middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) w.DA.f. r u talking about ???????????????????????????????????????? ΤΑ λεφτα που σου ζηταει εν ΔΡ για να γινει μηχανακι , τα δινεις και παιρνεις αναρτησαρες για το ΧΡ και , εχεις μοτερουκλα ...πλαισιαρα, αναρτησαρες ... θεωρω και τα 2 μηχανακια σαυρες , απλα το δρ το θεωρω πιο μεγαλη σαυρα ...μια βολτα πηγαμε και πηρα δρ και συνεχως εψαχνα να ανεβασω ταχυτητα ... Πες τα ρε φίλε! Μας έχουν πρήξει οι drzάδες με τα ιγκουάνα τους!!! :tooth: Αν θέλεις κατά κύριο λόγο χωμάτινες φλαταδούρες, απορώ γιατί το σκαλίζεις ακόμα! XR!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2012 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Να πω και εγω την γνωμη μου? Εφοσον το θες για εντουροβολτες χαλαρου τυπου τοτε κοιτα το drz 400. Γενικα κοιτα το suzuki. Το xr 650 παρα ειναι.... Και οσο για ροπη κλπ τα λογια ειναι περιττα. Ο ΔΡΖ κινητηρας μια χαρα ροπη εχει και δεν σκαλωνει πουθενα το μηχανακι. Ουτε σε δυσκολα κομματια ενος hardcore μονοπατιου, ποσο μαλλον σε χωματοδιαδρομες ''απλες'' Τωρα αν μιλαμε και για hardcore μονοπατια, τοτε πιστευω το 400 ειναι παλι μονοδρομος.:) Αλλα ετσι για να κανουμε λιγο flame topic, οτι και να κανετε παλιο χοντακιδες και σουζουκακιδες που ειστε φιλοι με τους χοντακιδες ενα θα σας πω. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει απο πισω σας ενα yamaha (ακομα και ttr 250 ) που θα σας ακολουθει με περισσια χαρη και ομορφια Οποτε φιλε μου οπως καταλαβες, πρεπει να κοιταξεις μονο ΥΑΜΑΗΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Οποτε φιλε μου οπως καταλαβες, πρεπει να κοιταξεις μονο ΥΑΜΑΗΑ WRF 426 Λεμε.. Απλα δοκιμασε το, οποιος το καβαλησε δεν κοιταξε αλλο μοτορι, μην το απορριπτεις πριν το TestRide, δεν ειναι απαιτητικο σε συντηρηση οσο ενα YZF 426. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 ρε μαγκεςς ...θα μας τρελανεται τελειως με τα 426-450????????? τι σημαινει δεν ειναι απαιτητικα???? το μανιουαλ σου δινει καποιες οδηγιες...το οτι μπορει να ανοιξεις 3 φορες για πιστονι και καμια να μην ειναι απαραιτητη , δεν σημαινει οτι ολα οκ , γιατι εχεις πληρωσει για αυτον τον ελεγχο ... οι προληπτικοι ελεγχοι και τα κοστη των αλλαγων λαδιων το καθιστουν ωιλοαπαγορευτικο για το καθε μερα ... ας αφησουμε απ'εξω τα εξαιρετικα ευαισθητα κιβωτια και καμπανες ...αλλα σας παρακαλω ψιλοtake it easy με το 426 ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 ρε μαγκεςς ...θα μας τρελανεται τελειως με τα 426-450????????? τι σημαινει δεν ειναι απαιτητικα???? το μανιουαλ σου δινει καποιες οδηγιες...το οτι μπορει να ανοιξεις 3 φορες για πιστονι και καμια να μην ειναι απαραιτητη , δεν σημαινει οτι ολα οκ , γιατι εχεις πληρωσει για αυτον τον ελεγχο ... οι προληπτικοι ελεγχοι και τα κοστη των αλλαγων λαδιων το καθιστουν ωιλοαπαγορευτικο για το καθε μερα ... ας αφησουμε απ'εξω τα εξαιρετικα ευαισθητα κιβωτια και καμπανες ...αλλα σας παρακαλω ψιλοtake it easy με το 426 ... Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα παραπανω, αλλα ρε Νικο πραματικα εχω μια απορια με εσενα ρε παιδι μου Πες μου ποιο μηχανακι σε κανει να μιλας με γλυκολογα για αυτο. Ενα μηχανακι ρε φουστη μου... Τοσα χρονια σε διαβαζω, παντα ολα κατι εχουν... :mB_kalo_e: Φυσικα και κανω πλακα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Ολοι μπορουμε να εντοπίσουμε ψιλοευκολα τα καλα μιας μοτο, αλλα αυτο δεν κοστιζει . Αυτο που κοστιζει ειναι οι λαθος συμβουλες και επιλογες. Εγω θεωρω το μπεργκο μου το πιο καβλουαζ μηχανακι εβερ, αλλα ειναι λαθος απο πολλες πλευρες, ποσο μαλλον να το προτείνω και σε αλλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα παραπανω, αλλα ρε Νικο πραματικα εχω μια απορια με εσενα ρε παιδι μου Πες μου ποιο μηχανακι σε κανει να μιλας με γλυκολογα για αυτο. Ενα μηχανακι ρε φουστη μου... Τοσα χρονια σε διαβαζω, παντα ολα κατι εχουν... Είπαμε, είναι δύσκολος, πολύ δύσκολος πελάτης και ιδιότροπος, του οποίου η πολύχρονη εμπειρία αυξάνει εκθετικά την γκρίνια του. Γι΄αυτό κιόλας ο κόσμος που διαβάζει ας καταλάβει ότι το παρακάτω είναι τεράστια φιλοφρόνηση για το ταπεινό Σουτζούκι! :vv: τωρα για το δρ τα εχω ξαναπει ... ενα πολυ καλο εντρυ λεβελ μηχανακι ... με οτι αυτο συνεπαγεται ... το μεγαλΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κακο και μειον και των δυο ειναι οτι πλεον παιζουν ΜΟΝΟ μτχ ...το μεγαλΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κακο και μειον και των δυο ειναι οτι πλεον παιζουν ΜΟΝΟ μτχ ... Μεγάλη και σωστή κουβέντα επίσης τα περί μεταχειρισμένου. Ιδίως όταν μιλάμε για μηχανάκι που θα αγοραστεί 2 - 2,5Κ ο αγοραστής πρέπει να έχει άλλα 2Κ στην μπάντα για το ολικό rebuild που αναπόφευκτα κάποια στιγμή αργότερα ή συντομότερα θα χρειαστεί..... Αλλα ετσι για να κανουμε λιγο flame topic, οτι και να κανετε παλιο χοντακιδες και σουζουκακιδες που ειστε φιλοι με τους χοντακιδες ενα θα σας πω. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει απο πισω σας ενα yamaha (ακομα και ttr 250 ) που θα σας ακολουθει με περισσια χαρη και ομορφια Οποτε φιλε μου οπως καταλαβες, πρεπει να κοιταξεις μονο ΥΑΜΑΗΑ Αφιερωμένο εξαιρετικά σε εσένα, ιδίως εκεί γύρω στο 4:00 που το κίτρινο περνάει αέρα ενώ όλα τα άλλα κολλάνε..... νιάοοου.... Ωραίο βιντεάκι πάντως, μια χαρά την εύρισκαν οι φτωχοί Πολωνοί με τα ξεπερασμένα εργαλεία τους εν έτει 2008, και πιστάκια και αγώνες και εντουράδες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Αφιερωμένο εξαιρετικά σε εσένα, ιδίως εκεί γύρω στο 4:00 που το κίτρινο περνάει αέρα ενώ όλα τα άλλα κολλάνε..... νιάοοου.... Aσε τα σαπια σε εμενα Γιουτζιν. Το ξερεις καλα πως ηταν ο μονος που ειχε το σωστο πατημα... Οσο εβλεπα τους αλλους, σκευτομουν οτι δεν εχουν σωστο πατημα, ή τελος παντων οι συνθικες δεν το επιτρεπουν. Ο ΔΡΖας ομως βρηκε το σωστο πατημα και το ανεβηκε μια χαρα... Ασε τα σαπια ( ξαναλεω) λοιπον, κιτρινιασμενο γατι Ποτε θα παμε βολτα ρεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frapedakias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 τελικα δεν μας ειπες ποια ηταν η τελικη επιλογη σου;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Δύο χρόνια μετά, εγώ θα'χα αλλάξει τρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Ωραια ανασκαφη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Παρε το εφταρ´ γιατι το εξαρ´ ειναι παλιο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες