Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Απεναντι απο εκει οπως κατεβαινεις προς βυρωνα εχει ανοιχτα γηπεδα μπασκετ σε 2 λεπτα εισαι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Απεναντι απο εκει οπως κατεβαινεις προς βυρωνα εχει ανοιχτα γηπεδα μπασκετ σε 2 λεπτα εισαι εκει A γεια σου.Στα δεξια μας οπως κατεβαινουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Danteeeeeeeeeeeeeeeee ξερεις που ειναι ρε Γιωργαρε?? Ρε μην με μπερδευετε!! Ο,τι και να κανετε θα ερθει και ο αμπαλος με την μπαλα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Αν πάτε τελικά αύριο παίξτε και για μένα Προέκυψε επειγον να παω χωριο δυστυχως και δεν θα με αθηνα για να ερθω Ενημερωση για το επομενο περιμενω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 A γεια σου.Στα δεξια μας οπως κατεβαινουμε Ωραια αρα με βαση αυτα που λετε, τα γηπεδα ειναι αυτα ( σημειο Β) Σωστα? Ας το επιβεβαιωσει καποιος και ας στανταρουμε για εκει. ... είπαν όλοι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Καλααααααα τι λετε βρε χθες που περασα παιζανε μπασκετ δεν ειναι κλειστα.........ας μαζευτουμε ολοι εκει στο φαναρι στην κατεχακη ,και αν εχει κλεισει παμε ολοι μαζι αλλου .........τοσο απλα.......... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Bαγγελη, ο Γιωργος το λεει γιατι πηγε και σημερα.... Αν ειναι ετσι ας παμε στο παρακατω, δεν εγινε και τιποτα,ουτε ουσιαστικα αλλαζουμε περιοχη κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 οκ αλλα ας μαζευτουμε στο φαναρι ,να ερθουν ολοι,και μετα φευγουμε για αλλου,μην ψαχνουν τα παιδια που ειναι !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 πειτε σιγουρα σε ποιο γηπεδο θα πατε για να μην σας ψαχνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 παιδια μην μαζευομαστε σε φαναρια 10 μηχανες γιατι ειναι επικινδυνο.περνανε και γκαζωτοι απο εκει. παμε στο βυρωνα.ξερω που ειναι αυτα τα γηπεδα.δεν εχω παιξει δηλαδη ποτε εκει αλλα εχω περασει αρκετες φορες.τωρα δεν ξερω εαν εχουν φωτισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 θα περασω εγω το μεσημερι απο εκει θα μπω και θα ρωτησω ....θα σας πω κατα τις 4 το μεσημερι αν μπορουμε να παιξουμε αλλιως παμε απο κατω στον βυρωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 παιδες καλησπερα, επειδη η δουλεια σημερα κ κατι ποτακια χθες δν μου τα λενε καλα η συμετοχη μου παιζεται, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Λοιπον περασα στις 3.30 ειναι ανοιχτα και μπορουμε να παιξουμε!!!!!!! οπωτε ραντεβου στις 19.45- 20.00 στο φαναρι λιγο πιο μεσα εχει χωρο να περιμενουμε ,οχι επανω στην κατεχακη!!!Τελικα μπαλα θα φερει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Εχω εγω! Εγω ειμαι μεσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Εχω εγω! Εγω ειμαι μεσα!! επιτελους αλλιως μας εβλεπα να παιζουμε το :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Βεβαια η μπαλα μου δεν δανειζεται,ενοικιαζεται.... Παω να δω ποσα μου λειπουν και ενημερωνω τον τιμοκαταλογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, πού είναι τα γηπεδάκια? Απέναντι από το νεκροταφείο? Λέω, μήπως έρθω αργότερα από σας! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Λοιπον περασα στις 3.30 ειναι ανοιχτα και μπορουμε να παιξουμε!!!!!!! οπωτε ραντεβου στις 19.45- 20.00 στο φαναρι λιγο πιο μεσα εχει χωρο να περιμενουμε ,οχι επανω στην κατεχακη!!! παρτε και νερο μαζι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ρε σεις, ψήθηκα θα έρθω κι εγώ. Έχω ΚΑΙ μπάλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, πού είναι τα γηπεδάκια? Απέναντι από το νεκροταφείο? Λέω, μήπως έρθω αργότερα από σας! Ρε λολα :P μετα το φαναρι του καρεα μετρας το δευτερο και στριβεις δεξια στα εκατο μετρα ειναι το μπασκετ.....στο στατοπεδο διπλα ειναι.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ποιό είναι το φανάρι του Καρέα? Αυτό στη κορυφή της ανηφόρας? Άρα καλά λέω, δίπλα απ'το νεκροταφείο (σχεδόν), στην έξοδο για Βύρωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ρε λολα :P μετα το φαναρι του καρεα μετρας το δευτερο και στριβεις δεξια στα εκατο μετρα ειναι το μπασκετ.....στο στατοπεδο διπλα ειναι.. Αφου ειπαμε ρε Βαγγελη εχω εγω μπαλα (μονο φουσκωμα θελει) χαχαχα, τα λεμε εκει μετα το φαναρι 7.45-8.00. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ποιό είναι το φανάρι του Καρέα? Αυτό στη κορυφή της ανηφόρας? Άρα καλά λέω, δίπλα απ'το νεκροταφείο (σχεδόν), στην έξοδο για Βύρωνα. ναι ακριβως!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφου ειπαμε ρε Βαγγελη εχω εγω μπαλα (μονο φουσκωμα θελει) χαχαχα, τα λεμε εκει μετα το φαναρι 7.45-8.00. Den katalavainw! ναι ακριβως!!!!! E, άρα, όπως κατεβαίνουμε αριστερά κι όχι δεξιά! Έτσι φαίνεται απ'το χάρτη που έβαλες το σημείο "Β". Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες