chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 υστερα απο μια γρηγορη βολτα στο κεντρο....περασα απο τρια καταστηματα με ρολογια...λοιπον το μπατζετ ειναι τοπ 200 ευροπουλα και οι προδιαγραφες ειναι οι εξης!!! ψαχνω για ρολοι χειρος οποσδηπωτε να εχει τα εξης: 1ον να ειναι με ατσαλινο μπρασελε 2ον να ειναι ελφρως προσ το μεγαλο το μεγεθος 3ον να ειναι μαρκα που να κατασκευαζει μονο ρολογια (δλδ να μην ειναι τυπου...gucci..tommy hilfiger..gianfranco ferre ktl ktl ) 4ον να παιζει μπαλα παντου ...δλδ να φοριεται και σε γαμο και για σαββατοβραδη εξοδο και για καφεδακι στο καφε της γειτονιας..... τελος να σας πω οτι βρηκα ενα που μου κανει πολυ αλλα ηθελα να δω μηπως εχεται αντιπροτασης.. το festina grande tour (googlarete) κωδικος festina f 16351-3 δειτε το και πες τε μου τη γνωμη σας...ευχαριστω προκαταβολικα!!!ξεχασα να σας πω ...180 ευρο το βρηκα....νομιζω ειναι σουπερ τιμη για αυτο το ρολοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Το καλύτερο value for money και παράλληλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ είναι το seiko monster. Και καλά είναι καταδυτικό αλλά απλά τα σπάει. Καλύπτει όλα όσα ζητάς συν το ότι είναι αυτόματο, οπότε και σε ένα ξερονήσι να βρεθείς ναυαγός δες το θετικά, θα ξέρεις τι ώρα είναι πάντα και για πάντα. Το πήρα πέρυσι γύρω στα 170 ευρώ ονλάιν φυσικά αφού στα μαγαζιά μου ζητούσαν 300+. Τσίμπησαν.... Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί αφού νομίζω ότι ο φίλος μόλις βρήκε αυτό που έψαχνε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ποσυπογράφω στη Seiko, αλλά, όχι στα λεφτά που ψάχνεις. Σε αυτά τα λεφτά θα πάρεις made in P.R.C και όχι Japan... Προσωπικά, η μεγάλη μου αδυναμία, είναι τα Βulova. Αν ψηνόσουν να ανέβεις στην τιμή και να αγοράσεις μέσω EBAY, τότε ασυζητητεί, θα σου πρότεινα αυτό... http://www.ebay.com/...=item19d1c08280 Αυτό έχω και το ρολόι, πραγματικά, πάει παντού, κάνει τα πάντα και πάει με κάθε ντύσιμο... Υ.Γ. Φιλική συμβουλή... Μην αγοράσεις από Ελλάδα... Τουλάχιστον 150 ευρώ πιο ακριβά θα τα βρείς τα περισσότερα εδώ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδη τρελενομαι με τα ρολογια και γενικα μου αρεσουν και ειμαι πολυ δυσκολος προς την αγορα καποιου θεωρω το δικο σου μετα το gooγκλαρισμα που του εκανα οτι ειναι πολυ ωραιο κομματι.Ειδικα σε μπλε που το βγαζει ειδα μια φωτο απο ολες οσες εβγαλε μου φανηκε τελειο.Περι ορεξεος ομως γιατι τα γουστα του καθενος στα ρολογια ειναι διαφορετικα!Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ! Τσεκαρε μια και το δικο μου μιας και τα γουστα μας συμπιπτουν με την μονη παραχωριση που εκανα μια φορα να εχει λουρακι!! http://www.prlog.org...pc041p1-med.jpg Εννοειτε και εγω πως το αγορασα απο e bay και η διαφορα ηταν τεραστια σε σχεση με εδω.Γνησιο με ολα του τα χαρτια και με εγγυηση!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Colin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Σωστός ο mavridoul. Τα Festina δεν κάνουν ούτε για πορτατίφ σε ποντικοφωλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Swatch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Άλλο "απαύγασμα" της ωρολογοποιίας χα,χα,χα. Κάτι σαν να λέμε καλό το προσούτο αλλά και το παριζάκι αλλαντικό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Ο νούς σου στο φαί εσένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Εγω εχω ενα Suunto core black αλλα πρωτα απο ολα ξεφευγει απο το μπατζετ του παιδιου και δεν εχει μπρασελε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω ενα Suunto core black αλλα πρωτα απο ολα ξεφευγει απο το μπατζετ του παιδιου και δεν εχει μπρασελε Έλα τα Suunto!!! Πολύ ωραίο το core φίλε μου! Τα καταδυτικά SEIKO που προτείναν τα παιδιά νομίζω κι εγώ οτι είναι ό,τι καλύτερο για την χρήση που θες. Τσέκαρε εδώ για πολλά SEIKO http://stores.ebay.c...-Watches?_rdc=1 Πολύ καλό κατάστημα και πολύ καλές τιμές! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Όποιος θέλει να μου πάρει δώρο, μην παιδεύεται να ψάχνει...... ΑΥΤΟ και καθάρισε..... Γιώργο (klab), τούμπανο έτσι? Έχω και για Κούρκουλο & Ravendark...... ΑΥΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) αδερφε το ρολογάκι που διαλεξες απλά τα σπάει ... εγώ πήρα το Tour de France 2008 και το φοράω ακριβώς όπως λες ... οποιος το βλεπει με ρωτάει! και ταιριάζει με ΄κλασικό ή σπορτιφ ντυσιμο ! ειναι ακριβώς αυτό http://img19.imagesh...463/162735d.jpg το πήρα το 2008 μολισ βγηκε 300 ευρώ από Γερμανία και δεν το μετάνιωσα ποτέ ... Ο μπρασελές του απλά τα σπάει!!! το κακό του είναι οτι είναι μεγαλούτσικο αρκετά και αρκετά βαρύ αλλα εγώ ετσι τα γουστάρω τα ρολόγια :) καλές αγορές! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον SONY 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://viewitem.eim....0747804955/item http://viewitem.eim.ebay.gr/Seiko-Men-Daytona-F1-Racer-Chronograph-Monster-Watch-Snd701-Snd701p1-WARRANTY/220898745471/item Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και από μένα SEIKO, SECTOR (176E της φωτογραφίας) και BULOVA (216 της φωτό) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 περνα και καμοια βολτα απο την casio.εχει αρκετα πραγματα στην εκθεση,διαφορες και καλες τιμες!!!προσωπικα διαφωνω με την αγορα ρολογιου απο το ιντερνετ γιατι ποτε δεν ξερεις αν η αντιπροσωπεια θα σε καλυψει στο μελλον...+οτι εχει απο τα καλυτερα after sale Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-BRAND-NEW-MENS-ALL-TITANIUM-CHRONOGRAPH-ALARM-WATCH-SNAE47P1-/221012638242?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3375613a22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 προσωπικα διαφωνω με την αγορα ρολογιου απο το ιντερνετ γιατι ποτε δεν ξερεις αν η αντιπροσωπεια θα σε καλυψει στο μελλον... To δικο μου το εψαχνα 1 χρονο να το βρω φιλε και οταν το καταφερα ειχε σε μαγαζι στο cosmos στη θεσσαλονικη 1050 ευρω.Κι'ομως το τσιμπησα 380 απο αγγλια.Νομιζω πως αξιζει καποιος να παρει κατι απο το internet!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 To δικο μου το εψαχνα 1 χρονο να το βρω φιλε και οταν το καταφερα ειχε σε μαγαζι στο cosmos στη θεσσαλονικη 1050 ευρω.Κι'ομως το τσιμπησα 380 απο αγγλια.Νομιζω πως αξιζει καποιος να παρει κατι απο το internet!!! στο οικονομικο θεμα μαζι σου..αν ομως η αντιπροσωπεια δεν σε καλυπτει μετα τι κανεις?περα απ αυτο αρκετες φορς εχω δει να παιρνουν ρολοι απο το ιντερνετ και η εγγυηση να ειναι μουφα επισης να ειναι μαιμου και το ρολοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stergios69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Το καλύτερο value for money και παράλληλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ είναι το seiko monster. Και καλά είναι καταδυτικό αλλά απλά τα σπάει. Καλύπτει όλα όσα ζητάς συν το ότι είναι αυτόματο, οπότε και σε ένα ξερονήσι να βρεθείς ναυαγός δες το θετικά, θα ξέρεις τι ώρα είναι πάντα και για πάντα. Το πήρα πέρυσι γύρω στα 170 ευρώ ονλάιν φυσικά αφού στα μαγαζιά μου ζητούσαν 300+. Τσίμπησαν.... Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί αφού νομίζω ότι ο φίλος μόλις βρήκε αυτό που έψαχνε To έχω σε πορτοκαλί, από ebay... Φοβερό ρολόι, για τα λευτά του βάζει κάτω πολλά ακριβότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Παιδιά καλά αυτά που μου δείξατε αλλά μέχρι στιγμής δεν με πείθει κανένα ... Εκτός βέβαια από το tour de France ...Seiko =τίμια πολύ αλλά όχι στο στυλ που ψάχνω ακριβώς ...Casio = απογοητευτικά όταν το φόρεσα πολύ ελαφρύ και σαν ψεύτικο ... Bulova= άλλο ύφος τελείως...για δεύτερο μελλοντικά...δεν το έχω βρει στο ίντερνετ..α πό γνωστό μαγαζί στο κέντρο...μέχρι στιγμής αυτά ...αναμένουμε και αλλά ποστ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έλα τα Suunto!!! Πολύ ωραίο το core φίλε μου! Τα καταδυτικά SEIKO που προτείναν τα παιδιά νομίζω κι εγώ οτι είναι ό,τι καλύτερο για την χρήση που θες. Τσέκαρε εδώ για πολλά SEIKO http://stores.ebay.c...-Watches?_rdc=1 Πολύ καλό κατάστημα και πολύ καλές τιμές! Zημιά μας έκανες Mid... http://www.ebay.co.u...=item53ebc930a3 FUUUuuuUUuuuuuu... Τρελή minimal-ιά... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον klem578 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραίο! Κι εγώ ψηφίζω minimal κι επαυξάνω σε κλασσικό και φτηνό, διαχρονικό. Timex Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Εχω ενα Tissot PRS 516 αυτοματο με μεταλικο μπρασελε, αν και ακριβο στο ιντερνετ νομιζω μπορεις να το βρεις κοντα στα λεφτα που θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ το 2008 πήρα το Festina ChronoGraph f16272 στην τιμούλα των 300ευρώ! Είναι αυτό, ακριβώς στο ίδιο χρωματισμό το έχω... Τώρα προφανώς θα έχει κατέβει και πολύ πιθανόν να είναι κοντά στην τιμή του δικού σου budget! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες