ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και να το χαίρεσαι όπως ποθείς!! Καλό, χρυσό και άγιο μηχανάκι, μα κάτι δεν μου κολλάει καλά, κάτι δεν μου αρέσει... δεν είναι στο όνομά μου ρε γαμώτο... Κρέμασέ του και καμια σκελίδα σκόρδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Πέρνα και καμιά Δευτέρα από το Ρύσιο να ρίξουμε γυροβολιές ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Καλοταξιδι φιλε μου..!!πολλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι!!μια απο τις αγαπημενες μου μηχανες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Ακολούθησε την πρόταση για στρώσιμο την Κυριακή............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Καλορίζικο και αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος να το χαρείς το εργαλείο Τόνυ. Στα είπα και από κοντά αλλά οι ευχές έτσι πρέπει να είναι, ατελείωτες!!! Καλοτάξιδο και πάλι φίλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Καλοταξιδο και παντα ορθιοι ......(πηρες τον καλυτερο χρωματισμο που παιζει γι'αυτο το μηχανακι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Καρακουκλαρα ειναι, να τη χαιρεσαι, καλοταξιδη και παντα ορθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Πανεμορφο !! Να το χερεσαι !!! Και αν θες να κανεις καμια αλλαγη αλλαξε την βαση με τα φλας και την πινακιδα και βαλε μια πιο σπορ και πιο μικρη και θα ειναι τουμπανο (οχι οτι τωρα δεν ειναι)! Και να την προσεχεις ειναι κουκλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Πανεμορφο !! Να το χερεσαι !!! Και αν θες να κανεις καμια αλλαγη αλλαξε την βαση με τα φλας και την πινακιδα και βαλε μια πιο σπορ και πιο μικρη και θα ειναι τουμπανο (οχι οτι τωρα δεν ειναι)! Και να την προσεχεις ειναι κουκλα ! Έχεις απόλυτο δίκιο αυτό θα κάνω . Και να σας ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά για τα πολύ καλά σας λόγια και ειδικά τον φίλο Yamahakia που μου έκανε την τιμή να ανέβει πάνω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Kουκλίτσα το μηχανάκι... Καλορίζικο και καλοτάξιδο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Έγινε και η αλλαγή λαδιών στα 1000 και αρχίζει το άνοιγμα 7-8-9-10000... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Έτσι όπως είναι τώρα δεν παίζεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 κουκλακι το μηχανακι σου...καλοταξιδο και καλη διασκεδαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 καλοταξιδη κουκλα!!!! μου αρεσει πολυ σαν μοντελο μπραβο σου!!! τι ειχες πριν ρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) cbr 250 νομίζω, χονδάκιας Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2012 από τον mavridoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Καλορίζικη !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 cbr 250 νομίζω, χονδάκιας Όλοι έχουν τα ελαττώματα τους, πρέπει να του το χτυπάς εσύ τώρα δηλαδή; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον Toni Shark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2012 από τον Toni Shark 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Απλα κουκλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Ερχεται φωτο με new ζελατινα και προστατευτικα by Honda.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Απόστολος91 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!Πάντα όρθιος φιλαράκι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εδώ με new Zελατίνα HONDA κ προστατευτικά Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2012 από τον Toni Shark 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Στην πένα το εργαλείο,πανέμορφο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες