akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Σάββα τι έγινε με την βόμβα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Σάββα τι έγινε με την βόμβα?Θα βαλει υγρο αζωτο??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Θα βαλει υγρο αζωτο???Δεν ξέρω τι ανακατεύει αυτός ο άνθρωπος. Θα μας κάνει κάρβουνο καμμιά μέρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλώ.....τώρα έχει νηστεία, προσευχή και αυτοσυγκέντρωση..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι και Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ. και σοφός και καταδρόμι ο Σάββας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 δε σας παρακολουθώ - για τίποτα τέτοιο μιλάτε? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Τι έγινε ρε παιδιά? Γιατί τέτοια νέκρα τόσες μέρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 η κατανυξη των ημερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 09.30 ακριβώς......και 9 ώρες ΑΚΡΙΒΩΣ....νηστεία και προσευχή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Έχω περιέργεια που πήγε αυτό το Σ/Κ ο @billy84 με τόση ζέστη.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Έχω περιέργεια που πήγε αυτό το Σ/Κ ο @billy84 με τόση ζέστη....Ψηλά στα βουνά!!! εκει έχει δροσιά..!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Θα σας πω εγώ που ήταν!! Τρελός με λευκό nc πέρασε σαν σίφουνας απο Καρπενήσι προς το χωριό μου τον Προυσσο Ευρυτανίας!!! Καταπληκτικά μέρη με σπάνια φυσική ομορφιά και κατάλληλη μέρα για βόλτα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θα σας πω εγώ που ήταν!! Τρελός με λευκό nc πέρασε σαν σίφουνας απο Καρπενήσι προς το χωριό μου τον Προυσσο Ευρυτανίας!!! Καταπληκτικά μέρη με σπάνια φυσική ομορφιά και κατάλληλη μέρα για βόλτα!!!Στην αρχη λεω ρε λες να ανεβηκε πανω ο Γιαννης και να μην ενημερωσε?Μετα σκεφτηκα οτι παρακολουθεις το καναλι μου στο youtube!Αυτην την Κυριακη επελεξα να διασχισω και να αναρριχηθω στο φαραγγι της Μαυρης σπηλιας στον Προυσσο Ευρυτανιας.Μαγικες εικονες φυσικα και μοναδικη εμπειρια,εδω τα καλυτερα σημεια του φαραγγιου σε ενα βιντεο.Στο 2,40 ειναι ενα δειγμα της αναρριχησης που εκανα μεσω του σιδερενιου μονοπατιου που φαινεται αριστερα και ανεβαινει πανω φυσικα ομως δεν εμεινα μονο εκει.Τελειωσα τη διασχιση πολυ νωρις και επελεξα αντι να γυρισω απο τον δρομο που ηρθα, να απλωσω τη βολτα και να συνδυασω και χωματινες διαδρομες.Κατεβηκα λοιπον απο το Καρπενησι στη Λιμνη Μορνου απο Γαρδικι-Αρτοτινα-Διχωρι-Δαφνο και βγηκα γαλαξιδι και απο εκει δεσφινα-θηβα και πισω.Ετσι ημουν σχεδον μεχρι το σουρουπο σε μεγαλυτερα υψομετρα και ειχα δροσια στα περισσοτερα σημεια.Οταν κατεβηκα στα χαμηλα η θερμοκρασια ηταν πια υποφερτη. Χαρτης διαδρομης: https://goo.gl/maps/psZm1fert6y Οι χωματινες διαδρομες ειναι απο Γαρδικι μεχρι Γραμμενη Οξυα και απο Διχωρι μεχρι Δαφνο.Μεχρι να φτασω σε αυτα τα σημεια στον Τυμφρηστο κοντα εκανα και ενα χωματινο περασμα για να δω ενα ιστορικο γεφυρι το οποιο λεγεται Γεφυρι Μουντζουρακη χτισμενο επι Τουρκοκρατιας.Συντομα θα ανεβασω φωτο! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2016 από τον billy84 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Ωραία πράματα Μπίλυ ! Πάμε για τη δροσούλα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Αυτην την Κυριακη επελεξα να διασχισω και να αναρριχηθω στο φαραγγι της Μαυρης σπηλιας στον Προυσσο Ευρυτανιας.Μαγικες εικονες φυσικα και μοναδικη εμπειρια,εδω τα καλυτερα σημεια του φαραγγιου σε ενα βιντεο.Χαρτης διαδρομης: https://goo.gl/maps/psZm1fert6y Mααααα,λέω και εγώ!!! Βρε που είναι αυτός ο billys,που χάθηκε? Και ωωωπ!!Νάτος,αλωνίζοντας την Φθιώτιδα και όχι μόνο,χαρίζοντας μας για άλλη μια φορά μέσα απο το οδοιπορικό του,τις απίστευτες ομορφιές της χώρας μας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Mααααα,λέω και εγώ!!! Βρε που είναι αυτός ο billys,που χάθηκε? Και ωωωπ!!Νάτος,αλωνίζοντας την Φθιώτιδα και όχι μόνο,χαρίζοντας μας για άλλη μια φορά μέσα απο το οδοιπορικό του,τις απίστευτες ομορφιές της χώρας μας. Να εισαι καλα Γιαννη!Αφου ξερεις οτι ειναι μεγαλη ντοπα το ολο concept και δεν κοβεται ευκολα!Συνδυαζω σε μια μερα ,μοτοσυκλετιστικη βολτα + στριψιμο ,χωματινα περασματα,πεζοπορία (και αναρριχηση στη συγκεκριμενη περιπτωση).Ταυτοχρονα βλεπω και ολες τις ομορφιες της Ελλαδας!Ναι ειναι κουραστικο και απαιτει προσοχη και συγκεντρωση αλλα οποιος μπορει να το κανει μαζευει εμπειριες που θα ηθελε περισσοτερο χρονο(και χρημα) για να τις μαζεψει.Και ως γνωστον ειτε χρονο θα εχεις στη ζωη ειτε χρημα,και τη σημερινη εποχη μαλλον τιποτα απο τα δυο...Οποτε σε γενικες γραμμες νιωθω τυχερος... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Να εισαι καλα Γιαννη!Αφου ξερεις οτι ειναι μεγαλη ντοπα το ολο concept και δεν κοβεται ευκολα!Συνδυαζω σε μια μερα ,μοτοσυκλετιστικη βολτα + στριψιμο ,χωματινα περασματα,πεζοπορία (και αναρριχηση στη συγκεκριμενη περιπτωση).Ταυτοχρονα βλεπω και ολες τις ομορφιες της Ελλαδας!Ναι ειναι κουραστικο και απαιτει προσοχη και συγκεντρωση αλλα οποιος μπορει να το κανει μαζευει εμπειριες που θα ηθελε περισσοτερο χρονο(και χρημα) για να τις μαζεψει.Και ως γνωστον ειτε χρονο θα εχεις στη ζωη ειτε χρημα,και τη σημερινη εποχη μαλλον τιποτα απο τα δυο...Οποτε σε γενικες γραμμες νιωθω τυχερος...δεν το κρυβω πως σε ζηλευω. παντα ετσι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis roadrunner 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παρακολουθο τον billy84 στις διαδρομες και τον χαιρομαι που δεν τον σταματα τιποτα μηπως το μηχανακι του ειναι διαφορετικο απο τα υπολυπα NC. Οπως μου ειχε πει καποτε ενας πωλητης το μηχανακι παει εσυ πας. Μετα απο 5000χλμ απο τα τελη Φεβρουαριου ανακαλυπτω οτι αυτο που εχαι το NC ειναι αριστο ζυγισμα και σου δινει την αισθηση οτι το οδηγεις χρονια, ακουγοντας και εντυπωσεις απο αλλους κατοχους που ειχαν και αλλες μοτοσυκλετες ετσι πρεπει να ειναι.(Σημ. το μηχανακι οδηγωντας το με τη μεθοδο counter steering αλλαζει πορεια με την σκεψη) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον themis roadrunner 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλησπερα παρακολουθο τον billy84 στις διαδρομες και τον χαιρομαι που δεν τον σταματα τιποτα μηπως το μηχανακι του ειναι διαφορετικο απο τα υπολυπα NC. Οπως μου ειχε πει καποτε ενας πωλητης το μηχανακι παει εσυ πας. Μετα απο 5000χλμ απο τα τελη Φεβρουαριου ανακαλυπτω οτι αυτο που εχαι το NC ειναι αριστο ζυγισμα και σου δινει την αισθηση οτι το οδηγεις χρονια, ακουγοντας και εντυπωσεις απο αλλους κατοχους που ειχαν και αλλες μοτοσυκλετες ετσι πρεπει να ειναι.(Σημ. το μηχανακι οδηγωντας το με τη μεθοδο counter steering αλλαζει πορεια με την σκεψη)Επειδη εχω περασει και απο αλλα μηχανακια,και εχω οδηγησει ακομη περισσοτερα.Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι εμενα προσωπικα δε με κουραζει καθολου και δε μιλαω απο αποψη θεσης οδηγησης αλλα απο αποψη ασφαλειας στο δρομο.Με ξεκουραζει ψυχολογικα οταν περναω απο δυσκολα σημεια σβελτα(χωματα,λακκουβες,κακο οδοστρωμα και το μηχανακι παει αβιαστα και μου δινει την αισθηση οτι θα πεσει παρα πολυ δυσκολα.Αυτο ειναι κατι το οποιο ειχα γραψει απο τις πρωτες βολτες που ειχα βγει.Το ο,τι ειναι οτι ασφαλεστερο εχω οδηγησει,κρινοντας το απο αργη οδηγηση εως οριακη οδηγηση.Βοηθα πολυ το μακρυ μεταξονιο του και ο σωστος ψεκασμος και τροπος λειτουργιας του μοτερ. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thepcxdude 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Καλημέρα σε όλους! Μόλις επέστρεψα από 1.500 χλμ εξορμήσεων στην αγαπημένη Ήπειρο αλλά και Λευκάδα. Κατα ενθουσιασμένος με την μηχανή, έμεινα και από βενζίνη πάνω στην Εγνατία δύο χιλιόμετρα πριν το Στράτα γιατί δοκίμαζα τις τελικές φορτωμένος με 2ο άτομο και 3βάλιτσο και το trip computer έπεσε έξω μάλλον λόγο ζέστης, μου έδειχνε οτι είχε κάψει 12.9 λίτρα ενώ είχα γεμίσει ταπα, ακόμη αναρωτιέμαι που πήγε το άλλο λίτρο! :) Να ναι καλά τα παιδιά από την ομάδα sos της εγνατίας που με είδαν και πήγαν και μου έφεραν βενζίνη! Κατα τ άλλα ήταν σκέτη απόλαυση παντού, και συμφωνώ και επαυξάνω για την αίσθηση ασφάλειας που σου δίνει σε όλους τους τομείς, ειδικά στα στροφιλίκια! Έρχομαι από τον κόσμο των maxiscooter που έχεις ένα άγχος συνεχώς, αυτό στρίβει με το μυαλό! Το μόνο παράπονο πάλι η σέλα λόγο σκληρότητας, πολύ μούδιασμα και πιάσιμο! Επιβάλει τις στάσεις κάθε 1.30 ώρα και αυτό σε ξενερώνει μερικές φορές! Εδώ μια ρομαντική φωτογραφία στο πρώτο μας ηλιοβασίλεμα έξω από την Πάργα: 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ποιος απο εσας παρκαρει το NC του στην Στουρναρη ψηλα; Το εχω δει πολλες φορες, σημερα προσεξα το αυτοκολλητο NC Club Hellas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αυτά δεν λέγονται η ομάδα του nc club Hellas είναι ανώνυμη!! Είναι σαν τρομοκρατική οργάνωση!!! Κάνει τις εξορμήσεις τις και ξανα γύρνα πίσω!!!! Κ γιατί δεν λέγετε γιατί μας παρακολουθούν πολλοί!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2016 από τον Γιαννης Κρήτη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτά δεν λέγονται η ομάδα του nc club Hellas είναι ανώνυμη!! Είναι σαν τρομοκρατική οργάνωση!!! Κάνει τις εξορμήσεις τις και ξανα γύρνα πίσω!!!! Κ γιατί δεν λέγετε γιατί μας παρακολουθούν πολλοί!!!!Μα γιαυτο ρωτησα. Σκεφτομαι να μπω στο club 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Θα πρέπει να περάσεις απο εξετάσεις για να μπεις όμως!!! Φαντάσου τα καθίκια εμένα ακόμα δεν με έχουν βάλει!!! Όλο λένε και λένε και τίποτα ακόμα!!! Θες να μάθεις και τον λόγο; Επειδή δεν είμαι χιλιομετροφαγος λένε!!!! Χαχαχαχαχαχα!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Θα πρέπει να περάσεις απο εξετάσεις για να μπεις όμως!!! Φαντάσου τα καθίκια εμένα ακόμα δεν με έχουν βάλει!!! Όλο λένε και λένε και τίποτα ακόμα!!! Θες να μάθεις και τον λόγο; Επειδή δεν είμαι χιλιομετροφαγος λένε!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!Ουτε εγω ειμαι χιλιομετροφαγος πια.. καποτε ημουν ομως. Αν δεν γυριζε ρεζερβα το Africa σταση δεν ειχε.. Βρε συντεκνε, κερασε τα παιδια μια ρακη, λιγη γραβιερα, κανενα χοχλιο, να δεις για ποτε σε κανουν μελος και επιτιμο μαλιστα χαχαχαχα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες