george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 μην το αναφερεις καν για λιγες μερουλες..λεγε του παω εξω και παιρνε και το κρανος και ας μην ανεβαινεις..μετα απο λιγο καιρο πες του οκ αλλα φοβαμαι με αλλους και τα σχετικα..σιγα σιγα πιστευω θα τον καταφερεις το κρανος ομως οταν ανεβαινεις θα το φορας ;) και μεχρι το απεναντι σπιτι να πας θα το φορας...κατι αλλο να σου προτεινω δεν ξερω. Καλη τυχη και με προσοχη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 μην το αναφερεις καν για λιγες μερουλες..λεγε του παω εξω και παιρνε και το κρανος και ας μην ανεβαινεις..μετα απο λιγο καιρο πες του οκ αλλα φοβαμαι με αλλους και τα σχετικα..σιγα σιγα πιστευω θα τον καταφερεις το κρανος ομως οταν ανεβαινεις θα το φορας ;) και μεχρι το απεναντι σπιτι να πας θα το φορας...κατι αλλο να σου προτεινω δεν ξερω. Καλη τυχη και με προσοχη ! Οκ σημερα κιολας σκοπευα να βγω θα του ζητησω το κρανος ;) Ευχαριστω πολυ μακαρι να τον ψησω το θελω τοσο πολυ ειλικρινα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 και να μην τον πεισεις φιλε μου δεν πειραζει...ο καιρος για μηχανακι θα ερθεις..θα καταλαβεις οτι αργοτερα θα εισαι και πιο σοφος στο θεμα δρομου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Πραγματικα μου ερχεται να γελασω, 18 ειμαι και γω πριν λιγο εβγαλα το Α1. Θυμαμαι την εποχη που ημουν 16 και εψαχνα μηχανακι. Παντως σου ειπαν και οι υπολοιποι οτι θελεις συγκαταθεση γωνεα, και συνεχιζεις να επιμενεις. "Μου ειπαν οι φιλοι μου". Λοιπον σαν "συνομηλικος" σου(*2 χρονια δεν ειναι και μεγαλη διαφορα σε νουμερο αλλα ειναι μεγαλη σε αυτη την περιοδο της ζωης καθως χτιζεις σκεψη και χαρακτηρα) μην παρεις καθαρο, το ξερουμε ολοι και εσυ ο ιδιος πως θα το βγαζεις στον δρομο, αν οχι την πρωτη βδομαδα τοτε την δευτερη. Το καθαρο εχει ΠΟΛΛΑ εξοδα, ΠΟΛΛΑΑΑΑ ομως.. ΑΦΜ μπορεις να βγαλεις εφοσων παει ενας απο τους γωνεις σου με την ταυτοτητα σου και την δικια του σε μια ΔΟΥ, δεν χρειαζεται καν η παρουσια σου. Για να αγορασεις 50αρι μηχανακι δεν χρειαζεται ουτε το αφμ σου. το θεμα ειναι οταν θα βγαλεις την αδεια κυκλοφοριας, θα χρειαστει ΑΦΜ, υπευθηνες δηλωσεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΩΝΕΙΣ, και στην συνεχεια για διπλωμα αλλες δυο υπευθηνες δηλωσεις. Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια απο φιλο μου που ειναι στην εντατικη εδω και 4 μηνες, τρακαρε οδηγωντας ειναι σε κομμα και η γυναικα που τον χτυπησε ζηταει 90.000€. αν τα αντεχει αυτα η τσεπη της οικογενειας σου παω πασω. Κατι αλλο, πηρα μηχανακι 50αρι καινουριο, εδωσα 2400, και το πουλησα 1000. Ουτε τα μισα μετα απο 2 χρονια, και ελεγα και ευχαριστω. Καθε μερα το νιωθεις πιο αργο και ολο θες λιγο παραπανω νευρο και γκαζι, αγανακτας. Αν παρεις 4χρονο θα λες στην κοπελα σου καθε φορα που ειστε σε ανηφορα οτι το στρωνεις και δεν κανει να το τρεχεις, ενω στην πραγματικοτητα δεν θα πηγαινει παραπανω απο 40 δικαβαλο σε ανηφορα. Αν παρεις διχρονο παλι, θα εχεις συχνα συντηρηση καθως ειναι λιγο πιο απαιτιτικα αλλα εχουν καλυτερες επιδοσεις(μην φανταστεις τιποτα τρελο 10 χλμ παραπανω στην καλυτερη). Αλλα για 2ο ατομο λιγο δυσκολο ειδικα αν ειναι κοπελια που δεν θα γουσταρει να φοραει κολονια καθε φορα που κατεβαινει απο το μηχανακι γιατι θα βρομαει λαδι που εχουν τηγανισει σαρδελες. Και μην νομιζεις οτι θα εχεις κατακτησεις σε ερωτικα θεματα, οτι εισαι θα μινεις, το πολυ πολυ να βγαλουν μια δυο φωτογραφιες πανω στο μηχανακι σου οι καγκουρογκομενες που το παιζουν καποιες. Μεχρι εκει. Αυτα απο μενα, τα συμπερασματα δικα σου. Ξερω οτι εχεις την καυλα αλλα θα τα λυπηθεις τα λευτακια σου οταν θα θες κατι αλλο, θα λες τι κοπανος που ημουν που τα χαλασα σε βλακιες, οπως εκανα και εγω. Καλη τυχη οτι και αν κανεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 well said Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Παιδια σε λιγες μερες θα παρει παπι ο κολητος μου και θα ανεβαινω και θα το παιρνω κιολας μηπως αλλαξουν γνωμη...θα φοραω κρανος για να δουν οτι δεν ειμαι οπως νομιζουν..περα απο αυτο να το πηγαινω ταπες μπροστα τους για να τους τη σπασω/φοβησω η να το πηγαινω χαλαρα ??μπας και αλλαξουν γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Φίλε μην το κάνεις, μια στραβή να συμβεί θα βρεθείς και εσύ και ο κολλητός σου μπλεγμένοι. Εάν το κάνεις, ενάντια σε κάθε κοινή λογική και σοβαρή σκέψη τότε όχι, μην το πηγαίνεις τάπες. Τέλος, έχεις προηγούμενη εμπειρία για να το πηγαίνεις τάπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Φίλε μην το κάνεις, μια στραβή να συμβεί θα βρεθείς και εσύ και ο κολλητός σου μπλεγμένοι. Εάν το κάνεις, ενάντια σε κάθε κοινή λογική και σοβαρή σκέψη τότε όχι, μην το πηγαίνεις τάπες. Τέλος, έχεις προηγούμενη εμπειρία για να το πηγαίνεις τάπα? Εχω εμπειριες απο μηχανακια οχι μονο 50ρια αλλα και 125ρια..εννοω πως θα με αφησουν να παρω οι γονεις μου μηχανακι..βλεπωντας με να πηγαινω ταπες η να το πηγαινω νορμαλ με κρανος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω εμπειριες απο μηχανακια οχι μονο 50ρια αλλα και 125ρια..εννοω πως θα με αφησουν να παρω οι γονεις μου μηχανακι..βλεπωντας με να πηγαινω ταπες η να το πηγαινω νορμαλ με κρανος ? 1 - Nα επαναλάβω σε περίπτωση που δεν "έμεινε" πως η καλύτερη λύση είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ καθώς θα είσαι όσο πιο χύμα γίνεται. Ούτε δίπλωμα, ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα. Σε έλεγχο ή ατύχημα μπλέκεις τουλάχιστον 4 ατομα (κολλητό, εσένα, γονείς). 2 - Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά ως γενικός κανόνας ΠΟΤΕ δεν θα πείσεις τους γονείς σου για οτιδήποτε εάν το αντιμετωπίζεις ως ανταγωνισμό και μαγκιά μεταξύ φίλων. Εάν το πηγαίνεις τάπες απλά θα τους δείξεις πως πολύ καλά κάνουν και δεν σε θεωρούν ώριμο για μηχανή. Θα τους έχεις πείσει πως την θεωρείς παιχνίδι καθώς ούτε τις κατάλληλες διαδικασίες ακολουθείς, ούτε τα έγγραφα έχεις, ούτε αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο. Κατάλαβε πως φοβούνται για εσένα. Είναι γονείς, είσαι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουν. Με το να τους δείχνεις πως θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο δεν τους ηρεμείς, κάθε άλλο. Ποιά νομίζεις πως θα είναι δηλαδή η σκέψη τους εάν σε δουν να πηγαίνεις τάπα με δανεικό μηχανάκι? 3 - Το κράνος του πατέρα σου, εάν είναι παλιό, πιθανότατα είναι πλέον σκουπίδι και δεν θα λειτουργήσει σωστά σε κάποιο ατύχημα (χτύπα ξύλο). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2012 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 1 - Nα επαναλάβω σε περίπτωση που δεν "έμεινε" πως η καλύτερη λύση είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ καθώς θα είσαι όσο πιο χύμα γίνεται. Ούτε δίπλωμα, ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα. Σε έλεγχο ή ατύχημα μπλέκεις τουλάχιστον 4 ατομα (κολλητό, εσένα, γονείς). 2 - Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά ως γενικός κανόνας ΠΟΤΕ δεν θα πείσεις τους γονείς σου για οτιδήποτε εάν το αντιμετωπίζεις ως ανταγωνισμό και μαγκιά μεταξύ φίλων. Εάν το πηγαίνεις τάπες απλά θα τους δείξεις πως πολύ καλά κάνουν και δεν σε θεωρούν ώριμο για μηχανή. Θα τους έχεις πείσει πως την θεωρείς παιχνίδι καθώς ούτε τις κατάλληλες διαδικασίες ακολουθείς, ούτε τα έγγραφα έχεις, ούτε αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο. Κατάλαβε πως φοβούνται για εσένα. Είναι γονείς, είσαι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουν. Με το να τους δείχνεις πως θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο δεν τους ηρεμείς, κάθε άλλο. Ποιά νομίζεις πως θα είναι δηλαδή η σκέψη τους εάν σε δουν να πηγαίνεις τάπα με δανεικό μηχανάκι? 3 - Το κράνος του πατέρα σου, εάν είναι παλιό, πιθανότατα είναι πλέον σκουπίδι και δεν θα λειτουργήσει σωστά σε κάποιο ατύχημα (χτύπα ξύλο). Δικιο εχεις για ολα φιλε μου ομως δεν μπορω αλλο με τα ποδια δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα 18..μολις παρει ο κολλητος μου το μηχανακι θα το παιρνω μεν μπροστα στους γονεις μου αλλα θα φοραω κρανος και θα το πηγαινω κανονικα για να τους δειξω οτι δεν ειμαι αυτο που πιστευουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Δικιο εχεις για ολα φιλε μου ομως δεν μπορω αλλο με τα ποδια δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα 18..μολις παρει ο κολλητος μου το μηχανακι θα το παιρνω μεν μπροστα στους γονεις μου αλλα θα φοραω κρανος και θα το πηγαινω κανονικα για να τους δειξω οτι δεν ειμαι αυτο που πιστευουν To να δείξεις υπευθυνότητα και ωριμότητα είναι σωστό. Το να είσαι πράγματι υπεύθυνος και ώριμος σωστότερο. Μια χαρά μπορείς με τα πόδια, απλά είσαι στην ηλικία που δεν κρατιέσαι και 2 χρόνια φαντάζουν αιωνιότητα. Ό,τι και να κάνεις, πάντα όρθιος, πάντα κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 To να δείξεις υπευθυνότητα και ωριμότητα είναι σωστό. Το να είσαι πράγματι υπεύθυνος και ώριμος σωστότερο. Μια χαρά μπορείς με τα πόδια, απλά είσαι στην ηλικία που δεν κρατιέσαι και 2 χρόνια φαντάζουν αιωνιότητα. Ό,τι και να κάνεις, πάντα όρθιος, πάντα κράνος. Αιωνιοτητα οπως το ειπες..το κρανος εννοειτε πως θα το φοραω δεν παω πουθενα χωρις αυτο ειλικρινα φοβαμαι μακαρι να καταλαβουν και οι γονεις μου ορισμενα πραγματα..τους καταλαβαινω βεβαια οτι φοβουνται αλλα το θελω πολυ ενα μηχανακι και συγκεγκριμενα το daytona dy η το sprinter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δεν κοιτάς να δείξεις λίγη ωριμότητα παραπάνω και υπομονή; 16 εισαι μόνο. Το τι θα κάνεις και το τι θες εξαρτάται απο το τι κάνουν οι άλλοι συνομήλικοί σου; ΜΙΛΑ με τους γονείς σου. Δείξε υπευθυνότητα. Σοβαροτητα. Καταλαβε και κεινους. Στην τελική ακόμα εκείνοι αποφασίζουν και είναι υπεύθυνοι για σένα. Οχι οτι στα 18 θα σαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι στραβή κάτσει, αλλά λέμε τωρα, πιάνεις μια δουλειά και μαζεύεις λεφτά για κάποιο δίτροχο. Ξέρεις πόσα 16 χρονα δεν έφτασαν ποτέ τα 18; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δεν κοιτάς να δείξεις λίγη ωριμότητα παραπάνω και υπομονή; 16 εισαι μόνο. Το τι θα κάνεις και το τι θες εξαρτάται απο το τι κάνουν οι άλλοι συνομήλικοί σου; ΜΙΛΑ με τους γονείς σου. Δείξε υπευθυνότητα. Σοβαροτητα. Καταλαβε και κεινους. Στην τελική ακόμα εκείνοι αποφασίζουν και είναι υπεύθυνοι για σένα. Οχι οτι στα 18 θα σαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι στραβή κάτσει, αλλά λέμε τωρα, πιάνεις μια δουλειά και μαζεύεις λεφτά για κάποιο δίτροχο. Ξέρεις πόσα 16 χρονα δεν έφτασαν ποτέ τα 18; Συμφωνω απολυτως τους καταλαβαινω εκεινοι μου λενε βιαζεσε αυτο παντως με τους συνομιληκους δεν ισχυει για μενα απλα απο τα 12 μου που ανεβηκα σε μηχανακι ερωτευτηκα τωρα απο κει και περα ας κανουν οτι θελουν εγω τους εχω ξηγηθει ωραια..αν δεν μου παρουν μηχανακι τωρα θα παρω μηχανη στα 18..και οχι οτι τους απειλω απλως στα 18 και παπι δεν λεε τωρα μονο για παπιι..το ποσο χαρα ομως θα παρω οταν με δουν πανω στη μηχανη δεν περιγραφετε πραγματικα και δεν θα μπορουν να μου πουν και τιποτα απολυτως. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 http://www.mybike.gr/topic/55617-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%84%cf%8d%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1/ Όσο κι αν τα μετράς, δεν σου βγαίνουν τα κουκιά. Διαβασε λοιπον , ωστε σε λιγες μερες να ΜΗΝ ποσταρεις στα ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 http://www.mybike.gr...b7%ce%bc%ce%b1/ Όσο κι αν τα μετράς, δεν σου βγαίνουν τα κουκιά. Διαβασε λοιπον , ωστε σε λιγες μερες να ΜΗΝ ποσταρεις στα ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. ναι συμφωνω και επαυξανω αλλα που κολλαει αυτο με το οτι θα παρω μηχανη στα 18 εφοσον θα με καλυπτει το διπλωμα και θα ειμαι ενηλικος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Παιδια σε λιγες μερες θα παρει παπι ο κολητος μου και θα ανεβαινω και θα το παιρνω κιολας μηπως αλλαξουν γνωμη...θα φοραω κρανος για να δουν οτι δεν ειμαι οπως νομιζουν..περα απο αυτο να το πηγαινω ταπες μπροστα τους για να τους τη σπασω/φοβησω η να το πηγαινω χαλαρα ??μπας και αλλαξουν γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 καλα αυτο ηταν ας πουμε κατι που εγραψα απο αντριδραση..οχι πως δεν θα το παιρνω κιολας αλλα εγω εμαθα τον κολλητο μου να οδηγαει κιολας..τα βασικα δηλαδη τελος παντων στα 18 θελω να δω τι θα μου πουν οταν θα τους πω κατεβειτε να μου ασημωσετε το οχημα χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Πόσα χλμ έκανες σημερα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kerosunftw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Πόσα χλμ έκανες σημερα ? Πόσα χλμ έκανες σημερα ? 1-2 με το πεζο 2 ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs k 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2023 μπορω να παρω μηχανακι στο ονομα μου χωρις να εχω καποιο εισωδημα; πρεπει να το δικαιολογησω καπως θα γινει τιποτα με την εφορια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος Giannhs k έγραψε: πρεπει να το δικαιολογησω καπως θα γινει τιποτα με την εφορια; Πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 199.999€ τον χρόνο, αλλιώς ούτε 72αρι GLX δεν μπορείς να δηλώσεις. Βάλτο στο όνομα του πατέρα σου, τα παπιά είναι μικρού κυβισμού και ΔΕΝ είναι ανάγκη να δηλωθούν στην εφορία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill koul 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2024 μπορω μολις παω 16 να παρω στο ονομα μου παπι 125cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2024 πριν 1 ώρα, το μέλος bill koul έγραψε: μπορω μολις παω 16 να παρω στο ονομα μου παπι 125cc Μπορείς να έχεις δικό σου ένα παπάκι 125, όχι στα 16, και 4 να είσαι. Για να το οδηγήσεις ΕΣΥ όμως, πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 και να βγάλεις τουλάχιστον δίπλωμα Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2024 ακριβώς - το «μπορώ» και το «είμαι νόμιμος οδηγός» δεν ταυτίζονται, ειδικά στα ιθαγενή μας χωριά με τα μιλούνια εκκλησάκια οδικών μακαρίτων να καραδοκούν για πελάτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες