Jump to content
a.r.o.stakhs

Νεος κατοχος V-Strom/ εντυπωσεις.

Recommended Posts

Ειπε ο ανθρωπος με το Αλαφρυ του ονοφακι!! :lipssealed:

:P

Σε καμια περιπτωση δεν εχει περιτα κιλα η καλλιγραμμη ιταλιδα μου, 218 κιλα αδεια ειναι.

Και σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με το υπερμεθεθη μαστοδοντο γεωπροωθητη,... ωπα ειπα λεω.

Παρεμπιπτοντως η κυρια με το ταγιερ και την ασπρη δαντελα ποσο τιματε στην πλαστιγκα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To υπερμεγεθες μαστοδοντο, ζυγιζει καπου στα 223 κιλα στεγνο! Βεβαια εχει και 33αρι ντεποζιτο, αλλα καταλαβαινεις, πως η διαφορα δεν ειναι τοοσο χαοτικη!

Η Δεσπινις μου, με το κοκκινο ταγιερ και την ασπρη δαντελα, ζυγιζει περι τα 173 χιλιογραμμα ανευ υγρων! Σκετο μπιμπελο! Μινιον γκομενακι, οχι σαν κατι ψηλα νταρντανομωρα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, σου ηρθαν οι τετραπιστονες; Φιλε μου, ειναι πολυ ευκολο για να μπουν και γενικα μπορεις ευκολα με σωστα εργαλεια και το service manual να κανεις πολλα πραγματα πανω στη μηχανη.

Μη νομιζεις οτι οι μαστορες ειναι κατι το ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ. Ναι, υπαρχουν αξια παιδια εκει εξω αλλα μην τρελενεσαι. Οτι καταφερνεις κανε το μονος. Θα το κανεις με μερακι, ορεξη και προσοχη. Ημουν σε συνεργειο σημερα για λογαριασμο φιλου και ειδα τι Μ@Λ@ΚΙ@ του εκανε στην αντλια βενζινης. Καλα δε μιλαω για γρασαρισματα και χιαστι βιδωμα γιατι αυτα δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο του. Επισης, η λεξη ροποκλειδο ειναι αγνωστη για πολλα ''μαστορια''!

Επισης, η μανετα του μπροστα φρενουν πρεπει να μπει στη θεση 1 για να εχεις την αισθηση οτι ειναι σκληρη και μακρυα απο το γκριπ. Η τακτικη αλλαγη υγρων φρενου και ο σωστος εξαερισμος του συστηματος δινουν καλυτερη αισθηση και φρεναρισμα.

Τα 501/502 φορουσα κι εγω πριν τα αλλαξω. Πιανουν, οταν ζεσταθουν. Μεσα στην πολη γλυστρανε πολυ και δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για στρομ.

Παντως και μονο οι βαβιδες ( intiminiator ) μαζι με γεφυρα βοηθουν παρα πολυ στο μπροστινο και σε συδνιασμο με πιο σκληρα τακακια απο τα μαμα, εχεις καλυτερο φρενο. Πριν λιγο καιρο οδηγησα για λιγο ενα strom με 4πιστονες. Ναι εχει διαφορα σιγουρα αν και η βολτα μου ηταν συντομη.

Σημερα εκανα ενα τεστ με μανομετρο τις πρωτευον πεταλουδες για να δω μεσω της υποπιεσης του καθε κυλινδρου οτι ειναι σωστα ρυθμισμενες. Δεν ειχαν καμια αποκλιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καυσαναλυση σου δειχνει απλα καποια δεδομενα τα οποια σταθμιζεις για να ρυθμισεις το μιγμα...Την ρυθμιση ομως πως θα την κανει???Υπαρχει δυνατοτητα προσβασης στον εγκεφαλο του βε στρομ?Αν οχι θελει power commander η κατι αντιστοιχο για να επεμβει στο μιγμα.

Υπαρχει η δυνατοτητα προσβασης μεσω yoshi box το οποιο συνδεεται με μια φισα στο πισω αριστερο καπακι της μηχανης. Επειδη με την ολοσωμη ειχα κατι σκασιματα τοσο στο κατεβασμα των στροφων του κινητηρα οσο και οταν πηγαινα καμια φορα να ανοιξω στην εκκινηση, εβαλα 5 /5 /5 στα μειγματα. Αυτο που ειδα ηταν το εξης. Πηρε πολυ νευρο και σταματησε να κανει τα χαζοσκασιματα. Δε μεταμορφωθηκε αλλα ειναι καλυτερα απο πριν. Βεβαια εν καιρω με την καυσαναλυση θα δω περισσοτερα.

Με το power commander κανεις εναν ή οσους χαρτες επιθυμεις στα μετρα σου με λεπτομερεια ανα 250 στροφες. Οικονομικα δε με παιρνει αυτην τη στιγμη αλλα ειναι κατι που σιγουρα θα ψαξω αργοτερα αφου φτιαχνεις χαρτογραφηση ακριβως πανω στη μηχανη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η θεση της μανετας ειναι στο που βολευει τον καθενα στην οδηγηση του.εγω π.χ. την ειχα στο 2,δοκιμασα ολες τις θεσεις αλλα μονο στο 2 ημουν πιο ικανοποιημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, σου ηρθαν οι τετραπιστονες; Yeap! :vv: Και δείχνουν να είναι τζιτζί, σε άριστη κατάσταση, τουλάχιστον το απ' έξω που βλέπω. Και έχει όλα τα εξαρτηματάκια (ελάσματα, τάπες, ακόμα και αφάγωτα τακάκια) Φιλε μου, ειναι πολυ ευκολο για να μπουν και γενικα μπορεις ευκολα με σωστα εργαλεια δεν έχω αφού δεν θα τα αξιοποιούσα. :tomato: και το service manual να κανεις πολλα πραγματα πανω στη μηχανη.

Μη νομιζεις οτι οι μαστορες ειναι κατι το ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ. Δεν νομίζω, αλλά αν ήξερες την ασχετοσύνη μου στα μαστοριλίκια θα με διέταζες να μη βάλω χέρι!!! :tooth: Άσε σου λέω, πώς είμαι στις γνώσεις για τα pc...... ένα τέτοιο πράμα. Ναι, υπαρχουν αξια παιδια εκει εξω αλλα μην τρελενεσαι. Οτι καταφερνεις κανε το μονος. Θα το κανεις με μερακι, ορεξη και προσοχη. Αν έφτανε το μεράκι και η όρεξη θα ήμουν καλός, απλά δεν τό 'χω ρε παιδί μου, δεν κατέω πράμα. :D Θα έπρεπε να κάτσω να διαβάσω παρά πολύ μηχανολογία και τα περιφερειακά για να πω ότι κατέω κάτι για να ξεκινήσω. Ημουν σε συνεργειο σημερα για λογαριασμο φιλου και ειδα τι Μ@Λ@ΚΙ@ του εκανε στην αντλια βενζινης. Καλα δε μιλαω για γρασαρισματα και χιαστι βιδωμα γιατι αυτα δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο του. Επισης, η λεξη ροποκλειδο ειναι αγνωστη για πολλα ''μαστορια''! Αν σου πω ότι εγώ μόλις πριν 2 βδομάδες είδα για 1η φορά στη ζωή μου τί είναι επιτέλους αυτό το περιβόητο ροπόκλειδο, τί θα έλεγες? :plaf:

Επισης, η μανετα του μπροστα φρενουν πρεπει να μπει στη θεση 1 για να εχεις την αισθηση οτι ειναι σκληρη και μακρυα απο το γκριπ. Άρα καλά θυμόμουνα, στο ένα την έχω κι εγώ μπας και δε χτυπάει στα κριπ. Η τακτικη αλλαγη υγρων φρενου και ο σωστος εξαερισμος του συστηματος δινουν καλυτερη αισθηση και φρεναρισμα.

Τα 501/502 φορουσα κι εγω πριν τα αλλαξω. Πιανουν, οταν ζεσταθουν. Μεσα στην πολη γλυστρανε πολυ και δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για στρομ.

Παντως και μονο οι βαβιδες ( intiminiator ) μαζι με γεφυρα βοηθουν παρα πολυ στο μπροστινο δυστυχώς, αν και έχω βάλει γέφυρα απ' την αρχή που το πήρα και κατάλαβα τη σωβρακοειδή ανάρτηση, διαφορά δεν είδα καμμία απολύτως! Και είμαι άτομο που ακόμα και 3psi λιγότερο αέρα να έχει το λάστιχο, καταλαβαίνω ότι του λείπει και πόσο! και σε συδνιασμο με πιο σκληρα τακακια απο τα μαμα, τρώς τον πανάκριβο δίσκο όμως πιο νωρίς εχεις καλυτερο φρενο. Πριν λιγο καιρο οδηγησα για λιγο ενα strom με 4πιστονες. Ναι εχει διαφορα σιγουρα αν και η βολτα μου ηταν συντομη. έκανα κι εγώ δοκιμή με ενός παιδιού που έχει βάλει τις Brembo (δύσκολο να το αποφάσιζα έτσι στο βρόντο, ήθελα να πειστώ πρώτα για το αποτέλεσμα) και είδα ότι το φρενάρισμα διατηρεί τη δύναμη καθ' όλη τη διάρκεια και όσο έντονο κι αν είναι, ενώ με τα δικά μου πολλές φορές "το χάνω" το φρένο και ξαναπιάνει μετά από μερικά nanoseconds, που όμως είναι πολύτιμα και σε απόσταση και σε ψυχολογία.

Σημερα εκανα ενα τεστ με μανομετρο τις πρωτευον πεταλουδες για να δω μεσω της υποπιεσης του καθε κυλινδρου οτι ειναι σωστα ρυθμισμενες. Δεν ειχαν καμια αποκλιση.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνονοματε, η γεφυρα βοηθαει το σωβρακο που εχουμε για αναρτηση μπροστα αλλα τη μεγαλυτερη για εμενα διαφορα την κανουν οι βαλβιδες ή ενα πολυ καλο σετ ελατηρια οπως W.P. κ.τ.λ. Φαστασου να βαλεις 4πιστονες και να φρεναρεις με μαμα αναρτηση. Tο μπροστινο θα γονατιζει.

ΚΑΙ

Εμπιστευσου τα χερια σου. Για να σου δωσω να καταλαβεις, τα βασικα ειναι πολυ ευκολο να γινουν. Πλεον με το διαδιδκτυο βρισκεις τα παντα.

Το πιο απλο:

http://www.youtube.com/watch?v=qSXl2nj2QXY

Το παλικαρι εχει σηκωσει κι αλλα βιντεο. Θα σε βοηθησουν πολυ. Στην τελικη, αν μενεις Θεσσαλονικη ερχομαι μια μερα και κανουμε τα βασικα...αρκει να κανεις καλο φραπε, πολυ γλυκο παρακαλω :D

Οι δικοι ειναι δυστυχως ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ αλλα εχω δει strom με 90.000 και καλα κρατουσαν!

Και ξαναλεω, μελετησε λιγο το μανιουαλ, δες και τα βιντεο και θα μαθεις περισσοτερα πραγματα για τη μηχανη σου!...και ειναι και κουκλα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

................... Δεν τα έχω βάλει ακόμα..... :rolleyes: παρελήφθησαν απλά οι δαγκάνες (εκ Florida) και οι αποστάτες (εκ Ταϊβάν) Αν το εκανες μονος σου ειδικα, Μόνος μου!!!...... :shock: Α στα διάλα ρε μικρέ..... μ' έκανες και γέλασα να πούμε.. :rotfl: θα μετραει πολυ αν εχεις τραβηξει κ φωτο κατα την διαρκεια.. Αλλα και σε μαστορα να το εκανες, εχεις πολλες info να δωσεις στον λαο!! Όταν το κάνω - μαζί και αλλαγή των ελατηρίων μπροστά - θα γράψω μόνο οδηγικές εντυπώσεις απ' τις αλλαγές. Κάτι που ξέρω ότι μπορώ να το κάνω σωστά. Εντάξει, και μερικές φωτό πριν και μετά μπορούν να μπουν, όπως φυσικά και η πηγή για το τί-πού-πώς των αλλαγών.

Υ.Γ: Ενα σετ ελατηρια και λιγο πιο σκληρο λαδακι, και μετα θα εχεις αλλο μηχανακι!! Ναι, χωρίς ελατήρια θα βούταγε κάτω σαν προσκυνητής της Παναγιάς της Τήνου.... :worthy:

Λοιπον Κωστη... Μιας και θα σου τσεκαρω τις τετραπιστονες (ξερεις,τι εννοω) αναλαμβανω να στα τοποθετησω ΟΛΑ. δηλ.ελατηρια-ρυθμισεις μπροστινου,ρυθμιση γεφυρας,τοποθετηση της τρομπας και τοποθετηση-ρυθμιση των τετραπιστονων και με ολα τα σχετικα παρελκομενα ΔΩΡΕΑΝ.

ΟΜΩΣ...με μια υποχρεωση απο εσενα... :smoke:

ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ...οτι το δικο μου ειναι πιο οικονομικο απο το δικο σου,δηλ.οτι καιει λιγοτερα..funnysmiley62.giffunnysmiley62.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....................

Στην τελικη, αν μενεις Θεσσαλονικη ερχομαι μια μερα και κανουμε τα βασικα...αρκει να κανεις καλο φραπε, πολυ γλυκο παρακαλω :D

Δυστυχώς μένω στην έδρα του Εργολαβιστάν-Λαμογιστάν..... στο Αθηνανιστάν. :lol:

Λοιπον Κωστη... Μιας και θα σου τσεκαρω τις τετραπιστονες (ξερεις,τι εννοω) αναλαμβανω να στα τοποθετησω ΟΛΑ. δηλ.ελατηρια-ρυθμισεις μπροστινου,ρυθμιση γεφυρας,τοποθετηση της τρομπας και τοποθετηση-ρυθμιση των τετραπιστονων και με ολα τα σχετικα παρελκομενα ΔΩΡΕΑΝ.

ΟΜΩΣ...με μια υποχρεωση απο εσενα... :smoke:

ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ...οτι το δικο μου ειναι πιο οικονομικο απο το δικο σου,δηλ.οτι καιει λιγοτερα..funnysmiley62.giffunnysmiley62.gif

Είπα εγώ ποτέ ότι καίει λιγότερο το δικό μου? :crazy: :lol:

Άσε που είναι και άσχημο μπροστά στο δικό σου το κατάμαυρο το πίσσα. :tooth: :P

Άπειρα :respekt: για την προσφορά. Θα μιλήσουμε, απλά δε θέλω να σε παιδεύω, είδωμεν.

Έλεγα να το συνδυάσω και με το service των 30.000 χλμ που κοντεύει (είμαι στα 29.000).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα μαγκες, απορια: για εμας τους πιο.."κοντουλιδες" (1.72) κουμανταρεται η v strom;; το σκεφτομαι για μελλοντικα :blush2:

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα μαγκες, απορια: για εμας τους πιο.."κοντουλιδες" (1.72) κουμανταρεται η v strom;; το σκεφτομαι για μελλοντικα :blush2:

Εγώ πάντως ( 1,75 ) με το transalp πατάω πολύ άνετα κάτω,με όλο το πέλμα.

Οπότε μάλλον ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως ( 1,75 ) με το transalp πατάω πολύ άνετα κάτω,με όλο το πέλμα.

Οπότε μάλλον ναι.

Είναι και ατσούμπαλο μωρέ το v-strom γι' αυτό πιο πολύ με ενδιαφέρει αν το φτάνω, ξέρεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και ατσούμπαλο μωρέ το v-strom γι' αυτό πιο πολύ με ενδιαφέρει αν το φτάνω, ξέρεις..

Μην σε ξεγελάει ο όγκος του ντεπόζιτου και των πλαστικών. Προσπάθησε να το φανταστείς χωρίς αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην σε ξεγελάει ο όγκος του ντεπόζιτου και των πλαστικών. Προσπάθησε να το φανταστείς χωρίς αυτά.

Ντάξει ίσως το γεγονός ότι είμαι ακόμα 22 και δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία από τέτοιες μηχανές με φοβίζει, θα δείξει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι θα το φτανεις θα το φτανεις.. Το αν θα μπορεις να το κουμανταρεις ή οχι δεν μπορει να στο απαντησει κανεις.

Βεβαια, ειναι θεμα συνηθειας, μεσα στην πρωτη δευτερη βδομαδα θα το εχεις συνηθισει..

Δεν αποκλειεται, ομως, να φας 2-3 στατικες πτωσεις :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ, 1,72 είμαι κι εγώ..... Φασούλας δηλαδή. :lol:

Μια χαρά το φτάνω, πατάω και με τα δυο τα πόδια, το μισό πέλμα.

Όπως σου γράφουν και οι άλλοι, μη σε τρομάζουν τα πλαστικά που είναι φουσκωτά. Κενό υπάρχει ανάμεσα και δε βάζουν βάρος.

Το κέντρο βάρους της μηχανής συνολικά είναι αρκετά χαμηλά κι αυτό βοηθάει πολύ στον χειρισμό της, που είναι παιχνίδι ακόμα και μες την πόλη..... δεν εννοώ φυσικά στην Πανεπιστημίου με μποτιλιάρισμα και πορεία, εκεί θες παπί.

Επίσης, στο γκάζι - αν και έχει αρκετό λόγω 70 ίππων - δε θα σε τρομάξει. Όπως το θέλεις θα το πας.

Το Transalp το 700 έχει λίγο ψηλότερα τη σέλα απ' το V-Strom. Στο λέω γιατί το έχω οδηγήσει ένα ΠΣΚ και 800 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι θα το φτανεις θα το φτανεις.. Το αν θα μπορεις να το κουμανταρεις ή οχι δεν μπορει να στο απαντησει κανεις.

Βεβαια, ειναι θεμα συνηθειας, μεσα στην πρωτη δευτερη βδομαδα θα το εχεις συνηθισει..

Δεν αποκλειεται, ομως, να φας 2-3 στατικες πτωσεις :P

Εννοείται ότι είναι θέμα συνήθειας, 2ον είναι συχνό φαινόμενο απ' ότι έχω ακούσει η στατική τούμπα απ' την συγκεκριμένη μηχανή, άρα αν δε πάθεις δε θα μάθεις! heheheheh

Αδερφέ, 1,72 είμαι κι εγώ..... Φασούλας δηλαδή. :lol:

Μια χαρά το φτάνω, πατάω και με τα δυο τα πόδια, το μισό πέλμα.

Όπως σου γράφουν και οι άλλοι, μη σε τρομάζουν τα πλαστικά που είναι φουσκωτά. Κενό υπάρχει ανάμεσα και δε βάζουν βάρος.

Το κέντρο βάρους της μηχανής συνολικά είναι αρκετά χαμηλά κι αυτό βοηθάει πολύ στον χειρισμό της, που είναι παιχνίδι ακόμα και μες την πόλη..... δεν εννοώ φυσικά στην Πανεπιστημίου με μποτιλιάρισμα και πορεία, εκεί θες παπί.

Επίσης, στο γκάζι - αν και έχει αρκετό λόγω 70 ίππων - δε θα σε τρομάξει. Όπως το θέλεις θα το πας.

Το Transalp το 700 έχει λίγο ψηλότερα τη σέλα απ' το V-Strom. Στο λέω γιατί το έχω οδηγήσει ένα ΠΣΚ και 800 χλμ.

Μια χαρούλα τότε αγορίνα, ευχαριστώ για τη γνώμη σου και καλοτάξιδο να 'ναι το θηρίο σου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται ότι είναι θέμα συνήθειας, 2ον είναι συχνό φαινόμενο απ' ότι έχω ακούσει η στατική τούμπα απ' την συγκεκριμένη μηχανή, άρα αν δε πάθεις δε θα μάθεις! heheheheh

Εξαρτάται. Με τη δική μου δεν έχω μέχρι στιγμής καμμία στατική (ούτε άλλη) :pray: κι αυτό γιατί το τιμόνι κόβει αρκετά και δε σε δυσκολεύει, ενώ ρόλο παίζει και το ότι πατάω καλά, καθώς και το χαμηλό κέντρο βάρους. Πολύ βασικό το τελευταίο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαρια εχω μια απορια. Ειστε ..μετριου αναστηματος. Γιατι τετοια εμμονη στις "μεγαλες" μηχανες? Εγω παρακαλουσα να ημουν πιο...φυσιολογικος ωστε να μπορουσα να εχω μια μεγαλυτερη γκαμα επιλογης. Εχετε κανενα θεμα με το μεγεθος....της μηχανης? Η το V-Strom ειναι τοοοοσο ομορφη μοτοσυκλετα που ειναι μονοδρομος? Βλεπω κατι συφλιδες σε V-Strom, GS, Varadero και στο φαναρι φτανει μονο το ενα ποδι κατω. Τι ανωμαλια ειναι αυτη? Και με αλλες μηχανες ταξιδευεις. Και αλλες μηχανες τις φορτωνεις. Και με αλλες μηχανες βγαζεις γουστα (και πολυ καλυτερα απ οτι με το V-strom)

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα κ Τρανς κπλεον strom. 1.75 υψος. το vstrom θεωρω οτι αν εισαι "αρχαριος" με τετοιου ογκου μηχανες μεσα στην πολη θα σε δυσκολεψει στατικα κ στο δικαβαλο. εγω το συνηθησα πολυ γρηγορα. παιζει ρολο κ τι αισθηση κ εμπειρια εχεις αλλα γενικως το θεωρ ευκολο μηχανακι. συγκριτικα με το τρανς ειναι πιο μακρυ τουλαχιστον ετσι το αισθανομαι. ο πλαινος ογκος του ειναι απλα στο ματι, μολις το καβαλισεις θα σου φανει κ μικρο κ το κεντρο βαρους του αρκετα χαμηλο. Με τζιν εχω μεγαλη δυσκολια στατικα οταν θελω να το μετακινησω η να το στριψω επι τοπου. Παταω με μισο πελμα με χοδρο αθλητικο παπουτσι. εστιαζω κ ¨ξεκαβαλαω" προς την μερια που με ενδιαφερει για καλυτερη ισοροπια. οχι τοσο πολυ οσο φανταζεσαι. υπαρχει κ σελα αοκμα χαμηλοτερη απο αυτην οποτε σιγουρα θα σου δωσει μια καλυτερη αισθηση. χτυπα το. value4money το μηχανακι, προσωπικη μου αποψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαρια εχω μια απορια. Ειστε ..μετριου αναστηματος. Γιατι τετοια εμμονη στις "μεγαλες" μηχανες? Εγω παρακαλουσα να ημουν πιο...φυσιολογικος ωστε να μπορουσα να εχω μια μεγαλυτερη γκαμα επιλογης. Εχετε κανενα θεμα με το μεγεθος....της μηχανης? Η το V-Strom ειναι τοοοοσο ομορφη μοτοσυκλετα που ειναι μονοδρομος? Βλεπω κατι συφλιδες σε V-Strom, GS, Varadero και στο φαναρι φτανει μονο το ενα ποδι κατω. Τι ανωμαλια ειναι αυτη?

Προσωπικά φτάνω υπερικανοποιητικά. Μη σου πω ότι στο ΧΤ παλιότερα έφτανα πιο δύσκολα.

Και στο CBF που έφτανα τέλεια, είχα φάει 1-2 στατικές επειδή το τιμόνι δεν έκοβε πολύ και ο τροχός ήταν μικρός για πεζοδρομιάκια.

Άρα δεν έχω κάτι ν' απαντήσω.

Εξάλλου, αν θες μια On-off σημερινών προδιαγραφών, οι περισσότερες έχουν πλέον όγκο. Δεν είναι ντε και καλά επιλογή μας. Αλλιώς πας σε εντουράκι.

Και να συμπληρώσω: γιατί, δεν έχεις δει σιλφίδες σε κάτι πανύψηλα εντούρο, sm κλπ όπως κάτι ΚΤΜ, Χοσβάρνα και άλλα?

Σίγουρα παίζει το σενάριο πολλοί να θέλουν τη μηχανή ως προέκταση του *****, αλλά και πάλι δε μας πέφτει λόγος, έτσι δεν είναι? Ο καθένας ας κάνει ό,τι γουστάρει, εφόσον δεν ενοχλεί άλλους. :)

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ εγω καπως συμφωνω με το υψος/μηχανη αλλα δεν θεωρω το 1.72 τοσο υπερβολη για το vstrom. ο πατερας μου που με παρακαλαει να του δωσω το στρωμα κ ειναι 1.66 ουτε που να το σκεφτεται :P για μεσα στην πολη αποκλειστικα δεν θα επαιρνα ουτε εγω στρωμα. το θεωρω χαζομαρα να παρεις ενα τοσο μεγαλο μηχανακι για την πολη. υπαρχουν κ πιο ευελικτα κ γκαζιρια μηχανακια. θα επελεγα κατι σε versys ER κατι τετοιο. αλλα κανω αρκετα ταξιδια κ ειναι πολυ πιο ανετο απο τα προαναφερθεντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοαγαπουλη μαζι σου. Απλα μου φαινεται μεγαλη χαζομαρα κατι τετοιο. Σχετικα με αυτο που ανεφερες με το CBF, πως πηγαινες να ανεβεις το πεζοδρομιο δηλαδη? Βουρ λες και ειχες τακουνατα ελλαστικα και χωρις να εισαι οσο το δυνατον σε πιο καθετη θεση σε σχεση με αυτο? Γιατι και εγω με το Versys (που εχει 17αριδες και αυτο) ποτε δεν ειχα θεμα με πεζοδρομιο (εκτος και αν ειναι αυτα τα μικρα τειχη υψους 40cm :crazy: ). Και πριν ειχα 21' τροχο, με την ιδια προσοχη εκανα οτι εκανα. Απλα λεω το παραπονο μου διοτι ποτε δεν θα μπορεσω να καβαλησω σωστα ενα ss ή ενα boneville ή ενα monster και δεν μπορω να καταλαβω αυτους που μπορουν να το κανουν γιατι πηγαινουν σε τετοιες (δεν χρησιμοποιω επιθετα γιατι δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεση) επιλογες. Θα μου πεις... στο φαναρι με το triple που ειναι το μισο απο το V-strom...θα νιωθει μειονεκτικα ο αλλος. Ή τι να κλασει το Ducati GT (ναι το βλεπω και εκσπερματωνω) διπλα στο 1200GS? Εδω εχουμε σιδερα και πλαστικα για να φτιαξουμε 3 μηχανακια!

Αλλα ειναι η ελληνικη νοοτροπια ετσι.. που...

αν δεν οδηγαμε τερατωδες SUV,

νομιζουμε οτι μας μικραινει το... πουλι.

(κανει και ριμα)

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα