Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Για οσους δεν εχουν fb βαζω και εδω τη φωτο απο χθεσινο βιντεο στον χωματοδρομο Αγιος Γερμανος-Κρατερό

Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου...μέχρι να πετύχεις τσοπανόσκυλα στο βουνό...

13669448_10154283103104804_1575623971848

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σε ολους.Για οσους δεν εχουν fb βαζω και εδω τη φωτο απο χθεσινο βιντεο στον χωματοδρομο Αγιος Γερμανος-Κρατερό

Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου...μέχρι να πετύχεις τσοπανόσκυλα στο βουνό...

δωσε λινκ να το δουμε στο φατσεβουκ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δωσε λινκ να το δουμε στο φατσεβουκ?

δεν το εχω ανεβασει το βιντεο ακομα για τη φωτο ελεγα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω ρε φίλε... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να σου την πέσουν σκυλιά και να μην μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13669448_10154283103104804_1575623971848

Πρόσεχε ρε Billy,εμένα με έχει πάρει στο κυνήγι τσοπανόσκυλο με το cb-400 super four που είχα κάποτε και έκανα μεταβολή με ταχύτητα δίνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Hidef.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση? (Τσοπανοσκυλα)

Αρχικά περνάς αδιάφορα όσο μπορείς χωρίς να προκαλείς. Αν είναι σε αγέλη, κάποιο από αυτά θα είναι ο αρχηγός. Δεν θα ορμίσει κανένα αν δεν ορμίσει πρώτα ο αρχηγός.Αν τα πράγματα γίνουν ζόρικα, εντοπίζεις τον αρχηγό τους και τα βάζεις μαζί του προσπαθόντας να τον χτυπήσεις στα μπροστινά πόδια....  Γενικά μια καλή θέση αν χρειστείς να κατέβεις είναι να τοποθετήσεις την μηχανή ανάμεσα σε εσένα και αυτά.(Από συμβουλές τσομπάνη).

Έχω βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση με το ποδήλατο και κάπως έτσι ξέφυγα (βέβαια το ποδήλατο το κάνεις ότι θέλεις ενώ η μηχανή είναι στατική αλλά γενικά κάνεις οτι καλύτερο μπορείς με ότι βρείς εκείνη την στιγμή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση? (Τσοπανοσκυλα)

Το σταυρο σου!:tooth:

Αρχικά περνάς αδιάφορα όσο μπορείς χωρίς να προκαλείς. Αν είναι σε αγέλη, κάποιο από αυτά θα είναι ο αρχηγός. Δεν θα ορμίσει κανένα αν δεν ορμίσει πρώτα ο αρχηγός.Αν τα πράγματα γίνουν ζόρικα, εντοπίζεις τον αρχηγό τους και τα βάζεις μαζί του προσπαθόντας να τον χτυπήσεις στα μπροστινά πόδια....  Γενικά μια καλή θέση αν χρειστείς να κατέβεις είναι να τοποθετήσεις την μηχανή ανάμεσα σε εσένα και αυτά.(Από συμβουλές τσομπάνη).

Έχω βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση με το ποδήλατο και κάπως έτσι ξέφυγα (βέβαια το ποδήλατο το κάνεις ότι θέλεις ενώ η μηχανή είναι στατική αλλά γενικά κάνεις οτι καλύτερο μπορείς με ότι βρείς εκείνη την στιγμή)

Εγω περναγα με κλωτσιες αλλα καποια στιγμη μπηκα κατα λαθος μεσα στο μαντρι και σταματησα.Εκει δε με πλησιαζαν περισσοτερο παρα μονο γαυγιζαν κοντα μου ενω εγω τους φωναζα.Εχω και μαχαιρι μαζι μου για παν ενδεχομενο και θα τα πετσοκοψω αν χρειαστει.Θα ανεβασω το σχετικο βιντεακι συντομα.

Ετσι ειναι οι χωματοδρομοι παιδια δεν ειναι η πρωτη φορα που μου ορμανε,οποιος φοβαται τετοιες καταστασεις δεν πρεπει να μπαινει καν απο τετοιους δρομους.Ο φοβος λειτουργει πολυ αρνητικα,θελει ψυχραιμια και να εισαι ετοιμος για ολα.Τελος καλο ολα καλα παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά επιβραδύνοντας με το που κάνουν να σου την πέσουν έχω παρατηρήσει ότι αποσυντονίζονται οπότε έχοντας στοχεύσει κατάλληλα αφού πέρνω σωστή θέση επιβραδύντας, μπραφ και τον μπούλο πριν οργανωθούν πάλι....  δηλαδή όσο προχωράς σε κοζάρουν για να σου την πέσουν καθώς είσαι το θήραμα και υπολογίζουν τις κινήσεις τους ανάλογα με την ταχύτητα σου οπότε κόβοντας ταχύτητα μπερδεύονται και ανησυχούν μήπως αλλάξεις στάση να δώσεις μάχη αντί να είσαι σε φυγή οπότε έχεις λίγο χρόνο να σχεδιάσεις την μπραφυγή σου (αρκεί να έχεις τέτοια...) 

άμα πετύχετε κάνα κόπανο τσομπάνο να σας την πέφτει επίσης , θυμήστε του πόσο πάει το πρόστιμο για κάθε ατσίπωτο σκύλο (πρακτικά ούτε εμβόλια δεν τους κάνουν οι περισσότεροι): 300 η έλλειψη τσιπ, 300 η έλλειψη βιβλιαρίου υγείας για κάθε ζώο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πάμε να βάλουμε λίγο αναμετάδοση γιατί θα μας φάνε τα τσομπανόσκυλα (θα δείτε και τέτοια στα βίντεο και είδατε ήδη στην κατάβαση του Μπάρου)....:2funny:

Κατεύθυνση πλέον για το χωριό ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ .
Είμαστε στα Τζουμέρκα πια.

Η διαδρομή ΜΑΤΣΟΥΚΙ - ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ αποτυπώνεται στα δύο παρακάτω βίντεο  : 

Όπως σε όλη την Ελλάδα το Μηχανικό του ΕΣ έχει στήσει στα πλέον δύσβατα σημεία γέφυρες Μπέλευ που συνδέουν τα μικροχώρια μεταξύ τους. Δυστυχώς η πρόοδος ξεχνά την επαρχία και δη τα απομονωμένα χωριουδάκια αφού για τους ιθύνοντες δυστυχώς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και τα μέρη που αυτοί νομίζουν..... 38892453.gif 

Παρόλα αυτά όμως η ομορφιά είναι ομορφιά και δεν κρύβεται

WRPFhiGXetKddSQiyXxrbFZFUssw5q5dxulDlvid

8_44MFq_sJozKX_LwiCLJXAH3LQZ6Jmsvo7WOlMJ

kc-Aijyrh2WhlBWDyD4RcpcNc56SYn63VROPfrFH

lWCsWYi46aN-PQDRgION8JZNg0fjODl0IBCnEhNK

WK3Rfqj7l8blWgLr6m7gQ3nPtKMZcfi7o7Y9gBIU

RElFBLTLdU40Unddl6gKK1xziecX3FrmMvAyNoYq

tpEBhD9BCuCpi04PMLupypN_uqQj5t6rFJTshTi9

zO1KTnJU3el67ogY0EBnIIsCFbzx5cuUOIpqLGmC

_dDCcTn8jkulbi5Smks3BXwv97dj4DXNudiAtoHJ

vHzTqBUS3wJZfdoRlySafk4aaut8J6qJJlzHJPGY

Fr4sP93Gk9_XXvSH4FWvaQA2QFz_oaBtvsXsTzWS

pqiKTaQfas2hQf1cM9XH3r7bYqqA-KMuTUF1Shwr

Άφιξη στους 

e5Kj9javGzd4Ehg6viwhTwyxwEK3ejsshHFM2vtw

di0fZcg7XuYvXC6YFAWluRwBI8A2fDWIYOQMKqQe

w2L3K71PZKiXkt7b5jYUUVWGAH0t0LmhQnBIP5qw

TGhQLnariNaYEb_Rs8Osa4nje94gbZxiB7tqlbLF

ltjGOyl2xHKkJ8Z1cbx1shWuGP_STGdawn6cdh4K

Η γύρω περιοχή του σημείου στάσεως 

Kg15D_4HtmiaDiJDCSTm65u8Ht8xY_y7SyH9WOks

IJ9TcjCEerNkUpvn2nOBpi-rHpLW_SCxoUDiQkda

joGwnfVLtpQDnBpkgkYMbjPguSsB2YmDo42zWi9Z

dDf7RtEEJ_kYEttXbdpfzP8KxoqeIDXOApvFEiLl

3fOMFEXQCncw9KGHPeC-_QL-yw8SQT_RHX3Sd6Rg

VGb2P1DcH1CRdKKHr7f37LvO5OVvDEaPVnd4cGsO

gz7F0kVuR5es5l0WbpkCkXUhKjsLwFL9BQ0mz2qi

zJW8mj4GGL3Db19RnVXJcnM2ju7MyV1U_BQF2qWz

Πίνουμε και μπόλικο δροσερό νεράκι

eghfhf5egwdK21pciypNc7hb0nbfiL_s9pxI-UXy

Και άμα λάχει την πέφτουμε και λιγάκι 

GcSvFlOOFDacwK7VC7xrEtb4_4PcXI22UMpc9LVN

Φωτό από Fzman (όσο εγώ την έπεφτα; ντε....:2funny:) : 

DSCN0665.jpg

DSCN0670.jpg

DSCN0673.jpg

DSCN0675.jpg

DSCN0676.jpg

DSCN0678.jpg

DSCN0681.jpg

DSCN0685.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 12,45 το επιμαχο σκηνικο με τα σκυλακια!:grin:

Η διαδρομη ειναι αυτη https://goo.gl/maps/nMiCwEbJetm

Μαζι με ολες τις καθυστερησεις χρειαστηκα περιπου οση ωρα λεει το google για να διανυσω 24km.Ο χωματοδρομος σε καποια σημεια ειναι βατος και παω μεχρι και με 80,υπαρχουν ομως και ζορικα σημεια τα οποια περναω με προσοχη,ειδικα προς το τελος που εχει καταβαση με σαρες.Γενικα απο τις ζορικες διαδρομες απο ολες τις αποψεις!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 12,45 το επιμαχο σκηνικο με τα σκυλακια!:grin:

Η διαδρομη ειναι αυτη https://goo.gl/maps/nMiCwEbJetm

Μαζι με ολες τις καθυστερησεις χρειαστηκα περιπου οση ωρα λεει το google για να διανυσω 24km.Ο χωματοδρομος σε καποια σημεια ειναι βατος και παω μεχρι και με 80,υπαρχουν ομως και ζορικα σημεια τα οποια περναω με προσοχη,ειδικα προς το τελος που εχει καταβαση με σαρες.Γενικα απο τις ζορικες διαδρομες απο ολες τις αποψεις!:tooth:

Billy το εχεις τερματισει...Παραβιαζεις βασικους κανονες που μπορει να σου στοιχισουν.

1.Στο βουνο ποτέ μονος

2.Στο χώμα ποτέ μονος

Προς το παρον εισαι τυχερος ,γιατι τα σκυλια ειχαν μαζι τον βοσκο , αλλιώς θα σε ειχαν ξεσκίσει και ο Αλβανός βοσκός θα πεταγε το κουφάρι σου στον πρώτο γκρεμό...

1.Το μοτορι που εχεις ΔΕΝ κανει για χώμα ,αν θέλεις χώμα φτιαξτο με τα αναλογα λαστιχα και αμορτισερ,αλλιως συντομα θα σαβουριαστεις χώρις να το καταλάβεις

2.Οταν κανεις 1.000 χλμ την ημερα η κουραση στην επιστροφη σου μειώνει επικινδυνα τα αντανακλαστικά,οσο και νέος να είσαι.

Τα περισσότερα ταξίδια μου τα εχω κανει μονος και εχω κινδυνευσει αρκετες φορες και μάλιστα σε εποχες που ο βασικος μοτοσυκλετιστικος εξοπλισμός ηταν ανύπαρκτος.Καποιοι της ηλικιας μου...θελει ο Θεος και ζουμε ...Μην κανεις τα ίδια λάθη. Και επειδη ποστάρεις τα ταξίδια σου να ξέρεις οτι τα διαβαζουν και πιτσιρικάδες που μπορει να δοκιμασουν να κάνουν τα ιδια αλλα πολύ φοβάμαι με ασχημα αποτελέσματα...

Συγνώμη για τις συμβουλες αλλα το κανω απο ενδιαφέρον.Ξερω οτι αυτους τους βασικους κανονες τους ξέρεις απλα ...ξεχνάς να τους εφαρμόσεις

Μάθε απο τα λάθη των άλλων...δεν θα ζήσεις αρκετά για να τα κάνεις όλα εσυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε @Left & Woody θα σου απαντήσω μιας και γνωρίζω τον Βασίλη και πιστεύω θα συμφωνήσει και αυτός μαζί μου.

Όλα ωραία και καλά αυτά που λες και συμφωνώ. Είναι πιο επικίνδυνο να πηγαίνεις μόνος και στο βουνό και στο χώμα. 

Τι κάνεις όμως αν δεν γίνεται διαφορετικά? Είτε γιατί δεν έχεις παρέα να πάτε μαζί είτε βρε αδερφέ στην τελική σου αρέσει η μοναχικότητα. Είναι προτιμότερο να χαραμίσεις το 1 ρεπό που έχεις την βδομάδα σπίτι σου? Όταν γεράσεις τι θα έχεις να θυμάσαι?

Λες ότι και εσύ τα περισσότερα ταξίδια τα έχεις κάνει μόνος σου. Άρα με την λογική σου αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω δεν θα τα έκανες επειδή δεν θα είχες παρέα. Θα το έκανες όμως?

Το NC όπως και τα περισσότερα μηχανάκια κάθε είδους μια χαρά τα καταφέρνουν στο χώμα αν θέλεις απλά να το διασχίσεις. Δεν έχω δει πουθενά τον Βασίλη να το παίζει εντουράς με το ασφάλτινο λάστιχο, ξέρει που τον παίρνει να ανοίξει λίγο παραπάνω.

Ρίσκο υπάρχει και πάντα θα υπάρχει σε ότι κάνουμε. Το θέμα είναι ποιος και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να το πάρει έτσι ώστε αυτό που κάνει να τον γεμίζει. Σε μια κοινωνία όπου πασχίζουμε καθημερινά οικονομικά, ηθικά κλπ δεν είναι εύκολο να βρεις κάτι που σε γεμίζει. Και κατά την γνώμη μου όταν το βρεις αξίζει όλα τα ρίσκα του κόσμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε @Left & Woody θα σου απαντήσω μιας και γνωρίζω τον Βασίλη και πιστεύω θα συμφωνήσει και αυτός μαζί μου.

Όλα ωραία και καλά αυτά που λες και συμφωνώ. Είναι πιο επικίνδυνο να πηγαίνεις μόνος και στο βουνό και στο χώμα. 

Τι κάνεις όμως αν δεν γίνεται διαφορετικά? Είτε γιατί δεν έχεις παρέα να πάτε μαζί είτε βρε αδερφέ στην τελική σου αρέσει η μοναχικότητα. Είναι προτιμότερο να χαραμίσεις το 1 ρεπό που έχεις την βδομάδα σπίτι σου? Όταν γεράσεις τι θα έχεις να θυμάσαι?

Λες ότι και εσύ τα περισσότερα ταξίδια τα έχεις κάνει μόνος σου. Άρα με την λογική σου αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω δεν θα τα έκανες επειδή δεν θα είχες παρέα. Θα το έκανες όμως?

Το NC όπως και τα περισσότερα μηχανάκια κάθε είδους μια χαρά τα καταφέρνουν στο χώμα αν θέλεις απλά να το διασχίσεις. Δεν έχω δει πουθενά τον Βασίλη να το παίζει εντουράς με το ασφάλτινο λάστιχο, ξέρει που τον παίρνει να ανοίξει λίγο παραπάνω.

Ρίσκο υπάρχει και πάντα θα υπάρχει σε ότι κάνουμε. Το θέμα είναι ποιος και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να το πάρει έτσι ώστε αυτό που κάνει να τον γεμίζει. Σε μια κοινωνία όπου πασχίζουμε καθημερινά οικονομικά, ηθικά κλπ δεν είναι εύκολο να βρεις κάτι που σε γεμίζει. Και κατά την γνώμη μου όταν το βρεις αξίζει όλα τα ρίσκα του κόσμου.

Ειναι σωστά τα διλημματα και τα ερωτηματα που βάζεις .Ακομα αρκετες φορες ταξιδευω μονος γιατι μου αρέσει ,αλλα δεν το τερματίζω επικινδυνα....Οταν ταξιδευεις μονος πρεπει να μαθεις να κανεις και εκπτώσεις στα θέλω σου.

Στο ερώτημα Όταν γεράσεις τι θα έχεις να θυμάσαι? απαντας μονος σου.. με την λεξη γερασεις .Φροντιστε λοιπον να μπορέσετε να γεράσετε...

Καλα ταξιδια και να μην κοιμοσαστε μονοι στις κορυφές....

Υ.Γ Για τα αρκουδοσκυλα παρτε μια συσκευη με υπερηχους κανει δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιάσαμε πολύ φιλοσοφική κουβέντα και είναι δύσκολο μέσα από φόρουμ! Θα χαρώ να τα αναλύσουμε από κοντά αν και όταν βολέψει! :cheers:

Οι συσκευές αυτές κάνουν όντως δουλειά? Δοκιμασμένο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιάσαμε πολύ φιλοσοφική κουβέντα και είναι δύσκολο μέσα από φόρουμ! Θα χαρώ να τα αναλύσουμε από κοντά αν και όταν βολέψει! :cheers:

Οι συσκευές αυτές κάνουν όντως δουλειά? Δοκιμασμένο?

Δοκιμασμενο...δεν πιανει μονο εαν το σκυλι ειναι...κουφό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Billy το εχεις τερματισει...Παραβιαζεις βασικους κανονες που μπορει να σου στοιχισουν.

1.Στο βουνο ποτέ μονος

2.Στο χώμα ποτέ μονος

Προς το παρον εισαι τυχερος ,γιατι τα σκυλια ειχαν μαζι τον βοσκο , αλλιώς θα σε ειχαν ξεσκίσει και ο Αλβανός βοσκός θα πεταγε το κουφάρι σου στον πρώτο γκρεμό...

1.Το μοτορι που εχεις ΔΕΝ κανει για χώμα ,αν θέλεις χώμα φτιαξτο με τα αναλογα λαστιχα και αμορτισερ,αλλιως συντομα θα σαβουριαστεις χώρις να το καταλάβεις

2.Οταν κανεις 1.000 χλμ την ημερα η κουραση στην επιστροφη σου μειώνει επικινδυνα τα αντανακλαστικά,οσο και νέος να είσαι.

Τα περισσότερα ταξίδια μου τα εχω κανει μονος και εχω κινδυνευσει αρκετες φορες και μάλιστα σε εποχες που ο βασικος μοτοσυκλετιστικος εξοπλισμός ηταν ανύπαρκτος.Καποιοι της ηλικιας μου...θελει ο Θεος και ζουμε ...Μην κανεις τα ίδια λάθη. Και επειδη ποστάρεις τα ταξίδια σου να ξέρεις οτι τα διαβαζουν και πιτσιρικάδες που μπορει να δοκιμασουν να κάνουν τα ιδια αλλα πολύ φοβάμαι με ασχημα αποτελέσματα...

Συγνώμη για τις συμβουλες αλλα το κανω απο ενδιαφέρον.Ξερω οτι αυτους τους βασικους κανονες τους ξέρεις απλα ...ξεχνάς να τους εφαρμόσεις

Μάθε απο τα λάθη των άλλων...δεν θα ζήσεις αρκετά για να τα κάνεις όλα εσυ

Εκτιμω το γεγονος οτι τα γραφεις απο ενδιαφερον και μιας και εχουμε πιει και καφε παρεα ,ειμαι σιγουρος για αυτο.:cheers:

Ομως δε συμφωνω και θα απαντησω

Στο 1 και 2 ταυτιζομαι απολυτα με τον Kpapageo και σε αυτο δεν υπαρχει επιστροφη.Αν περιμενα ποτε θα κατσει 2 μερο ή 3 μερο ή παρεα για να κανω αυτα που εχω κανει δε θα ειχα κανει τιποτα,ειναι βεβαιο αυτο.

Δεν ειμαι καθολου τυχερος και φυσικα ο βοσκος δεν επαιξε κανενα ρολο οπως φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο.Εχω απομακρυνθει απο αυτον και εχω μπει κατα λαθος μεσα στο μαντρι,παρολαυτα δεν πλησιαζουν γιατι και αυτα φοβουνται.

1)το μοτορι που εχω μια χαρα κανει για τη χρηση που κανω,ειναι χαμηλο μανιτζεβελο και αν πεσει το σηκωνω ευκολα μονος μου.Στο καναλι μου εχω ηδη περισσοτερα χωματινα km απο πολλους με χωματινα.Ψαξτο λιγο.Στην πραξη φαινεται αν περναει χωματοδρομους οχι στη θεωρια,και στην πραξη το εχω αποδειξει οτι μια χαρα κανει τη δουλεια του,δηλαδη οποιαδηποτε χωματινη διελευση σε  ολη την Ελλαδα

2)Τα 1000km ειναι πολλα αλλα απο ενα σημειο και μετα ο εγκεφαλος και το σωμα προπονουνται και αντεχουν.Και πιστεψε με τον καιρο δεν εχω καμια σχεση με την πρωτη 1000αρα βολτα που εκανα πριν 9 χρονια.Αυτο ομως πρεπει να το κανεις συστηματικα για να το καταφερεις.Αυτο που για καποιους ειναι κουραστικο για εμενα ειναι παιχνιδι,οπως ακριβως βλεπει ενας αθλητης εναν ερασιτεχνη πανω στο αθλημα που προπονειται συνεχεια.

Οσο για τους πιτσιρικαδες μη φοβασαι για το αν θα προσπαθησουν να με αντιγραψουν,δεν προκειται γιατι το σπορ που κανω ειναι πολυ ακριβο και δεν προσφερει το πουλ μουρ της καφετεριας και της μαγκιας στην Επιδαυρο και στο Σουνιο.

Να φοβασαι αυτους που θα παρουν Supersport χωρις να γνωριζουν(αντιγραφοντας τους φιλους ή διαφορα βιντεο στο νετ),ή αυτους που θα καβαλανε χωρις εξοπλισμο γιατι αυτοι εχουν ψευδαισθηση ασφαλειας οχι εγω που εχω 2 σοβαρα τροχαια στο ενεργητικο μου.Τα οποια τροχαια εγιναν πριν μαθω απο τα λαθη των αλλων...:winking:

O τσομπάνος με την γκλίτσα στο 13.00 να σε κοπανήσει ήθελε?

Οχι ρε τα σκυλια βαραγε!:tooth:

Τροποποιήθηκε από τον billy84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτιμω το γεγονος οτι τα γραφεις απο ενδιαφερον και μιας και εχουμε πιει και καφε παρεα ,ειμαι σιγουρος για αυτο.:cheers:

Ομως δε συμφωνω και θα απαντησω

Στο 1 και 2 ταυτιζομαι απολυτα με τον Kpapageo και σε αυτο δεν υπαρχει επιστροφη.Αν περιμενα ποτε θα κατσει 2 μερο ή 3 μερο ή παρεα για να κανω αυτα που εχω κανει δε θα ειχα κανει τιποτα,ειναι βεβαιο αυτο.

Δεν ειμαι καθολου τυχερος και φυσικα ο βοσκος δεν επαιξε κανενα ρολο οπως φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο.Εχω απομακρυνθει απο αυτον και εχω μπει κατα λαθος μεσα στο μαντρι,παρολαυτα δεν πλησιαζουν γιατι και αυτα φοβουνται.

1)το μοτορι που εχω μια χαρα κανει για τη χρηση που κανω,ειναι χαμηλο μανιτζεβελο και αν πεσει το σηκωνω ευκολα μονος μου.Στο καναλι μου εχω ηδη περισσοτερα χωματινα km απο πολλους με χωματινα.Ψαξτο λιγο.Στην πραξη φαινεται αν περναει χωματοδρομους οχι στη θεωρια,και στην πραξη το εχω αποδειξει οτι μια χαρα κανει τη δουλεια του,δηλαδη οποιαδηποτε χωματινη διελευση σε  ολη την Ελλαδα

2)Τα 1000km ειναι πολλα αλλα απο ενα σημειο και μετα ο εγκεφαλος και το σωμα προπονουνται και αντεχουν.Και πιστεψε με τον καιρο δεν εχω καμια σχεση με την πρωτη 1000αρα βολτα που εκανα πριν 9 χρονια.Αυτο ομως πρεπει να το κανεις συστηματικα για να το καταφερεις.Αυτο που για καποιους ειναι κουραστικο για εμενα ειναι παιχνιδι,οπως ακριβως βλεπει ενας αθλητης εναν ερασιτεχνη πανω στο αθλημα που προπονειται συνεχεια.

Οσο για τους πιτσιρικαδες μη φοβασαι για το αν θα προσπαθησουν να με αντιγραψουν,δεν προκειται γιατι το σπορ που κανω ειναι πολυ ακριβο και δεν προσφερει το πουλ μουρ της καφετεριας και της μαγκιας στην Επιδαυρο και στο Σουνιο.

Να φοβασαι αυτους που θα παρουν Supersport χωρις να γνωριζουν(αντιγραφοντας τους φιλους ή διαφορα βιντεο στο νετ),ή αυτους που θα καβαλανε χωρις εξοπλισμο γιατι αυτοι εχουν ψευδαισθηση ασφαλειας οχι εγω που εχω 2 σοβαρα τροχαια στο ενεργητικο μου.

Οχι ρε τα σκυλια βαραγε!:tooth:

Τεσπα να ειστε καλα να ταξιδευετε ,και καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντά.

Παντως να ξέρεις οτι κάνεις λαθος, το μοτορι ετσι οπως ειναι στημενο δεν κανει για τους χωματοδρομους της Ελλαδας μονο για καμια φλαταδουρα.Οσο για το αν σου πεσει...το σηκωνεις αν εισαι ΟΚ ..Με στραμπουληγμενο ή σπασμενο ποδι σε χωμα που περνανε μονο αλεπουδες δεν σηκωνεις ουτε ....παπΊ.

Καλο καλοκαιρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεσπα να ειστε καλα να ταξιδευετε ,και καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντά.

Παντως να ξέρεις οτι κάνεις λαθος, το μοτορι ετσι οπως ειναι στημενο δεν κανει για τους χωματοδρομους της Ελλαδας μονο για καμια φλαταδουρα.Οσο για το αν σου πεσει...το σηκωνεις αν εισαι ΟΚ ..Με στραμπουληγμενο ή σπασμενο ποδι σε χωμα που περνανε μονο αλεπουδες δεν σηκωνεις ουτε ....παπΊ.

Καλο καλοκαιρι

Στατιστικα οι πιθανοτητες να σπασω το ποδι μου ειναι μεχρι να φτασω εκει οχι στα 20km χωματοδρομου στον οποιο παω με 15km την ωρα.Ακομα καλυτερα η στατιστικη λεει οτι το ποδι μου θα το σπασω μεσα στην Αθηνα.Οπως και εχει γινει και συμβαινει στους περισσοτερους.Η στατιστικη αυτο λεει,τωρα αν τυχει πανω στο βουνο...ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε,διαλεξαμε επικινδυνο σπορ.Θα μπορουσαμε να ανεβουμε με τζηπακι,δε θα περναγαμε το ιδιο καλα ομως.

Εσυ πρεπει να μαθεις οτι κανεις λαθος φιλε μου οχι εγω,εγω μπορω να αποδειξω οτι το μηχανακι κανει τη δουλεια του ακομη και σε δυσκολα σημεια.Μιλαω ομως για διελευση οχι για γρηγορη οδηγηση στο χωμα.

Το αποδεικνυω στην πραξη https://www.youtube.com/user/billy84000 μιας και στο καναλι μου υπαρχουν αμετρητα βιντεο απο χωματοδρομους σε ολη την Ελλαδα.

Το θεμα ειναι αν εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι το μηχανακι δε μπορει να κανει οτι κανω.Το βαρος της αποδειξης βαραινει εσενα οχι εμενα.

Καλο καλοκαιρι!!!:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει τα δίκια του ο Λεφτ και έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, απλά το σκυλί έχετε υπόψη σας ότι : 

1.Μυρίζει ΤΟΝ ΦΟΒΟ και αν δεν φοβάστε δεν έχετε συνήθως θέμα ΕΚΤΟΣ ..

2.Προστατεύει - φυλάει οπότε εκτός αν παραβιάσετε τον χώρο που φυλάει και θα κάνει τη δουλειά του...περιμένετε λίγο τον τσομπάνη και πείτε να τα μαζέψει και θα τα μαζέψει.

3.Η συσκευή κάνει δουλειά με τους υπερήχους και είναι καλή όταν πάτε μόνοι σας.

Το μοναχικός τώρα μιας και έχω και δυσάρεστο παράδειγμα, ούτε στον Παράδεισο αλλά και εγώ το κάνω οπότε τι να πω και τι να συμβουλέψω και σαν δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν...... :tooth: εκράτει ? Οποτε θα πω μόνο ότι καλό είναι νάμαστε παρεούλα με κάποιο σύντροχο φίλο αλλά άμα δεν γίνεται..<<όποιου του μέλλει να πνιγεί......ποτέ του δεν πεθαίνει>>.

Τα του μοτό το τι κάνει στο χώμα κλπ δεν τα ξέρω (δε γουστάρω και το χώμα να πω την αμαρτία μου) οπότε δεν έχω άποψη αλλά από τις δεκάδες βίντεο πούχω δει αδερφέ Λευτέρη κάνεις τεράστιο λάθος, τον έχω δει να πηγαίνει εκεί που καθαρόαιμα θα ψαρώνανε και θα σπάγανε και δεν το υπερασπίζομαι γιατί τόχω αλλά γιατί τάχω δει στα βίντεο του Βασίλη μιας και τάχω δει όλα εφόσον έχω χρόνο και μου αρέσει.

Υ.Γ. Λεφτ θέλεις βόλτα και δεν το ξέρεις..το Σάββατο........:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει τα δίκια του ο Λεφτ και έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, απλά το σκυλί έχετε υπόψη σας ότι : 

2.Προστατεύει - φυλάει οπότε εκτός αν παραβιάσετε τον χώρο που φυλάει και θα κάνει τη δουλειά του...περιμένετε λίγο τον τσομπάνη και πείτε να τα μαζέψει και θα τα μαζέψει.

Το μοναχικός τώρα μιας και έχω και δυσάρεστο παράδειγμα, ούτε στον Παράδεισο αλλά και εγώ το κάνω οπότε τι να πω και τι να συμβουλέψω και σαν δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν...... :tooth: εκράτει ? Οποτε θα πω μόνο ότι καλό είναι νάμαστε παρεούλα με κάποιο σύντροχο φίλο αλλά άμα δεν γίνεται..<<όποιου του μέλλει να πνιγεί......ποτέ του δεν πεθαίνει>>.

Τα του μοτό το τι κάνει στο χώμα κλπ δεν τα ξέρω (δε γουστάρω και το χώμα να πω την αμαρτία μου) οπότε δεν έχω άποψη αλλά από τις δεκάδες βίντεο πούχω δει αδερφέ Λευτέρη κάνεις τεράστιο λάθος, τον έχω δει να πηγαίνει εκεί που καθαρόαιμα θα ψαρώνανε και θα σπάγανε και δεν το υπερασπίζομαι γιατί τόχω αλλά γιατί τάχω δει στα βίντεο του Βασίλη μιας και τάχω δει όλα εφόσον έχω χρόνο και μου αρέσει.

Βολτα θελω Σαββα αλλα εχω δουλεια το Σαββατο

Βολτα θελω Σαββα αλλα εχω δουλεια το Σαββατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα