Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω. Αυτόν το συναγερμό τον έβαλες στη Honda ή τον έβαλες στο hondabikes; Έκοψαν καλώδια;

Αν τον επιλέξω πρέπει να τον παραγγείλω από Αθήνα και μετά να βρω ηλεκτρολόγο;

Στο hondabikes τον έβαλα το συναγερμό φίλε Giovan.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:mB_kalo_e:Εγω λεω να κανονίσουμε να βρεθούμε στην Κρήτη στο Ηράκλειο τωρα που καλοκαιριάζει!!! Ενα τσιγάρο δρόμος είναι!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!

Αν δεν υπηρχε θαλασσα να μας χωριζει να εισαι σιγουρος οτι θα πεταγομουν για καφε ή ρακες!:winking:

Αδερφε Άκη με τιμά η πρότασή σού αλλα πιστεύω οτι δικαιωματικά και βάση εμπειρίας πρόεδρος ανεξάρτητου εποχής πρέπει να βάλουμε τον billy!!! Εγω θα ειμαι ενα απλό και ταπεινό μέλος!!!

Μπα δεν κανω εγω για προεδριλικια!Δε θελω να με διαφθειρει η εξουσια!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικα τα νεα NC, καλοταξιδα και απεφτα να ειναι! :thumbsup:

Ευχαριστούμε πολύ. Νάσαι καλά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόεδρο να ορίσουμε με το ζόρι έναν..θέλει δε θέλει!!!! Το Στελιο η το Θανάση η το Μπίλυ ή τον Ασπρομάτη ή κάποια άλλη παλιά καραβάνα (σόρυ αν με διαφεύγει το όνομά του τωρα!!) Με το ζόρι ναι πρόεδρος!!! ..τι δημοκρατίες κ βλακείες χαχαχαα

Επι τη ευκαιρία..έκατσα και διάβασα όλες τις 200σελ του thread...  Μάγκες ευχαριστώ που μοιραζόσαστε όλα αυτά  Πραγματικά είναι συγκινητικό να βλέπεις πόσος κόσμος γράφει και μοιράζεται και θέλει να βοηθήσει τους υπόλοιπους. Αν  δείτε το ιδιο συμβαινει σε τόσους άλλους τομείς.. Αυτοκίνητα..σπόρ...αρρώστιες...σε τόσα φόρουμ...  στο δια ταύτα όμως ο κόσμος γίνεται χειρότερος.. μεγαλύτερη πείνα ...μεγαλύτερη φτώχεια..τέλος πάντων ξέφυγα.

Αστε τον κόσμο να κριτικάρει το NC οι κακές γλώσσες πάντα υπάρχουν, όλοι ξέρουμε οτι αν είχαμε πολλά φράγκα θα παίρναμε ένα ελαφρύ ον-οφ με τρέιλορ..μια γρήγορη σφεντόνα... ένα παπί για το σουπερ μαρκετ... μια  Harley για route 66...μια scrabler  μια....μια..μια..  και άλλα τέτοια! 

E το NC τα κάνει λίγο απ όλα γι αυτο ζηλευουν!!

καλές βόλτες σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως παιδια ακομη θελω απαντηση από οποιον εχει για την πριζα . που την εβγαλε και αν την εβγαλε  στον αποθηκευτικο χωρο σε ποιο σημειο και αν μπαινει κρανος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως παιδια ακομη θελω απαντηση από οποιον εχει για την πριζα . που την εβγαλε και αν την εβγαλε  στον αποθηκευτικο χωρο σε ποιο σημειο και αν μπαινει κρανος

Εχω βάλει τη μπριζα,φυσικά όχι τη δικιά του αφού με ούτε τα μισά βρίσκεις after εξίσου καλή με ασφαλεια κ διακόπτη πανω στη φισα της μηχανής . Μιλάμε για μοντέλα 12-14.Μπήκε αριστερά κ σχετικά ψιλά όπως λέει κ η Honda . Επειδή όσο πιο ψιλά τόσο περισσότερο ανοίγει ο αποθηκευτικός χώρος,κ το κρανος μαζεύει (το μπροστινο μερος του κρανους επανω)δ υπάρχει πρόβλημα πχ για το agv t2 που έχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει συγκεκριμένο μαρκαρισμένο σημείο που τρυπάς με 30άρι ποτηροτρύπανο. Αν το καταλαβαίνω σωστά από τις οδηγίες είναι ψηλά στο πλάι αριστερά, και εσωτερικά πρέπει να είναι όπως εδώ αν έχει τρυπήσει by the book:

IMG_4775_zpsqejz1rhe.jpg

Αν για την συγκεκριμένη πρίζα υπάρχει και άλλο εναλλακτικό σημείο τοποθέτησης δεν το ξέρω μια και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.

Προφανώς και δεν μπορείς να τρυπήσεις παντού...

Τροποποιήθηκε από τον Ste7ios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει συγκεκριμένο μαρκαρισμένο σημείο που τρυπάς με 30άρι ποτηροτρύπανο. Αν το καταλαβαίνω σωστά από τις οδηγίες είναι ψηλά στο πλάι αριστερά, και εσωτερικά πρέπει να είναι όπως εδώ αν έχει τρυπήσει by the book:

IMG_4775_zpsqejz1rhe.jpg

Αν για την συγκεκριμένη πρίζα υπάρχει και άλλο εναλλακτικό σημείο τοποθέτησης δεν το ξέρω μια και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.

Προφανώς και δεν μπορείς να τρυπήσεις παντού...

Ο φιλος Nida το εχει βαλει στο σημειο που ειναι τα εργαλεια.Ουσιαστικα τρυπας το καπακι δηλαδη!Εμενα ειναι εκει που ειναι στη φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φιλος Nida το εχει βαλει στο σημειο που ειναι τα εργαλεια.Ουσιαστικα τρυπας το καπακι δηλαδη!Εμενα ειναι εκει που ειναι στη φωτο.

Μπαίνει και από την άλλη μεριά στο ίδιο ύψος. Αλλά και στο καπάκι της μπαταρίας μια χαρά είναι, και δεν τρυπάς και το κουτί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαίνει και από την άλλη μεριά στο ίδιο ύψος. Αλλά και στο καπάκι της μπαταρίας μια χαρά είναι, και δεν τρυπάς και το κουτί

κατ αρχην ευχαριστω , για το 16 η χοντα λεει πως μπαινει από την δεξια μερια. απλα προβληματιστηκα για το κρανος . μαλλον δεν θα παρω οποιο ρανος θελω αλλα να μπαινει και εκει μεσα

Τροποποιήθηκε από τον VF 750 sabre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ετσι απο εμπειρια σας, επειδη ετοιμαζομαι για αγορα του Shoei nxr, εχει καποιος γνωση για το συγκεκριμενο κρανος ?? 

Επισης ετσι απο μια λιγο πιο "εφηβικη" αναζητηση, το εχει στησει κανεις το καμαρι μας (NC)  με κανα DL 650???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ετσι απο εμπειρια σας, επειδη ετοιμαζομαι για αγορα του Shoei nxr, εχει καποιος γνωση για το συγκεκριμενο κρανος ?? 

Επισης ετσι απο μια λιγο πιο "εφηβικη" αναζητηση, το εχει στησει κανεις το καμαρι μας (NC)  με κανα DL 650???

Το DL είναι σαφώς πιο γρήγορο. Τώρα για το κράνος έχω το gt-air και είναι πολύ καλό. Είχα δοκιμάσει και το nxr. Έχει πιο στενή γραμμή από το gt-air. Βάλτο το στο κεφάλι σου για τουλάχιστον 15 λεπτά και μετά αποφάσισε.   

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ μια μερα που συνάντησα ενα DL στην εθνική για την δουλειά μου το έστησα στα φανάρια και τουλάχιστον στην εκκίνηση τον πήρα πεντακάθαρα!! Με ακολούθησε αρκετά απο πίσω αλλα μετά έκοψε ο φίλος!! Ήταν 50άρης τουλάχιστον βέβαια και ίσως φοβήθηκε και έκοψε!! Βέβαια μπορω να σας πω οτι μετα αισθάνθηκα λες και ειχα κάνα 1300 στα χέρια μου απο την ικανοποίηση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ μια μερα που συνάντησα ενα DL στην εθνική για την δουλειά μου το έστησα στα φανάρια και τουλάχιστον στην εκκίνηση τον πήρα πεντακάθαρα!! Με ακολούθησε αρκετά απο πίσω αλλα μετά έκοψε ο φίλος!! Ήταν 50άρης τουλάχιστον βέβαια και ίσως φοβήθηκε και έκοψε!! Βέβαια μπορω να σας πω οτι μετα αισθάνθηκα λες και ειχα κάνα 1300 στα χέρια μου απο την ικανοποίηση!!!

Εγω φιλε Γιαννη σημερα ειχα ενα DL διπλα μου και οπως ειπες και εσυ στην εκκινηση εφυγα αλλα μετα τον εβλεπα απο πισω !!!! Τωρα ισως να μην το εσπασα και εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά,επειδή δεν έχω ακόμα το βιβλιαράκι του 2016 δεν το έστειλε ο σάρακας,μπορείται να μου πείτε σε ποιό trip δείχνει την μέση κατανάλωση στο Α ή Β εκεί που λέει AVR,αν κάποιος φίλος έχει σε pdf το εγχειρίδιο αν μπορέσει ας μας το ποστάρει,ευχαριστώ πολύ,α και μια πληροφορία σήμερα το πρώι το βγάζω από το γκαράζ να πάω στην δουλειά παώ να βάλω πρώτη με το dct τίποτα δεν έδειχνε το καντράν δουλεύε η μηχανή κανονικά αλλά δεν έπαιρνε ταχύτητα,σβήνω ανοίγω τίποτα 2 φορές,γαμώτη τι έγινε;απλά δεν είχα μαζέψει όλο το στάντ και δεν έδινε εντολή να πάρει ταχύτητα,και τα έπαιξα πρωί-πρωί,καλούς δρόμους να έχουμε όλοι μας παιδιά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά,επειδή δεν έχω ακόμα το βιβλιαράκι του 2016 δεν το έστειλε ο σάρακας,μπορείται να μου πείτε σε ποιό trip δείχνει την μέση κατανάλωση στο Α ή Β εκεί που λέει AVR,αν κάποιος φίλος έχει σε pdf το εγχειρίδιο αν μπορέσει ας μας το ποστάρει,ευχαριστώ πολύ,α και μια πληροφορία σήμερα το πρώι το βγάζω από το γκαράζ να πάω στην δουλειά παώ να βάλω πρώτη με το dct τίποτα δεν έδειχνε το καντράν δουλεύε η μηχανή κανονικά αλλά δεν έπαιρνε ταχύτητα,σβήνω ανοίγω τίποτα 2 φορές,γαμώτη τι έγινε;απλά δεν είχα μαζέψει όλο το στάντ και δεν έδινε εντολή να πάρει ταχύτητα,και τα έπαιξα πρωί-πρωί,καλούς δρόμους να έχουμε όλοι μας παιδιά. 

www.honda-motorcycles.gr/images/models/nc_750x_2016/manual/manual_NC750X.pdf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ μια ερώτηση επί του μανιουαλ........

στα προηγούμενα nc είχε έλεγχο στις βαλβίδες στα 12000 στο τελευταίο μοντέλο του 2016 έχει στα 24000 σύμφωνα με το μανιουαλ

ξέρει κανείς γιατί  αραιώσανε τον έλεγχο? 

γενικά νομίζω από τεστ που έχω διαβάσει ότι είναι πιο γρήγορο το στρώμα....

o billy θα ξέρει να μας πει πιο καλά που είχε το στρώμα στην παρέα του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα προηγούμενα nc είχε έλεγχο στις βαλβίδες στα 12000 στο τελευταίο μοντέλο του 2016 έχει στα 24000 σύμφωνα με το μανιουαλ

Δόθηκε εντολή σε ολα 24000 χλμ.......εχει αναλυθεί σε προηγούμενες σελίδες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά δεν χρειάζεται συχνότερα. Η αρχική εκτίμηση ήταν πολύ συντηρητική και πρόσθετε ένα έξοδο που δεν χρειαζόταν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ελεγχος εγινε ανα 24000 γιατι εφαγαν κραξιμο λογικα ενω δε χρειαζοταν πραγματικα σε τοσα λιγα km.

Το Vstrom ειναι σαφως πιο γρηγορο απο τις μεσαιες και πανω,σε δοκιμαστικο ανοιγμα με τον φιλο μου απο 2ες χαμηλα του εφυγα 1,5 μηχανακι αλλα στην 4η ειχε προλαβει και ηταν στη ροδα μου,αν δεν ειχαμε στροφη μπροστα θα με ειχε περασει.Αυτο βεβαια οταν ειχα τα αλυσιδογραναζα με 45.000km πανω τους.Θα γινει επαναληπτικος και θα επανελθω!:biggrin:

Απο σταση αλλαζει το παιχνιδι μιας και παιζει ρολο ο οδηγος.Σε γενικες γραμμες παντως οπως αποδιδει το NC δεν υστερει σημαντικα απεναντι και σε πολυ δυνατοτερα μηχανακια.Αυτο συμβαινει λογω ροπης και κοντης κλιμακωσης, ''σπαει γρηγορα'' και ξεψυχαει μετα τα 160 που ειναι υπεραρκετα για πολη ή και για επαρχιακο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα