δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί μιλάμε για ταχύτητες ταξιδιού 100 άντε το πολύ 120 . Με το μικρό μου Serow 225 του '94 ,ταξιδάκι 300 χλμ είναι πολύ χαλαρά και άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Απαγορευνται τα greeklish Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Κοιτα θα σε κουρασει λιγο αλλα θα σε παει...Αντοχη να χεις! Και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αυτη την εποχη..Ενα 250αρι μοταρντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Δεν είναι καμία φοβερή απόσταση τα 200 χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Μια χαρα θα πας , με 250άρι klx250es ειχα κανει ποοοοοσες φορες μια διαδρομη 180χιλιομετρων . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Απαγορευνται τα greeklish σορρυ απο συνηθιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Και λέω δεν θα το πεί κανείς,200χλμ είναι βόλτα,οχι ταξίδι. Μεγαλούτσικη μεν,αλλα βόλτα. Και ναι,οτι μηχανάκι να έχεις όσα κυβικά και να ΄ναι αν έχεις όρεξη και λιγουλάκι υπομονή γυρίζεις τον κόσμο όλο. Όταν κουράζεσαι στάση 4-5 λεπτά και είσαι έτοιμος. Κάνε και μια προσπάθεια όμως αν μπορείς για έναν ορθογραφικό-συντακτικό-γραμματικό έλεγχο γιατί βγάζεις μάτια αδερφάκι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 150+ χιλιόμετρα κάνει αρκετά συχνά ο αδερφός μου με 130αρι παπί, για τα περισσότερα 250αρια δεν είναι τίποτα τα 200 χιλιόμετρα. Το θέμα είναι οι δικές σου αντοχές. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Και λέω δεν θα το πεί κανείς,200χλμ είναι βόλτα,οχι ταξίδι. Μεγαλούτσικη μεν,αλλα βόλτα. Και ναι,οτι μηχανάκι να έχεις όσα κυβικά και να ΄ναι αν έχεις όρεξη και λιγουλάκι υπομονή γυρίζεις τον κόσμο όλο. Όταν κουράζεσαι στάση 4-5 λεπτά και είσαι έτοιμος. Κάνε και μια προσπάθεια όμως αν μπορείς για έναν ορθογραφικό-συντακτικό-γραμματικό έλεγχο γιατί βγάζεις μάτια αδερφάκι μου... το κσερω ρε φιλαρακι εχω συνηθησει στα greeklish Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Kαι χωρίς στάσεις γίνεται 200χλμμ δεν ειναι τπτ τρομερό, το καλύτερο βέβαια είναι μια στάση για κανα καφεδάκι/κολατσιό στα γρήγορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 φιλος εκανε περυσι τον γυρω της Ευβοιας με το cbf250... δικαβαλος κιολας(σκηνες, sleeping bags, κλπ τετοια φαση) μια χαρα... απλα θα σε συμβουλεψω να μην κανεις μεγαλο ταξιδι το καλοκαιρι... θα κουραστεις παρα πολυ... καντο η αρχες καλοκαιριου η αρχες φθινοπωρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 παιδια στο μελλον σκοπευω να παω ενα ταξηδη με μηχανη 250cc διοτη απο οτι νομιζω στα 20 βγαζεισ διπλομα για μηχανη απεριοριστου κυβισμου εσεισ τι πιστευεται οτι με μηχανακη 250 cc θα μπορεσω να κανω ταξιδι γυρο στα 200 χιλμ?βεβαια με αρκετες στασεις καιξεχασα να αναφερω οτι το μηχανακη ειναι μοταρντ Εχω κάνει 2600km σε 14 μέρες με DT200! (Διακοπές) και δικάβαλος!!! Το DT σκυλί δεν χαμπάριαζε τίποτα . Τα κωλομέρια όμως μετά το καρπενήσι δεν υπήρχαν!!! Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι αν έχεις αντοχές ακόμη και με πάπια κάνεις τον γύρο της Ελλάδας αν θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες