Jump to content
arisGPR

AΓOΡA KΡANOUΣ AGV K-3

Recommended Posts

ΧΕΡΕΤE....ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ AGV K-3 /BLACK/...TO EXW ΒΡΕΙ ΣΤΑ 140 ΕYΡΩ...(ΑΠΟ 180) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ Η D-RING?ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ?ΚΑΘΕ SITE ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ :-/...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΣ ΠOΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....:-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

o blackman σε λιγακι θ ασε κατατοπισει!!!αν μπορεις παρε κατι καλυτερο!!!!!

παρε και αυτο να σε βοηθησει!!!!!!γτ εμενα δε με βοηθησε ιδιαιτερα!οποτε ας γλυτωσω ενα συντροχο!!!!

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι θερμοπλαστικο....πολυ απλα...μη το παρεις....μη σε νοιαζουν τα λεφτα σε εξοπλισμο σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o blackman σε λιγακι θ ασε κατατοπισει!!!αν μπορεις παρε κατι καλυτερο!!!!!

παρε και αυτο να σε βοηθησει!!!!!!γτ εμενα δε με βοηθησε ιδιαιτερα!οποτε ας γλυτωσω ενα συντροχο!!!!

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

to parapanw thema...perisotero me provlimatise para me voithise...:-/ entaksei h asfaleia panw ap'ola....alla eimai katoxos gymnou 125 kai oi taxythtes den einai megales...dhladh ta themata thorivou kai aerodunamikhs den einai idiaitera....kathws oute megales apostaseis kanw...(mexri 30km diadromi exw paei) afto pou me provlimatizei omws einai me ta noumera...egw exw ena lazer vertigo kai mou einai ypervolika aneto kai exei katsei MPAM sto kefali mou MEDIUM (an kai einai polu metroio kranos)...alla einai poluxrhsimopoihmeno gi ayto kai thelw na to alla3w...

ειναι θερμοπλαστικο....πολυ απλα...μη το παρεις....μη σε νοιαζουν τα λεφτα σε εξοπλισμο σου....

katalavainw ti enoeis...apla sta 150 (pou diathetw) mou fenetai to kalutero...:-/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1oν γραφε ελληνικα!!!

2ον καλο ειναι που σε προβληματισε γτ πλεον και σαν κατοχος κ4 τελικα δεν ακουγα τι μ λεγαν!εχει αρκετα καλα αλλα και αρκετα μειον!οπως οτι χαραζει για πλακα η ζελατινα!!

ηδη η διαφανη εχει γινει ψιλοπουτ@να!!!!αν δε λυπασαι 40αρια οκ!!!!

3ον με τα νουμερα απλα πας και δοκιμαζεις!!!πολυ απλο!!!!οποιο σ κανει καλα τοτε το τσιμπας!

4ον θεμα θορυβου απο τα 80 αρχιζει και σφυριζει ασχημα!!!εγω πλεον ταξιδι σε εθνικη μονβο με βαμβακι στα αυτια!

5ον πολυ καλα κανεις και θες να το αλλαξεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχει η γυναικα μου...το δεσιμο ειναι με μικρομετρικη πορπη...δεν ειναι το διπλο δακτυλιδι που εχουν τα ακριβοτερα και πιο sport κρανη

αλλα ουτε και το απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου quick release...απο ποιοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι

φτηνιαρικο και οχι προσεγμενο...ειναι ενα τιμιοτατο και ασφαλες κρανος για την τιμη του...το βαρος του ειναι 1500 gr και η αεροδυναμικη

του παρα πολυ καλη και αντιστοιχη με πολυ πιο ακριβα κρανη...εχει αρκετο θορυβο μετα τα 140 km/h...σε αυτη την τιμη μην το σκεφτεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ3 αγόρασα για την κοπέλα μου από ελλάδα στα 150 euro. Για τα λεφτά του καλό είναι. Εγώ έχω το AGV stealth sv και ισχύει για την ζελατίνα όσο και για το σφύριγμα που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχει η γυναικα μου...το δεσιμο ειναι με μικρομετρικη πορπη...δεν ειναι το διπλο δακτυλιδι που εχουν τα ακριβοτερα και πιο sport κρανη

αλλα ουτε και το απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου quick release...απο ποιοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι

φτηνιαρικο και οχι προσεγμενο...ειναι ενα τιμιοτατο και ασφαλες κρανος για την τιμη του...το βαρος του ειναι 1500 gr και η αεροδυναμικη

του παρα πολυ καλη και αντιστοιχη με πολυ πιο ακριβα κρανη...εχει αρκετο θορυβο μετα τα 140 km/h...σε αυτη την τιμη μην το σκεφτεσαι

αυτο πιστευω κι εγω...πως σε αυτη την τιμη...ειναι απλα το καλυτερο...και ενταξει ολα αυτα που λενε ΄΄παρε κατι καλυτερο΄΄΄ ή το αλλο...δεν παιζουν σε αυτα τα θεματα....ΣΙΓΟΥΡΑ αν ειχα ενα 500αρικο θα επαιρνα SHOEI ή ARAI...αλλα για το μπατζετ μου...ειναι παααρα πολλα...

parachuter σεβομαι τη γνωμη σου...αλλα μου φενεται ακραια...αν ηταν ετσι οπως το λες το Κ-3 θα ειχε μηδενικες πωλησεις γιατι θα ηταν αχρηστο...ενω αντιθετα....ειναι το ππωτο της κρανος σε πωλησεις...(ειναι και η προσιτη τιμη βεβαια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζητησες τη γνωμη καποιων,ο καθενας θα σου πει οτι θελει.....αποφασιζεις μονος σου και βλεπεις....και σιγουρα θα υποστεις και τις συνεπειες σε οποιαδηποτε επιλογη σου!το πρωτο κατα τη γνωμη μου μπορει να ειναι γιατι γενικοτερα παρατηρω οτι ο κοσμος δε ξερει να ψωνιζει!οταν καταφερεις να το συγκρινεις θα καταλαβεις τι εννοω!μηδενικες πωλησεις ουτε τα NOVA και NITRO δεν εχουν!καταλαβαινεις νομιζω...καλη επιλογη ;)

Τροποποιήθηκε από τον parachuter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζητησες τη γνωμη καποιων,ο καθενας θα σου πει οτι θελει.....αποφασιζεις μονος σου και βλεπεις....και σιγουρα θα υποστεις και τις συνεπειες σε οποιαδηποτε επιλογη σου!το πρωτο κατα τη γνωμη μου μπορει να ειναι γιατι γενικοτερα παρατηρω οτι ο κοσμος δε ξερει να ψωνιζει!οταν καταφερεις να το συγκρινεις θα καταλαβεις τι εννοω!μηδενικες πωλησεις ουτε τα NOVA και NITRO δεν εχουν!καταλαβαινεις νομιζω...καλη επιλογη ;)

καταλαβαινω τι εννοεις...οσο για το αν ξερει να ψωνιζει ο κοσμος....ενα θα πω...αν ειχα 500 ευρω δεν θα εμπαινα καν σε συζητηση...θα ηξερα ακριβως τι να παρω... :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι μονο τα 500 ευρω και δεν ειναι μονο τα Shoei & Arai....γι'αυτο ειπα απο την αρχη μη τσιγκουνευτεις στον εξοπλισμο σου.....τωρα πως θα το κανεις ειναι δικο σου θεμα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου ανεβασες λιγο το ηθικο για την επιλογη μου... :D αυτα ακριβως που γραφεις ειχα στο μυαλο μου...αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις...αλλα πιστευω γι αυτα που διαθετω ειναι πολυ καλο...(σφυριγματα πιστευω δεν θα εχω...καθως πανω απο 110 km/h δυσκολα παω) :lol:

δεν ειναι μονο τα 500 ευρω και δεν ειναι μονο τα Shoei & Arai....γι'αυτο ειπα απο την αρχη μη τσιγκουνευτεις στον εξοπλισμο σου.....τωρα πως θα το κανεις ειναι δικο σου θεμα :)

σωστα τα λες...και εχεις δικιο...ενταξει παραδειγματα 2 κορυφαιων κατασκευαστων κρανων εφερα...και σιγουρα και με 300 ευρω με λιγο ψαξιμο...βρισκεις ΚΡΑΝΑΡΑ!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το κ4 στο στοκ μπαζαρ το εχει 200 ευρω καμια σχεση με το κ3.ετσι πηγα να την πατησω και εγω και τελικα πηρα το κ4,ανετο κρανος ομορφο και ΔΕΝ ειναι απο θερμοπλαστικο εχει λιγο θορυβο παραπανω αλλα οχι ενοχλητικο.αν το παρεις φορα το οσο πιο πολυ μπορεις μεσα στο μαγαζι τα agv εχουν ενα θεμα με τα νουμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ειχα και το εδωσα φιλε μην το παρεις ! Μονο για μοστρα ειναι, πολυ φτηνη κατασκευη.

χμ....:-/ σε μεγεθος σου καθισε καλα στο κεφαλι...?γιατι εγω εχω ενα lazer medium και τα MEDIUM γενικα μου ειναι καλα...εως ελαχιστα μεγαλα...απο την αλλη τα SMALL με σφιγγουν λιγο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας και δε προειται να αλλαξεις γνωμη!!!!οχι σμολ σε agv πολυ σφιχτο!!λογικα m θες!!!

αλλα αν ψηθεις για κ4 το dikyklo το χει 185~~~

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το κρανος εδω και 2 χρονια και ειναι το μοναδικο μου, το φοραω σχεδον καθημερινα! πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα χρωματων, για να φυγει το χρωμα θελει κοπο και καλο χτύπημα καπου! στα + ειναι η πλήρως αφαιρουμενη επενδυση και μαγουλα που απο θεμα υφασματος ειναι αρκετα καλα!

1450 γραμμαρια ειναι +- που θα πει αναλογος το μεγεθος XXXL ή XXXS θα ειναι +-50!

η ζελατινα χαραζεται ευκολα αλλα αμα την προσεχεις δεν παθαινει τιποτα!

οσο για το οτι ειναι θερμοπλαστικο, εμενα δεν μου λεει κατι! ειναι αρκετα καλο κρανος σε θεμα ασφαλειας, αλλα ειναι κυρίως αστικο κρανος και για μικρες ταχυτητες (οχι πιστας δηλαδη)! αν σου αρεσει να το παρεις απο εμενα, και μην ακους κανεναν για αερολογιες του τυπου μουφα και τραγικο!

στα χρηματα που το παιρνεις τα αλλα κρανη αλλων εταιριων ειναι το ιδιο καλης ποιοτητας και ασφαλειας! δεν παιζει να βρεις κατι ανωτερο στα ιδια χρηματα δηλαδη

εγω το ειχα παρει 200 στο χρωμα gothic black

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για 40 και 50 ευρω διαφορα πιστευω οτι αξιζει να το παρεις

εχω το κρανος εδω και 2 χρονια και ειναι το μοναδικο μου, το φοραω σχεδον καθημερινα! πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα χρωματων, για να φυγει το χρωμα θελει κοπο και καλο χτύπημα καπου! στα + ειναι η πλήρως αφαιρουμενη επενδυση και μαγουλα που απο θεμα υφασματος ειναι αρκετα καλα!

1450 γραμμαρια ειναι +- που θα πει αναλογος το μεγεθος XXXL ή XXXS θα ειναι +-50!

η ζελατινα χαραζεται ευκολα αλλα αμα την προσεχεις δεν παθαινει τιποτα!

οσο για το οτι ειναι θερμοπλαστικο, εμενα δεν μου λεει κατι! ειναι αρκετα καλο κρανος σε θεμα ασφαλειας, αλλα ειναι κυρίως αστικο κρανος και για μικρες ταχυτητες (οχι πιστας δηλαδη)! αν σου αρεσει να το παρεις απο εμενα, και μην ακους κανεναν για αερολογιες του τυπου μουφα και τραγικο!

στα χρηματα που το παιρνεις τα αλλα κρανη αλλων εταιριων ειναι το ιδιο καλης ποιοτητας και ασφαλειας! δεν παιζει να βρεις κατι ανωτερο στα ιδια χρηματα δηλαδη

εγω το ειχα παρει 200 στο χρωμα gothic black

αμα ειχες τωρα την επιλογη να παρεις κ3 θερμοπλαστικο 140 ευρω και κ4 fiberglas 185 ευρω πιο θα επειρνες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις περιμετρο κεφαλιου στα 58 εκ. εισαι Μ! οταν θα το βαλεις το κρανος αστο για κανα 10λεπτο, και δεν πρεπει να σε ενοχλησει, ζαλαδα πονοκεφαλο ή κατι τετοιο! επισεις αν εχεις εντονες κοκκινίλες τσεκαρε το!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το σκεφτω για Κ-4...ειναι ενδιαφερον και ποιοτικο κρανος....

Άρη, μένεις Αθήνα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για 40 και 50 ευρω διαφορα πιστευω οτι αξιζει να το παρεις

αμα ειχες τωρα την επιλογη να παρεις κ3 θερμοπλαστικο 140 ευρω και κ4 fiberglas 185 ευρω πιο θα επειρνες?

το κ3 θα γλιτωνα 45 ευρω και θα επερνα το ιδιο ασφαλες κρανος! φιλε μου ειναι ολα στο μυαλο! αμα σου λανσαρω εγω FIBERGLASS SUPER WOW δεν σπαει το κεφαλι σου κρανος με 185 ευρω αυτο θα παρεις! δεν σημαινει ομως οτι ειναι καλυτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφωνω αλλα ας μην χαλασουμε το θεμα του φιλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφωνω αλλα ας μην χαλασουμε το θεμα του φιλου

οπως σου ειπα και πριν ειναι ολα στο μυαλο! οταν ειχαν βγει τα 2 κρανη κ3-κ4 εκαναν την ιδια τιμη! στην συνεχεια το κ3 πουλαγε σαν τρελο και του εριξαν την τιμη! και εχω διαβασει αρκετα αρθρα πανω σε αυτο το κρανος πριν το αγορασω!

η agv, εβγαλε 2 κρανη ιδια, στην ιδια τιμη, και το ενα να εχει fiberglass, αυτο σου λεει εσενα πως το αδελφακι του thermoplastic ειναι κακο κρανος;

δεν χαλαμε κανενα θεμα, απλα συζηταμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Να πάει ο Άρης στο Pro-Ride που βγάζει εκπληκτικά κράνη της OGK (made in Japan) σε τιμές χώμα!!!!

Και μάλιστα fiber-carbon-kevlar, DD δέσιμο, αεροδυναμικό σχήμα, αφαιρούμενο εσωτερικό.

Πχ:

OGK HELMET AEROBLADE MONDA στα 127.50€

AEROBLADE 2.Κρανη από συνθεση τριων υλικων,fiber-carbon-kevlar,με εξελιγμενο σε αεροσηραγγα αεροδυναμικο σχημα σαν του FF4,αεραγωγους πολλαπλης ενεργειας,,συστημα ταχειας απελευθερωσης της αντιχαρακτικης ζελατινας,δεσιμο ασφαλειας με διπλους κρικους και πληρως αφαιρουμενη εσωτερικη αντιιδρωτικη επενδυση coolmax με επεξεργασια sanitized.Εχουν και αυτά την δυνατοτητα αλλαγης των μαξιλαριων στα μαγουλα σε διαφορα μεγεθη και με μονο συμβιβασμο τα 100 γραμμαρια που είναι βαρυτερο από το FF4 αποτελει την μοναδικη επιλογη για αυτους που θελουν την καλυτερη σχεση ποιοτητας - τιμης.

OGK HELMET FF4 GP στα 170€

FF4 GP.Κρανη από συνθεση τριων υλικων,fiber-carbon-kevlar,με εξελιγμενο σε αεροσηραγγα αεροδυναμικο σχημα το οποιο αφαιρει πιεση από τους μυς του λαιμου του αναβατη,αεραγωγους πολλαπλης ενεργειας ,συστημα αμεσης απελευθερωσης της αντιχαρακτικης ζελατινας,δεσιμο ασφαλειας με διπλους κρικους και πληρως αφαιρουμενη εσωτερικη αντιιδρωτικη επενδυση.Επισης εχουν την δυνατοτητα επιλογης μαξιλαριων στα μαγουλα σε διαφορα μεγεθη ώστε να επιτευχθει η απολυτη εφαρμογη στον κάθε χρηστη.Καθε κρανος FF4 παραδιδεται μαζι με 3 tear-offs(διαφανο,φιμε και καθρεφτη)που τονιζουν τον απολυτο αγωνιστικο του χαρακτηρα και το καθιστουν ισως την καλυτερη επιλογη.

OGK HELMET RGX στα 76.25€!!!!

Αλλά δεν ξέρω αν είναι fiber, αν έχει αφαιρούμενες επενδύσεις κοκ. Έλεγξέ το!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Pro - Ride

Εταιρία:

Eagle Oil SA

Διεύθυνση:

Καλλιρρόης 59

Πόλη:

Αθήνα

Νομός:

Αττική

Ταχ.Κώδικας:

90300