Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Το νου σου στα κουνούπια ..... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 λοιπόν γατάκια σε λιγάκι την κάνω για χιλιαδού με σκηνή...θα με βρείτε εκεί... ελα ρε μαχίμι ! Πες μου οτι θα...........περπατησεις κιόλας ! Για την 2η..... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 :secret: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Tωρα ειδα την ωρα συνάντησης! Σημερα με το ζορι γμτ σηκωθηκα στις 10!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ε άμα κοιμάσαι στης 2 -3 - 4 πως να ανοίξει το μάτι ρέει :knuppel2: Λεγε τέτοια........ λεγε . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 χτυπα και ενα τηλ στις 7 ρε παιδι να ειμαστε σιγουροι οτι θα σηκωθω... θα βαλω κ τα μεγαλα μεσα τη μανα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Μανταφακας! Ζηλευω θανασιμα! εχω σκασει θελω βολτα! Και ειδικα στην δευτερη με ολα εξω να κανω τον Ροβινσωνα Κρουσο! Σταδιαλα ουτε σεχ ουτε μηχανη, ζωη ειναι αυτη ρε πστμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Οκ υπναρά !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Στείλτε κανα τηλέφωνο κι από δω με πμ ρε αλήτες για εμάς που θα σας περιμένουν στη χαλκίδα μην μας ξαχάσετε εκεί και περιμένουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ψαθα που πηγαμε σημερα ειχε διαολεμενο αερα,οποτε αυριο σας κοβω για ιδια φαση. Ο συνδιασμος αερα/αμμος μας εκανε αμμοβολη το κορμι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) έτοιμος ήμουν να πάω να σας περιμένω εκεί!! http://goo.gl/maps/1RA7 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2012 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Ψαθα που πηγαμε σημερα ειχε διαολεμενο αερα,οποτε αυριο σας κοβω για ιδια φαση. Ο συνδιασμος αερα/αμμος μας εκανε αμμοβολη το κορμι. Αυτο φοβαμαι και εγω... Αλλα στα @@ μας... φοβουναι τα παλικαρια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Τώρα έχω τα κινητά σας Κατά τις 8.30 λέμε να ξεκινήσουμε από εδώ και θα σας περιμένουμε στα κτελ , στον ποιό κοντινό ίσκιο που βρούμε Ένα Χ κι ένα ninja θα μαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραιότατα Σπύρο ........... Ψαθα που πηγαμε σημερα ειχε διαολεμενο αερα,οποτε αυριο σας κοβω για ιδια φαση. Ο συνδιασμος αερα/αμμος μας εκανε αμμοβολη το κορμι. Έχει η Ψάθα αμμουδιά ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω εμπειρία ο Κορακοσκοτεινός..... Μαν μόλις μου την έφτιαξες την διάθεση ίσα με το διάολο Κουφάλες τα λέμε στις 8.30 Αγ.Στέφανο (θα σκάσω κατά τις 7.45 να πιω καφέ να ανοίξει το μάτι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Ωραιότατα Σπύρο ........... Έχει η Ψάθα αμμουδιά ? Εχει ΚΑΙ αμμουδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 ξυπνησααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Καλημερααααααααααα Ντύνομαι και την κάνω για καφεδούμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Ζηλευω ρεεεεεεεε ! Καλα να περασετε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια χιλια συγγνωμη που δεν μπορεσα(ηθελα ) νάρθω χιλιαδου, αλλα ειχα παρει την αποφαση μου να παω στον Αη Γιαννη το Ροσσι. Εφυγα πρωϊ-πρωϊ για να πιω το καφεδακι μου μεσα στα πλατανια στη λουκουματζου . Ηθελα λιγο να ξελαμπικαρει το μυαλο μου, αλλα παιδια το τι SS μαζευτηκε δεν μπορω να σας περιγραψω!!! Ενας χαμος ο Αλεξιου γεμισε απο μαλητες, αλλιαδες μηχανοβιους ξεταπωτους :hunter: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2012 από τον kosths 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Γι αυτό προσπαθώ να αποφεύγω την Εύβοια σαββατοκύριακα το καλοκαίρι. Γι αυτόν ακριβός τον κακό χαμό, ήπαρ όλο που άγιος είναι πάντα αγαπημένος προορισμός. Σκέφτομαι τις ουρές των κουτακιδων από τη Χαλκίδα νέα Αρτάκη ψαχνά, να μη χωράει να περάσει ούτε η μηχανή και με πιάνει μαύρη απελπισία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Τοτε αφεντικο, μαλλον πρεπει να αναθεωρισεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Πρωί πρωί δεν έχουνε προλάβει είναι μεσημεριανοί που εμείς γυρνάμε οπότε μια χαρά, εγώ Ηραίο beach και τα περίχωρα ! Άντε ναρθούν και οι ταξιδιώτες να δούμε καμμιά φωτό κ.λ.π. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Back to base... Απολαμβανω το μουσακα μου τωρα... τα υπολοιπα αργοτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Επέστρεψα και εγώ πριν καμιά ώρα , μετά από απίστευτα στροφιλίκια και με συνολικό αρ.χλμ 280 και μόλις τώρα τσάκισα το αρνάκι του φούρνου με λαχταριστές πατατούλες και παγωμένη μπύρα , και τώρα ένα κρύο ντουζάκι και νανάκια . Τα υπόλοιπα αύριο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες