Jump to content
Ταξιδευτής

It's time again...

Recommended Posts

Άξιος συγχαρητηρίων και για το ότι προσπάθησες να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι και για το ότι τελικά τα κατάφερες. Συγχαρητήρια λοιπόν και περιμένουμε λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είμαι ανυπόμονος (πολύ) αλλά μήπως θα ήταν δυνατόν να έχουμε μια άποψη γι αυτό το ταξίδι μέσω ενός ταξιδιωτικού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (όσο ακόμα έχουμε την εντολή να περιφερόμαστε στο μάταιο τούτο κόσμο).

Διότι εκτός από το φουρναντεροπαιδο και εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε και εμείς ψυχή.

Μάνα μας έκανε και εμάς, δεν βγήκαμε από κ@λο.

Θέλουμε να διαβάσουμε, να μάθουμε, να εμβαθύνουμε, να ονειρευτούμε.

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είμαι ανυπόμονος (πολύ) αλλά μήπως θα ήταν δυνατόν να έχουμε μια άποψη γι αυτό το ταξίδι μέσω ενός ταξιδιωτικού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (όσο ακόμα έχουμε την εντολή να περιφερόμαστε στο μάταιο τούτο κόσμο).

Διότι εκτός από το φουρναντεροπαιδο και εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε και εμείς ψυχή.

Μάνα μας έκανε και εμάς, δεν βγήκαμε από κ@λο.

Θέλουμε να διαβάσουμε, να μάθουμε, να εμβαθύνουμε, να ονειρευτούμε.

Θωμά προλαβαί δε προλαβαί...ετούτος θα μας βγάλει την ψυχή για να μας τα πει, γι΄αυτό και θα πάω εγω αντιπροσωπία να τον συναντήσω να μου τα πει (να κλέψω και καμιά φωτό όταν δε βλέπει) και μετά με το σχετικό αντίτιμο βεβαίως, θα σας ενημερώσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου δώσω 1 λίτρο μπετζίνα είναι καλά? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε ρε? Όλοι συγγενείς του Βενιζέλου είστε εδώ μέσα? :0 :0

Γέμισε το φόρουμ τοκογλύφους. :pray: :pray:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να αργεί έτσι ο Νικόλας, φανταστείτε τί έχουμε να διαβάσουμε....... :surrender:

Κύριε διαχειριστάαααα, :D ο server σηκώνει ή θα τον μαζεύουμε απ' τα πατώματα? :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καλά... μη φάτε, έχει γλαρόσουπα... :mB_kalo_e:

Ο Νικόλας το αφήνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που δεν θα έχετε κάτι άλλο να κάνετε, για να ξεκινήσει το ταξιδιωτικό του... :shock:

Μέχρι τότε, μπορείτε, ή να βράσετε στο ζουμί σας, ή να πάτε μόνοι σας μια βολτίτσα ως το Ακρωτήρι και να μας πείτε εσείς πρώτοι, τις εντυπώσεις σας... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καλά... μη φάτε, έχει γλαρόσουπα... :mB_kalo_e:

Ο Νικόλας το αφήνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που δεν θα έχετε κάτι άλλο να κάνετε, για να ξεκινήσει το ταξιδιωτικό του... :shock:

Μέχρι τότε, μπορείτε, ή να βράσετε στο ζουμί σας, ή να πάτε μόνοι σας μια βολτίτσα ως το Ακρωτήρι και να μας πείτε εσείς πρώτοι, τις εντυπώσεις σας... :crazy:

Ειδικά εγώ, για κάτι τέτοια "στεγνά" μέρη είμαι.......... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, ζητώ συγγνώμη αλλά έχει προκύψει ένα έκτακτο θέμα που με εμποδίζει να βρω χρόνο να γράψω το ταξιδιωτικό όπως θα ήθελα... ζητάω λίγο χρόνο να βάλω φώτο κ σκέψεις σε σειρά κ θα επανέλθω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να ζεστανουμε λιγο την ατμοσφαιρα...

"Σπασμενη η πυξιδα, ο χαρτης σκισμενος" και εμεις βαλαμε ξανα πλωρη για το υπεροχο αγνωστο του οριζοντα....

555599_336604323100830_443887339_n.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λεξεις θες να σου πω; Με τι λογια να περιγραψω το μεγαλειο ΑΥΤΟ;

304917_345216998906229_2049158835_n.jpg

Η σιωπη καποιες φορες ειναι χρυσος....

564595_341155009312428_1563350363_n.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζεστάθηκε αρκετά? Θα καταφέρει να κάνει εκκίνηση το ταξιδιωτικό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να περιμενω...

mexican-siesta-man.jpg

οσο χρειαστει...Νικολα με το πασο σου!Ειναι δεδομενο οτι θα ταξιδεψουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πςςς... 13 σελίδες μονορούφι και διάβαζα άλλες 213. Φίλε μου, αν και δεν σε ξέρω όπως και σχεδόν κανένα σας φίλοι μου, ήδη με ταξίδεψες. Μακάρι να βρω κι εγώ κάποια στιγμή το κουράγιο σου και κυρίως τα @@ σου, να ξεφύγω απ'τα κουτάκια που έλεγες και γυρίσω την Ευρώπη σε 2 τροχούς. Τότε μόνο θα μπορώ να πω ότι πραγματοποίησα το όνειρο μου. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μην προσπαθήσεις έστω να κάνεις πράξη αυτά που ονειρεύεσαι. Απεριόριστο respect.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ, γκουχ, γκουχ, ένα δυο, ένα δυο. Δεν είναι τίποτα, το λαιμό μου καθαρίζω και κανω δοκιμή το μικρόφωνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ, γκουχ, γκουχ, ένα δυο, ένα δυο. Δεν είναι τίποτα, το λαιμό μου καθαρίζω και κανω δοκιμή το μικρόφωνο

Ένα-δύο τέστ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι γκουχου γκουχου και ένα δυο τεστ.

Κάποιος συγκεκριμένος έχει την υποχρέωση και το καθήκον να αναφέρει εδώ με μεγάλα ευανάγνωστα γράμματα εντόνου χρώματος ότι η απάντηση του θέματος εδώ μετακινήθηκε σε νέο θέμα και να βάλει και τον σύνδεσμο.

Όχι να περιμένουμε τη θεά τύχη να μας ρίξει εκ παραδρομής πάνω στο θέμα ειδάλλως να το χάσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα