Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 εγω εχω εξεταστικη μην με μετρατε!ασε που πηρα και 2 κιλα και πρεπει να τα χασω και ετσι οπως παιζετε σεις το μπασκετ πιο πιθανο ειναι να παρω και αλλα παρα να χασω! τωρα περα απο την πλακα εαν κανονισετε μερα που να μην γραφω και να εχω και ευλογο χρονο μεχρι το μαθημα τοτε θα ερθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Κάνε να είναι μετά τις 19 που τελειώνω εξεταστική! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Tριτη ψηνεστε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Μέσα Θοδωρή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 κανονιστε...μεσα για τριτη η τεταρτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Χρόνου επιτρέποντος, ΜΕΣΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Μεσα και εγω για Τριτη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Τρίτη που και τι ώρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Λογικα Παπαγου και ωρα 20:00. Αλλα περιμενε λιγακι να το επιβεβαιωσουν και οι υπολοιποι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Aναμένω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Ki εγώ μεσα γιαΤρίτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Τριτη οκ απο εμενα. Αντε οι υπολοιποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 φτου και ήθελα να έρθω να σας μαγέψω με τις μπασκετικές μου ικανότητες!!! την τρίτη έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Λογικά και εγώ μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Μέσα και γω και χωρίς δικάβαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Καλορίζικο να πω η θα σκάσεις μύτη με άλλο δίκυκλο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 δύσκολο να προλάβω να σκάσω με το νέο......με προσωρινό θα σκάσω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Μαλλον και εγω μεσα αλλα οχι για να παιξω. ΥΓ. Ηλια αν ειναι συναντιομαστε καπου και παμε μαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 δύσκολο να προλάβω να σκάσω με το νέο......με προσωρινό θα σκάσω :) :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Μαλλον και εγω μεσα αλλα οχι για να παιξω. ΥΓ. Ηλια αν ειναι συναντιομαστε καπου και παμε μαζι? Με ποιο μηχανακι θα εισαι? Το εδωσες το dt? Βολευει να βρεθουμε στης αργυρουπολη και να ανηφορισουμε απο εκει για πανω. :) Εκτος ανσε βολευει να ερθεις απο αλλου. Το μεγαλυτερο μερος της διαδρομης το ξερεις... ( Οπως παμε για τα πιστακια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 εγω που δεν ξερω και βαριεμαι να διαβασω 20 σελιδες πισω ξανα,μπορειτε να μου πειτε πως θα ανεβω απο πειραια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Εχει ωραιο μπασκετακι στην Ν.Φιλαδελφεια αλλα δεν θυμαμαι που.. πρεπει να ειναι κοντα στην Δεκελειας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Εχει ωραιο μπασκετακι στην Ν.Φιλαδελφεια αλλα δεν θυμαμαι που.. πρεπει να ειναι κοντα στην Δεκελειας.. Στον Προμπονά είναι (όπως πας από Δεκελείας για σταθμό Περισσού, δεξιά μετά την γέφυρα) αλλά πρέπει να γίνεται πανικός από κόσμο εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Εχει ωραιο μπασκετακι στην Ν.Φιλαδελφεια αλλα δεν θυμαμαι που.. πρεπει να ειναι κοντα στην Δεκελειας.. Εχει και ενα πολυ καλο με το που τελειωνει η Δεκελειας(πριν βγεις Αχαρνων) κανεις δεξια προς Εθνικα...πριν την Εθνικη εχει 2 μπασκετακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες