kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επιτέλους πείρα κάτι μεγαλύτερο !!!!! foto από την άλλη εβδομάδαείναι στο συνεργείο!!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον kostaras251 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλορίζικη φίλε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλοταξιδο,ευχομαι πολλα και ασφαλή χιλιομετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας !! μπορείτε να μου προτείνεται κανένα καλό λαδάκι έχει 60000κμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Εβαλα ημισυνθετικο 15-50 της Bell Ray και εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο απο οσα ημισυνθετικα δοκιμασα στο superfour μου.Ο κινητηρας ακουγεται πολυ πιο soft οπως επεισης και το κιβωτιο ταχυτητων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Να το χαίρεσαι, καλές βόλτες και ασφαλή χιλιόμετρα! Κι εγώ για Bros πήγαινα αλλά τελικά βρήκα σε καλή τιμή το δικό μου, ήταν και κοντά, οπότε το προτίμησα. Bel Ray χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά το 10-40. Σε σχέση με τα ζουμιά που είχε πριν μέσα (δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και αυτοκινήτου, τόσο χάλια ακουγόταν ) το μοτεράκι τώρα δουλεύει πολύ όμορφα. Οπότε αν δεν ξέρεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη για να γνωρίζεις ιστορικό χρήσης και συντήρησης, service άμεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 ρε παιδιά τα περισσότερα bros έχουν γέφυρα μπροστά στα καλαμιά κάνει δουλειά χρειάζεται ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Μια επισκευή στο πίσω αμορτισέρ λογικά θα την χρειαστεί. Και λαδάκια στο πιρούνι. Αν βρεις και καμιά λεπτή γέφυρα για το πιρούνι, βάλε την. Καλό θα κάνει, κακό όχι. Να ελέγξετε τα ρουλεμάν στον πίσω τροχό οπωσδήποτε! Καλά χιλιόμετρα. Πολύ ωραίο μηχανάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Το μηχανάκι είναι στο συνεργείο για το αμορτισέρ πίσω επειδή ήταν κλασμένο γέφυρα που μπορώ να βρω και τι ακριβώς κάνει? Σε ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Δες σε κανένα ebay μπας και βρεις. Υπάρχουν και universal που ίσως ταιριάζει (σε καταστήματα με είδη μοτοσυκλέτας) Βασικά μπαίνει για ενίσχυση του μπροστινού. Το οποίο σε δυνατά φρεναρίσματα ψιλοστρεβλώνει. Κάτι που οφείλεται τόσο στο πάχος των καλαμιών (αν και για την ηλικία του είναι αξιοπρεπέστατο θα έλεγα, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερες αποσβέσεις, βάλε λίγο πιο χοντρό λαδάκι. Πχ αν φοράει 5άρι βάλε 7.5άρι. Αν φοράει 10άρι βάλε 15άρι), όσο και στο ότι φοράει μονή δισκόπλακα εμπρός με αποτέλεσμα να υπάρχει τάση να ψιλοτραβάει σε δυνατά φρεναρίσματα. Τίποτα ανησυχητικό. Και να μην βάλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terrorist 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλοταξιδι αδερφε,το ειχα και εγω αυτο...σκυλος ειναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλό διάβασμα: http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_NT650 http://www.ntvhonda.proboards.com/index.cgi (δυστυχώς δε δουλεύει το www.hawkgtforum.com που θα έβρισκες πειραγμένα Bros με απίστευτα περιφερειακά και μεράκι των ιδιοκτητών τους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Σας ευχαριστώ. :thumbsup1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Kαλοταξιδο,περιμενουμε φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Επιτέλους πείρα κάτι μεγαλύτερο !!!!! foto από την άλλη εβδομάδαείναι στο συνεργείο!!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Με το που το πήρες το πήγες συνεργείο;; ΚΤΜ είναι;; Εβαλα ημισυνθετικο 15-50 της Bell Ray και εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο απο οσα ημισυνθετικα δοκιμασα στο superfour μου.Ο κινητηρας ακουγεται πολυ πιο soft οπως επεισης και το κιβωτιο ταχυτητων. +600 και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Θοδωρή είδες V και μπήκες? :lol: Μόλις είδα τα link της υπογραφής σου.....Μαζεύω τα σαγόνια μου! Εύγε!!!!! Υ.Γ.: Πήρες ZZR 1100? Σειρά c ή D? Καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 καλές βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Με το που το πήρες το πήγες συνεργείο;; ΚΤΜ είναι;; +600 και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Για την πίσω ανάρτηση που είναι κλασμένη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Για την πίσω ανάρτηση που είναι κλασμένη Ε με τόσα χιλιόμετρα λογικότατο το βρίσκω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε παιδιά τα περισσότερα bros έχουν γέφυρα μπροστά στα καλαμιά κάνει δουλειά χρειάζεται ?? Παντως γεφυρα πιρουνιού αν βρεις να βαλεις.Εβαλα στο sf και με εδωσε μια αισθηση σταθεροτητας και στιβαροτητας πολυ καλητερη απο πριν. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2632311/αυτο ειναι Παντως γεφυρα πιρουνιού αν βρεις να βαλεις.Εβαλα στο sf και με εδωσε μια αισθηση σταθεροτητας και στιβαροτητας πολυ καλητερη απο πριν. Πόσο την πείρες και από που? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολυ καθαρο φενεται μονο που το φυλαγε σε γκαραζ εχει κερδισει πολλα ++χρονια και με αρκετα εξτραδάκια,καλή επιλογη. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2012 από τον itom32 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Πολύ όμορφο, ακριβώς στο στυλ που μου αρέσει. Δείχνει πολύ καλοσυντηρημένο. Άντε καλές βόλτες και σύντομα η αγορά της γέφυρας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/2632311/ αυτο ειναι Πόσο την πείρες και από που? Εγω στην θεσσaλονικη δεν εβρησκα.Τελευταια ειχα δει στο car ενα μαγαζι απο Δραμα να πουλα μια μεταχειρα στα 40 ευρω αλλα μαλλον πουληθηκε γιατι δεν την βρησκω.Υπαρχει περιπτωση να βρεις καινουρια στον αντιπροσωπο της rizoma στην Κ.Καραμανλη ειναι καπου εκει που ειναι το Motonews.Mπορει να εχει και ο Makinas. Tην δικιά μου την ειχα παρει απο Ταυλανδη και με ειχε βγει με μεταφορικα στα 50 ευρω,αλλα τωρα τα ανεβασαν. Απο αυτους: http://www.motolanna...on-cc-pg_2.html Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες