innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Γιαμαχακιας ελλεεινός........... :hunter: :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) το versys στα 0-400 m,ειναι μπροστα απο vstrom..? ενοειται μιλαμε για νορμαλ μοτο. Δεν κανεις την σωστη ερωτηση.. η σωστη ειναι "Στα 0-400μ το NC700X ειναι μπροστα απο CB500X?" Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2013 από τον Zappa 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Εγώ πάντως είδα να με περνάει NC από φανάρι μέχρι και τα 250 χ.α.ω. που εγκατέλειψα την προσπάθεια και σκέφτομαι να πάρω αυτό το πριόνι ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 μαλλον δεν ειναι και εφοσον δεν ειναι...ο κουασιμοδος θα φαει μεγαλη ψ@λι@... ασε ξερω εγω τη ρωταω εσυ μαλλον δεν ξερεις ,και αυτο αποδυκνειεται απο το γεγονος ,στο οτι ολη την ωρα μπαινεις και πετας ασχετα στο τοπικ με το nc,η λοιπον δεν καταλαβαινεις...η μαλλον η ανοια ....σε χει κανει να ασχολεισαι με το nc και οχι με το δικο σου,μηχανακι.. To σκεπτικο σου με τρομαζει... το τι γινεται μεσα στο κεφαλακι σου πραγματi αποριας αξιον. Και για να σου απαντησω, ναι το Versys θα ειναι μπροστα στο 0-400μ, μετα θα κερδισει εδαφος το V-Strom(και θα περασει και μπροστα) Το οτι θα φαω μεγαλη ψωλια , καταληγεις συμπερασματικα? Δηλαδη "Το ΝC μου ειναι γρηγοροτερο απο το V-Strom που ειχα( ), αρα αφου το V-Strom ειναι γρηγοροτερο του Versys θα ψωλιασω τον Zappa" .? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Μην ανησυχεις, δεν με ενοχλει το να αναφερεσαι προσωπικα. Στο θεμα μας τωρα, βλεπω οτι σε ενδιαφερει το 0-400, χμμμ καλη επιλογη το ΝC για αυτη την "κατηγορια" . Θα καιει και λιγο και θα σου βγαινουν και φθηνες οι κοντρες.! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1.Ειναι Versys,ελεεος πια,6 γραμματα ειναι ρε γμτ. 2.Γιατι συγκεκριμενα 0-400? Επισης στην ευθεια? Ευθειακηδες ειστε ωρε? Εγω εχω οδηγησει και τα 2 παντως και νομιζω οτι ειναι πιο δυνατο το καβασακι. Αν μιλαμε για ευθεια. Τις δυνατοτητες που εχει σε στροφιλικι τις μαρτυρουν τα περιφεριακα του. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2013 από τον Konangera 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 αν εχεις 1255 cc και πας με nc εισαι κακος μηχανοβιος και εχω παθει πλακα.. Μ'αρέσει που απαντάς κιόλας λες και πάει το κοντράδικο μηχανάκι σου 250 ... Φοβού τα NC !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 @Νικ999 Η αληθεια ειναι οτι χαλαμε το θεμα των παιδιων γιατι ΕΣΥ λες ο,τι αρλουμπα σου κατεβαινει. Πραγματικα απολαμβανω να βλεπω εναν ανθρωπο να αγαπα την μοτοσυκλετα του,αλλα εσυ εχεις ξεφυγει απο το θεμα αγαπη και εχεις παει στην προσωπολατρεια. Ειναι τυχαιο οτι σε ο,τι λες σου απαντανε 10 ατομα και δεν συμφωνει ΚΑΝΕΙΣ μαζι σου? Ωρες ωρες κανεις λες και .....να το πω ομορφα....κανεις σεξ τα βραδια με καποιον απογονο του σοιχιρο. Ηρεμησε λοιπον,δεν θελω ρε ανθρωπε να βαλει η καβα dct γιατι ΔΕΝ γουσταρω το αυτοματο Γουσταρω ψαλιδια,καλαμια,φρενα,γεωμετρια,και αν δεν μου τα δινει η καβα την κραζω. Ελεος πια,χειροτερα και απο τρολ απαντας ωρες ωρες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 και ειναι και ομορφο !! εν αντιθεση με τον κουασιμοδο ....και βεβαια το dc-t κτλπ η καφασακι στον υπνο της... μαθε και εσυ κ αλλοι εδω μεσα οτι μια μοτοσυκλετα δεν χαρακτηριζεται η δεν αξιολογειται μονο απο το ποσο γρηγορα βγαζει τα 200χλμ... οπου γαμος και χαρα και ο konangera μεσα.. :P 1. Αν μου αρεσε το dc-t δεν θα πηγαινα σε Versooooous. 2. Προφανως και οχι, αλλα εσυ ρωτησες για 400αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 ---> Ο νοών νοείτω <------ Γιατι παρακαλοθουν και παιδια λυκείου... Ναι,οντως,εκανες την αντροπη και πηρες το νσ. Ασε μας Νικολα,αν μονος σου δεν τα πιανεις δεν μπορω να ασχοληθω,θα συνεχισω να διαφωνω στις χαζομαρες που λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δεν διορθωνω απλα ορθογραφικα και δεν εχω λογο να (σ)το κανω,αλλα εδω μιλαμε για εκφραση και πρεπει διαδικτυακα εστω,να γραφεται σωστα. Απο κει και περα σου απαντησα. Δεν μπορω να ασχοληθω,αν μονος σου δεν κανεις μια αυτοκριτικη για αυτα που λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άν δεν μπορείς να καταλάβεις το πνεύμα του πρώτου μου σχολίου και το νόημα των σχολίων των άλλων παιδιών τότε τσάμπα καίει η λάμπα ... Αναφέρεις το NC για 0-400 μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι έχεις αγοράσει . Εγώ δεν κάνω Πλέον κόντρες ούτε με μηχανές δεν θα ασχοληθώ με αυτόματο σκουτεροειδές . Να σε καλά πάντως και συνέχισε να προσφέρεις απλόχερα γέλιο γιατί χρειάζεται στις μέρες μας!!! Και πρόσεχε λίγο μετά τα 250χλμ. με το Τεχνολογικό σου Θαύμα των 2 τροχών Άνοιξε το αλεξίπτωτο @ Ιππότη της ασφάλτου " Michael Night " Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2013 από τον Jeronimo.G 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Αποψε........Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sU9KsYfa0Rk σύννεφο ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Γερασιμε χαρα στο κουραγιο σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δεν ξαναμπαινεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Το πρώτο θέμα κατακλύστηκε απο σπάμ και άνοιξε δεύτερο για να γράφουν οι κάτοχοι για την μηχανή τους Και έρχεστε πάλι και το ξαναγεμίζετε σπαμ ; Έχει κάτι βδομάδες τώρα που σας τρολάρει ο Νίκ και εσείς κάνετε σαν τους μπέμπηδες που δεν μπορούν να μην απαντήσουν...εντάξει ρε παιδιά,τι θέλετε να κάνουμε δηλαδή; Να το κλείσουμε και αυτό να ανοίξουμε άλλο ενα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 διαβασα στο νεο μοτο οτι τα nc κ τα νεα 500αρια τις χοντα δε θελουν στροσιμο κ δεν αναγραφετε πουθενα στο εγχειριδιο χρησης ισχύει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 εντάξει ρε παιδιά,τι θέλετε να κάνουμε δηλαδή; Να το κλείσουμε και αυτό να ανοίξουμε άλλο ενα; Απαντήστε. Όλα γίνονται, αναλόγως τα κέφια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 κρίμα είναι να κλείσει το θέμα... αυτοσυγκράτηση και από τις δυο πλευρές, και τα των διαξιφισμών ας μείνουν στα Honda vs Yamaha & Kawasaki vs Suzuki σε κλίμα χαβαλέ και πειράγματος... τα υπόλοιπα είναι περιττά κατά την άποψη μου, μην το κάνουμε γήπεδο, ούτε φόρουμ από αυτά που γράφουν και πλακώνονται οι κουτάκηδες με τα κωλοφτιαγμένα, υποτίθεται ότι στη "φυλή" μας υπάρχει αλληλεγγύη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 διαβασα στο νεο μοτο οτι τα nc κ τα νεα 500αρια τις χοντα δε θελουν στροσιμο κ δεν αναγραφετε πουθενα στο εγχειριδιο χρησης ισχύει? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Οντως ρε παιδια, κι εγω νομιζα οτι εχουμε αλληλεγγυη. Βεβαια καθημερινα βλεπεις οτι δεν ισχυει με ολους αυτο, δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετων οχι με τα αυτοκινητα... :crazy: :crazy: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Τελικα αυτο που λενε ο καθ' ενας κρινεται απο τα λεγομενα του...... Ποσο πολυ ισχυει........ ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες