Jump to content
Αήρ

Τι φαί έχετε σήμερα;;;

Recommended Posts

σήμερα δεν ξέρω αλλά χθες είχα μοσχουδάκια με σπανάκι το μεσημέρι και τηγανητά μπακαλιαράκια το βράδυ!

Σήμερα το μενού έχει ριζάκι με λαχανικά και τυράκι φέεεεεετα...

πόσο φέτα τρως άνθρωπέ μου; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λεπόν, σήμερα το μενού έχει.............................

μακαρόνια Νο6 (το αγαπημένο μου) με σάλτσα pesto (ντάξ' ετοιματζίδικη, πού να κάνω τώρα τέτοια πράγματα βρε miles) και τυρί τριμμένο Pecorino. :D

Εντυπώσεις προσεχώς. :rolleyes:

Όχι έτοιμη.Την εποχή που ανθίζει ο πλατύφυλλος βασιλικός(κατά την άνοιξη η καλύτερη εποχή),πάιρνεις 3-4 ματσάκια,παίρνεις τα φύλλα,πλύσιμο,μέσα στο μίξερ μαζί με αλατάκι-πιπέρι,ψιλοκομμένο σκόρδο,λίγο ελαιόλαδο,κουκουνάρι,και κοπάνημα.

Ό,τι περισέψει,σε βαζάκι,προσθέτεις και άλλο ελαιόλαδο και μέσα στο ψυγείο(κρατάει άνετα 3 μήνες).

Φταίει η καταγωγή Κώστα(τρέχει Γιαννώτικο τίγκα στη χοληστερίνη αίμα!)! Έχω γευτεί "ποικίλες" νοστιμιές του τόπου σας.. :rolleyes:

Ερώτηξις προς γνώστες:

Στον S που πήγα για το Pecorino, είδα ότι είχε και Ελληνικό Πεκορίνο!!! (δε θυμάμαι περιοχή).

Κολλάει τώρα αυτό? Είναι σαν να λέμε Πανακότα Φαρσάλων. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατάτα λεμονάτα με λουκάνικα χωριατικάτα και φετάτα βεβαιάτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βροχη

Την τσιγαρίζεις πρώτα, ή κατευθείαν στο φούρνο? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα δεν ξέρω αλλά χθες είχα μοσχουδάκια με σπανάκι το μεσημέρι και τηγανητά μπακαλιαράκια το βράδυ!

πόσο φέτα τρως άνθρωπέ μου; :P

Εεεεεεεεεεεε :blush2: πολύ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τσιγαρίζεις πρώτα, ή κατευθείαν στο φούρνο? :crazy:

Τσιγαρισμα και σβυσιμο με κρασακι :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιγαρισμα και σβυσιμο με κρασακι :shoot:

Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο...:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο... :tooth:

Εγινεεεε.... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο... :tooth:

Καλά, εσύ απ' την πολλή φέτα έχεις απογειωθεί εντελώς............. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά Augmentin, Ponstan, Nyflamol, Depon την ημέρα το γιατρό τον κάνουν πέρα...άντε πες και κάνα γιαουρτάκι εν διάμεσα μαζί με τετραυδροκανναβινόλη και λίγα κομμάτια λωτού, λίγο Guinness, λίγο καθαρό αέρα και το βράδυ αποξηραμένη κοτόσουπα με φιδέ και φρουτοσαλάτα με ρόδι, μέλι και σταφίδες....όταν γίνω μωβ σαν τον Τζοε Ντάλτον και τα κακαρώσω από το ατελείωτο remix διατροφής, άγχους, ταχύτητας και αντιβίωσης ίσως καθίσω να φάω σαν άνθρωπος και εγώ...ζητείται διατροφολόγος με σοβαρές προτάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έχει τηγανιτά γαυράκια μαζί με σαλατούλα, φέτα και coca cola zero!!! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έχει τηγανιτά γαυράκια μαζί με σαλατούλα, φέτα και coca cola zero!!! :P :P

Ναι, πρόσεχε τη σιλουέτα σου εσύ..... :P

Σαν μια θειά μου που είναι σαν δίφυλλο General Electric (ψυγειοκαταψύκτη), τρώει ότι βρει μπροστά της, αλλά πίνει πάντα coca cola light, επειδή λέει η κανονική έχει πολλές θερμίδες και θέλει να προσέχει..... :lol:

Ρε φούστη μου, πώς να κρατηθείς εκείνη την ώρα?...... Και άμα έχεις και καμμιά μπουκιά στο στόμα, πάει, τό 'φτυσες με τη μία. :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί το λένε αυτό... Τι πας και παίρνεις coca cola zero ή light ρε φίλε μαζί με το γυρόμπαλλο ή με πίτσα πχ...

Δεν είναι έτσι παίδες. Υπάρχουν 2 εξηγήσεις...

1ον μπορεί στον άλλον να αρέσει περισσότερο η γεύση της zero ή της light περισσότερο από την κανονική...

και 2ον μπορεί επειδή θα το γ@μήσει που θα το γ@μήσει με το γυρόμπαλλο πχ, ας μην το ξεφτιλίσει τελείως και με κανονική cola. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αυτο με την light δεν το καταλαβαινω 1 γουρνοπουλο και μια cola light γιατι εχει 1 θερμιδα! ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς

(για την zero δεν λεω γιατι την πινουν και ατομα που εχουν θεμα με την ζαχαρη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπιτικη πιτσα και μακαρονια.

Οσο για τα αναψυκτικα ΟΛΑ εχουν , δεν μπορω να καταλαβω πως φτιαχνεται αναψυκτικο χωρις ζαχαρη και μη μου πειτε γλυκαντικες και τετοιες π@παριες.

Εχω να πιω αναψυκτικο 2-3 χρονια και συνεχιζω. (Μια φορα ειχα πιει μετα απο πολυ καιρο καιρο το Φεβρουαριο επειδη θα εληγε). Η μονη εξαιρεση που εχω κανει ειναι για monster energy και αυτο 5 ή 6 φορες εδω και 3 χρονια.

Οπως και στον καφε επισης (φραπε σκετο ή φρεντο εσπρεσσο διπλο σκετο, επινα διπλο μετριο αλλα τον παρατησα)

Γιατι να παω και να πιω κοκα κολα αφου υπαρχει το νερο..... !

Μακρια απο την ζαχαρη παιδια , μακρια.

Θελουμε και ειμαστε μαλ@κες , δεν μας κανουν οι " αλλοι "

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπιτικη πιτσα και μακαρονια.

Οσο για τα αναψυκτικα ΟΛΑ εχουν , δεν μπορω να καταλαβω πως φτιαχνεται αναψυκτικο χωρις ζαχαρη και μη μου πειτε γλυκαντικες και τετοιες π@παριες.

Εχω να πιω αναψυκτικο 2-3 χρονια και συνεχιζω. (Μια φορα ειχα πιει μετα απο πολυ καιρο καιρο το Φεβρουαριο επειδη θα εληγε). Η μονη εξαιρεση που εχω κανει ειναι για monster energy και αυτο 5 ή 6 φορες εδω και 3 χρονια.

Οπως και στον καφε επισης (φραπε σκετο ή φρεντο εσπρεσσο διπλο σκετο, επινα διπλο μετριο αλλα τον παρατησα)

Γιατι να παω και να πιω κοκα κολα αφου υπαρχει το νερο..... !

Μακρια απο την ζαχαρη παιδια , μακρια.

Θελουμε και ειμαστε μαλ@κες , δεν μας κανουν οι " αλλοι "

Σαν διαβητικός σου λέω ότι δεν έχουν όλα τα αναψηκτικά ζάχαρη, γκαραντί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω να πιω αναψυκτικό 5 μήνες :lipssealed:

Στο θέμα μας λοιπόν, σπανακόρυζο με κρέας :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα