Jump to content
gkourmoul1

Πόσο πληρώνετε ασφάλεια?

Recommended Posts

75 ευρώ το 6μηνο, κανονικά είναι 50 αλλά πρόσθεσα προσωπικό ατύχημα οδηγού (5 ευρώ) και οδική βοήθεια (20 ευρώ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω με το νεο διπλωμα για μεγαλη μηχανη 190 ευρω interamerican! :pray: τουλαχιστον θα ειναι για 1 χρονο μετα θα πληρωνω 120 το εξαμηνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton x----> γυρω στα 130ε/χρονο χωρις οδικη(νομιζω)...τελικα αποτι βλεπω ειναι παρα πολλα λευτα για την παπια ,μαλλον λαθος επιλογη εταιριας :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton x----> γυρω στα 130ε/χρονο χωρις οδικη(νομιζω)...τελικα αποτι βλεπω ειναι παρα πολλα λευτα για την παπια ,μαλλον λαθος επιλογη εταιριας :(

ωπ, φιλε τρεχοντας, να την αλλαξεις! στο 125 ημουν στην υδρογειο, και με το επασφαλυστρο εδεινα 88 ευρω! τωρα με την μεγαλη μηχανη ρωτησα για περιεργια την ασφαλιστρια μου ποσα χρηματα ειναι για 125 στην αγροτικη με επασφαλυστρο; η απαντηση ηταν 80 και πευτει 70 χωρις επασφαλιστρο και bonus malus! κατι τετοιο!

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα. Τώρα που θα πάει να κάνει ασφάλεια θα πληρώσει παραπάνω ως νέος οδηγός?

Σε έναν ασφαλιστή που ρώτησε του είπε 85 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο. Είναι καλά ή μήπως να κοιτάξει αλλού?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε ψάξου γιατί πληρώνεις τα διπλά από τον ανταγωνισμό και μάλιστα χωρίς οδική!

Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα. Τώρα που θα πάει να κάνει ασφάλεια θα πληρώσει παραπάνω ως νέος οδηγός?

Σε έναν ασφαλιστή που ρώτησε του είπε 85 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο. Είναι καλά ή μήπως να κοιτάξει αλλού?

για τι μηχανάκι μιλάμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε ψάξου γιατί πληρώνεις τα διπλά από τον ανταγωνισμό και μάλιστα χωρίς οδική!

για τι μηχανάκι μιλάμε;

Modenas Kristar.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στο παπί πλήρωνα πάντα €60-70 το χρόνο ανάλογα την εταιρία και τα κέφια του ασφαλιστή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στο παπί πλήρωνα πάντα €60-70 το χρόνο ανάλογα την εταιρία και τα κέφια του ασφαλιστή...

Δεν παίζει κάποιο ρόλο το ότι έχει το δίπλωμα κάτω από ένα χρόνο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει. Αυξάνονται τα ασφάλιστρα αν έχει δίπλωμα λιγότερο από ένα χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παίζει κάποιο ρόλο το ότι έχει το δίπλωμα κάτω από ένα χρόνο?

παίζει αλλά όχι και σχεδόν τα διπλά λεφτά!

επίσης αν ο ασφαλιστής είναι γάτα, τα επασφάλιστρα και τα bonus-malus τα κάνει γαργάρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε θα του πω να κοιτάξει και σε άλλες ασφαλιστικές για να συγκρίνει τιμές.

Τροποποιήθηκε από τον NikosGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

140 με επασφαλιστρο για νεο οδηγο το χρονο....μαλιστα αυριο ερχεται να πληρωσω τη δοση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εκανα σημερα ασφαλεια για το cbr 125. 45 ΕΥΡΩ για ενα εξαμηνο και προσθεσα 2-3 παραπανω πραγματα που χρειαζομουνα. και με χρεωσε αλλα 5 ευρω επειδη ειμαι νεος οδηγος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει. Αυξάνονται τα ασφάλιστρα αν έχει δίπλωμα λιγότερο από ένα χρόνο.

Και αν είναι κάτω των 23, το πληρώνω και το ξέρω.

http://www.argyrakis.com.gr/index-4.php?faq_id=18&category_id=7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο 290 περυσι στα 310 φετος για το βερσυς,με οδικη,chartis...

Πιασοκωλε???δεν την εχω πληρωσει ακομα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εκανα σημερα ασφαλεια για το cbr 125. 45 ΕΥΡΩ για ενα εξαμηνο και προσθεσα 2-3 παραπανω πραγματα που χρειαζομουνα. και με χρεωσε αλλα 5 ευρω επειδη ειμαι νεος οδηγος...

Σε ποια ασφαλιστική πήγες και από ποια περιοχή είσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει ακριβως τους ορους νομικη και οδικη ασφαλεια? Δλδ τι σου πρεοσφερεται παραπανω αν τις εχεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι αύξηση 30% των ασφαλίστρων.

Το διαπίστωσα τώρα με το ΝC... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να το αποφύγει κανείς όσο γάτα και αν είναι ο ασφαλιστής. Φαίνεται ξεκάθαρα στο δίπλωμα. Και άντε πες μπαίνει κάτι άλλο στη ζούλα... Αν γίνει στραβή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε καλύψουν αφού διπλοτσεκάρουν το παραμικρό πριν πληρώσουν (για να μην πληρώσουν).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επασφάλιστρο νέου οδηγού είναι αύξηση 30% των ασφαλίστρων.

Το διαπίστωσα τώρα με το ΝC... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να το αποφύγει κανείς όσο γάτα και αν είναι ο ασφαλιστής. Φαίνεται ξεκάθαρα στο δίπλωμα. Και άντε πες μπαίνει κάτι άλλο στη ζούλα... Αν γίνει στραβή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε καλύψουν αφού διπλοτσεκάρουν το παραμικρό πριν πληρώσουν (για να μην πληρώσουν).

πριν χρόνια όταν ξεκίνησα να οδηγώ πήγα στον ασφαλιστή και φίλο του πατέρα μου και του ζήτησα το καλύτερο οικονομικό πακέτο.

- με ασφάλισε σε μια εταιρία φθηνή και εντελώς άγνωστη

- δήλωσε το όχημα επαρχία, χωρίς να έχω καμία σχέση εγώ και το όχημα με επαρχία

- bonus-malus τίποτα

- επασφάλιστρο νέου οδηγού τίποτα σα να οδηγούσα χρόνια

δεν είχα ιδέα τι σήμαιναν όλα αυτά, αλλά αφού η τιμή ήταν καλή ούτε και με 'νοιαζε

κάποια στιγμή είχα ένα ατύχημα και με κάλυψε

αργότερα χρειάστηκα αλλαγή παρπρίζ στο αυτοκίνητο και δεν είχα κάλυψη θραύσης κρυστάλλων. τα κανόνισε με την ασφαλιστική και αλλάχτηκε τζάμπα!

πάλι στο αυτοκίνητο χρειάστηκα μεταφορά σε συνεργείο αλλά δεν είχα οδική γιατί το ασφαλιστικό πακέτο ήταν λιτό και οικονομικότατο. πάλι το κανόνισε τζάμπα

βέβαια τώρα πια κάνω ασφάλειες σε όλα τα οχήματα με πλούσια πακέτα και σε "δυνατές" εταιρίες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, ναι άμα η εταιρεία είναι μπέστε σκύλοι και έχεις και μπάρμπα από την Κορώνη... Χαίρω πολύ!

Και εγώ έχω επιλέξει μια μέση λύση. Ποτέ πολύ μικρή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα