Jump to content
ringos22

Ταξιδι με μηχανη 250 cc

Recommended Posts

παιδια στο μελλον σκοπευω να παω ενα ταξηδη με μηχανη 250cc διοτη απο οτι νομιζω στα 20 βγαζεισ διπλομα για μηχανη απεριοριστου κυβισμου

εσεισ τι πιστευεται οτι με μηχανακη 250 cc θα μπορεσω να κανω ταξιδι γυρο στα 200 χιλμ?βεβαια με αρκετες στασεις καιξεχασα να αναφερω οτι το μηχανακη ειναι μοταρντ

Τροποποιήθηκε από τον ringos22

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άλλοι και άλλοι κάνουν ταξίδια με 125cc και εσύ δεν θα κάνεις με 250? :waycon1:

Ανετότατα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aνετοτατα! Tι μηχανακι εχεις?

Τροποποιήθηκε από τον Rafos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν οι κραδασμοί λόγω μονοκύλινδρου κινητήρα στα περισσότερα 250άρια, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Απλά δεν θα έχεις μεγάλη τελική, τα οπίσθια θα χρειάζονται ξεκούραση συχνά και ο αέρας θα σε χτυπάει αρκετά.Αλλά θα είσαι "καβαλάρης",όχι "κουτάκιας"!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aνετοτατα! Tι μηχανακι εχεις?

αυτην την στηγμη εχω ενα dt115 αλλα μεσα στον επομενο μηνα σκοπευω να παρω κατι σε ktm 250,kawasaki 250cc ή κανα yamaha tt 250 cc αναλογως τη θα βρω αμα ειναι μοταρντ καλος αλλιωσ θα το κανω εγω μοταρντ.

Άλλοι και άλλοι κάνουν ταξίδια με 125cc και εσύ δεν θα κάνεις με 250? :waycon1:

Ανετότατα!

φιλαρακι ομως ειναι αρκετα μεγαλω ταξηδη γυρω στα 200 χιλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβαζα καπου,για δυο συντροχους που πήγαν Nordkapp με βέσπες 200αρες.Μη μασάς αρκεί να έχεις κάνει τους απαρέτητους ελένχους-service-εξοπλισμό πριν.

Τροποποιήθηκε από τον itom32

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν οι κραδασμοί λόγω μονοκύλινδρου κινητήρα στα περισσότερα 250άρια, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Απλά δεν θα έχεις μεγάλη τελική, τα οπίσθια θα χρειάζονται ξεκούραση συχνά και ο αέρας θα σε χτυπάει αρκετά.Αλλά θα είσαι "καβαλάρης",όχι "κουτάκιας"!

εγω δεν σκοπευω να το κανω συντομα αυτο το ταξιδακη πρωτα να βγαλω διπλομα και εκτοσ αυτοθ θελω να αλλαξω μηχανακη και για να μην παρω παλη κανα 125cc και μετα θελω να το ξανααλλαξω αμεσως μεσα σε μερηκα χρονια για αυτο ρωταο καταλαβες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανή θα αντέξει,εσύ είναι το θέμα.Θα έχεις τον αέρα αντίπαλο λόγο του μοτάρντ,αλλά το πολύ πολύ άμα κουραστείς κάνεις στάση.

Να την τσεκάρεις πάντως πριν πας κάπου μακριά :) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβαζα καπου,για δυο συντροχους που πήγαν Nordkapp με βέσπες 200αρες.Μη μασάς αρκεί να έχεις κάνει τους απαρέτητους ελένχους-service πριν.

σε αυτα φιλε ειμαι πολυ τυπικος περιμενω να βγαλω πρωτα διπλομα και μετα θα παω αλλα ρωταο ξες επειδη ειχα την απορια και η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη καταλαβεσ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ τέτοιες μηχανές που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να σε κουράσουν είναι η αλήθεια αλλά θα σε πάνε!

Η πιο ξεκούραστη από αυτές που παρέθεσες θα είναι το Kawasaki 250cc (αν εννοείς το Ninja)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αιντάξοι....τα τα ξύδια με τυν μοιχανύ αν θαίς αισή βγένουν μαι ώςα κειβοικά αίχοις.....απλά πραιποι να αίχυς ηπομωνύ κε αιμπιστοςεινοι στο μυχανάκυ ςου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ τέτοιες μηχανές που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να σε κουράσουν είναι η αλήθεια αλλά θα σε πάνε!

Η πιο ξεκούραστη από αυτές που παρέθεσες θα είναι το Kawasaki 250cc (αν εννοείς το Ninja)

motard ennow file mou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με οποιοδήποτε αξιόπιστο 250άρι μπορείς να κάνεις τον γύρο του κόσμου.

Βρες κάποιο καλό είτε στρήτ είτε μοτάρντ που σου αρέσουν και δώστου ,

με τον αέρα δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί μιλάμε για ταχύτητες ταξιδιού 100 άντε το πολύ 120 .

Με το μικρό μου Serow 225 του '94 ,ταξιδάκι 300 χλμ είναι πολύ χαλαρά και άνετα. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα θα σε κουρασει λιγο αλλα θα σε παει...Αντοχη να χεις! Και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αυτη την εποχη..Ενα 250αρι μοταρντ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα θα πας , με 250άρι klx250es ειχα κανει ποοοοοσες φορες μια διαδρομη 180χιλιομετρων .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λέω δεν θα το πεί κανείς,200χλμ είναι βόλτα,οχι ταξίδι. Μεγαλούτσικη μεν,αλλα βόλτα.

Και ναι,οτι μηχανάκι να έχεις όσα κυβικά και να ΄ναι αν έχεις όρεξη και λιγουλάκι υπομονή γυρίζεις τον κόσμο όλο. Όταν κουράζεσαι στάση 4-5 λεπτά και είσαι έτοιμος.

Κάνε και μια προσπάθεια όμως αν μπορείς για έναν ορθογραφικό-συντακτικό-γραμματικό έλεγχο γιατί βγάζεις μάτια αδερφάκι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150+ χιλιόμετρα κάνει αρκετά συχνά ο αδερφός μου με 130αρι παπί, για τα περισσότερα 250αρια δεν είναι τίποτα τα 200 χιλιόμετρα. Το θέμα είναι οι δικές σου αντοχές. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λέω δεν θα το πεί κανείς,200χλμ είναι βόλτα,οχι ταξίδι. Μεγαλούτσικη μεν,αλλα βόλτα.

Και ναι,οτι μηχανάκι να έχεις όσα κυβικά και να ΄ναι αν έχεις όρεξη και λιγουλάκι υπομονή γυρίζεις τον κόσμο όλο. Όταν κουράζεσαι στάση 4-5 λεπτά και είσαι έτοιμος.

Κάνε και μια προσπάθεια όμως αν μπορείς για έναν ορθογραφικό-συντακτικό-γραμματικό έλεγχο γιατί βγάζεις μάτια αδερφάκι μου...

το κσερω ρε φιλαρακι εχω συνηθησει στα greeklish

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι χωρίς στάσεις γίνεται 200χλμμ δεν ειναι τπτ τρομερό, το καλύτερο βέβαια είναι μια στάση για κανα καφεδάκι/κολατσιό στα γρήγορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλος εκανε περυσι τον γυρω της Ευβοιας με το cbf250... δικαβαλος κιολας(σκηνες, sleeping bags, κλπ τετοια φαση) μια χαρα...

απλα θα σε συμβουλεψω να μην κανεις μεγαλο ταξιδι το καλοκαιρι... θα κουραστεις παρα πολυ... καντο η αρχες καλοκαιριου η αρχες φθινοπωρου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια στο μελλον σκοπευω να παω ενα ταξηδη με μηχανη 250cc διοτη απο οτι νομιζω στα 20 βγαζεισ διπλομα για μηχανη απεριοριστου κυβισμου

εσεισ τι πιστευεται οτι με μηχανακη 250 cc θα μπορεσω να κανω ταξιδι γυρο στα 200 χιλμ?βεβαια με αρκετες στασεις καιξεχασα να αναφερω οτι το μηχανακη ειναι μοταρντ

Εχω κάνει 2600km σε 14 μέρες με DT200! (Διακοπές) και δικάβαλος!!!

Το DT σκυλί δεν χαμπάριαζε τίποτα . Τα κωλομέρια όμως μετά το καρπενήσι δεν υπήρχαν!!!

Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι αν έχεις αντοχές ακόμη και με πάπια κάνεις τον γύρο της Ελλάδας αν θέλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα