Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπον φιλοι μου η απορια μ ειναι απλη και πολλοι θα την ξερετε αλλα μιας και ετοιμαζομαι για το πρωτο μοτορι και θαναι και γυμνο θα θελα να μ πειτε αν θα χω προβλημα με αυτο το κρανος το οποιο σκεφτομαι να παρω... αντεχει η θα με τρελανει?και αν οχι τι προτεινετε σε αυτα τα λεφτακια δλδ μεχρι 230... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 μιας και εχω κ3 θα σου πω οτι ειναι πολυ καλο κρανος για τα χρηματα του! ασφλαεια και ποιοτιτα υλικου! και λογο αεροδιναμικου σχηματος ειναι πολυ σταθερο σε γυμνο (δοκιμασμενο) αλλα δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι οι αλλοι θα το θαψουν το κρανος! καλη τυχη με την αγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 σε αυτα τα λεφτα παιρνεις το κ4 που ειναι αρκετα καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 σε αυτα τα λεφτα παιρνεις το κ4 που ειναι αρκετα καλυτερο off topic: πλακα πλακα σου ειναι καλο το κ4 στο μοταρντ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 καταρχην για την ιστορια πρεπει να ξερουμε οτι το κ3 εχει διαφορετικο σκοπο χρησης απο το κ4! δεν σημενει οτι το κ4 ειναι "καλυτερο"! το κ3 ειναι για πολη, δηλαδη το υλικο του ειναι θερμοπλαστικο που γενικα παρεχει μεγαλη ασφαλεια και πανω απο ολα ειναι περισσοτερο "ελαστικο" σε πτωση μικρης ταχυτητας η καποια καταλαθος πτωση απο τα χερια μας η την μηχανη μας! αυτη ειναι η μαγκια του θερμοπλαστικου για ολα τα κρανη! τωρα το κ4 ειναι το ιδιο αξιοπιστο σε ασφαλεια με το κ3 απλα ειναι για χρηση πιστας και φυσικα για περισσοτερο εξω απο την πολη, που θα υπαρχουν μεγαλυτερες ταχυτιτες για αυτο ειναι απο Fibreglass το οποιο θα κανει διαφορετικη δουλεια απο οτι το θερμοπλαστικο! αρα για εμενα διαλεγεις και περνεις! ειναι και τα 2 πολυ καλα κρανακια, καλη αεροδιναμικη εχουν εναν θοριβο γιατι ειναι replica αγωνιστικα (δεν ειναι τουρισταδικα κρανακια) αλλα σε σχεση με αλλα κρανη ειναι αρκετα ησιχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 το κ3 ειναι για πολη, δηλαδη το υλικο του ειναι θερμοπλαστικο που γενικα παρεχει μεγαλη ασφαλεια και πανω απο ολα ειναι περισσοτερο "ελαστικο" σε πτωση μικρης ταχυτητας η καποια καταλαθος πτωση απο τα χερια μας η την μηχανη μας! αυτη ειναι η μαγκια του θερμοπλαστικου για ολα τα κρανη! Ρε αδελφε. Ποιος πωλητης σου ειπε οτι το θερμοπλαστικο σου παρεχει μεγαλη ασφαλεια ? Το θερμοπλαστικο ειναι η κατοτερη κλιμακα ασφαλειας σε κρανη. Ειναι αυτο που λεει και η λεξη. Πλαστικο ! To πλαστικο υστερει κατα πολυ σε σχεση με αλλα υλικα πλεξης (fiberglass , kevlar, carbon) . Δεν εχει την ελαστικοτητα που λες. Το πλαστικο απλα σπαει και γινεται κομματια γιατι απλα δεν ειναι "πλεκτο" . Καμια μαγκια δεν εχει το θερμοπλαστικο , για αυτο και αυτα τα κρανη ειναι τα φθηνοτερα σε σχεση με ολα τα αλλα. Και του λογου του αληθες, ενα συγκριτικο "τεστ" κρουσης θερμοπλαστικου σε σχεση με ενα κρανος με υλικα πλεξης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπον φιλοι μου η απορια μ ειναι απλη και πολλοι θα την ξερετε αλλα μιας και ετοιμαζομαι για το πρωτο μοτορι και θαναι και γυμνο θα θελα να μ πειτε αν θα χω προβλημα με αυτο το κρανος το οποιο σκεφτομαι να παρω... αντεχει η θα με τρελανει?και αν οχι τι προτεινετε σε αυτα τα λεφτακια δλδ μεχρι 230... η γνωμη μου ειναι να μεινεις μακρια απο AGV ,εχω κ4 και μπορω να σου πω οτι στα λεφτα του βρησκεις πολυ καλυτερα σε αλλες εταιριες. μην κοιτας μονο φιγουρα και ζωγραφιες αλλα την ασφαλεια σου και την ανεση σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Παντως οπως ειπε ο ronin1 σε αυτα τα λεφτα βρισκεις παρα πολυ καλα κρανη . Δεν ξερω για τα AGV K3 , K4 αλλα σιγουρα υπαρχουν πολυ καλα κρανη στα 200-2300 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Παντως επειδη και εγω το Κ3 εψαχνα δεν το εβρισκα πουθενα στο μεγεθος μου! Και σιγα.. Μ φοραω.. Θα βρεις η πολυ μικρα μεγεθη η πολυ μεγαλα.. Θελει καλο ψαξιμο και θα το βρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπον για το θεμα αν κανει για στρητ στο σαιτ της agv exei to k3 και Miglia Modular αρα λογικα αντεχουν σε θεμα φασαριας...σε θεμα ασφαλειας ηη sharp το εχει πρασινο παντου πλην τα πλαινα οπου πορτοκαλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπον για το θεμα αν κανει για στρητ στο σαιτ της agv exei to k3 και Miglia Modular αρα λογικα αντεχουν σε θεμα φασαριας...σε θεμα ασφαλειας ηη sharp το εχει πρασινο παντου πλην τα πλαινα οπου πορτοκαλι γ@μησε την, την sharp ,και το scorpion το ειχε σε ολα πρασινα και τελικα εγινε ανακληση οτι ειναι εξαιρετικα επικινδυνο και το μαζεψαν απο την αγορα,σαν κατοχος agv σου ειπα την γνωμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) αλλα δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι οι αλλοι θα το θαψουν το κρανος! καλη τυχη με την αγορα! έτσι μπράβο... Για να μην αρχίσω ξανα Α και σαν κατοχος του Κ3 πηγαινε σε καποια αλλη εταιρια! Προσωπικα θα επελεγα μια πολυ καλυτερη σε value for money HJC ή Shark! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2011 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 η γνωμη μου ειναι να μεινεις μακρια απο AGV ,εχω κ4 και μπορω να σου πω οτι στα λεφτα του βρησκεις πολυ καλυτερα σε αλλες εταιριες. μην κοιτας μονο φιγουρα και ζωγραφιες αλλα την ασφαλεια σου και την ανεση σου. ειναι ομως οι ατιμες και φαντασου οτι μαρεσει αυτο Ο σύνδεσμός μου μην το ξεφτιλισουμε κιολας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 ειναι ομως οι ατιμες και φαντασου οτι μαρεσει αυτο Ο σύνδεσμός μου μην το ξεφτιλισουμε κιολας... στο ξανα λεω φιγουρες και ζωγραφιες δεν ασφαλιζουν την κεφαλα μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 στο ξανα λεω φιγουρες και ζωγραφιες δεν ασφαλιζουν την κεφαλα μας. καλα δεν αντιλεγω απλα για τα λεφτα του ειναι τα πιο ομορφα μακραν!!!τωρα για ασφαλεια αυτο το οτι η sharp τον δε το ξερα και με προβληματιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Σιγα μην ειναι το k3 σαν το κινεζικο στο βιντεο. Ειπαμε θερμοπλαστικο μεν, αλλα οχι κ ετσι! Συμφωνω επισης πως υπαρχουν περισσοτερα κρανη που ειναι απο fiberglass και γενικοτερα καλυτερο υλικο απο το θερμοπλαστικο στα ίδια περίπου χρήματα, αλλα το k3 σαν εκεινο στο βιντεο πιστευω πως δεν εχει καμια σχεση ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Εμένα ο πωλητής μου είπε να μείνω μακριά από θερμοπλαστικά κράνη... Όταν πήγα να πάρω κράνος(και εγώ για Κ3 πήγαινα, δεν είχα ασχοληθεί ξανά και δεν ήξερα από υλικά κλπ), ο πωλητής του καταστήματος δεν μου έδειξε καν τα Κ3 και με πήγε κατευθείαν στο Κ4,S4 κλπ. Αυτό κάτι θα σημαίνει Δεν φάνηκε να ήταν "λαμόγιο" ώστε να μου φάει τα έξτρα ευρώ που είχε το Κ4 έναντι του Κ3, αλλά στήριξε την αποψή του με επιχειρήματα και έτσι πήρα τελικά το Κ4.. Μάλιστα μου το πρότεινε αντί ενός Airoh των 300 που έπαιζε στις επιλογές Αν θα ξαναέπαιρνα Κ4?: Όχι. 1ος λόγος: Ένα προσωπικό θέμα που έχω με το νούμερο με έχει ξενερώσει πάρα πολύ.. Παρ'όλο που είναι το νούμερό μου, είναι πολύ σφικτό στο μέτωπο με αποτέλεσμα να νιώθα ότι θα σκάσει το κεφάλι μου αν το φοράω πάνω από 1 ώρα συνεχόμενα. Άρα πρώτα το δοκιμάζεις και αφού σιγουρευτείς ότι είναι οκ τότε αγοράζεις. Το ότι είναι το νούμερό σου δεν σημαίνει ότι θα σου ταιριάξει στο κεφάλι. Κάθε κράνος έχει διαφορετικό "καλούπι" 2ος λόγος: Θόρυβος. Παρ'όλο τα λίγα κυβικά μου(και κατ'επέκταση της ταχύτητας) το "βουητό" είναι αρκετά έντονο 3ος λόγος: Αέρας. Είτε είναι ανοιχτοί οι αεραγωγοί είτε όχι, μπάζει αβέρτα αέρα στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα το χειμώνα να θέλω μπαλακλάβα Εν κατακλείδι: Μην πάρεις θερμοπλαστικό κράνος μόνο και μόνο λόγω των Rossiκων χρωματισμών.. Ο rossi ΔΕΝ φοράει θερμοπλαστικό κράνος άλλωστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Απλα Replicas είναι τα k3. Υπάρχουν και τα Replicas τα GP-Tech της AGV αλλωστε που παρέχουν επαρκη προστασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Απλα Replicas είναι τα k3. Υπάρχουν και τα Replicas τα GP-Tech της AGV αλλωστε που παρέχουν επαρκη προστασια ναι αλλα νομιζω κανουν 500+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Και λίγα έβαλες :P Στο fcmoto παντως έχει προσφορές σε πολλά κράνη. Κάπου είδα σε Agv απο 500+ σε 299 δηλαδη πολυ κοντα στα k3 k4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Και λίγα έβαλες :P Στο fcmoto παντως έχει προσφορές σε πολλά κράνη. Κάπου είδα σε Agv απο 500+ σε 299 δηλαδη πολυ κοντα στα k3 k4 Κάποτε υπήρχε μια προσφορά της colori στα HJC HQ1 τσέκαρε αν υπάρχει ακόμα. Δύσκολο βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι!! Το είχε στα 220κάτι ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Κάποτε υπήρχε μια προσφορά της colori στα HJC HQ1 τσέκαρε αν υπάρχει ακόμα. Δύσκολο βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι!! Το είχε στα 220κάτι ευρώ This? http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 This? http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1000 Yeap Είναι πολλά τα λεφτά που γλυτώνεις.. Εγώ σε αυτό θα πήγαινα πάντως αν έπαιρνα τώρα κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε αδελφε. Ποιος πωλητης σου ειπε οτι το θερμοπλαστικο σου παρεχει μεγαλη ασφαλεια ? Το θερμοπλαστικο ειναι η κατοτερη κλιμακα ασφαλειας σε κρανη. Ειναι αυτο που λεει και η λεξη. Πλαστικο ! To πλαστικο υστερει κατα πολυ σε σχεση με αλλα υλικα πλεξης (fiberglass , kevlar, carbon) . Δεν εχει την ελαστικοτητα που λες. Το πλαστικο απλα σπαει και γινεται κομματια γιατι απλα δεν ειναι "πλεκτο" . Καμια μαγκια δεν εχει το θερμοπλαστικο , για αυτο και αυτα τα κρανη ειναι τα φθηνοτερα σε σχεση με ολα τα αλλα. Και του λογου του αληθες, ενα συγκριτικο "τεστ" κρουσης θερμοπλαστικου σε σχεση με ενα κρανος με υλικα πλεξης. οκ μου εδειξες ενα τραγικο βιντεο με 2 κρανη απο lidl κινας και κατι εγινε ρε Στεφανε! δεν μου λεει τιποτα αυτο! και δεν μου ειπε τιποτα ο πωλητης! 1ον το εψαξα μονος μου το κρανος που εβαλα στο κεφαλι μου, ιντερνετ και οχι μονο (οπως sharp) και 2ον δεν θα ασχολιθω αλλο με το θεμα κλασσικα θα πεσουν ολοι να πουν agv μουφα χαλανε σπανε πεθαινει κοσμος και κλπ κλπ! εχετε δικιο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2011 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 δεν είπα πως τα agν δεν είναι καλά κράνη. Είπα πως το θερμοπλαστικο είναι το απλούστερο και υποδεέστερο υλικό για κράνος και ταυτόχρονα όχι τόσο ανθεκτικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες