Jump to content
Bobakias

Ζωντανη Συζητηση Ιουλιου 2012

Recommended Posts

Θωμάκο πεθαίνω λέμε ! :tooth::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑΑΑΑΑαααααα τωρα καταλαβα τι εννοειται :crazy:

%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%82-nb19736.jpg

Δεν ψαρωνουμε Σαββα.Απλα κανουμε τα παγωνια,γιατι γνωρισαμε-μιλησαμε-συνταξιδεψαμε-μοιραστηκαμε γνωση, καναμε φιλους που αγαπαμε πλεον,και χτισαμε σχεσεις αλληλοσεβασμου,σε αυτη την γωνια που μας φιλοξενει,για να μην ξεχνιομαστε.

Λεξη σπανια στις μερες μας. respect Κωστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κάτι σχετικό...........

Τι θα γίνει καμμιά βόλτα τα γερόντια θά πάμε?

15 μέρες περάσανε τι κάνουμε, Πέμπτη βράδυ και αρχίζω και ανησυχώ ! :taz:

Θωμάς να παρουσιαστεί άμεσα εις την αναφοράν με προτάσεις από τις καλές ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ανεβάσει ο Λάβας τυρίς θέμα για μπανακι στην Εύβοια.

Εγώ αυτό το σαββατοκύριακο είμαι εργασία και χαρά δεν προσφέρετε για να ξεμυτίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ανεβάσει ο Λάβας τυρίς θέμα για μπανακι στην Εύβοια.

Εγώ αυτό το σαββατοκύριακο είμαι εργασία και χαρά δεν προσφέρετε για να ξεμυτίσω

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν, εσύ και ο Νικόλας εργασία, ο Αλέξανδρος με πληγωμένο το άτι του και το papoudi team αποδεκατισμένο εκτός από ξεδοντιασμένο, η νεολαία θέλει βαβούρα, εμείς ωραία τοπία και ηρεμία, μονάχοι με τους 2 τροχούς μας..........

Περίεργα πράματα ε ? :rolleyes:

Βλέπουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και το σκουτεράκι πάει και μόνο και έρμο, θα πάει κάπου αλλά δεν ξέρω ακόμα που. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα φλάς πάθαν παράκρουση και έγιναν Μπαρακούντα :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα !

Την προηγουμενη φορα εκανα 3 ωρες για να αλλαξω τα λαδια και το φιλτρο του TRANSALP, αυτη τη φορα εκανα 2,5, βελτιωθηκα..... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....... :tooth:

Θα προσπαθησω να αλλαξω και τα τακακια μονος μου, ελπιζω σε καμια βδομαδα να τα καταφερω..... :P

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα !

Την προηγουμενη φορα εκανα 3 ωρες για να αλλαξω τα λαδια του TRANSALP, αυτη τη φορα εκανα 2,5, βελτιωθηκα..... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....... :tooth:

Θα προσπαθησω να αλλαξω και τα τακακια μονος μου, ελπιζω σε καμια βδομαδα να τα καταφερω..... :P

Kαι σε αυτό κουλάδι είσαι ρε? Που να κάτσεις να αλλάξεις λάμπες δηλαδή.....πρέπει να το κάνεις στην Αλάσκα που έχει μεγάλη μέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα !

Την προηγουμενη φορα εκανα 3 ωρες για να αλλαξω τα λαδια και το φιλτρο του TRANSALP, αυτη τη φορα εκανα 2,5, βελτιωθηκα..... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....... :tooth:

Γενικό σέρβις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι σε αυτό κουλάδι είσαι ρε? Που να κάτσεις να αλλάξεις λάμπες δηλαδή.....πρέπει να το κάνεις στην Αλάσκα που έχει μεγάλη μέρα

Μωρο μου μπορει να σε χρειαστω, μιας κι εισαι κοντα..... θα κερασω μπυρες...... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρο μου μπορει να σε χρειαστω, μιας κι εισαι κοντα..... θα κερασω μπυρες...... :grin:

Πως να πω όχι όταν μου μιλάς έτσι πρόστυχα??? Ready the beers μανταφάκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα !

αμα δεις οτι δεν προλαβαινεις ζητα υπηρεσιακο με προαναχωρηση... :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ονειρεύτηκα λέει ότι ήμουν σε ένα τεράστιο κατάστημα και δοκίμαζα κράνη-μπουφάν κτλ... Έιμαι καλά γιατρέ ? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...