karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Για Ανδρίτσαινα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 νατο και το δικο μου ;p http://imageshack.us...617589941x.jpg/ Xωρίς παρεξήγηση αλλά για να μπορείς να κυκλοφορείς με αυτό πρέπει να είσαι ή γυναίκα ή ο joker.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black cat 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Xωρίς παρεξήγηση αλλά για να μπορείς να κυκλοφορείς με αυτό πρέπει να είσαι ή γυναίκα ή ο joker.... λογο χρωματος? το θεμα ειναι να αρεσει σε αυτον που το οδηγαει ;p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ναι για το χρώμα λέω. Αφού σου αρέσει εσένα τότε οκ. Εγώ θα αισθανόμουν λιγάκι περιεργα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Για Ανδρίτσαινα; ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2012 από τον vagelis- 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ταφοοος... αμα δεις την εξατμιση μου θα κλαις μια βδομαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ταφοοος... αμα δεις την εξατμιση μου θα κλαις μια βδομαδα παλι πειραματα κανεις? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ρε ψείρα,τι του κάνεις και είναι τόσο άψογο; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ρε ψείρα,τι του κάνεις και είναι τόσο άψογο; :) Την λεξη ΑΡΡΩΣΤΟΣ την ξερεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Και εκει που νόμιζα πως οι ΟΕΜ εξατμίσεις του monster είναι σαν τεράστιοι θερμοσίφωνες, τσουπ, να τος ο Τίγρης... :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 ετοιμαζω arrow.... ναι ειμαι ψειρας τι να κανω....αρρωστος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Να και το "δικό" μου ΧΧ 1100 Super Blackbird (147 ίπποι, ίσως και λίγο παραπάνω λόγω του power commander, 0-100 σε 2,9", τελική ταχύτητα: 299 στο ηλεκτρονικό κοντέρ), [πωλείται για όποιον μπορεί να το χειριστεί ... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Πανεμορφος ο τιγρης.... Ευγε!! Να και μια απο το δικο μου.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Απο τη σημερινη βολτα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Απο τη σημερινη βολτα A ρε Honda μηχανάκια που βγάζεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Διαθηκη ετοιμασες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Κάνω quote το post του Γιώργου, για ένα και μόνο λόγο...... Έπεσα για άλλη μια φορά στις φωτογραφίες και οφείλω να σου πω πως το μηχανάκι σου είναι υπερτούμπανο. Γιώργη να το χαίρεσαι!!! Απλά κουκλί!!! (μια βολτούλα μόνο θέλω..... ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 (μια βολτούλα μόνο θέλω..... ) Αν εισαι πανω απο 30 ετων ΜΗΝ το κανεις βολτα. Θα το μετανοιωσεις...χερια μεση κωλος μετα απο μιση ωρα θα ειναι πιασμενα. Ο raven ηρωας που το οδηγαει μετα τα -αντα... τρελη φυσικη κατασταση λεμε :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Κάνω quote το post του Γιώργου, για ένα και μόνο λόγο...... Έπεσα για άλλη μια φορά στις φωτογραφίες και οφείλω να σου πω πως το μηχανάκι σου είναι υπερτούμπανο. Γιώργη να το χαίρεσαι!!! Απλά κουκλί!!! (μια βολτούλα μόνο θέλω..... ) σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την επόμενη φορά που θα κατέβω προς τα μέρη σου ευχαρίστως... :) μην ακούς τον πατάπη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Είμαι 39, αλλά ακόμη αντέχω γιατρέ μου :lol: Υπάρχουν σίγουρα 2 εργαλεία που γουστάρω εδώ μέσα (υπάρχουν κι άλλα, αλλά αυτά ξεχωρίζουν) Το δικό σου και ένα από Θερμαϊκό (με 3-τρία φώτα εμπρός..... ). Είστε τυχεροί που βρίσκομαι μακρυά σας :lol: Να χαιρόσαστε τα κουκλιά σας. Και να τα προσέχετε από τα κακά μάτια...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Mε τα μαυρα μας ρουχα.. Kαι με τα καθημερινα μας.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον anotherface 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Και με τα καθημερινα μας.. Εθεάθη σάββατο μεσημεράκι με την καθημερινή φορεσιά να ανεβαίνει την Καλλιρόης! Ζήλεψα την πιρουνάρα του! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) τελευταίες προσθήκες κοντέρ έφυγε από το τιμόνι πήγε στα πλάγια κοντά στον κινητήρα προσθήκη sissy bar αλλαγές που έχω στα σκαριά ειναι να χαμηλώσω λίγο το sissy bar να φύγουν τα φλάσακια απο εκει και να μπουν led και να βάλω risers να σηκώσω το τιμόνο 3" ίντσες ααα ναι και να αλλάξω το φιλτρόκουτο :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2012 από τον A.K.A. SonIC 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες