Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Γεια σας παιδια εχω μια ερώτηση εχω ενα husqvarna wr 125 (2001) Λοιπον το μηχανάκι ειναι κολλημενο και εχει πολλα πραγματα κατεστραμενα και θα ηθελα να το φτιαξω Αξιζει να δόσω 700 ευρο (στην καλητερη περιπτωση ) για να το κανω Υ.Γ. δν θελω να παρω καινουριο ! απλος να μου πειτε αν αξιζουν τα λεφτα γιαυτο το endurακι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Θα φτασουν τα 700? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Χρηματοοικονομικά δεν αξίζει. Θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο απ' ότι αν το έπαιρνες σε λειτουργική κατάσταση. Όμως: .................... Να ασχολείσαι ο ίδιος με το μηχανάκι σου: Αξία Ανεκτίμιτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Θα φτασουν τα 700? κανονικα 800 αλλα μπορω να το κανω και με 700 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Αν (πάνω από όλα) σου αρέσει το enduro που έχεις και έχεις σκοπό να το κρατήσεις , τότε ναι . Αν έχεις σκοπό να το αλλάξεις κλπ κάποια στιγμή δεν αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά . Ένα μεταχειρισμένο μοτέρ (με έλεγχο από το μηχανικό) δεν θα κοστίζει λίγότερο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) βρισκεις wr 125 με 1000 ευρω (και πιο λιγα μην σου πω),ανετα,οποτε οχι edit:βασικα τωρα στο car.gr παιζουν πολλα wre σε τοσα λεφτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=293&variant=&price-from=%3E100&price-to=%3C1000&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&hi=1&created= παντως πριν λιγο καιρο υπηρχαν καμποσα wr Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2012 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Do It Yourself Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Ανελυσε μας τι ακριβως εχει καταστραφει οπως λες και να δουμε ποσο πανω κατω θα βγει και αν αξιζει ή οχι να επισκευαστει, γινε πιο συγκεκριμενος στο προβλημα της μηχανης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Αμα το φτιαξεις μονος σου θα ξερεις τι ακριβως εχει το μηχανακι και κατα πασα πιθανοτητα θα αργησει να σου ξαναχαλασει. Κατι που στο μεταχειρισμενο δε το εχεις. Γνωμη μου φτιαξτο. Καλο μηχανακι ειναι το wr... Συμφορουμιτης με wre μαλιστα παει τρενο! ...χωματινο τρενο :P Τα τελευταια παραβλεψε τα ειναι inside joke.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Φιλε μου επειδη ειχα πριν 10 χρονια ενα ιδιο μηχανακι οπως το δικο σου,θα ηθελα να μας γραψεις τι προβληματα αντιμετωπίζει, γιατι δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο το κόστος οσο γραφεις, αν θες γραψε παρακατω αναλυτικα τι χρειαζεσαι μηπως μπορουμε να σου προτεινουμε καποιες λυσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Φιλε αν θες την γνωμη μου μπορεις ανετα με 1000 ευρα να παρεις ενα αξιολογο enduro 125 το οποιο θα ειναι ετοιμο για enduroβολτες,! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Αν είναι για 700-800Ε να κάνεις καινούριο το μηχανάκι σου αξίζει περισσότερο από το να πάρεις ένα παρεμφερές με 1000+, το οποίο δεν ξέρεις και τι προβλήματα θα βγάλει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Αν είναι για 700-800Ε να κάνεις καινούριο το μηχανάκι σου αξίζει περισσότερο από το να πάρεις ένα παρεμφερές με 1000+, το οποίο δεν ξέρεις και τι προβλήματα θα βγάλει. 1000 δικια εχεις.. ειδικα το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι πολυ playbike στο χωμα αν θες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Παιδια συγνωμη που δν μπηκα τοσο καιρο ! Το εχω παρει αποφαση οτι θα το κανω εχω μασει τα λεφτα και θελω να το κανω οχι τοσο πολυ για το μηχανακι αλλα πιο πολυ για την εμπειρια ..... θελω να μαθω τι εργαλεια χριαζομαι σας παρακαλω απαντηστε μου αμμεσα γιατι αυριο θελω να παω να τα παρω πεστε μου πως λεγονται αυτα τα δυο εργαλεια που χρησίμοποιει στο 1:00 και αυτο στο 0:20 σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι τα χριαζομαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 πραγματικα εχω πολυ αναγκη να μου πειτε τι εργαλεια χριαζεται σας παρακαλω καντε τον κοπο καποιος που τα ξερει να τα γραψει η καλυτερα αν μπορει ολα τα ειδικευμένα εργαλεια για αυτη την δουλεια δλδ ( οχι κλειδια,κατσαβιδια κ.τ.λ) καταλαβαινετε.... Ευχαριστω εκ των προτέρων ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 το πρώτο είναι σαν αυτό. Για το δεύτερο δεν βρήκα κάτι από ελλάδα αλλά δες εδώ (αν και νομίζω πως γίνεται δουλειά και χωρίς αυτό....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες