Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Άξιος συγχαρητηρίων και για το ότι προσπάθησες να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι και για το ότι τελικά τα κατάφερες. Συγχαρητήρια λοιπόν και περιμένουμε λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν είμαι ανυπόμονος (πολύ) αλλά μήπως θα ήταν δυνατόν να έχουμε μια άποψη γι αυτό το ταξίδι μέσω ενός ταξιδιωτικού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (όσο ακόμα έχουμε την εντολή να περιφερόμαστε στο μάταιο τούτο κόσμο). Διότι εκτός από το φουρναντεροπαιδο και εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε και εμείς ψυχή. Μάνα μας έκανε και εμάς, δεν βγήκαμε από κ@λο. Θέλουμε να διαβάσουμε, να μάθουμε, να εμβαθύνουμε, να ονειρευτούμε. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Δεν είμαι ανυπόμονος (πολύ) αλλά μήπως θα ήταν δυνατόν να έχουμε μια άποψη γι αυτό το ταξίδι μέσω ενός ταξιδιωτικού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (όσο ακόμα έχουμε την εντολή να περιφερόμαστε στο μάταιο τούτο κόσμο). Διότι εκτός από το φουρναντεροπαιδο και εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε και εμείς ψυχή. Μάνα μας έκανε και εμάς, δεν βγήκαμε από κ@λο. Θέλουμε να διαβάσουμε, να μάθουμε, να εμβαθύνουμε, να ονειρευτούμε. Θωμά προλαβαί δε προλαβαί...ετούτος θα μας βγάλει την ψυχή για να μας τα πει, γι΄αυτό και θα πάω εγω αντιπροσωπία να τον συναντήσω να μου τα πει (να κλέψω και καμιά φωτό όταν δε βλέπει) και μετά με το σχετικό αντίτιμο βεβαίως, θα σας ενημερώσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Εγώ θα σου δώσω 1 λίτρο μπετζίνα είναι καλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι έγινε ρε? Όλοι συγγενείς του Βενιζέλου είστε εδώ μέσα? :0 :0 Γέμισε το φόρουμ τοκογλύφους. :pray: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Για να αργεί έτσι ο Νικόλας, φανταστείτε τί έχουμε να διαβάσουμε....... Κύριε διαχειριστάαααα, :D ο server σηκώνει ή θα τον μαζεύουμε απ' τα πατώματα? :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Ναι καλά... μη φάτε, έχει γλαρόσουπα... Ο Νικόλας το αφήνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που δεν θα έχετε κάτι άλλο να κάνετε, για να ξεκινήσει το ταξιδιωτικό του... Μέχρι τότε, μπορείτε, ή να βράσετε στο ζουμί σας, ή να πάτε μόνοι σας μια βολτίτσα ως το Ακρωτήρι και να μας πείτε εσείς πρώτοι, τις εντυπώσεις σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Ναι καλά... μη φάτε, έχει γλαρόσουπα... Ο Νικόλας το αφήνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που δεν θα έχετε κάτι άλλο να κάνετε, για να ξεκινήσει το ταξιδιωτικό του... Μέχρι τότε, μπορείτε, ή να βράσετε στο ζουμί σας, ή να πάτε μόνοι σας μια βολτίτσα ως το Ακρωτήρι και να μας πείτε εσείς πρώτοι, τις εντυπώσεις σας... Ειδικά εγώ, για κάτι τέτοια "στεγνά" μέρη είμαι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Πολλά μπράβο Νικόλα !!! :respekt: Περιμένουμε με αγωνία την αφήγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Παιδιά, ζητώ συγγνώμη αλλά έχει προκύψει ένα έκτακτο θέμα που με εμποδίζει να βρω χρόνο να γράψω το ταξιδιωτικό όπως θα ήθελα... ζητάω λίγο χρόνο να βάλω φώτο κ σκέψεις σε σειρά κ θα επανέλθω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Παρε τον χρονο σου.Εμεις περιμενουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρεπει να ζεστανουμε λιγο την ατμοσφαιρα... "Σπασμενη η πυξιδα, ο χαρτης σκισμενος" και εμεις βαλαμε ξανα πλωρη για το υπεροχο αγνωστο του οριζοντα.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον Ταξιδευτής 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι λεξεις θες να σου πω; Με τι λογια να περιγραψω το μεγαλειο ΑΥΤΟ; Η σιωπη καποιες φορες ειναι χρυσος.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον Ταξιδευτής 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ζεστάθηκε αρκετά? Θα καταφέρει να κάνει εκκίνηση το ταξιδιωτικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Μπορω να περιμενω... οσο χρειαστει...Νικολα με το πασο σου!Ειναι δεδομενο οτι θα ταξιδεψουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Πςςς... 13 σελίδες μονορούφι και διάβαζα άλλες 213. Φίλε μου, αν και δεν σε ξέρω όπως και σχεδόν κανένα σας φίλοι μου, ήδη με ταξίδεψες. Μακάρι να βρω κι εγώ κάποια στιγμή το κουράγιο σου και κυρίως τα @@ σου, να ξεφύγω απ'τα κουτάκια που έλεγες και γυρίσω την Ευρώπη σε 2 τροχούς. Τότε μόνο θα μπορώ να πω ότι πραγματοποίησα το όνειρο μου. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μην προσπαθήσεις έστω να κάνεις πράξη αυτά που ονειρεύεσαι. Απεριόριστο respect. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Γκουχ, γκουχ, γκουχ, ένα δυο, ένα δυο. Δεν είναι τίποτα, το λαιμό μου καθαρίζω και κανω δοκιμή το μικρόφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Γκουχ, γκουχ, γκουχ, ένα δυο, ένα δυο. Δεν είναι τίποτα, το λαιμό μου καθαρίζω και κανω δοκιμή το μικρόφωνο Ένα-δύο τέστ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Ε ναι γκουχου γκουχου και ένα δυο τεστ. Κάποιος συγκεκριμένος έχει την υποχρέωση και το καθήκον να αναφέρει εδώ με μεγάλα ευανάγνωστα γράμματα εντόνου χρώματος ότι η απάντηση του θέματος εδώ μετακινήθηκε σε νέο θέμα και να βάλει και τον σύνδεσμο. Όχι να περιμένουμε τη θεά τύχη να μας ρίξει εκ παραδρομής πάνω στο θέμα ειδάλλως να το χάσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες