Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Και εγω σε λιγες ωρες επιστρεφω στην κωλοδουλεια μετα απο 5 μερες αναρρωτικη.Για την ακριβεια σε εξι ωρες και 49 λεπτα.Καντε το 7 ωρες γιατι παντα αργω 10 λεπτα τουλαχιστον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν παραγκειλωκατι μαχαιρια απο εβαυ(μιλαμε για καμια 20ρια στιλετα),υπαρχει πιθανοτητα να εχω κανα θεμα? Ξερει κανενας απο εδω γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα στο ιντερνετ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2012 από τον Niar Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Αν παραγκειλωκατι μαχαιρια απο εβαυ(μιλαμε για καμια 20ρια στιλετα),υπαρχει πιθανοτητα να εχω κανα θεμα? Ξερει κανενας απο εδω γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα στο ιντερνετ. ΕΔΩ :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Καλημερα!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Τί κάνει το νησί "μας"? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Δύσκολη μέρα η Δευτέρα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Καλημέρα παιδούλες και παίδες και καλή εβδομάδα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Καλημέρααα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Καλημέρες από Ρόδο....οι μέρες τελειώνουν....πάει και το καλοκαίρι για φέτος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Μεραα.. 1'η μερα για δουλεια.. και βαριεμαι να σκωθω να παω.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 καλημεραααααααααααααααααααααα, την ευλογια σας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Τί κάνει το νησί "μας"? :D Ευβοια ειμαι τωρα .....απο εβδομαδα θα παω στο νησι μας...χαχα...γεια σου κωτσο πατριωτακι.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Μεραα.. 1'η μερα για δουλεια.. και βαριεμαι να σκωθω να παω.. Τι ώρα πιάνεις δουλειά ρε άτιμε και είσαι ακόμα χαλαρός;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Ευβοια ειμαι τωρα .....απο εβδομαδα θα παω στο νησι μας...χαχα...γεια σου κωτσο πατριωτακι.. Μακάρι νά 'μουνα κι εγώ από κει...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Τι ώρα πιάνεις δουλειά ρε άτιμε και είσαι ακόμα χαλαρός;;; Στις 10:00 ειχαμε πει για σημερα , ε βαλε και το ακαδημαϊκο '15άκι..! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Στις 10:00 ειχαμε πει για σημερα , ε βαλε και το ακαδημαϊκο '15άκι..! Και πού είναι η δουλειά σου ρε συ? Στην είσοδο της πολυκατοικίας??? Θυρωρός είσαι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Η εδρα ας το πουμε ειναι πολυ διπλα απ'το σπιτι οπωτε ειμαι κομπλε ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Η εδρα ας το πουμε ειναι πολυ διπλα απ'το σπιτι οπωτε ειμαι κομπλε ! Κατάλαβα. Εσύ μένεις πχ στην τάδε οδό Νο 24 και η δουλειά είναι στο Νο 26......... :lol: Κωλόβυσμααααα........ εμείς χτυπάμε 30 χλμ ημερησίως πήγαινε-έλα. :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Εγώ κάνω 54χλμ ημερισίως πανέλα στη δουλειά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Niar ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Βλέπω ότι τα KTM και τα husaberg έχουν αρκέτες ομοιότητες.Ξέρεις αν έχουν και ίδιο πλαίσιο κάποια μοντέλα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες