μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Μια συνηθισμενη μερα λες... Ξυπναω παω για κ@τουρημα πλενω μουρη και δοντια και καθοαι να απολαυσω(στα γρηγορα λογω πιεσης χρονου) το πρωινο καφεδακι.... να χαλαρωσω λιγο γιατι ολονυχτις φυσουσα ξεφυσουσα απο την κ@λοζεστη των ημερων.Σκ@τα υπνο αλλά δε γ@μιεται... Φτιανω καφε και καθομαι.Πριν την πρωτη ρουφηξια να η μικρη μεσ'τη γκρινια!Και δεν παω σχολειο και θελω στη γιαγια και λοιπα παιδικα με την τσιμπλα στο ματι ακομα...Ηρεμια λεω παιδια ειναι.Ρε χρυση μου ρε αγαπη μου και να'σου το κλαμμα κορομπηλο και πα να ριξω μια ρουφηξια στον καφε και ουαααααα δε μ'αγαπας...... Φορτωνω ψιλο,τι να κανω να μην την ακουω,αντε να παρω και την αλλη για φροντηστηρια και τη μικρη μαζι παμε για τη γιαγια γιατι εχω και πρωι πρωι δουλεια φουλ... Μπαινω στο ΙΧ τα βαζω μεσα τα μικρά και αντε παρε μια πικρα μποτιλιαρισμα!!Που στο διαλο πανε ρε πστη μου ολοι τετοια ωρα;Κοιταω μεσ'τα ΙΧ να δω μπας και εχει πιτσιρικια και αλλα για τις γιαγιαδες αλλά μπααα...κατι μαγιο βλεπω κατι γερους να στριβουνε μουστακι κατι κυριες με τσιγαρακι παφα πουφα...π@παρια...απλα μια σκ@τοκινηση δηλαδη...δε γ@μιεται κι αυτο... παμε χαλαρα αν και φορτω αρκετα και πηζει το μυαλο πρβωϊνιατικα...αντε και μη βιαζομαι αν και με περιμενει δουλειά φουλ αμεσα... α δε στο πα;Ναι ναι ετυχε μετακομιση κατι ψιλα...4-5 δωματια με φουλ μπαγκαζια και το νοικοκυριο της φαμιλιας γιατι ο κ@ριολας που εμενα δεν παιζει να διαφερει και πολυ απο τον ορισμο "Να παρω μονο να δωσω ποτέ" οπότε ναι ρε μαλακα μες τη ζέστη και στην ανευ αδειας δουλεια να μετακομισω και στην πλατη ετσι για καμμια βδομαδα... Η εκφραση "μου'φυγε'ο τακος" παιζει να ειναι σοβαρά οικεια εδω και μια βδομαδα.και εχει δουλεια ακομα... κι εκει που παω να ξεφορτωσω να και τα ωραια να και ενα σκηνικο ομορφο!!Ω ρε γ@μημενε εκει πανω λεω,γιατι με τυραννας;και δωστου φωνη και δωστου ενταση και να ο καυγας αερας... παρτουζα με παει λεω δε γινεται καποιος κανει πλακα.Τι πλακα ρε μαλακα!απλα μια σκ@τομερα(ακομα...)Και γιατι ετσι κι αλλιως και δωστου μπινελικι και γ@μω το ετσι και το αλλιως και παρε εδω και δωσε εκει και κανε κρατει και αστο να μου λεει ο αλλος και το τελειωνω με ενα γερο μπινελικι και αρχιδι@@@@@ααααα.... ενα κεφαλι καζανι απο τη μαλακια και την ενταση.Ομως χαλαρα ρε φιλε γιατι ακομα δεν ξεφορτωσες γιατι εχεις ενα αυτοκινητο για να κουβαλησεις...και δωστου χαμαλικι και δωστου σκαλια και φορτωμα. Δεν ξερω τι ειναι πιο πρησμενο το αρχιδ! μου απο την τσιτα,τα νευρα μου απο τη φωνη τα μπρατσα απο το παγκοσμιο ρεκορ κουβαληματος...Δε γ@μεις...παμε...και δωστου και μια χαρα σε κανα 45'λεπτο τα ξεφορτωσα... ...παμε τωρα να δεσουμε κρεβατια και βιβλιοθηκες και βαλε ταξη και θεση στα πραγματα και αλλη μια χαλαρη ωριτσα με δεσε σφιξε κανε τραβα... ...νερο βρυσης γιατι πανω στον πανικο(ελα ντε γιατι πανικος;....)ξεχασα να σταματησω να παρω ενα νερο ψηγειου και τωρα που πινω κ@τουρο βρυσης το θυμηθηκα.Αλλα προκειμενου να πεσω φιδι (αφΙδατωση το λενε)παω και πινω μιση βρυση ζουμι....Ελεος ρε πστη μου!!!παμε παλι μαστορεμα.. Κι εχω και ραντεβου με την κυρα Γιωργια να μου φερει μια ντουλαπα κι αργει και γσεμτα γιατι εγω δουλευω μετα απο τις 14.00 ως τις 07.00 το πρωι... Και παω αρον αρον σπιτι κατι να ξυριστω κατι να ντυθω κατι να περασει η ωρα και το αγχος να μη στησω τον αλλο στη δουλεια στη βαρδια,παω να παρω και φαϊ και τιποτα για φαϊ...παλι θα τη βγαλω με φρουτο σημερα...Αλλο φρουτο!Και που ε;..τη ντουλαπα δεν την εφερε η αλλη."Ερχομαι τωρα στο δρομο ειμαι" κι οσο την ειδες εσυ αλλο τοσο την ειδα κι εγω... ...παιρνω τα μπαγκαζια της δουλειας και κανω τη Μ-Α-Γ-Ι-Κ-Η Κ-Ι-Ν-Η-Σ-Η!!!Βγαζω την κουκουλα απο τη μηχανη...Ανεβαινω πανω κλειδι σστη μιζα και ΝΑΤΟ!!!Μπππππππππρρρρρρρρ....παιρνει μπροστα η κουκλα και κουμπωνω πρωτη......................................................... Το'χω ξαναπει νομιζω αλλά με καθε ευκαιρια το ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το λεω...Τι αλλος κοσμος ειναι αυτος ρε παιδια!!!Στα π@παρια μου και οι γκρινιες και τα νευρα και οι τσιτες και η δουλεια και το κουβαλημα και το χαμαλικι και η μαλακια και.....εδω ΟΔΗΓΑΩ και γυρω ολα σχεδον αυτοματοποιημενα για θεματα ασφαλειας και Κ.Ο.Κ. αλλά το Β-Α-Σ-Ι-Κ-Ο!!!Πανω στη μοτο μου,καθαριζει το μυαλο!Η σκεψη φρεσκια και λες και ξεκιναω ταξιδι για Βωρειο Ακρωτηρι...στ'αρχιδια μου ολα ρε συ!!!Και καλα ρε μαλακα θα μου πεις...και τι εγινε...2 χιλιομετρα 3 δρομο πας...θα μας τρελανεις;Οχι εχεις δικιο...για σενα μπορει να φαινεται λιγο αλλά για μενα αρκει για να με επαναφερει στον εαυτο μου.Να με γεμισει,να με βγαλει απο τη ρουτινα και τη μαλακια.... Τι να πουλησω ρε;πας καλα;Μπορει να παιζουνε ζορια και διαφορα αλλά οσο μπορω και οσο γουσταρω αυτη θα ειναι μαζι μου...Αγαπη το λενε;Μπα...δεν ειν'αγαπη.Ειναι κατι παραπανω αλλά το κραταω,δεν της το λεω....απλα το δειχνω και νοιωθω να το πιανει...... Ξερω οτι δεν ειμαι μονος στην "ιστορια μιας ημερας"...ειμαστε πολλοι...ειμαστε ιδιοι...γι'αυτο στο θυμιζω:Τη μηχανη και τα ματια σου φιλε!!! :) 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Kαι άιντε μετά να εξηγήσεις στην κλασσική Ελληνίδα "κυρία" 38.5 ετών που μου είπε "όσοι έχετε μηχανές είστε ψώνια αφού δεν βολεύουν σε τίποτα" (μεταξύ άλλων) τις προάλλες τον λόγο για τον οποίο οδηγείς μοτοσακό... Μα τον Θεό ρε φούστη, θα κανω κόπυ-πΑστα τέτοια post και θα τα εκτυπώσω για να τα δείχνω σε διάφορους (και διάφορες), έτσι, για να γλιτώνουμε και την λεκτική σπ@ζαρχιδιά μια ώρα αρχύτερα... Ωραίος Παππούλη μου Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2012 από τον klem578 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Kαι άιντε μετά να εξηγήσεις στην κλασσική Ελληνίδα "κυρία" 38.5 ετών που μου είπε "όσοι έχετε μηχανές είστε ψώνια αφού δεν βολεύουν σε τίποτα" (μεταξύ άλλων) τις προάλλες τον λόγο για τον οποίο οδηγείς μοτοσακό... Επειδη νομιζω οτι η κατανοηση ειναι η χημεια αναμεσα στο πριν και το μετα του λογου,πιστευω οτι δεν θα καταλαβει κανεις....οπότε απλα ειμαστε στον κοσμο μας και γουσταρουμε για παρτη μας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 σε νιώθω μαν Αλλά δεν καβαλαώ σε τέτοια κατάσταση.....κάνω παπαριές. Περιμένω να χαλαρώσω ένα κλικ και μετά πάω μία ίσα κουλομοοσακάδα μέχρι τον κάλαμο, σταματάω και μέσα στα δεντρά κάνω και την τσιγαριά μου και επιστρέφω Δημήτριος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Ακριβώς αυτό! Παρά τις χειμερινές δυσκολίες οι οποίες μεταμφιέστηκαν και σε καλοκαιρινές και παρά τα λιγοστά χιλιόμετρα, η μοτό πουλιόταν αλλά δεν πωλείται πλέον ακριβώς γιατί την καβαλάω και πάω μια βόλτα μέχρι τον ψαθόπυργο ή (προ φωτιάς) μέχρι τα Σελλά και γυρνάω άλλος άνθρωπος, με το μάτι να γυαλίζει και φρεσκότατος! Και δεν είναι χόμπυ απλά, ούτε είναι μεταφορικό μέσο απλά. Είναι κάτι περισσότερο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 « Καθαρίζει το μυαλό » Τα είπες όλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Οτι σκεφτόμαστε πολλοί πιστεύω......"5 λεπτά ησυχία θέλω μόνο....τίποτα άλλο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Matho, λόγω και του ότι κάνω editing το πρότζεκτ τώρα, το φαινόμενο που αναφέρεσαι και περιγράφεις στο κείμενο, ονομάζεται escapism. Παρ' όλο που η επιστημονική κοινότητα (κυρίως η κοινωνιολογία) του αποδίδει ένα "αρνητικό" χαρακτήρα, είναι βασικό στοιχείο του μοτοσυκλετισμού και του τουρισμού ταυτόχρονα. Όπως παρατηρήσαμε, μοτοσυκλετιστές-ταξιδιώτες τείνουν να ταξιδεύουν γιατί θέλουν να απομακρυνθούν από τις "ακαμψίες" και τις δυσάρεστες εμπειρίες της πραγματικότητας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω χθες ειχα μια σηζητηση με εναν κουτακια και μου ελεγε: αφου καιει σαν αμαξι το μηχανακι σου ...πιο το νοημα να μην το πουλησεις? Αντε εσυ εξηγησε του ολα αυτα που γραφεις ρε Matho... πάω μία ίσα κουλομοοσακάδα μέχρι τον κάλαμο Και ενα τηλεφωνο δεν χτυπας να πιουμε κανα καφε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Εγω χθες ειχα μια σηζητηση με εναν κουτακια και μου ελεγε: αφου καιει σαν αμαξι το μηχανακι σου ...πιο το νοημα να μην το πουλησεις? Αντε εσυ εξηγησε του ολα αυτα που γραφεις ρε Matho... Δεν μπαινεις στον κοπο καν...απλα προσπερνας.Δεν μπορουν να ειναι ολοι ιδιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Ωραίος Κώστα τάπες όλα φίλε μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 ...ωραιος φιλε! τυχεροι εσεις που μετα απο τετοια μερα μπορειτε εστω και για λιγο να βολταρετε για ξεκάρφωμα !...εγω ο κακόμοιρης πρεπει να περιμενω να ρθει η Κυριακη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 « Καθαρίζει το μυαλό » Τα είπες όλα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ δωσε μου λιγη δυναμη ΘΕΕ μου γιατι εμεινα χωρις μοτο αυτες τις μερες!!!!! λιγο ακομη και αρχιζω να χανω την μπαλα λεμε! καλο χρυσο το αμαξι αλλα ειναι ΚΟΥΤΙ και παει και τελείωσε! Υπομονη 2 μερες και το καλο ερχεται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μέχρι πριν 4 χρόνια περίπου ήμουν ένας φανατικός κουτάκιας. Εβλεπα μοτοσυκλέτες στο δρόμο τους χειμερινούς μήνες με ψοφόκρυο και έσπαγα πλάκα με την πάρτη τους την ίδια στιγμή που απολάμβανα την άνεση και τη ζεστασιά του a/c στο κουτί μου ακούγωντας μουσική στο ράδιο. Ελεγα " Αυτοί δεν πανε καλά καθόλου, τι καταλαβαίνουν με αυτά τα ρημάδια?" Σε συζητήσεις με φίλους για αυτό το θέμα ήμουν πάντα της λογικής " Ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που έχει 2 ρόδες, δε σου παρέχει καμία ασφάλεια και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο σε συντήρηση και βενζίνες ( μιλάμε για μεσαιου κυβισμού και άνω)? Ο,τι κι αν μου έλεγαν εκείνοι εγώ δεν άλλαζα γνώμη με τίποτα. Ωσπου τα φεραν έτσι οι καιροί και πήγα να βγάλω δίπλωμα για μηχανή. Ηδη από το πρώτο μάθημα άρχισε να μου μπαίνει το μικρόβιο. Φτάνοντας στο σήμερα όπου πλέον πιστεύω ότι αν ήταν όλοι μοτοσυκλετιστες, οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι θα ήταν ταμείο ανεργίας. Τα συναισθήματα που μου έχει προσφέρει η μηχανή δεν πρόκειται να μου τα δώσει κανένα κουτί! Μονο και μόνο ότι τα 10 λεπτά βόλτας με τη μηχανή με κάνουν να γυρνάω σπίτι ανακουφισμένος από άγχος και προβλήματα μου αρκεί....! Οποιος δεν καβαλήσει απλά δεν μπορεί να καταλάβει. +1000 μαθουσάλα για το θρεντ που άνοιξες! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2012 από τον saber rider 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Εγω χθες ειχα μια σηζητηση με εναν κουτακια και μου ελεγε: αφου καιει σαν αμαξι το μηχανακι σου ...πιο το νοημα να μην το πουλησεις? Αντε εσυ εξηγησε του ολα αυτα που γραφεις ρε Matho... Και ενα τηλεφωνο δεν χτυπας να πιουμε κανα καφε tappat pattap den eko to kinito sou kardia moy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. ,αν και ΔΕΝ καβαλαω πλεον και δεν προκειται.. υπαρχουν κι αλλοι τροποι στην περιπτωση μου,αλλα δεν ξεχνω πως ειναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου Μάθο . Και το ξαναλέω , χωρίς ίχνος υπερβολής , πως ο μόνος λόγος που ήμουν 100% άνετος , χωρίς ούτε λίγο άγχος παρόλο που είμαι τέρας άγχους , τη χρονιά των πανελληνίων το οφείλω στην Aprilia μου . Ακόμα και αυτή η μισή - μία ώρα βολτίτσα που κάναμε , ή ακόμα και το πηγενέλα στα φροντιστήρια με ηρεμούσε και άδειαζε το μυαλό . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Δεν τις πουλαω ,οεο δεν τις πουλαω, δεν τις πουλαααωωωωωω, οεο δεν τις πουλααααωωωωω!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 το ερώτημα είναι μέχρι να πάρεις την 1η σου μηχανή......και κάνεις υπομονή για όλα όσα περιγράφεις.....εκτός από υπομονή....ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Φανταζεσε. Το κανεις οπου,οσο,οποτε και ειναι τσαμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Ξεκλέβω λίγο χρόνο... Διαβάζω το ποστ σου... ΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ... Χαχα! Και μετά καταλαβαίνω γιατί είμαι μέλος σε αυτό το forum! :) Ωραίος ρε Κώστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα είπες όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Είνια τρόπος ζωής! Μου έχει κοστίσει που, πλέον, κάθε καλοκάιρι πάω διακοπές με τ'αμάξι και μόνο εσείς μπορείτε να το καταλάβετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Είνια τρόπος ζωής! Μου έχει κοστίσει που, πλέον, κάθε καλοκάιρι πάω διακοπές με τ'αμάξι και μόνο εσείς μπορείτε να το καταλάβετε. Υπάρχει λύση ! Εκεί που πάς αν πηγαίνεις συνέχεια, έχεις κρυμμένο και ένα κατά προτίμηση διχρονάκι και κάνεις το κέφι σου. Το εφαρμόζω χρόνια τώρα με επιτυχία ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες