stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 75 ευρώ το 6μηνο, κανονικά είναι 50 αλλά πρόσθεσα προσωπικό ατύχημα οδηγού (5 ευρώ) και οδική βοήθεια (20 ευρώ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros FJR Patra 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 FJR 1300 135/YEAR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 εγω με το νεο διπλωμα για μεγαλη μηχανη 190 ευρω interamerican! τουλαχιστον θα ειναι για 1 χρονο μετα θα πληρωνω 120 το εξαμηνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 crypton x----> γυρω στα 130ε/χρονο χωρις οδικη(νομιζω)...τελικα αποτι βλεπω ειναι παρα πολλα λευτα για την παπια ,μαλλον λαθος επιλογη εταιριας :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) crypton x----> γυρω στα 130ε/χρονο χωρις οδικη(νομιζω)...τελικα αποτι βλεπω ειναι παρα πολλα λευτα για την παπια ,μαλλον λαθος επιλογη εταιριας :( ωπ, φιλε τρεχοντας, να την αλλαξεις! στο 125 ημουν στην υδρογειο, και με το επασφαλυστρο εδεινα 88 ευρω! τωρα με την μεγαλη μηχανη ρωτησα για περιεργια την ασφαλιστρια μου ποσα χρηματα ειναι για 125 στην αγροτικη με επασφαλυστρο; η απαντηση ηταν 80 και πευτει 70 χωρις επασφαλιστρο και bonus malus! κατι τετοιο! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2012 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα. Τώρα που θα πάει να κάνει ασφάλεια θα πληρώσει παραπάνω ως νέος οδηγός? Σε έναν ασφαλιστή που ρώτησε του είπε 85 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο. Είναι καλά ή μήπως να κοιτάξει αλλού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 crypton x----> γυρω στα 130ε/χρονο χωρις οδικη(νομιζω)...τελικα αποτι βλεπω ειναι παρα πολλα λευτα για την παπια ,μαλλον λαθος επιλογη εταιριας :( φίλε ψάξου γιατί πληρώνεις τα διπλά από τον ανταγωνισμό και μάλιστα χωρίς οδική! Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα. Τώρα που θα πάει να κάνει ασφάλεια θα πληρώσει παραπάνω ως νέος οδηγός? Σε έναν ασφαλιστή που ρώτησε του είπε 85 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο. Είναι καλά ή μήπως να κοιτάξει αλλού? για τι μηχανάκι μιλάμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 φίλε ψάξου γιατί πληρώνεις τα διπλά από τον ανταγωνισμό και μάλιστα χωρίς οδική! για τι μηχανάκι μιλάμε; Modenas Kristar. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 εγώ στο παπί πλήρωνα πάντα €60-70 το χρόνο ανάλογα την εταιρία και τα κέφια του ασφαλιστή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 εγώ στο παπί πλήρωνα πάντα €60-70 το χρόνο ανάλογα την εταιρία και τα κέφια του ασφαλιστή... Δεν παίζει κάποιο ρόλο το ότι έχει το δίπλωμα κάτω από ένα χρόνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Παίζει. Αυξάνονται τα ασφάλιστρα αν έχει δίπλωμα λιγότερο από ένα χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δεν παίζει κάποιο ρόλο το ότι έχει το δίπλωμα κάτω από ένα χρόνο? παίζει αλλά όχι και σχεδόν τα διπλά λεφτά! επίσης αν ο ασφαλιστής είναι γάτα, τα επασφάλιστρα και τα bonus-malus τα κάνει γαργάρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οπότε θα του πω να κοιτάξει και σε άλλες ασφαλιστικές για να συγκρίνει τιμές. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2012 από τον NikosGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 140 με επασφαλιστρο για νεο οδηγο το χρονο....μαλιστα αυριο ερχεται να πληρωσω τη δοση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
burnout 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Εγω εκανα σημερα ασφαλεια για το cbr 125. 45 ΕΥΡΩ για ενα εξαμηνο και προσθεσα 2-3 παραπανω πραγματα που χρειαζομουνα. και με χρεωσε αλλα 5 ευρω επειδη ειμαι νεος οδηγος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Multistrada 1000 2005 μοντ 185 ευρω με αρκετες καλυψεις οδικη και κλοπη στην chartis το εξαμηνο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Παίζει. Αυξάνονται τα ασφάλιστρα αν έχει δίπλωμα λιγότερο από ένα χρόνο. Και αν είναι κάτω των 23, το πληρώνω και το ξέρω. http://www.argyrakis.com.gr/index-4.php?faq_id=18&category_id=7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Απο 290 περυσι στα 310 φετος για το βερσυς,με οδικη,chartis... Πιασοκωλε???δεν την εχω πληρωσει ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Εγω εκανα σημερα ασφαλεια για το cbr 125. 45 ΕΥΡΩ για ενα εξαμηνο και προσθεσα 2-3 παραπανω πραγματα που χρειαζομουνα. και με χρεωσε αλλα 5 ευρω επειδη ειμαι νεος οδηγος... Σε ποια ασφαλιστική πήγες και από ποια περιοχή είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nerig7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει ακριβως τους ορους νομικη και οδικη ασφαλεια? Δλδ τι σου πρεοσφερεται παραπανω αν τις εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι αύξηση 30% των ασφαλίστρων. Το διαπίστωσα τώρα με το ΝC... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να το αποφύγει κανείς όσο γάτα και αν είναι ο ασφαλιστής. Φαίνεται ξεκάθαρα στο δίπλωμα. Και άντε πες μπαίνει κάτι άλλο στη ζούλα... Αν γίνει στραβή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε καλύψουν αφού διπλοτσεκάρουν το παραμικρό πριν πληρώσουν (για να μην πληρώσουν). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 157 ευρώ,οδηγός ενός έτους,innova,8 καλύψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι αύξηση 30% των ασφαλίστρων. Το διαπίστωσα τώρα με το ΝC... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να το αποφύγει κανείς όσο γάτα και αν είναι ο ασφαλιστής. Φαίνεται ξεκάθαρα στο δίπλωμα. Και άντε πες μπαίνει κάτι άλλο στη ζούλα... Αν γίνει στραβή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε καλύψουν αφού διπλοτσεκάρουν το παραμικρό πριν πληρώσουν (για να μην πληρώσουν). πριν χρόνια όταν ξεκίνησα να οδηγώ πήγα στον ασφαλιστή και φίλο του πατέρα μου και του ζήτησα το καλύτερο οικονομικό πακέτο. - με ασφάλισε σε μια εταιρία φθηνή και εντελώς άγνωστη - δήλωσε το όχημα επαρχία, χωρίς να έχω καμία σχέση εγώ και το όχημα με επαρχία - bonus-malus τίποτα - επασφάλιστρο νέου οδηγού τίποτα σα να οδηγούσα χρόνια δεν είχα ιδέα τι σήμαιναν όλα αυτά, αλλά αφού η τιμή ήταν καλή ούτε και με 'νοιαζε κάποια στιγμή είχα ένα ατύχημα και με κάλυψε αργότερα χρειάστηκα αλλαγή παρπρίζ στο αυτοκίνητο και δεν είχα κάλυψη θραύσης κρυστάλλων. τα κανόνισε με την ασφαλιστική και αλλάχτηκε τζάμπα! πάλι στο αυτοκίνητο χρειάστηκα μεταφορά σε συνεργείο αλλά δεν είχα οδική γιατί το ασφαλιστικό πακέτο ήταν λιτό και οικονομικότατο. πάλι το κανόνισε τζάμπα βέβαια τώρα πια κάνω ασφάλειες σε όλα τα οχήματα με πλούσια πακέτα και σε "δυνατές" εταιρίες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ε, ναι άμα η εταιρεία είναι μπέστε σκύλοι και έχεις και μπάρμπα από την Κορώνη... Χαίρω πολύ! Και εγώ έχω επιλέξει μια μέση λύση. Ποτέ πολύ μικρή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 240 ανα έτος,με επασφάλιστρο και οδική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες