Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Κωστάκη κόψε τις παπαριές.....ένας άνθρωπος είπε ότι θα έρθει την Κυριακή μην του κάνεις χουνέρια Είπα εγώ να μην έρθει? :D Απλά θα πάει λίγο στον πάτο........... να μάθει να μη μας πειράζει που δεν έχουμε διακοπές φέτος. Άκου κει 1 μήνα διακοπές Πού είναι η Τρόϊκα? Πού είναι το ΔΝΤ? Να δούνε ΤΑ σκάνδαλα του Ελληνικού λαού που τολμάει ακόμα και πάει στις παραλίες για μπάνια. Αίσχος! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) πήξαμε στους Εμίρηδες και τους Πρίγκηπες..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον innova 04 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 πήξαμε στους Εμίρηδες..... Αμ, τους κακομοίρηδες που τους βάζεις....?! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Καλημέρα! Καλημέρα! Καλημέρα! Καλημέρα! Καλημέρα! Άντε μία και σήμερα...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Kαλημέρα σας!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Καλημέρες Άντε μία και σήμερα...... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Καλημέρες !!! Το πρωινό μου αποτελείται από εμετό , πονοκέφαλο και στομάχι που θέλω να σταματήσει να πονάει το σώμα μου :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Φάε ένα σουβλάκι χοιρινό (καλαμάκι-κατά την Αθηναϊκή αργκό) Έτσι λύνω τις στομαχικές διαταραχές και τους πονοκεφάλους, θαυματουργό το κρέας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Φάε ένα σουβλάκι χοιρινό (καλαμάκι-κατά την Αθηναϊκή αργκό) Έτσι λύνω τις στομαχικές διαταραχές και τους πονοκεφάλους, θαυματουργό το κρέας. για το φαι τα κανεις ολα για το φαι δεν μαγκαπας ρε αυτη την ταινια αμερικαν κατι με τον ψυχακια που μου δειχνες πως την λενε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 American History X μαλλον λες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 για το φαι τα κανεις ολα για το φαι δεν μαγκαπας ρε αυτη την ταινια αμερικαν κατι με τον ψυχακια που μου δειχνες πως την λενε? american history X ; αυτήν που είχε χθες;; με τον ναζιστή στις φυλακές;; Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταινίες που έχω δει ποτέ μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 American History X μαλλον λες. american history X ; αυτήν που είχε χθες;; με τον ναζιστή στις φυλακές;; Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταινίες που έχω δει ποτέ μου! Yamaha - Suzuki 1 - 0 xeeeeeeeexexexexe Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 God bless America 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Yamaha - Suzuki 1 - 0 xeeeeeeeexexexexe 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 American History X μαλλον λες. american history X ; αυτήν που είχε χθες;; με τον ναζιστή στις φυλακές;; Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταινίες που έχω δει ποτέ μου! γαματη ταινιουλα αυτη και το αμερικαν psycho με κριστιαν μπειλ (αν και σχετικα βαρυ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Φάε ένα σουβλάκι χοιρινό (καλαμάκι-κατά την Αθηναϊκή αργκό) Έτσι λύνω τις στομαχικές διαταραχές και τους πονοκεφάλους, θαυματουργό το κρέας. Φοβάμαι να φάω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή . Προσπαθώ και να κρατηθώ ξύπνιος για να μην τα κάνω πουτ@να στον ύπνο μου σε ξένο σπίτι Ήπια μια κοκακόλα μπας και με φτιάξει λίγο αλλά έφτασα αισίως τις 3 φορές . . . Αν είσαι αυτά παθαίνεις . . . To American History X είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει , επίσης η ερμηνεία του Edward Norton δεν υπάρχει ! Καιρός ήταν να το δείξει κάποιο ελληνικό κανάλι κανονική ώρα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 ..... και το αμερικαν psycho με κριστιαν μπειλ (αν και σχετικα βαρυ) Απο τις καλύτερες ταινίες έβερ. Ο Μπέιλ δίνει ρέστα.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 1o μου ποστ στη ζωντανη του ιουλίου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 γεια!!...εργασία και χαρά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Φοβάμαι να φάω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή . Προσπαθώ και να κρατηθώ ξύπνιος για να μην τα κάνω πουτ@να στον ύπνο μου σε ξένο σπίτι Ήπια μια κοκακόλα μπας και με φτιάξει λίγο αλλά έφτασα αισίως τις 3 φορές . . . Αν είσαι αυτά παθαίνεις . . . To American History X είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει , επίσης η ερμηνεία του Edward Norton δεν υπάρχει ! Καιρός ήταν να το δείξει κάποιο ελληνικό κανάλι κανονική ώρα ! ναι αν και κόψανε το βιασμό στη φυλακή. θεωρώ ότι τέτοιες σκηνές πρέπει να προβάλονται γιατί είναι "δυνατές" και πρέπει να ξυπνάει ο κόσμοςπεραστικά κιόλας μανbtw πρώο μου ποστσε ζωνατή συζήτηση έβερ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Καλημέρα στους θερμόπληκτους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 μέραα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 ................μέραααααααααααααααααααα ! Νιώθω σαν τους χώρους καύσης αμνοεριφίων την.............Δευτερα του Πάσχα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Έκδρομη! Έκδρομη! Έκδρομη! .....και καλό μας Σαββατοκύριακο..... και καλή μας ημέρα....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Βρε Ειρήνη, πες καμμιά καλή ιδέα από μεριά σου για Κυριακάτικο μπανάκι ήρεμο χωρίς τις ορδές των έγκλειστων με τα κουβαδάκια και τις ρακέτες. Πού είναι κι αυτός ο ΧΧ να πει λεπτομέρειες? Κρύφτηκε η παλιοκουφάλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες