Jump to content
Bobakias

Ζωντανη συζητηση αυγουστου 2012

Recommended Posts

Απο το μαγαζί που τα πήρες,είπες ότι ήταν απο πλιάτσικο,έτσι ?

Και σε ρωτάω,είναι πιό λογικό να είναι κλεμένα απο ελληνικό μαγαζί ή απο εργοστάσιο της αμερικής ?

Από ελληνικό μαγαζί,αλλά δεν ξέρουμε αν είναι από τα ίντερσπορτ ή την νάικ ή το παπουτσάδικο της γειτονιάς(αν και τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν τα βρίσκεις σε όποιο κατάστημα να'ναι).

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω όντως αν είναι κλεμμένα ή από τι.Εγώ βρήκα νάικ,ίδια με τα νάικ,100+ ευρώ κάτω,ποιος ο λόγος να μην τα πάρω,ειδικά αν δεν ακούω στις ειδήσεις ή στο νετ για κλεψιές παπουτσιών ή για αποθήκες μαΪμούδων;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και που το ξέρεις εσύ από που τα πήρανε; :unsure:

Ρε φίλε από που λες να είναι κλεμμένα;;; από κάποιο μαγαζί είναι κλεμμένα... κατά πάσα πιθανότητα από τις ταραχές που γίνονται και σπάνε μαγαζιά.

Λες να πήγανε να τα έκλεψαν από Αμερική και να τα έφεραν Ελλάδα να τα πουλήσουν σε σένα;

Να υποθέσω ότι αύριο μεθαύριο και για κρανάκι όταν θα ψάχνεις θα πάρεις κανά κλεμμένο... Από την στιγμή που δεν θα ξέρεις τον φουκαρά που θα το κλαίει δεν θα σε νοιάξει! Δεν αντιλαμβάνεσαι όμως πως όσο συντηρείς το κύκλωμα τόσο θα υπάρχει λόγος για να τα κλέβουν! Σήμερα είναι αυτός ο φουκαράς, αύριο ένας άλλος και μεθαύριο θα είσαι εσύ!

Από ελληνικό μαγαζί,αλλά δεν ξέρουμε αν είναι από τα ίντερσπορτ ή την νάικ ή το παπουτσάδικο της γειτονιάς(αν και τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν τα βρίσκεις σε όποιο κατάστημα να'ναι).

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω όντως αν είναι κλεμμένα ή από τι.Εγώ βρήκα νάικ,ίδια με τα νάικ,100+ ευρώ κάτω,ποιος ο λόγος να μην τα πάρω,ειδικά αν δεν ακούω στις ειδήσεις ή στο νετ για κλεψιές παπουτσιών ή για αποθήκες μαΪμούδων;

Μα και από ΙΝΤΕΡΣΠΟΡΤ να'ναι δεν ζημειώνεται η αλυσίδα κεντρικά... ο φουκαράς που έδωσε ένα κάρο λεφτά για να πάρει το όνομα του φραντσσάιζ ζημειώνεται!

Όπως αν κλέψεις Goodies πχ... δεν ζημειώνεται το Goodies.. Δεν είναι δικό του το κατάστημα... ενός ιδιώτη είναι που πλήρωσε για να μπει στην αλυσίδα του φραντσάιζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε από που λες να είναι κλεμμένα;;; από κάποιο μαγαζί είναι κλεμμένα... κατά πάσα πιθανότητα από τις ταραχές που γίνονται και σπάνε μαγαζιά.

Λες να πήγανε να τα έκλεψαν από Αμερική και να τα έφεραν Ελλάδα να τα πουλήσουν σε σένα;

Να υποθέσω ότι αύριο μεθαύριο και για κρανάκι όταν θα ψάχνεις θα πάρεις κανά κλεμμένο... Από την στιγμή που δεν θα ξέρεις τον φουκαρά που θα το κλαίει δεν θα σε νοιάξει! Δεν αντιλαμβάνεσαι όμως πως όσο συντηρείς το κύκλωμα τόσο θα υπάρχει λόγος για να τα κλέβουν! Σήμερα είναι αυτός ο φουκαράς, αύριο ένας άλλος και μεθαύριο θα είσαι εσύ!

Δες το από πάνω σχόλιο που είναι δικό μου :) .

Την ασφάλειά μου την προσέχω,το κράνος είναι αυθεντικό,αλλά για παπούτσια,ρουχισμό δεν με ενδιαφέρει και τόσο για να χρειαστεί να δώσω τρελά χρήματα συν ότι δεν έχω μία.

Μα και από ΙΝΤΕΡΣΠΟΡΤ να'ναι δεν ζημειώνεται η αλυσίδα κεντρικά... ο φουκαράς που έδωσε ένα κάρο λεφτά για να πάρει το όνομα του φραντσσάιζ ζημειώνεται!

Όπως αν κλέψεις Goodies πχ... δεν ζημειώνεται το Goodies.. Δεν είναι δικό του το κατάστημα... ενός ιδιώτη είναι που πλήρωσε για να μπει στην αλυσίδα του φραντσάιζ.

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό είναι η αλήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως ρε παιδιά,η μαλακία δεν έχει όρια. Το διαπιστώνουμε καθημερινά.

Το κλιπάκι όλα τα λεφτά... :lol: :lol:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία και καλά δίκυκλα χλμ σε όλους αλλά ειδικά σους Παναγιώτηδες - Παναγιώτες που γιορτάζουν σήμερα.

Όσο αφορά την κλεπταποδοχή το κράνος και τα υπόλοιπα που μου κλέψανε τα γνωρίζω όλα και άμα τα δώ πουθενά θα την πληρώσει την νύφη όποιος τα έχει στην κατοχή του και δεν με ενδιαφέρει από πού τα πήρε.

Έτσι απλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία και καλά δίκυκλα χλμ σε όλους αλλά ειδικά σους Παναγιώτηδες - Παναγιώτες που γιορτάζουν σήμερα.

Όσο αφορά την κλεπταποδοχή το κράνος και τα υπόλοιπα που μου κλέψανε τα γνωρίζω όλα και άμα τα δώ πουθενά θα την πληρώσει την νύφη όποιος τα έχει στην κατοχή του και δεν με ενδιαφέρει από πού τα πήρε.

Έτσι απλά.

Καλημερα,

εχεις ξαναγραψει παρομοιο σχολιο ή απλα επαθα deja vu? :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρόνια πολλά στην μισή Ελλάδα που γιορτάζει σήμερα και ιδιαιτέρως στον γιο μου :cake_emoticon:

Καλημέρα είπα ?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα χρονια πολλα και στους Μαριους και τις Μαριες.tre να χαιρεσαι το λεβεντη σου :cheers:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερούδια στα ομορφόπαιδα του φόρουμ.

Γιάννη να χαίρεσαι το γιο σου.

Χρόνια πολλά και στα άλλα παιδιά που γιορτάζουν. :cheers:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρες. Να τους χαίρεστε όσους εορτάζοντες έχετε. Να πω και τα χρόνια πολλά και στον @aposperitis που γιορτάζει σήμερα. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι απλά.

Έχω γράψει ήδη πάνω ότι δεν είναι μεταχειρισμένα αυτά που πήρα.

Και καλό θα ήταν άμα δεις τα δικά σου να ρωτήσεις εκείνον που τα έχει από που τα πήρε και να βρεις το τέλος της αλυσίδας να πλακώσεις εκείνον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και καλό θα ήταν άμα δεις τα δικά σου να ρωτήσεις εκείνον που τα έχει από που τα πήρε και να βρεις το τέλος της αλυσίδας να πλακώσεις εκείνον.

Και αυτός που δέχτηκε να τα αγοράσει επίσης πρέπει να φάει τις φάπες του!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αυτός που δέχτηκε να τα αγοράσει επίσης πρέπει να φάει τις φάπες του!!!

Μαζευτείτε τότε να πλακώσετε τον μισό φτωχό πλανήτη :P .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 4 ωρες περιπου γυρησαμε απο Αγιασσο με τα ποδια για το καθιερωμενο εθυμο της Παναγιας ! Το καναμε σε 5 ωρες με 1 σταση !

Εχω μια φουσκα μικρη στο δαχτυλο αλλα κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα :afro:

https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%A0%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85+%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7&daddr=25%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85&hl=el&ie=UTF8&sll=39.10663,26.464755&sspn=0.209931,0.287361&geocode=FZq3VAIdkzuVAQ%3BFbxgVAIdVGiSAQ&dirflg=w&mra=ls&t=m&z=12

Χρονια πολλα σε ολους παιδια :D

Τροποποιήθηκε από τον Kris-the-runner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς !!! Έγραψες πως είναι κλεμμένα.Και εν γνώσει σου τα αγόρασες.

Ε μην ζητάς και τα ρέστα γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.

Τι θέλεις να σου πούμε ?

« Μπράβο ρε μαγκάκο που τα πήρες μισοτιμής τα πατούμενα ? » ή μήπως « Από που τα σφυρίξανε δικέ μου ? »

Όταν σου κλέψουν κάτι,τότε να δω την μαγκιά σου.

Αυτά στα γράφει κάποιος που θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας σου.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς !!! Έγραψες πως είναι κλεμμένα.Και εν γνώσει σου τα αγόρασες.

Ε μην ζητάς και τα ρέστα γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.

Τι θέλεις να σου πούμε ?

« Μπράβο ρε μαγκάκο που τα πήρες μισοτιμής τα πατούμενα ? » ή μήπως « Από που τα σφυρίξανε δικέ μου ? »

Όταν σου κλέψουν κάτι,τότε να δω την μαγκιά σου.

Αυτά στα γράφει κάποιος που θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας σου.

Αναφερόμουν στο φίλο που είπε ότι του έκλεψαν,μιλούσε για δικά του πράγματα μεταχειρισμένα προφανώς.

Εγώ γνωρίζω ότι είναι ίδια με τα νάικ και φθηνά,σίγουρο δεν έχω τίποτα.

Τώρα αν είναι μούφες,ο καιρός θα το δείξει,δεν θα κρατήσουν τον ίδιο καιρό με τα ορίτζιναλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζευτείτε τότε να πλακώσετε τον μισό φτωχό πλανήτη :P .

Ο μισός φτωχός πλανήτης είναι κλεπταποδόχος δηλαδή κατά την άποψη σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μισός φτωχός πλανήτης είναι κλεπταποδόχος δηλαδή κατά την άποψη σου...

Εύκολα,εδώ δεν υπάρχουν λεφτά για τα βασικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύκολα,εδώ δεν υπάρχουν λεφτά για τα βασικά.

Αν δεν υπάρχουν λεφτά για τα βασικά δεν σου χρειάζονται ΝΙΚΕ παπουτσάκια αγορίνα.. Το ότι δεν έχεις λεφτά δεν σου δίνει το δικαίωμα να αγοράζεις κλεμμένα!

Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχαλη, ασε τα ποσταρισματα εδω και γραφε στο αλλο θεμα.. αντε μπραβο.... :bruce_h4h:

Βαλε κι αλλες φωτο κλπ, α μπραβο μας το παιζεις τρελιτσα τωρα που γυρησες απο αλπεις κλπ :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετε....

Χρονια πολλα για την ημερα και να χαιρεστε οσους εχετε και γιορταζουν...

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν υπάρχουν λεφτά για τα βασικά δεν σου χρειάζονται ΝΙΚΕ παπουτσάκια αγορίνα.. Το ότι δεν έχεις λεφτά δεν σου δίνει το δικαίωμα να αγοράζεις κλεμμένα!

Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει...

Είπαμε μπορεί να μην είναι νάικ,μπορεί να μην είναι κλεμμένα,το από πλιάτσικο που είπα,το είπα γιατί για αυτό που δίνει ζητάει λίγα,οπότε μπορεί να είναι κλεμμένα ή μαϊμού.

Έχω δικαίωμα να τα αγοράσω από την στιγμή που τα πουλάει κάποιο κατάστημα με αποδείξεις και τα πάντα νόμιμα :) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...