vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Εχει πιαστει κανεις? εγω παντως οχι.......... κοιταξτε να το καθιερωσουμε απο το να πινουμε μπυρες και καφεδες (οχι οτι δεν θα πκανουμε συναντησεις)καλυτερα να παιζουμε και κανενα μπασκετακι...... οπωτε την αλλη τριτη η τεταρτη ξανα μανα!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Βαγγελη εγω ειμαι μεσα με τα χιλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Αν είμαι στην Αθήνα θα έρθω οπωσδήποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Εχει πιαστει κανεις? εγω παντως οχι.......... κοιταξτε να το καθιερωσουμε απο το να πινουμε μπυρες και καφεδες (οχι οτι δεν θα πκανουμε συναντησεις)καλυτερα να παιζουμε και κανενα μπασκετακι...... οπωτε την αλλη τριτη η τεταρτη ξανα μανα!!!!!!!!!! Όλως περιέργως πονάω ελάχιστα στα γόνατα οπότε καθιερώνεται είπαμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Ωραια τωτε ......δεν ανοιγουμε αλλο θεμα ,οτι ειναι θα τα λεμε απο εδω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Καλα ρε σεις.Πηγατε για σουβλακια μετα?Το καλο το εχασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Και εγω ολα καλα ουτε μια κραμπα μαλλον η μπυρα με το σουβλακι εινα ο καλυτερος συνδιασμος μυοχαλαρωτικων, παμε δυνατα και την αλλη εβδομαδα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 Εχει πιαστει κανεις? εγω παντως οχι.......... κοιταξτε να το καθιερωσουμε απο το να πινουμε μπυρες και καφεδες (οχι οτι δεν θα πκανουμε συναντησεις)καλυτερα να παιζουμε και κανενα μπασκετακι...... οπωτε την αλλη τριτη η τεταρτη ξανα μανα!!!!!!!!!! Ολως περιεργως ουτε εγω εχω πιαστει πουθενα! Βεβαια, αν το καλοσκεφτουμε, μονο περιεργο δεν ειναι, ετσι οπως παιζαμε, ζητημα ειναι να παιξαμε κανα σοβαρο μισαωρο...Kαι ουτε καν συνεχομενο! :P Θα χαρω, αν συμπεσει ξανα με το ρεπο μου, να ξαναερθω για μπασκετακι μαζι σας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Αν δε σοβαρευτείτε να παίξουμε κανα ματσάκι της προκοπής εγώ δε ξανάρχομαι! Από Α2 και πάνω θα πάιζουμε, με σχέδιο και coach! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Αν δε σοβαρευτείτε να παίξουμε κανα ματσάκι της προκοπής εγώ δε ξανάρχομαι! Από Α2 και πάνω θα πάιζουμε, με σχέδιο και coach! σιγα μην σκισεις το καλσον ααααχαχα....αρε γκαλη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Tα λες αυτά επειδή δεν έπαιξες μαζί μου να σου σκίσω το καλσόν το δικό σου. Να με φωνάζετε NIck, πίνω....Αγνό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Κι εγώ μέσα για την καθιέρωση... Θα προτιμήσω τις Τετάρτες καθώς τις Τρίτες είναι ανοιχτά τα μαγαζά και μπορεί να μην προλαβαίνουμε όλοι (μαγαζάτορες/πελάτες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Ψήνω να έρθω και εγώ την επόμενη φορά αλλά το δηλώνω από τώρα, το ατέλειωτο μου μπόι(1,69) αποκλείεται να το δείτε στον αγωνιστικό χορό,στον πάγκο να στρίβω τσιγάρα και να δίνω νεράκια για τα κουρασμένα κορμιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Οι cheerleaders μείνανε και είμαστε κομπλέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Και εγω παντως ειμαι μια χαρα. Απο πνευμονια μονο ξεμεινα εγω... Καλα ρε ολοι οι υπολοιποι δεν ειχατε θεμα με την αναπνοη? 2 τεινα παιζουν.. ή εγω ετρεχα πιο πολυ απο ολους, ή ολοι το παιζετε αντρες και καλα αντοχη, γυμνασμενοι κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Μετα το 32 δευτερολεπτο τα εφτυσα εγω.Μεχρι τοτε ολα καλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Μετα το 32 δευτερολεπτο τα εφτυσα εγω.Μεχρι τοτε ολα καλα Θα ειχες ξεχασει να παρεις τα τσιγαρα σου μαλλον. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Ριχνω την ιδεα. Τι λετε? παμε? Στο γηπεδακι που παιξαμε την προηγουμενη εβδομαδα. Θελετε να παμε Τριτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 δυστυχως εγω αυτη την φορα δεν θα μπορεσω. επειδη το ταλαιπωρησα,με πονεσε ο μινισκος και ημουν και στη μηλο κουτσαινοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το ψήνω άσχημα....Για τί ώρα λέτε? Έχουμε κανέναν για δικάβαλο είτε από σταθμό μετρό εκεί γύρω είτε από τον Κηφισσό στο ύψος του Μπουρναζίου? δυστυχως εγω αυτη την φορα δεν θα μπορεσω. επειδη το ταλαιπωρησα,με πονεσε ο μινισκος και ημουν και στη μηλο κουτσαινοντας! Δε μπορεί δε μπορεί...κάπου θα συναντηθούυμεεεε (φραγμας εδώ) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2012 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 και εγώ το ψήνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Το ψήνω άσχημα....Για τί ώρα λέτε? Έχουμε κανέναν για δικάβαλο είτε από σταθμό μετρό εκεί γύρω είτε από τον Κηφισσό στο ύψος του Μπουρναζίου? Δε μπορεί δε μπορεί...κάπου θα συναντηθούυμεεεε (φραγμας εδώ) So we meet again Κανονιστε τα και μπορει να περασω για παρεα.παντως σιγουρα για τα σουβλακια θα ερθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Κι εγώ μέσα αλλά μετά τις 8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Ευγε Ηλια, Εγω μεσα και σ'αυτο το γηπεδακι μια χαρα ηταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μεσα και εγω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες