okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Πες αλήθεια.... Επίτηδες το κάνεις, ε? Για να μας σπασεις τα νεύρα, ε? Να ζηλέυουμε, ε? Ξέρεις, όπως κανείς ότι μόνος το ταξίδι αρέσει και σε μένα και σε καταλαβαίνω πολύ, αλλά.... Πρόσεχε, φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Να προσεχεις πολυ.ΕΛπιζω και ευχομαι να τελειωσεις το ταξιδι οπως θα το αρχισεις.Ολα καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorAbo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Μπράβο! Αλυσιδούλα αλλάξαμε; τι μου θυμίζεις εσύ, να δεις τι μου θυμίζεις ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Νικολα....κάθε ταξίδι το ζουμε σαν να ειναι το τελευταιο!Κι οταν γυρισουμε γραφουμε πόσο εντονα το βιωσαμε...Μεχρι το επομενο. Αυτη ειναι η αξία του ταξιδιού στον μοτοσυκλετιστη:Να ΖΕΙΣ αυτο που κανεις! Καλο δρομο φιλε...θα περιμενω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δεν μας ειπες ημερομηνιες. Ποτε φευγεις, ποτε φθανεις στο προορισμο, ποτε θα μας ερθεις Γερμανια κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ = ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ = ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ και όταν τελικά με το καλο γυρίσεις ανεβεσετα ΟΛΑ για να μας ταξιδεψεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια θα κανω οτι μπορω και περναει απο το χερι μου να σας παρω μαζι μου στο ταξιδι... Εχω τοσο καλους φιλους εδω μεσα που σας το χρωσταω απο καιρο! Ξεκιναω στις 13 Ιουλιου... Προ ημερων αγορασα τα εισητηρια των πλοιων... 5 στο συνολο ΧΩΡΙΣ να υπολογιζω τα αναριθμητα "παντοφλακια" που θα χρειαστω στη διαδρομη... Σημερα εκλεισαν και οι διαμονες. (Ειπαμε, παμε για τη περιπετεια αλλα λιγη οργανωση δεν εβλαψε ποτε! Φιλοι μου ανεβηκαν επανω πριν 2 χρονια και την πατησαν επανηλλημενα σε διελευσεις με καραβια που δεν ειχαν εισητηρια και σε φασεις οπου εψαχναν μεσα στη νυχτα για διαμονη στη μεση του πουθενα -οπως και να το κανεις δεν ειναι και το πιο ειδυλιακο σεναριο αυτο...) Μεσω του εξαιρετικου www.hostelworld.com βρηκα διαμονη σε ΠΟΛΥ οικονομικα αλλα ωραια και καθαρα hostels σε καποια συγκεκριμενα μερη οπου δεν θα στησω σκηνη -καποιες φορες λογω χρονου, και καποιες φορες για να "σπασω" τη κουραση του στησε/ξεστησε το τσαντηρι... Επισης σε ενα καμπινγκ που ειδα απο προταση του αδερφου Sieche, εκλεισα ξυλινο σπιτακι -κατ εξαιρεση αφου ειναι ακριβα αν εισαι ενα ατομο (80 ευρω τη μερα!), αλλα το συγκεκριμενο αξιζει για τη τοποθεσια ειδικα... Και βεβαια κανονισα και καποιες διαμονες σε παιδια απο το Couchsurfing οπου ειμαι μελος εδω και 1-2 χρονια, στη Γαλλια, Νορβηγια και Φινλανδια. Παρεπιπτωντος, οσοι δεν γνωριζετε το couchsurfing ψαξτε το. Ειναι μια καταπληκτικη ιδεα!!! Παραλληλα αρχισαν να ερχονται και καποια πραγματακια που χρειαζονταν αναβαθμιση... Ενα απο τα καλυτερα ολοσωμα αδιαβροχα που μπορουσα να βρω, της Ολλανδικης Difi... Κατι μου λεει οτι θα το χρειαστω. Eνα ολοσωμο ισοθερμικο/base layer της Spada... Σετ δερματινη στολη τουρισμου & μποτες της Revit που ειχα αγορασει εδω και καιρο... Τιποτα σπουδαιο ομως περα απο αυτα... Απλα μερικα μικρα δωρακια στην καλη μου ετσι για το καλο, για να με προσεχει... Μια αλλαγη λαδιων, ενα σετ αλυσιδογραναζα, δαγκανες/φρενα απο VTR1000 και ετοιμοι... Ο εξοπλισμος του καμπινγκ που ειχα ελεγχθηκε και αναβαθμιστηκε οπου αυτο χρειαζοταν (αντιριδες ορειβατικου τυπου πχ), στηθηκε για ελεγχο και καθαρισμο και καλο πακεταρισμα... Το GPS αναβαθμιστηκε στη τελευταια εκδοση + χαρτες και τωρα το mp3 player γεμιζει μουσικες... :) Την ερχομενη βδομαδα η Αυρα θα φορεσει το τριβαλιτσο και μετα ξεκιναει η διαδικασια του μαζεματος/τακτοποιησης των πραγματων... Αρχιζει το αγχος.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2012 από τον Ταξιδευτής 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ο ταξιδευτής και πάλι κοντά μας!!! Α ρε ΝΙκόλα, εσύ ταξιδεύεις και μεις ταξιδεύουμε μαζί σου...Καλά χλμ αδερφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Αδερφε ΜπιλυΖΑ καλως σας ξαναβρηκα ρε φιλε....! ΥΓ. Κανονισε εσυ... Ξερεις! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 αναμενουμε μετ ευδαιμονιας αγαπητε Νικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Αγορίνα μου εσύ απόδειξε στον εαυτό σου για άλλη μια φορά ότι είσαι θηρίο (Υ.Γ. οκ γύρισα χαχχαχα!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Άντε Νίκο με το καλό να ( μας) ταξιδέψεις σε αυτά τα υπέροχα μέρη. Σου εύχομαι το καλύτερο και βέβαια πολύ πολύ προσοχή στο δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Nordkapp? :surrender: Πού είναι ο άλλος ο κεφτές να μας μιλήσει για 2 πατουσιές δρόμους? :P Νικόλα, καλό ταξίδι και στείλε μας όλους αδιάβαστους για νανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω ενα ποτο στο ποτηρι, μια καλη μπλουζια στα ηχεια και καθομαι και χαζευω τη πραματεια... Το τσαντηρι απλωμενο γυρω μου για αλλη μια φορα να μου θυμιζει αυτο που ερχεται. Η ωρα ειναι σχεδον εδω πλεον... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον Ταξιδευτής 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Άντε τώρα αδερφέ, να θες κάτι από αυτά και να είναι στον πάτο της βαλίτσας... Φούστη Μέρφυ με τους νόμους σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Προφυλακτικα Νικολα...προφυλακτικα!!!!(μην βρεξει λεω για προχειρο αδιαβροχο εξοπλισμου) :P Με το καλο λεμεεεε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλούς δρόμους, Νικόλα ! Ταξίδι μοναδικό, και όνειρο για όλους τους 2τροχους. υγ. Βλέπω καλά ? Έχεις προμηθευτεί και μονόλιτρο.............καυσίμου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλό δρόμο και όλα να σου πάνε όπως τα περιμένεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Να στε καλα παιδια! Ελπιζω να μπορεσω να σας μεταφερω κατι απο αυτη τη μεγαλη περιπετεια! :) Καλούς δρόμους, Νικόλα ! Ταξίδι μοναδικό, και όνειρο για όλους τους 2τροχους. υγ. Βλέπω καλά ? Έχεις προμηθευτεί και μονόλιτρο.............καυσίμου ? ^_^ Θαναση δεν σου ξεφευγει τιποτα ε; Ναι, ειναι δοχειο καυσιμου οχι ομως για τη μηχανη αλλα για την μαγειρικη εστια της Trangia που φαινεται στο κεντρο. http://www.trangia.se/ Καμπινγκ θα κανουμε, να μην μαγειρεψουμε και τιποτα; (ασε που για να φας σε αυτες τις χωρες πρεπει να παρεις δανειο!) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Πςςςςςςς, έχω μεγάλη περιέργεια να δω τη Βέφα φορτωμένη με όλα αυτά λέμε. Καλό δρόμο φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Μονο αυτα θα παρεις??? Καλο ξεκινημα Νικολα, τα λεμε απο κοντα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Κοίτα μη μπερδευτείς αυτές τις μέρες και μαγειρέψεις τίποτα από δαύτα! Άντε τώρα αδερφέ, να θες κάτι από αυτά και να είναι στον πάτο της βαλίτσας... Φούστη Μέρφυ με τους νόμους σου... Στανταράκι λέμε. Και το πιο άχρηστο θα είναι μονίμως στον αφρό και θα πρέπει να το βγάζει-βάζει συνέχεια :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Πω ρε τάξη και οργάνωση. Εγώ συνήθως παίρνω το σακβουαγιάζ και ξεκινάω και πετάω πράγματα μέσα. Που χωράνε όλα αυτά? Όταν ταξίδευες διπλός είχες και τρέιλερ από πίσω? Άμα κοιμάσε ελεύθερο κάμπινγκ, δεν παίρνεις και τίποτα που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοάμυνα. Πχ κανά τσεκουράκι, να κόβεις και ξύλα. Ωραίος, μπράβο και καλό ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πω ρε τάξη και οργάνωση. Εγώ συνήθως παίρνω το σακβουαγιάζ και ξεκινάω και πετάω πράγματα μέσα. Που χωράνε όλα αυτά? Όταν ταξίδευες διπλός είχες και τρέιλερ από πίσω? Άμα κοιμάσε ελεύθερο κάμπινγκ, δεν παίρνεις και τίποτα που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοάμυνα. Πχ κανά τσεκουράκι, να κόβεις και ξύλα. Ωραίος, μπράβο και καλό ταξίδι. Τράπουλα δε βλέπω για να ρίχνει πασιέντζες σε καμμιά αναμονή. :lol: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Ονειρεμένο ταξίδι!! Καλούς δρόμους φίλε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες