billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 ρε billy είσαι φοβερός!!!!!και εγώ ήμουνα καρδίτσα για πάσχα!!να μην έχω το nc να σε ακολουθήσω μέχρι....................................κάνα καφενείο κάτω από το χαλίκι για κάνα τσίπουρο πριν τ αρνίπλάκα πλάκα πόσο το έκανες πήγαινε έλα μαζί με την ανάβαση? και ειναι πανεμορφο το χαλικι αξιζε για τσιπουρακι! 2 ωρες ηταν η αναβαση πηγαινε ελα για 22 km χωματοδρομου,ενδεικτικο της τρομερης δυσκολιας του.Κανα μισαωρο περιπου χρειαστηκα μεχρι τη λιμνη και 45 λεπτα μεχρι την κορυφη.Και αλλα τοσα μεχρι το μηχανακι.Εγω εμενα Τρικαλα,περιπου 1ωρα και 15 λεπτα μακρια.Τελικα λογω επικειμενης κακοκαιριας γυρισα την ιδια μερα στην Αθηνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 παιδια θαξαναβρεθειτε το σ κ ? ρωταω γιατι δεν εχω για καποιους λογους facebook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 ρε billy είσαι φοβερός!!!!!και εγώ ήμουνα καρδίτσα για πάσχα!!να μην έχω το nc να σε ακολουθήσω μέχρι....................................κάνα καφενείο κάτω από το χαλίκι για κάνα τσίπουρο πριν τ αρνίπλάκα πλάκα πόσο το έκανες πήγαινε έλα μαζί με την ανάβαση?και εγώ εκεί θα ήμουν στο καφενέ ομελέτα τσιπουρακι ....και θα σε περιμέναμε να μας πεις πως ειναι επάνω στο τριγωνομετρικο....Επειδή τον ξέρω το δρόμο (ο θεός τον κάνει δρόμο μονοπάτι με νεροφαγώματα) μάλλον φωτομοντάζ ειναι η μηχανή αυτή ....εκεί πάνω Εκεί που σταματά η λογικη ξεκινα η ζωή...αλλωστε ποιος θα σηκωνοταν Κυριακη χαραματα μετα απο 3 πιατα μαγειριτσα το βραδυ και μολις 5 ωρες υπνο για να ανεβει σε μια βουνοκορφη? Και ομως ολες τις στιγμες ανεβαινοντας ενιωθα ενα κομματι σιδερο,η ψυχολογικη ντοπα ειναι το παν.Η καυλα για να πετυχεις εναν δυσκολο στοχο. Εδω στο Χαλίκι Ασπροποταμου οπου και ξεκινα η ζορικη αναβαση για τη δρακολιμνη Βερλιγκα Περνωντας τα τελευταια δεντρα ξεκινα το αλπικο κομματι http://www.aspropotamos.org/haliki.htm........................................................................οκ για να καταλαβαίνουμε που το ανέβασε..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Ψάχνοντας τον κατάλογο της AFAM για το NC700XD (Chain: 520 / 112 links, Drive Sprocket: 16T, Driven Sprocket: 39T) δίνει τα εξής:Αλυσίδα: A520XMR2 (112 links)Γρανάζι εμπρός: 20617-16Γρανάζι πίσω: 10627-39Ή σαν kit: 01075101 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 παιδια θαξαναβρεθειτε το σ κ ? ρωταω γιατι δεν εχω για καποιους λογους facebookΔεν εχουμε κανονισει κατι ακομη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Χρόνια πολλά! Επιστροφή.Στο αμερικάνικο forum κάποιος προτείνει αυτό: http://www.nippynormans.com/f650stf650csf650gsf650-dakar/fuzeblock-switchable-fuse-panel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Εβαλα σήμερα και το hugger της Rossocromo να γλιτώνει τα βρωμόνερα όσο μπορεί το αμορτισέρ και τα κάγκελα της givi. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Αγρατζουνιστα να ειναι τα καγκελα!Δειχνουν οτι προστατευουν καλά,εξεχουν αρκετα!Και το Hugger ομορφο και διακριτικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 @jimeta Τις ξύστρες των κάγκελων βάλ'τες (αν τις παίρνει) στο κάτω μέρος, εκείνο είναι που θα βρει πρώτο σε περίπτωση πτώσης. Είναι λίγο ηλίθια η givi σε αυτόν τον τομέα, την έχω πατήσει και εγώ και ακόμα ένας έτσι σε διαφορετικά μηχανάκια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Σας ευχαριστώ πολύ φίλε billy και Kpapageo,για τις ξύστρες θα ληφθεί υπόψιν να τις βάλω στο κάτω μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Δοκίμασα να βάλω την ξύστρα στο κάτω μέρος και είδα ότο την έπαιρνε οριακά,όταν πήγα να βιδώσω τα δύο κομμάτια της ξύστρας άφηνε λίγο κενό γιατί άρχιζε και κουρμπάριζε το σίδερο και φοβήθηκα μην χαλάσω τις στροφές αν το ζόριζα για να βιδώσουν τα δύο κομμάτια,αν η ξύστρα ήταν έστω και μισό πόντο πιο κοντή σε μήκος δεν θα υπήχε πρόβλημα,λογικά πρέπει να έχει η givi και πιο μικρές ξύστρες στα αξεσουάρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Δοκίμασα να βάλω την ξύστρα στο κάτω μέρος και είδα ότο την έπαιρνε οριακά,όταν πήγα να βιδώσω τα δύο κομμάτια της ξύστρας άφηνε λίγο κενό γιατί άρχιζε και κουρμπάριζε το σίδερο και φοβήθηκα μην χαλάσω τις στροφές αν το ζόριζα για να βιδώσουν τα δύο κομμάτια,αν η ξύστρα ήταν έστω και μισό πόντο πιο κοντή σε μήκος δεν θα υπήχε πρόβλημα,λογικά πρέπει να έχει η givi και πιο μικρές ξύστρες στα αξεσουάρ.Δυστυχως φιλε μου. Επειδη εγω ειμαι ο ακομα ενας που λεει ο kpapageo, δεν βγαζει αλλες. Αυτες ειναι. Η givi τον παιζει ανελεητα σε κατι τετοια. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω στο cb. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Δυστυχως φιλε μου. Επειδη εγω ειμαι ο ακομα ενας που λεει ο kpapageo, δεν βγαζει αλλες. Αυτες ειναι. Η givi τον παιζει ανελεητα σε κατι τετοια. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω στο cb.Σκεφτόμουν να φάω με το dremel λίγο από την μια μεριά ,αλλά λέω άσε μην μου μείνει τίποτα στο χέρι μήπως και χάσει την αντοχή του το πλαστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Σκεφτόμουν να φάω με το dremel λίγο από την μια μεριά ,αλλά λέω άσε μην μου μείνει τίποτα στο χέρι μήπως και χάσει την αντοχή του το πλαστικό.Αν θες να πειραματιστεις να ξερεις οτι οι καινουριες βγαινουν μονο σε ζευγαρι και εχουν 8€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Σκεφτόμουν να φάω με το dremel λίγο από την μια μεριά ,αλλά λέω άσε μην μου μείνει τίποτα στο χέρι μήπως και χάσει την αντοχή του το πλαστικό.Πες και μια ενδεικτικη τιμη για τα καγκελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Και για τα κάγκελα και για το φτεράκι...φίλε μου αν είναι δυνατόν και απο πού . Πες και μια ενδεικτικη τιμη για τα καγκελα!115 τάχω βρει εγώ με ένα γρήγορο ψάξιμο Μπίλυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 λοπον παιδια αν και δεν εχω facebook και κινητο με καμερα να ανεβασω στο ιντερνετ σας ενημερωνω άλλη μια nc 750 και σε μπλε 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Πες και μια ενδεικτικη τιμη για τα καγκελα! Kάγκελα και hunger 200 ευρώ με μια έκπτωση από την χόντα Νέα Μάκρης. λοπον παιδια αν και δεν εχω facebook και κινητο με καμερα να ανεβασω στο ιντερνετ σας ενημερωνω άλλη μια nc 750 και σε μπλεΚαλορίζικη και καλούς δρόμους να έχεις φίλε μου και πάντα όρθιος. Και μια πληροφορία παιδιά NC ότι υπάρχει διαθέσιμο γιατi η Honda έκλεισε το εργοστάσιο λόγω των σεισμών και η παραγωγή πηγαίνει για τον Οκτώβριο για να μεταγκατεσταθεί το εργοστάσιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 λοπον παιδια αν και δεν εχω facebook και κινητο με καμερα να ανεβασω στο ιντερνετ σας ενημερωνω άλλη μια nc 750 και σε μπλεΚαλοτάξιδος, πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Εβαλα σήμερα και το hugger της Rossocromo να γλιτώνει τα βρωμόνερα όσο μπορεί το αμορτισέρ και τα κάγκελα της givi. Το πίσω hugger δυστυχώς δεν θα σε γλιτώσει από πολλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 λοπον παιδια αν και δεν εχω facebook και κινητο με καμερα να ανεβασω στο ιντερνετ σας ενημερωνω άλλη μια nc 750 και σε μπλεΦοβερό χρώμα....να την χαρεις και καλοτάξιδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Το επιβεβαιώνω και εγώ... Κόβει αλλά όχι τα πάντα.Ο ανακλαστήρας κάτω ήρθε μαμά ή τον έβαλες εσύ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Το επιβεβαιώνω και εγώ... Κόβει αλλά όχι τα πάντα.Ο ανακλαστήρας κάτω ήρθε μαμά ή τον έβαλες εσύ;Οτι μπορεί να κόψει θα είναι καλό από το να τα τρώει στην μάπα κατευθείαν πιστεύω,ο ανακλαστήρες είναι από την μαμά έτσι ήρθε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Καλορίζικες, καλοτάξιδες, άπεφτες και αγρατζούνιστες οι κούκλες παιδιά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Καλοτάξιδο Σας ευχαριστώ πολύ φίλε billy και Kpapageo,για τις ξύστρες θα ληφθεί υπόψιν να τις βάλω στο κάτω μέρος. Μπράβο.Όπως πάμε μας βλέπω για πανελλήνια συνάντηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες