Jump to content

Skin gr

Νέα Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος Skin gr

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  • Γενέθλια 05/04/1997

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Aprilia
  • myBike: Μοντέλο
    SX50

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    KTM
  • dreamBike: Μοντέλο
    990 adventure
  • dreamBike: Κυβισμός
    990
  1. Απο οτι θυμαμαι απο ενα ινοβα που ηθελε ρυθμισμα και σβηστο οταν ηταν δεν την επαιρνε!
  2. Ανορθωτης?μηπως εδωσε περισσοτερο ρευμα και καηκαν ασφαλειες...κοιταξε το!
  3. Φιλε το προβλημα ειναι οτι δεν αποσυμπλεκει...το πιο πηθανον ειναι να θελει ρυθμισμα ο συμπλεκτης!
  4. Skin gr

    Γνωμες για Aprilia Sx50

    χαχα γαμησετα και γω μια απο τα ιδια...σε ευχαριστω πολυ παντως φιλε!
  5. Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους βαλε το εργοστασιακο φιλτρο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου!
  6. Skin gr

    Αξιζει......??

    Φιλε αν θες την γνωμη μου μπορεις ανετα με 1000 ευρα να παρεις ενα αξιολογο enduro 125 το οποιο θα ειναι ετοιμο για enduroβολτες,!
  7. Skin gr

    Γνωμες για Aprilia Sx50

    Για το κρανακι το χω στα υποψη μου και εννοειται πως θα ειναι ΜΧ..τωρα οσον αφορα το κιττακι το χω στο μυαλο μου αλλα στο κοντινο μελλον γιατι τωρα δεν παιζει φραγκο! Α και μην ξεχασω αμα ξερεις καμια ιστοσελιδα που να εχει πραγματα για το μηχανακι κανε ενα κοπο και στειλτην ;)!
  8. Skin gr

    Γνωμες για Aprilia Sx50

    Ναι του κουτιου..οσον αφορα τα φρενα με βαση τα μοντελα που εχει εκει το aprilia εχει μεγαλυτερο δισκο και σωληνακι υψηλης !
  9. Skin gr

    Γνωμες για Aprilia Sx50

    Φιλε πρωτον σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και δευτερον και γω ημουν αναμεσα σε derbi και aprilia και επελεξα απριλια μονο για λογους αισθητικης αν και απο οτι ειδα εχει λιγο καλυτερα φρενακια! Τωρα απο θεμα κινητηρα δν ξερω ακομα αλλα ασ ελπισουμε οτι για 50αρι κατι θα κανει!
  10. Skin gr

    Γνωμες για Aprilia Sx50

    Γεια σας παιδια σαν νεος στο forum μπορει να κανω μερικα λαθακια οποτε μην με παρεξηγητε! Ανοιξα αυτο το topic γιατι προσανατολιζομαι στην αγορα ενος Aprilia Sx50 και θελω να ακουσω γνωμες, υπερ κατα ολες καλοδεχουμενες!
×
×
  • Create New...