Jump to content
hondakias21

ΧΤ660 Η???????

Recommended Posts

παιδια καλησπερα.......στο ψητο κατευθειαν ειμαι 20 ετων και σκεφτομαι να αγορασω μηχανη για να ειμαι συγκοινωνιακα ανεξαρτητος διοτι το αυτοκινητο δεν ειναι δικο μου και δεν μπορω να το παιρνω και να πηγαινω οπου μου καπνισει........μενω καβαλα και ψαχνω κατι και για μες τη πολη αλλα και να μπορει να μου κανει κ ενα ταξιδη μια θεσσ/νικη π.χ. (200 χλμ αποσταση) σκεφτομαι για κανα χτ μεταχειρησμενο αλλα με προβλιματιζει οτι ειναι αεροψυκτο και κατα ποσω θα αντεχει σε μεγαλες διαδρομες το αλλο που σκεφτομαι ειναι χτχ660 αλλα το μπατζετ μ φτανει τα 2800 χοντρα 3000 αν εχετε καποια αλλη αξιολογη προταση...........ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τι αφρικα η τρανσαλπ μωρε???20 χρονων ειναι το παιδι θελει κατι γκαβλιαρικο απο οτι καταλαβα χωσου σε xt αγορινα για να γουσταρεις και να πηγαινεις και τα μπανακια σου περαμο!!!!!!μαν με αυτα τα λεφτα περνεις ανετα xtx 660 που ειναι υδροψυκτο και κανεις ανετα το ταξιδακι σου.οχι πως το αλλο δεν παει αλλα για καλυτερα.το δικο μου τπο πηρα 2500χιλιαρικα

ΑΣΧΕΤΟ:μεσα απο καβαλα εισαι?εχω ζησει 3 χρονια εκει περιπου!!!φοβερη πολη και τωρα σε κανα 10 ημερο που εχω αδεια θα ανεβω

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφρικα ή τρανσαλπ.

το σκεφτηκα και για αυτα τα δυο αλλα το αφρικα ειναι καπως παροχημενο ως εμφανιση πιστευω.......για τρανσαλπ θα το κοιταξω ναι ακουγεται καλο.....

τι αφρικα η τρανσαλπ μωρε???20 χρονων ειναι το παιδι θελει κατι γκαβλιαρικο απο οτι καταλαβα χωσου σε xt αγορινα για να γουσταρεις και να πηγαινεις και τα μπανακια σου περαμο!!!!!!μαν με αυτα τα λεφτα περνεις ανετα xtx 660 που ειναι υδροψυκτο και κανεις ανετα το ταξιδακι σου.οχι πως το αλλο δεν παει αλλα για καλυτερα.το δικο μου τπο πηρα 2500χιλιαρικα

ΑΣΧΕΤΟ:μεσα απο καβαλα εισαι?εχω ζησει 3 χρονια εκει περιπου!!!φοβερη πολη και τωρα σε κανα 10 ημερο που εχω αδεια θα ανεβω

βασικα ειμαι απο κεραμωτη αν ξερεις και σπουδαζω καβαλα και μενω εκει......ναι για κανα 660xtx κοιταω που ειναι και ικονομικα injection αν δεν κανω λαθος και υδροψικτα και απο τιμη πολυ καλα....αρκει να πουλησω και το σκουτερ αλλιως θα αναγκαστω να παρω απο μαγαζι για να το δοσω <<αλλαγη>>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκεφτηκα και για αυτα τα δυο αλλα το αφρικα ειναι καπως παροχημενο ως εμφανιση πιστευω.......για τρανσαλπ θα το κοιταξω ναι ακουγεται καλο.....

βασικα ειμαι απο κεραμωτη αν ξερεις και σπουδαζω καβαλα και μενω εκει......ναι για κανα 660xtx κοιταω που ειναι και ικονομικα injection αν δεν κανω λαθος και υδροψικτα και απο τιμη πολυ καλα....αρκει να πουλησω και το σκουτερ αλλιως θα αναγκαστω να παρω απο μαγαζι για να το δοσω <<αλλαγη>>

οπως τα λες οικονομικοτατο το xtx σε normal ρυθμους με μερικα ανοιγματα εχω βγαλει 225 χλμ και τωρα μου αναψα η ρεζερβα..για οσους δεν γνωριζουν ειχει 11 λιτρα ντεποζιτο.δεν ειπες ομως μονο τετοιου ειδους σε ενδιαφερουν η και κατι σε naked h street?

πως δεν γνωριζω....το μονο που μου την εδινε λιγο ειναι οι ανηφορες και κατηφορες εκει στην καβαλα αλλα εχουν την ομορφια τους!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οδηγησα για 6 μερες ενα χτ660ρ στις διακοπες μου..κ δε νομιζω οτι θελω να το ξαναοδηγησω..μπορει να κρινω αδικως σε πολλους τομεις,μιας κ ηταν ενοικιαζομενο οποτε κακομεταχειρισμενο,αλλα γενικοτερα ειχα αλλη αποψη πριν το οδηγησω..

κατα την ταπεινη μου αποψη,αν θα κινεισαι κυριως εντος πολεως κ το μακρυτερο ταξιδι θαναι 200 χλμ,τοτε καποιο 250κ.εκ. ειναι οτι πρεπει..απο εκει κ περα,αν δεν σου ειναι αρκετα τα 250, κ παραπανω εχεις πολλες επιλογες..το μονο που προσωπικα θεωρω αναγκαιο,ειναι το αβς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως τα λες οικονομικοτατο το xtx σε normal ρυθμους με μερικα ανοιγματα εχω βγαλει 225 χλμ και τωρα μου αναψα η ρεζερβα..για οσους δεν γνωριζουν ειχει 11 λιτρα ντεποζιτο.

πως δεν γνωριζω....το μονο που μου την εδινε λιγο ειναι οι ανηφορες και κατηφορες εκει στην καβαλα αλλα εχουν την ομορφια τους!!!

ναι εχει πολλες αλλα ειναι πολυ ομορφη πολη........προς το xtx τινω και νεανικο και ομορφο και οικονομικο βεβαια μου χουν πει οτι δεν ειναι κ οτι πιο αξιοπιστο αλλα εγω γενικα <<δεν τρωω σιδερα>> ειμαι νορμαλ σκεφτηκα κ για κανα crypton x ετσι για την πολη αλλα 2600 για παππια δεν δινω με τπτ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά σε βγάζει ένα ΧΤ600. Εδώ έχουμε μέλη που έχουν κάνει ταξιδάρες με αυτά τα «σκυλιά»...

ΑΛΛΑ:

Για πρώτη μηχανή, 600κυβικά δεν συστήνω. Και τα ταξιδάκια θέλουν την εμπειρία τους...

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφρικα ή τρανσαλπ.

:tooth: :tooth:

Ξέχασες το xr250..... Έχει πολλές δυνατότητες. Να φανταστείς μπορείς να κάνεις και τον γύρο του κόσμου άνετα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οδηγησα για 6 μερες ενα χτ660ρ στις διακοπες μου..κ δε νομιζω οτι θελω να το ξαναοδηγησω..μπορει να κρινω αδικως σε πολλους τομεις,μιας κ ηταν ενοικιαζομενο οποτε κακομεταχειρισμενο,αλλα γενικοτερα ειχα αλλη αποψη πριν το οδηγησω..

κατα την ταπεινη μου αποψη,αν θα κινεισαι κυριως εντος πολεως κ το μακρυτερο ταξιδι θαναι 200 χλμ,τοτε καποιο 250κ.εκ. ειναι οτι πρεπει..απο εκει κ περα,αν δεν σου ειναι αρκετα τα 250, κ παραπανω εχεις πολλες επιλογες..το μονο που προσωπικα θεωρω αναγκαιο,ειναι το αβς.

250 κυβικα νομιζω οτι θα με <<κουραζουν>> σε μια διαδρομη.......φιλε μου ειμαι περιορισμενου budjet αρα το abs ειναι απιαστο ονειρο καθως μπαινει μονο στα καινουργια μοντελα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη κιολας αλλα συγκρινουμε οποιοδηποτε 250αρι με το χτ μεσα σε πολη???μεγα fail!!!!

θα παρει το 250αρι να παει καβαλα θεσσαλονικη?θα του φυγει η μαγκια ασε που εκει στην εγναντια θα περναει κανα φορτηγο με 120 χλμ και το περνει ο αερας δωθε κηθε.δεν κολλαω στο χτ γιατι και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι τρως πολυ αερα αλλα σιγουρα μακρια απο 250αρια για τετοιες αποστασεις

βγαζουν ζημιες τα χτ?????????απο ποτε?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σπυρο,τα 225 χλμ ηταν με κινηση εντος πολεως?με κινηση σταματα ξεκινα,πρωτες δευτερες κτλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σπυρο,τα 225 χλμ ηταν με κινηση εντος πολεως?με κινηση σταματα ξεκινα,πρωτες δευτερες κτλ?

σιγουρα θα βγαλει 180χλμ εντος πολεως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη κιολας αλλα συγκρινουμε οποιοδηποτε 250αρι με το χτ μεσα σε πολη???μεγα fail!!!!

θα παρει το 250αρι να παει καβαλα θεσσαλονικη?θα του φυγει η μαγκια ασε που εκει στην εγναντια θα περναει κανα φορτηγο με 120 χλμ και το περνει ο αερας δωθε κηθε.δεν κολλαω στο χτ γιατι και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι τρως πολυ αερα αλλα σιγουρα μακρια απο 250αρια για τετοιες αποστασεις

βγαζουν ζημιες τα χτ?????????απο ποτε?????

ετσι μου χουν πει οτι ειναι λιγο παθιαρικα ειδικα με τις καμπανες τους......... Τροποποιήθηκε από τον hondakias21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα θα βγαλει 180χλμ εντος πολεως

με 11,5λτ μου βγαζει 200χλμ (μεσο ορο) εντος πολεως δικαβαλο το δικο μου,χαλαρα πηγαινωντας(που κ που λιγο πιο σπιρτοζικα).

οποτε αν το καρμπυρατερ μου βγαζει παραπανω χλμ,τοτε το ψεκαστο μιναρελλι του,δεν το θεωρω κ οικονομικο..

εμπειρια στις μοτοσυκλετες δεν εχω,καθοτι εχω οδηγησει μονο το δικο μου,ενα ψβ500(νομιζω) της σχολης οδηγων,ενα μπεργκμαν 650(οκ,σκουτερ) κ το χτχ660ρ τωρα.

κ ενω τα υπολοιπα 3 δεν μου εβγαλαν αρνητικα συναισθηματα,το ιδιο δεν μπορω να πω για το χτ.. :blush2: (ξαναλεω οτι μπορει να φταιει οτι ηταν νοικιαρικο,αλλα οχι για ολα..)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2660464/

Φίλε συμφορουμήτη σε αυτά τα λεφτά τι πιο αξιόπιστο, στιβαρό και να σε πηγαίνει κυριολεκτικά παντού θα βρεις? Οικονομικό ναι δε το λες αλλά δεν είναι ανάγκη να το σκίζεις! Και αν το σκίσεις θα το ευχαριστηθείς καλύτερα από το Transalp και το XTX.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 χρονών με Africa είναι λίγο κάπως :crazy: :crazy: πάρε xtx :shoot: :shoot:

Τροποποιήθηκε από τον kostaras251

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 χρονών με Africa είναι λίγο κάπως :crazy: :crazy: πάρε xtx :shoot: :shoot:

Σε αυτό έχει ένα δίκιο...

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφρικα ή τρανσαλπ.

:shock: αυτό ΔΕΝ το περίμενα από εσένα

Σε αυτό έχει ένα δίκιο...

"κάπως" ας είναι , το θέμα είναι το τι δίπλωμα έχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock: αυτό ΔΕΝ το περίμενα από εσένα

"κάπως" ας είναι , το θέμα είναι το τι δίπλωμα έχει

Δεν νομίζω 20 χρονών να έχει δίπλωμα για ανεξάρτητα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2660464/

Φίλε συμφορουμήτη σε αυτά τα λεφτά τι πιο αξιόπιστο, στιβαρό και να σε πηγαίνει κυριολεκτικά παντού θα βρεις? Οικονομικό ναι δε το λες αλλά δεν είναι ανάγκη να το σκίζεις! Και αν το σκίσεις θα το ευχαριστηθείς καλύτερα από το Transalp και το XTX.

Ρε σι Μάριε αυτός πρέπει να είναι το παλικάρι που του πούλησα την δικιά μου '' τότε '' εξάτμιση , να που ηρθε και η σειρά του , για αγγελία την μοτό .

Πάντως αν ειναι αυτός , κοίτα τη μικρός που είναι ο κόσμος !!!! :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα