Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Σήμερα το μενού έχει ριζάκι με λαχανικά και τυράκι φέεεεεετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 σήμερα δεν ξέρω αλλά χθες είχα μοσχουδάκια με σπανάκι το μεσημέρι και τηγανητά μπακαλιαράκια το βράδυ! Σήμερα το μενού έχει ριζάκι με λαχανικά και τυράκι φέεεεεετα... πόσο φέτα τρως άνθρωπέ μου; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Λεπόν, σήμερα το μενού έχει............................. μακαρόνια Νο6 (το αγαπημένο μου) με σάλτσα pesto (ντάξ' ετοιματζίδικη, πού να κάνω τώρα τέτοια πράγματα βρε miles) και τυρί τριμμένο Pecorino. :D Εντυπώσεις προσεχώς. Όχι έτοιμη.Την εποχή που ανθίζει ο πλατύφυλλος βασιλικός(κατά την άνοιξη η καλύτερη εποχή),πάιρνεις 3-4 ματσάκια,παίρνεις τα φύλλα,πλύσιμο,μέσα στο μίξερ μαζί με αλατάκι-πιπέρι,ψιλοκομμένο σκόρδο,λίγο ελαιόλαδο,κουκουνάρι,και κοπάνημα. Ό,τι περισέψει,σε βαζάκι,προσθέτεις και άλλο ελαιόλαδο και μέσα στο ψυγείο(κρατάει άνετα 3 μήνες). Φταίει η καταγωγή Κώστα(τρέχει Γιαννώτικο τίγκα στη χοληστερίνη αίμα!)! Έχω γευτεί "ποικίλες" νοστιμιές του τόπου σας.. Ερώτηξις προς γνώστες: Στον S που πήγα για το Pecorino, είδα ότι είχε και Ελληνικό Πεκορίνο!!! (δε θυμάμαι περιοχή). Κολλάει τώρα αυτό? Είναι σαν να λέμε Πανακότα Φαρσάλων. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τραχανα με σαλτσα ντοματας κ 2 σπασμενα αυγα μεσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πατάτα λεμονάτα με λουκάνικα χωριατικάτα και φετάτα βεβαιάτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Βροχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Βροχη Την τσιγαρίζεις πρώτα, ή κατευθείαν στο φούρνο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 σήμερα δεν ξέρω αλλά χθες είχα μοσχουδάκια με σπανάκι το μεσημέρι και τηγανητά μπακαλιαράκια το βράδυ! πόσο φέτα τρως άνθρωπέ μου; :P Εεεεεεεεεεεε πολύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Την τσιγαρίζεις πρώτα, ή κατευθείαν στο φούρνο? Τσιγαρισμα και σβυσιμο με κρασακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τσιγαρισμα και σβυσιμο με κρασακι Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο... Εγινεεεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δοκίμασε να βάλεις και μερικά κομματάκια φέτα λίγο πριν το "σβύσιμο", θα το απογειώσει το πιάτο... Καλά, εσύ απ' την πολλή φέτα έχεις απογειωθεί εντελώς............. :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Φέτα rullzzzzzzzz...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πολλά Augmentin, Ponstan, Nyflamol, Depon την ημέρα το γιατρό τον κάνουν πέρα...άντε πες και κάνα γιαουρτάκι εν διάμεσα μαζί με τετραυδροκανναβινόλη και λίγα κομμάτια λωτού, λίγο Guinness, λίγο καθαρό αέρα και το βράδυ αποξηραμένη κοτόσουπα με φιδέ και φρουτοσαλάτα με ρόδι, μέλι και σταφίδες....όταν γίνω μωβ σαν τον Τζοε Ντάλτον και τα κακαρώσω από το ατελείωτο remix διατροφής, άγχους, ταχύτητας και αντιβίωσης ίσως καθίσω να φάω σαν άνθρωπος και εγώ...ζητείται διατροφολόγος με σοβαρές προτάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Σήμερα έχει τηγανιτά γαυράκια μαζί με σαλατούλα, φέτα και coca cola zero!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σήμερα έχει τηγανιτά γαυράκια μαζί με σαλατούλα, φέτα και coca cola zero!!! :P :P Ναι, πρόσεχε τη σιλουέτα σου εσύ..... :P Σαν μια θειά μου που είναι σαν δίφυλλο General Electric (ψυγειοκαταψύκτη), τρώει ότι βρει μπροστά της, αλλά πίνει πάντα coca cola light, επειδή λέει η κανονική έχει πολλές θερμίδες και θέλει να προσέχει..... :lol: Ρε φούστη μου, πώς να κρατηθείς εκείνη την ώρα?...... Και άμα έχεις και καμμιά μπουκιά στο στόμα, πάει, τό 'φτυσες με τη μία. :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πολλές δουλειές σήμερα οπότε πάμε στην σταθερή λύση του γύρου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πολλοί το λένε αυτό... Τι πας και παίρνεις coca cola zero ή light ρε φίλε μαζί με το γυρόμπαλλο ή με πίτσα πχ... Δεν είναι έτσι παίδες. Υπάρχουν 2 εξηγήσεις... 1ον μπορεί στον άλλον να αρέσει περισσότερο η γεύση της zero ή της light περισσότερο από την κανονική... και 2ον μπορεί επειδή θα το γ@μήσει που θα το γ@μήσει με το γυρόμπαλλο πχ, ας μην το ξεφτιλίσει τελείως και με κανονική cola. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Και εγω αυτο με την light δεν το καταλαβαινω 1 γουρνοπουλο και μια cola light γιατι εχει 1 θερμιδα! ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς (για την zero δεν λεω γιατι την πινουν και ατομα που εχουν θεμα με την ζαχαρη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Εξηγώ παραπάνω Κοσμά. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ειδα ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Σπιτικη πιτσα και μακαρονια. Οσο για τα αναψυκτικα ΟΛΑ εχουν , δεν μπορω να καταλαβω πως φτιαχνεται αναψυκτικο χωρις ζαχαρη και μη μου πειτε γλυκαντικες και τετοιες π@παριες. Εχω να πιω αναψυκτικο 2-3 χρονια και συνεχιζω. (Μια φορα ειχα πιει μετα απο πολυ καιρο καιρο το Φεβρουαριο επειδη θα εληγε). Η μονη εξαιρεση που εχω κανει ειναι για monster energy και αυτο 5 ή 6 φορες εδω και 3 χρονια. Οπως και στον καφε επισης (φραπε σκετο ή φρεντο εσπρεσσο διπλο σκετο, επινα διπλο μετριο αλλα τον παρατησα) Γιατι να παω και να πιω κοκα κολα αφου υπαρχει το νερο..... ! Μακρια απο την ζαχαρη παιδια , μακρια. Θελουμε και ειμαστε μαλ@κες , δεν μας κανουν οι " αλλοι " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Σπιτικη πιτσα και μακαρονια. Οσο για τα αναψυκτικα ΟΛΑ εχουν , δεν μπορω να καταλαβω πως φτιαχνεται αναψυκτικο χωρις ζαχαρη και μη μου πειτε γλυκαντικες και τετοιες π@παριες. Εχω να πιω αναψυκτικο 2-3 χρονια και συνεχιζω. (Μια φορα ειχα πιει μετα απο πολυ καιρο καιρο το Φεβρουαριο επειδη θα εληγε). Η μονη εξαιρεση που εχω κανει ειναι για monster energy και αυτο 5 ή 6 φορες εδω και 3 χρονια. Οπως και στον καφε επισης (φραπε σκετο ή φρεντο εσπρεσσο διπλο σκετο, επινα διπλο μετριο αλλα τον παρατησα) Γιατι να παω και να πιω κοκα κολα αφου υπαρχει το νερο..... ! Μακρια απο την ζαχαρη παιδια , μακρια. Θελουμε και ειμαστε μαλ@κες , δεν μας κανουν οι " αλλοι " Σαν διαβητικός σου λέω ότι δεν έχουν όλα τα αναψηκτικά ζάχαρη, γκαραντί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 χάντρεςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Έχω να πιω αναψυκτικό 5 μήνες Στο θέμα μας λοιπόν, σπανακόρυζο με κρέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες